Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- دانش‌آموزان روستای سپیران شهرستان سنندج در این روزهای کرونایی از تحصیل محروم مانده و مسئولان متولی نیز برنامه‌ای برای آنان ندارند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، ماه‌هاست که با شیوع ویروس کرونا، مدارس تعطیل و دانش‌آموزان در فضای مجازی و بیشتر از طریق شبکه آموزش تعلیم و تعلم را فرا می‌گیرند، این روش در استان کردستان برخی مشکلات برای خانواده‌ها ایجاد کرده و دانش‌آموزان رغبت زیادی به آموزش از طریق شبکه آموزش ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته مسئولان، اکثر روستاهای استان کردستان از شبکه اینترنت و ارتباطات برقرار نیستند و این محرومیت، دانش‌آموزان و دانشجویان را با مشکلات زیادی روبه‌رو کرده و باید مورد توجه مسئولان متولی قرار بگیرد.

روستای سپیران در 45 کیلومتری شهر سنندج، بخش کلاترزان با 45 دانش‌آموز و 20 دانشجو در این شرایط کرونایی از اینترنت برخوردار نیستند به طوری‌که براساس گفته مسئولان آموزش و پرورش تنها سه روز هفته کلاس‌ها به صورت حضوری دائر بوده که آن هم به صورت مستمر برگزار نمی‌شود و بقیه روزها دانش‌آموزان در تعطیلی و محرومیت از تحصیل به سر می‌برند و این وضعیت گله‌مندی زیادی میان خانواده‌های آنان ایجاد کرده است.

رحمان سبحانی، رئیس شورای روستای سپیران در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم با ابراز گله‌مندی از بی‌توجهی مسئولان نسبت به مشکلات این روستا، اظهار داشت: دانش‌آموزان و دانشجویان روستای سپیران با مشکل نبود اینترنت و عدم برخوداری از نرم‌افزارهای شاد و آموزشی دست و پنجه نرم کرده که این فاجعه آموزشی برای این روستا به شمار می‌رود.

وی با ادعای اینکه در دو هفته اخیر مدارس روستای سپیران تعطیل و معلمان و کادر آموزشی در مدارس حضور نداشته‌اند؛ افزود: علی‌رغم اینکه دانش‌آموزان در  کلاس‌های درس حضور پیدا کرده اما هیچ معلمی به دلیل ترس از کرونا در مدرسه حضور  پیدا نکرده‌اند.

رئیس شورای روستای سپیران بیان کرد: بارها برای حل مشکل اینترنت روستا به اداره ارتباطات و فناوری اطلاعات، شرکت مخابرات و آموزش و پرورش کردستان مراجعه کرده و با التماس دست به دامان مسئولان شده‌ایم اما تا کنون جز وعده‌های سرخرمن چیز دیگری عاید ما نشده است.

وی مدعی شد: بارها برای حل مشکل اینترنت روستای سپیران به‌اداره‌کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان مراجعه حضوری کرده و درخواست ملاقات با مدیرکل را داشته اما این اجازه به ما داده نشده! و فقط با پرکردن برگه‌های اظهارنامه، ما را به دنبال نخود سیاه می‌فرستند.

سبحانی بیان کرد: 20 دانشجوی روستای سپیران حتی در مقطع دکتری بدون هیچ‌گونه امکاناتی تحصیل خود را ادامه داده درحالی که مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان چندماه پیش، وعده راه‌انداری نسب دکل‌های اینترنت تا آخر سال‌جاری را به مردم داده اما تا امروز هیچ اتفاقی نیفتاده است.

گزارش|روزهای ناشاد «شاد» برای دانش‌آموزان کردستانیمشکلات سامانه "شاد" برای 600 مدرسه روستایی کردستان برطرف می‌شود

علی‌رضا منتشلو، رئیس اداره اطلاع‌رسانی و روابط‌عمومی آموزش و پرورش کردستان در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در پاسخ به تعطیلی مدارس و نبود امکانات زیر ساختی برنامه شاد در این روستا اظهار داشت: آموزش در مدارس روستایی کم‌جمعیت به صورت حضوری است.

وی افزود: طبق مصوبه ستاد استانی مقابله با کرونا، در شهرها و مناطق پرجمعیت روستایی آموزش به صورت مجازی و روستاهای کم‌جمعیت آموزش به صورت حضوری بوده و اختیارات به مراکز و شهرستان‌ها داده شده که اگر در مناطق کم‌جمعیت نیز دآنش‌آموز یا معلمی به کرونا مبتلا شد، با هماهنگی فرمانداری و شبکه بهداشت در مورد روستا یا مدرسه مورد‌نظر تصمیم گرفته شود.

