Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به فعال بودن سامانه تلفنی ۴۰۳۰ و سامانه خودارزیابی کرونا ، بهترین راه رفع نگرانی ها ی مردم در خصوص ابتلا به بیماری آنفلوانزا و یا کرونا را ، تماس با سامانه تلفنی مذکور و ثبت علایم در سامانه اینترنتی salamat.gov.ir عنوان کرد.

به گزارش خبرگزاری برنا از گیلان ؛ دکتر آبتین حیدر زاده با اشاره به اینکه سرماخوردگی و آنفلولانزا با فرا رسیدن  فصول سرد سال همواره شایع بوده اما با شیوع بیماری کرونا،این حساسیت در بین مردم بیش از پیش شده است، گفت : بهترین راه برای رفع نگرانی ها ی مردم تماس با سامانه تلفنی ۴۰۳۰ و ثبت علایم در سامانه اینترنتی salamat.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

gov.ir ( سامانه خودارزیابی کرونا) می باشد.

وی ادامه داد : در این خصوص افراد از سوی کارشناسان معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان راهنمایی های لازم را  دریافت خواهند کرد . در صورت بروز علایم شدید بیماری ، به مراکز ۱۶ ساعته یا بیمارستان ارجاع  داده می شوند .

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان یادآور شد :  اگر چنانچه نیازی برای مراجعه بیمار به مراکز درمانی نباشد، به منظور رفع نگرانی ها راهنمایی های لازم، در اختیار آنها قرار خواهد گرفت.

دکتر حیدر زاده در پایان از مردم خواست تا به منظور حفظ سلامتی خود و خانواده، رعایت دستورالعمل های بهداشتی را جدی بگیرند .

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: سامانه تلفنی ۴۰۳۰ سامانه تلفنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۹۲۳۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکذیب خبر فعال شدن سامانه دهک ریاست جمهوری

خبر فعال شدن سامانه دهک ریاست جمهوری و پرداخت مبلغی به خانوارها جعلی است.

به گزارش ایسنا، خبری با عنوان فعال شدن دهک ریاست جمهوری در فضای مجازی دقایقی است که به نقل از این خبرگزاری منتشر و لینکی هم برای ورود شهروندان معرفی شده است، اما این خبر واقعیت نداشته و جعلی است و ایسنا نیز چنین خبری را منتشر نکرده است.

مردم از باز کردن این لینک خودداری کنند.

این برای چند بار است که سودجویان و کلاهبرداران با سوء استفاده از نام و اعتبار خبرگزاری دانشجویان ایران ـ ایسنا ـ به‌دنبال کلاهبرداری از شهروندان هستند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کشف و ضبط بیش از ۴ تن لبنیات سنتی غیربهداشتی در کرمانشاه
  • روستای رودریش شهرستان کهگیلویه درگیر اپیدمی بیماری تب مالت است
  • یک میلیون و ۹۰۰ هزار نوبت سر دام در اراک ایمن سازی سازی شد
  • سامانه دهک ریاست جمهوری فعال نشده است | مردم از باز کردن لینک ارسالی خودداری کنند
  • سامانه بارشی بعدی چهارشنبه فعال می‌شود
  • ایسنا: تکذیب خبر فعال شدن سامانه دهک ریاست جمهوری
  • تکذیب خبر فعال شدن سامانه دهک ریاست جمهوری
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد