Web Analytics Made Easy - Statcounter

سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) با همکاری وزارت جهاد کشاورزی، فاز اجرایی پروژه همکاری‌های فنی ارتقای تاب‌آوری جوامع روستایی و نظام‌های کشاورزی ایران به منظور جلوگیری و کاهش تأثیرات رخدادهای شدید اقلیمی را آغاز کرد.

به گزارش قدس آنلاین، این پروژه که از سوی فائو تأمین مالی شده است،‌ بر بهبود دانش و ظرفیت دست‌اندرکاران ایرانی در زمینه مدیریت آب و خاک در چهار استان گلستان، خوزستان، لرستان و سیستان و بلوچستان متمرکز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این راستا، فائو با هدف تقویت نظام‌ها و سازکارهای ملی مدیریت خطرپذیری بلایا در کشور، توان تخصصی خود را در اختیار طرف‌های ایرانی قرار می‌دهد.

در این خصوص، فائو با برگزاری یک کارگاه آغازین، دست‌اندرکاران مختلف این پروژه که شامل کارشناسانی از معاونت آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی؛ وزارت نیرو؛ سازمان هواشناسی؛ سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری؛ دفتر کاهش خطرپذیری بلایای وزارت جهاد کشاورزی،‌ مقامات استانی و اجتماعات محلی هستند را گردهم آورد تا زمینه برقراری یک نظام ملی پایش کشاورزی جهت برداشتن گام‌های لازم برای اجرای این پروژه را فراهم سازد.

مشارکت‌کنندگان در این کارگاه آغازین ضمن بررسی الزامات و چالش‌های اجرای این پروژه، پیشرفت‌های حاصل در مرحله ابتدایی پروژه را نیز مورد بحث قرار دادند. کارشناسان حاضر در این نشست، همچنین پیشنهادهای مطرح‌شده درباره راهبردهای استانی «مدیریت آب و خاک تاب‌آور در برابر تغییرات اقلیمی» و همچنین مدیریت خطرپذیری بلایا را مورد سنجش قرار دادند.

آقای گرولد بودِکِر، نماینده فائو در ایران نیز در سخنان افتتاحیه خود در این نشست با اشاره به خسارت‌های گسترده سیلاب‌های سال ۱۳۹۸ به کشور، تأکید کرد: «این پروژه ظرفیت دست‌اندرکاران ایرانی را در زمینه مدیریت آب و خاک با توجه به خطرپذیری اقلیمی، نظام‌ها و سازوکارهای مدیریت خطرپذیری سیلاب‌ها، و اقدامات لازم برای احیای منابع آب و خاک جهت رسیدگی و کاهش خسارات و آسیب‌های ناشی از سیلاب‌ها به بخش کشاورزی را تقویت می‌کند.»

آقای بودِکِر در ادامه افزود: «هدف تمامی این فعالیت‌ها کاهش خطرپذیری و ارتقای تاب‌آوری دست‌اندرکاران و توانمندسازی آن‌ها برای مقابله با رخدادهای شدید اقلیمی آتی و در نتیجه بهبود امنیت غذایی و تغذیه جوامع کشاورزی متأثر از سیلاب‌ها در استان‌های هدف است.»

فائو ضمن ترویج و حمایت از برقراری سیاست‌های تسهیل‌گرانه جهت اقدام در زمینه تغییرات اقلیمی، از تقویت ظرفیت کشورهای عضو برای برنامه‌ریزی،‌ اجرا و گزارش‌دهی در رابطه با سازگاری و کاهش تغییرات اقلیمی و تاب‌آور کردن بخش کشاورزی حمایت می‌کند.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: فائو دست اندرکاران سیلاب ها آب و خاک نظام ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۹۶۱۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آب آلبالو چه کمکی به دیابتی‌ها می‌کند؟

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، آلبالو درختی خزان پذیر است که بومی نواحی بین دریای خزر و دریای سیاه است. این درخت به خانواده گلسرخیان تعلق دارد و با گیلاس شباهت زیادی دارد. آلبالو درختی کوچک است که ارتفاع آن به ۳ تا ۴ متر می رسد. برگ های آن سبز رنگ و لوزی شکل هستند و گل های آن سفید رنگ و معطر هستند. میوه آلبالو به رنگ قرمز روشن تا قرمز تیره و شبیه به گیلاس است اما از نظر اندازه کوچکتر است. طعم آلبالو ترش و تا حدودی ملس است

بیشتر بخوانید: کشک؛ یک ماده غذایی پرطرفدار با خواصی بی‌نظیر

آب آلبالو و قند خون

کنترل قند خون:

برخی تحقیقات نشان می دهد که آب آلبالو می تواند به تنظیم قند خون در افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ کمک کند.