رئیس اداره اطلاع‌رسانی و روابط‌عمومی آموزش و پرورش کردستان گفت: برای اطلاع بیشتراز صحت و سقم تعطیلی مدارس و نبود برنامه‌های آموزش مجازی در روستای سپیران می‌توانید با رئیس آموزش و پرورش بخش کلاترزان گفت‌وگو کنید.

ناصر شفیعی، رئیس آموزش و پرورش منطقه کلاترزان نیز در این‌باره به خبرنگار تسنیم گفت: براساس تصمیم ستاد ملی کرونا تمام مدارس سه روز در هفته؛ در روزهای شنبه، دوشنبه و چهارشنبه در مقاطع ابتدایی و متوسطه منطقه شهر و روستا با هماهنگی شورای آموزش و پرورش باز است.

وی با بیان اینکه رفتن دانش‌آموز به کلاس درس اختیاری است و کسی آنها را مجبور به حضور درکلاس درس نخواهد کرد، افزود: دانش‌آموزان روستایی به‌دلیل عدم پوشش آنتن‌دهی و نبود زیرساخت‌های اینترنی می‌توانند سه روز در هفته با رعایت پروتکل‌های بهداشتی، گروه‌بندی، فاصله‌گذاری اجتماعی و زدن ماسک در کلاس حضور داشته باشند.

رئیس آموزش و پرورش منطقه کلاترزان بیان کرد: در صورت حضور یا عدم حضور دانش‌آموز، کادر اجرایی معلمان ما برای رفع اشکال و دادن درس‌نامه در مدرسه حتماً باید حضور داشته باشند.

وی با بیان اینکه بارها با مدیران مخابرات و ارتباطات و فناوری اطلاعات استان جلسات مکرر برای رفع مشکلات اینترنت در روستاهای این منطقه برگزار شده است، گفت: هرینه بالای تقویت دکل‌های اینترنت که نیاز به اعتبار بسیار و زمان بیشتر دارد، حرف این مسئولان بوده که امیدوارم هرچه سریع تر این معضلات در روستاها حل و فصل شود.

شفیعی تعطیلی مدارس روستای سپیران در کل روزهای هفته را رد کرد و اظهار کرد: تمام مدارس روستایی منطقه کلاترزان در این ایام باز بوده و وقتی ریسک خطر بازگشایی مدارس در روستاهای فاقد امکانات را قبول کرده‌ایم نیازی به شبکه شاد نسیت، چرا که این نرم‌افزار برای تعطیلی مدارس بوده است.

اظهارات رئیس آموزش و پرورش منطقه کلاترزان در حالی مطرح شده که به گفته رئیس شورا و اهالی روستا، مدارس در دو هفته اخیر تعطیل بوده و دانش‌آموزان از تحصیل بازمانده‌اند؛ عدم‌امکان دسترسی مردم روستای سپیران به اینترنت، در حالی‌ست که مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کردستان در پاسخ به خبرنگار تسنیم از حل این مشکل تا پایان سال‌جاری خبر داده و باید منتظر نتیجه این وعده باشیم.

خبرگزاری تسنیم در سلسله گزارش‌های مختلف نقاط قوت، فرصت‌ها و مشکلات روستاها و شهرستان‌های استان را منعکس کرده و مطالبات مردم روستای سپیران را تا لحظه اجرا، پیگیری و نتیجه را در اختیار مخاطبان گرامی قرار می‌دهد.

انتهای پیام/484/ت

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ارتباطات و فناوری اطلاعات استان رئیس آموزش و پرورش منطقه کلاترزان روستای سپیران خبرنگار تسنیم مدارس روستای تعطیلی مدارس دانش آموزان دانش آموز صورت حضور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۹۲۰۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶۰ هزار تارک تحصیل سال گذشته به چرخه آموزش بازگشتند

ایسنا/کردستان مدیرکل حوزه متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش از بازگشت ۶۰ هزار تارک و بازمانده از تحصیل به چرخه آموزش طی سال گذشته خبر داد.

