Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-04-29@10:15:17 GMT

هتل‌ها، نقاهتگاه بیماران کرونا می‌شوند

تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۹۸۳۶۲۸

هتل‌ها، نقاهتگاه بیماران کرونا می‌شوند

به‌ گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از ایرنا، علی‌اصغر مونسان وزیر میراث ‌فرهنگی، گردشگری و در جلسه شورای معاونان و مدیران وزارت میراث ‌فرهنگی، گردشگری و صنایع ‌دستی که با حضور ویدئو کنفرانسی مدیران‌ کل استانی در مجموعه فرهنگی‌تاریخی نیاوران برگزار شد، بر رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی ابلاغی و پیگیری جدی در پایش و بازرسی از اماکن گردشگری و اقامتی برای اجرای این دستورالعمل‌ها تأکید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر میراث‌ فرهنگی و گردشگری به محدودیت‌های جدید وضع‌شده از سوی ستاد ملی مقابله با کرونا در هفته جاری اشاره کرد و افزود: براساس آخرین تصمیمات صورت‌گرفته در این ستاد، محدویت‌های جدی در کشور اعمال خواهد شد که البته شهر به شهر نیز متفاوت است. باید در استان‌ها آمادگی کامل برای اجرای این دستورالعمل‌ها داشته باشیم تا این ویروس مهار شود و کسب‌وکار گردشگری در استان‌ها رونق بگیرد.

وی با اشاره به درخواست سعید نمکی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در خصوص اجاره هتل‌های درجه یک، دو و سه و اماکن اقامتی در استان‌ها به‌عنوان نقاهتگاه بیماران کرونایی و استقرار کادر پزشکی، توضیح داد: این موضوع قبلا در جلسه هیئت دولت و ستاد ملی مقابله با کرونا مطرح شده بود. وزارت بهداشت برای اجاره و پرداخت اجاره‌بهای این اماکن آمادگی دارد.

مدیران‌کل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع ‌دستی با اعلام هرچه سریع‌تر این موضوع به هتل‌ها و اقامتگاه‌ها در استان‌ها، فهرست هتل‌های درجه یک، دو و سه را که به این امر علاقه‌مندند در اختیار وزارتخانه قرار دهند تا اسامی هتل‌ها به وزارت بهداشت اعلام شود تا دانشگاه‌های علوم پزشکی هر شهر برای انعقاد قرارداد با هتل‌ها اقدام کنند.

وزیر میراث ‌فرهنگی ابراز امیدواری کرد این بیماری تا نوروز ۱۴۰۰ کنترل شود و در آن زمان شاهد رونق کسب‌وکارها در حوزه گردشگری و روزهای خوب برای این صنعت باشیم.

افتتاح ۱۵ طرح در استان ایلام تا پایان اردیبهشت‌ ۱۴۰۰

عبدالمالک شنبه‌زاده مدیر کل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی ایلام در این جلسه با ارائه گزارش از طرح‌های این استان گفت: از ابتدای سال جاری ۳۲ طرح با حجم سرمایه‌گذاری ۶۸ میلیارد تومان همچنین اشتغال‌زایی برای ۳۶۹ نفر در حوزه‌های مختلف میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی افتتاح شده‌اند و یا به زودی به بهره‌برداری می‌رسند.

ایجاد چهار دفتر گردشگری، دو سفره‌خانه، پنج مرکز تفریحی‌سرگرمی، احیا و مرمت اماکنی مثل «طاق شیرین و فرهاد»، «عمارت والی کهره»، «قلعه پوراشرف»، «قلعه کنجانچم» همچنین راه‌اندازی ۶ کارگاه صنایع‌دستی از جمله طرح‌هایی بود که شنبه‌زاده به آنها اشاره کرد.

او در ادامه به ۱۵ طرح با حجم سرمایه‌گذاری ۹۸ میلیارد تومان و اشتغال‌زایی برای ۳۰۰ نفر اشاره کرد که برخی از آنها تا ایام دهه فجر و برخی تا پایان اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۰ افتتاح خواهند شد.

افتتاح ۱۲ طرح در استان کهگیلویه و بویراحمد در دهه فجر ۹۹

مجید صفایی مدیر کل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع ‌دستی کهگیلویه و بویراحمد با ارائه گزارش در این جلسه به راه‌اندازی بازارچه دائمی صنایع‌دستی، عملیات نجات‌بخشی آثار تاریخی سد چم‌شیر و مرمت پل تاریخی پاتاوه در شهرستان دنا اشاره کرد و گفت: تعداد کل طرح‌های در حال اجرای استان ۴۰ مورد با حجم سرمایه‌گذاری ۴۳۹ میلیارد تومان و اشتغال‌زایی ۱۰۳۶ نفر است.