کاهش التهاب:

خواص ضد التهابی آب آلبالو می تواند به کاهش التهاب مزمن که عامل خطر ابتلا به دیابت است، کمک کند.

بهبود سلامت قلب:

آب آلبالو به دلیل داشتن آنتی اکسیدان ها، می تواند به محافظت از قلب در برابر بیماری های قلبی عروقی که در افراد مبتلا به دیابت شایع تر است، کمک کند.

بهبود سلامت قلب:

آب آلبالو خشک می‌تواند به بهبود سلامت قلب با چندین روش کمک کند. آنتی‌اکسیدان‌های موجود در آن می‌توانند به کاهش کلسترول LDL (بد) و افزایش کلسترول HDL (خوب) کمک کنند. همچنین می‌تواند به کاهش فشار خون و بهبود عملکرد رگ‌های خونی کمک کند.

تقویت سیستم ایمنی:

آب آلبالو خشک سرشار از ویتامین C است که برای تقویت سیستم ایمنی بدن ضروری است. ویتامین C به بدن در مبارزه با عفونت‌ها کمک می‌کند و می‌تواند به کاهش خطر ابتلا به سرماخوردگی و سایر بیماری‌ها کمک کند.

کمک به خواب:

آب آلبالو خشک حاوی مقادیر قابل توجهی ملاتونین است که هورمونی است که به تنظیم خواب کمک می‌کند. نوشیدن آب آلبالو خشک قبل از خواب می‌تواند به شما کمک کند تا سریع‌تر به خواب بروید و خوابی عمیق‌تر و آرام‌تر داشته باشید.

گفتنی است، آلبالو در بسیاری از نقاط جهان کاشته می شود و از میوه آن برای مصارف تازه خوری، تهیه مربا، شربت، ژله، لواشک و آبمیوه استفاده می شود. درخت آلبالو به نسبت به سرما مقاوم است و می تواند تا ۲۰ درجه سانتیگراد زیر صفر را تحمل کند. این درخت به خاک حاصلخیز و زهکشی شده نیاز دارد. آلبالو به طور طبیعی گرده افشانی می شود و نیازی به کاشت درخت گرده افشان جداگانه ندارد. این درخت به طور متوسط ۲۰ تا ۳۰ سال عمر می کند.

منبع: ایسنا

انتهای پیام/

کد خبر: 1228761 برچسب‌ها دانستنی ها

دیگر خبرها

  • آغاز عملیات امحای مزارع آلوده به فاضلاب در شرق شیراز + فیلم و تصاویر
  • عملیات امحاء مزارع آلوده در شرق شیراز آغاز شد
  • کمیته همکاری‌های کشاورزی ایران و آفریقا تشکیل شد
  • منافع شخصی دلیل عدم عمل به قانون در شهرداری ها / استمرار کاهش کیفیت زندگی در کلانشهرها و شهرها /نتایج وخیم عدم مشارکت در انتخابات شوراها
  • لزوم تسریع در استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی
  • آب آلبالو چه کمکی به دیابتی‌ها می‌کند؟
  • ظرفیت‌های استان تهران برای تعامل اقتصادی با «واسط» عراق مهیا است
  • شرکت‌های تامین سرمایه بهبود شبکه برق تعریف شود
  • از کاهش زمان و فرآیند پروانه ساختمانی تا پیشتازی شیراز به لحاظ ارائه خدمات مهندسی
  • از کاهش زمان و فرآیند پروانه ساختمانی تا پیشتازی شیراز به لحاظ ارائه خدمات فنی و مهندسی