 نادر کریمی بیرانوند، امروز شنبه(۸ اردیبهشت) در نشست خبری در سنندج با اشاره به اجرای طرح شهید محمودوند در راستای بازگشت دانش آموزان به چرخه تحصیل، اظهار کرد: یکی از بحث های جدی در حوزه متوسطه نظری، پوشش تحصیلی است که با توجه به ردیف سنی در این دوره، تعدادی جذب بازار کار شده و ترک تحصیل می کنند.

وی، با اشاره به اینکه بازگشت حتی یک دانش آموز به چرخه آموزش، کار بسیار مشکلی است،‌ بیان کرد: سال گذشته در قالب این طرح و بر اساس کد ملی، دانش آموزانی که در سامانه سیدا ثبت نام نکرده بودند شناسایی و بر مبنای آن به استان‌ها اعلام شد تا علت ترک تحصیل آنان بررسی و برای بازگشت به آموزش تلاش شود.

مدیرکل حوزه متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش یکی از راهکارهای مهم در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، را مهارت‌آموزی دانش‌آموزان ذکر کرد و ادامه داد: براساس این امر، هر دانش‌آموز تا پایان تحصیل خود باید یک مهارت منتج به یک شغل را فرا گیرد.

کریمی با تأکید بر اینکه دانش‌آموزان باید وارد بازار کار شوند، گفت: با وجود مخالفت‌های فراوان، مهارت آموزی دانش‌آموزان در هیات دولت تصویب شد و براساس قانون باید ردیف اعتباری نیز برای آن در نظر گرفته شود.

به گفته وی، یکی از مشکلات موجود در حوزه مهارت، ساعات درسی است که در آموزش و پرورش وجود دارد که این مساله یک مانع است براین اساس قرار شد تغییر ساختار آموزشی در متوسطه انجام شود.

مدیرکل حوزه متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش اضافه کرد: با این تغییر ساختار جایی برای مهارت‌آموزی در برنامه ساعتی دانش‌آموزان مشخص می شود و براساس آن دانش آموزان دوره متوسطه در طول سه سال باید ۳۰۰ ساعت(هر سال ۱۰ ساعت) مهارت بیاموزند، البته مهارتی که به یک شغل در پایان تحصیل تبدیل شود.

مدارس شبانه روزی ظرفیت مهمی برای مهارت آموزی دانش آموزان است

کریمی بیرانوند، مدارس شبانه روزی را یکی از فرصت‌ها و ظرفیت‌های مهم برای مهارت آموزی به ذکر کرد و افزود که در این مدارس فضا و زمان کافی برای این مهم وجود داد، براین اساس دوره توانمندسازی مدیران این مدارس برگزار می شود و هم اکنون استان کردستان میزبان این دوره در غرب کشور است.

مدیرکل حوزه متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش در ادامه به موضوع کمبود نیروی انسانی به عنوان یکی از مشکلات آموزش و پرورش اشاره کرد و گفت: در سال تحصیلی جاری تلاش شده است که این کمبودها از راههای مختلف جبران شود.

کریمی بیرانوند با بیان اینکه این کمبود نیرو فقط مختص استان خاصی نیست و تمام استان‌های کشور را در بر می گیرد، اضافه کرد: سال گذشته استان کردستان در حوزه متوسطه ۹ هزار ساعت بصورت غیرموظف از بازنشستگان، نیروهای شاغل و دانشجو معلمان ترم هفت به بالا برای جبران این کمبود بهره برد و در سایر استان‌ها نیز از این روش استفاده شده است.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • آمار ۷۵۰۰ ترک تحصیل کرده در کرمان را قبول نداریم
  • آمار ۷۵۰۰ ترک تحصیل کرده در استان را قبول نداریم
  • خراسان رضوی ۲۰ هزار بازمانده از تحصیل دارد
  • ۱۰ هزار و ۲۰۸ معلم جدید در خراسان رضوی جذب می‌شوند
  • آیا دختران ازدواج کرده می توانند در مدارس روزانه هم تحصیل کنند؟
  • برپایی نمایشگاه خوداتکایی دانش‌آموزان مدارس شبانه‌روزی کردستان
  • ۶۰ هزار تارک تحصیل سال گذشته به چرخه آموزش بازگشتند
  • بازگشت به تحصیل ۶۰ هزار تارک تحصیل در کشور
  • نمایشگاه خوداتکایی دانش‌آموزان کردستان برپا شد
  • برپایی نمایشگاه خوداتکایی دانش‌آموزان کردستان در سنندج