صفایی با بیان این‌که تا ایام دهه فجر ۱۲ طرح با حجم‌ سرمایه‌گذاری ۱۱۵میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان در کهگیلویه و بویراحمد افتتاح می‌شود، افزود: مجتمع بین‌المللی گردشگری، تفریحی و ورزشی «آزادی باقری» در یاسوج، دو هتل، موزه باستان‌شناسی یاسوج، مجتمع اقامتی و گردشگری «دال زاگرس» و مجتمع خدمات راهی و تفریحی «ستاره شوش» از جمله این طرح‌هاست.

چشم‌انداز گردشگری کشور روشن است

وزیر میراث‌ فرهنگی در پایان با رضایت از گزارش‌های ارائه‌شده در این جلسه، طرح‌های اجرا شده و در حال اجرای استان‌های ایلام و کهگیلویه و بویراحمد را مناسب ارزیابی کرد و گفت: با کارهای صورت گرفته در استان‌ها، گردشگری کشور چشم‌انداز روشنی دارد.

مونسان افزود: در حال حاضر هیچ نقطه‌ای از کشور وجود ندارد که زیرساخت گردشگری مناسب و پروژه‌های باکیفیت نداشته باشد، گردشگری مزیت ذاتی کشور است که ان‌شاءالله با همت همه مدیران روزبه‌روز جایگاه خود را در اقتصاد و اشتغال‌زایی به ‌دست می‌آورد.
 

کد خبر 565254 برچسب‌ها وزارت میراث فرهنگی و گردشگری وزارت بهداشت و درمان سفر - گردشگری كرونا در ايران

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: وزارت میراث فرهنگی و گردشگری وزارت بهداشت و درمان سفر گردشگری كرونا در ايران کهگیلویه و بویراحمد گردشگری و صنایع سرمایه گذاری اشتغال زایی استان ها وزیر میراث هتل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۸۳۶۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دومین جشنواره غذاهای سنتی (آش نغوزه) در چناران برگزار می‌شود

به گزارش قدس خراسان به نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی، محمد طاهریان‌مقدم اظهار کرد: در این جشنواره تاکید بر غذاهای بومی محلی شهرستان و آش کمای انغوزه است.

مسئول نمایندگی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی چناران ادامه داد: غذاهای سنتی از نظر داشتن مواد مغذی، ویتامین‌ها و املاح ارزش غذایی بالایی دارد، شهرستان چناران غذاهای سنتی زیادی دارد که برخی از آن‌ها به فراموشی سپرده شده‌اند؛ هدف از برگزاری این جشن‌ها احیا سنن و آداب رسوم گذشتگان است که با شناسایی و حفظ آن‌ها می‌توان به سلامت خانواده کمک کرد.

وی با بیان این که برپایی جشنواره عاملی برای افزایش شور و نشاط در خانواده‌ها است، تصریح کرد: جشنواره غذاهای سنتی، موسیقی محلی و همچنین بازدید از مزارع گیاهان دارویی با مشارکت اقامتگاه بوم‌گردی منیژگان در روستای آبگاهی در مورخ ۱۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ برگزار می‌شود.

طاهریان‌مقدم افزود: برنامه‌های این جشن شامل اجرای موسیقی سنتی، اجرای سرود و جشنواره غذاهای سنتی، نمایشگاه گیاهان دارویی و محصولات خانگی، دست بافته‌های زنان و دختران روستایی است.

مسئول نمایندگی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی چناران یادآور شد: آش انغوزه یکی از غذاهای سنتی این شهرستان است که بیشتر در دامنه کوه‌های هزار مسجد در بهار رشد می‌کند.

دیگر خبرها

  • دومین جشنواره غذاهای سنتی (آش نغوزه) در چناران برگزار می‌شود
  • تعداد فروشگاه‌های صنایع‌دستی استان سمنان به ۱۹ باب افزایش یافت
  • اجرای پروژه‌های گردشگری با بیش از ۲۰ همت سرمایه‌گذاری
  • لزوم ایجاد خانه‌های صنایع‌دستی در فارس
  • ‌کرمان‌ میزبان سومین جشنواره ملی چند رسانه‌ای میراث فرهنگی
  • کرمان میزبان جشنواره چند رسانه‌ای وزارت میراث فرهنگی است
  • ارگ کریم خانی میزبان صنایع دستی وهنر‌های سنتی فارس شد
  • میمند فارس شهر ملی شیشه‌گری می‌شود
  • میمند فارس شهر ملی شیشه‌گری شود
  • اجرای ۸۰ طرح مرمتی و عمرانی در آذربایجان‌غربی