Web Analytics Made Easy - Statcounter

شراره دژکام در گفت و گو با خبرنگار مهر، با بیان اینکه در حال حاضر اهدا خون نسبت به زمان مشابه سال قبل کاهش داشته است اظهار کرد: با وجود کاهش اهدای خون با همکاری مردم نوعدوست نیازهای مراکز درمانی اردبیل به فراورده‌های خونی تأمین می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: در راستای تأمین خون مورد نیاز بیماران با همکاری ادارات، سپاه و بسیج، شهرداری و دیگر نهادها برای اهدای خون برنامه ریزی انجام شده و از این طریق ضمن تأمین نیازهای داخل استان به استان‌هایی از جمله تهران، گیلان و سیستان و بلوچستان ارسال خون داشته ایم و از ابتدای سال تا کنون ۶ هزار و ۵۰۰ واحد خون در راستای تعهدات شبکه خون رسانی ملی ارسال خون داشته ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دژکام با بیان اینکه یکی از وظایف مراکز انتقال خون کمک به تأمین فراورده‌های خونی شبکه خون رسانی ملی است اظهار کرد: در فصل سرد سال همیشه با کاهش اهدا خون مواجه می‌شویم که امسال با شیوع ویروس کرونا و نیز اجرای محدودیت‌های کرونایی پیش بینی می‌کنیم میزان این کاهش چشمگیر باشد.

وی نیاز به فراورده‌های خونی را دائمی عنوان کرد و گفت: در مقاطع حساس همچون شیوع کرونا این نیاز بیشتر می‌شود که از مردم می‌خواهیم در چنین مواقعی بیش از پیش در این امر خداپسندانه مشارکت نمایند

مدیرکل انتقال خون استان اردبیل نیاز بیماران تالاسمی، زنان باردار حین زایمان و نیز حادثه دیدگان تصادفات رانندگی و بیماران تحت شیمی درمانی به خون و فراورده‌های آن را یادآور شد و گفت: اهدا خون در شرایط کنونی و بحرانی به لحاظ شیوع کرونا باید به جد فرهنگ سازی شود.

اهدا خون سیستم ایمنی بدن را تضعیف نمی‌کند

دژکام در ادامه به باورهای اشتباه رایج در بین مردم اشاره کرد و گفت: عده‌ای بر این باورند که اهدا خون سیستم ایمنی بدن را کاهش داده و نیز کرونا از طریق خون منتقل می‌شود که باید گفت این باورها صحت ندارد.

وی با تاکید بر اینکه اهدا خون سیستم ایمنی بدن را تضعیف نمی‌کند عنوان کرد: به هنگام خون گیری تمام پروتکل‌های بهداشتی به صورت کامل رعایت شده و مراجعین از لحاظ بررسی بیماری‌های مختلف و معاینات لازم از جمله اندازه گیری تب و فشار خون مورد بررسی قرار می‌گیرند.

مدیرکل انتقال خون استان اردبیل به ضرورت حفظ ذخایر خونی استان اشاره کرد و افزود: اهدا خون در کل کشور کاهش داشته است که این کاهش. در استان ما نیز مشهود است که تا کنون با کمک اهدا کنندگان ایثارگر و نوعدوست نیاز مراکز درمانی تأمین شده است ولی به دلیل نیاز مداوم و همیشگی بیماران به خون و نیز عدم وجود جایگزینی برای فراورده‌های خونی نیازمند همکاری و اهدای خون هم استانی‌ها هستیم.

اهدا ۲۸۰ واحد پلاسما در اردبیل

دژکام در ادامه به اهدا ۲۸۰ واحد پلاسما توسط بهبود یافتگان از بیماری کرونا در استان خبر داد و گفت: در حال حاضر نسبت به ماههای های قبل اهدا پلاسما نیز کاهش داشته است که از بهبود یافتگان کرونا می‌خواهیم بعد از ۲۸ روز بهبودی اقدام به اهدا پلاسما کنند.

وی ادامه داد: هر بیمار کرونایی بهبود یافته می‌تواند هر ماه یک بار اقدام به اهدا پلاسما کند تا از طریق تزریق پلاسما به بیماران بدحال بهبودی آنان نیز میسر گردد.

مدیرکل انتقال خون استان اردبیل در پایان از عموم مردم خواست به منظور نیاز مبرم به فراورده‌های خونی در شبکه خون رسانی ملی به این عمل خیرخوانه و انسان دوستان ادامه داده و با اهدا خون جان بیماران و نیازمندان به فراورده‌های خونی را نجات دهند.

کد خبر 5073106

منبع: مهر

کلیدواژه: اردبیل اهدای خون انتقال خون ویروس کرونا پلاسما درمانی پلاسما ویروس کرونا شیراز شیوع کرونا آمار کرونا کرمانشاه گرگان شهرکرد بارش باران بوشهر هفته کتاب محدودیت های کرونایی کتاب و کتابخوانی شهرستان کرج ستاد ملی مقابله با کرونا فراورده های خونی انتقال خون اهدای خون اهدا خون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۹۷۲۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش استعفای دسته جمعی پرستاران / سلامت مردم در خطر است

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، وحید زمان زاده افزود: در صورت خلا مراکز درمانی از نیروهای پرستاری، این مساله لطمه بزرگی بر پیکره سلامت کشور وارد خواهد آورد، مصداق این‌موضوع، افزایش استعفای پرستاران از مراکز درمانی است که به طور مستقیم سلامت مردم را نشانه گرفته است.

بیشتر بخوانید: لایحه حمایت مادی و معنوی پرستاران به کجا رسید؟

وی گفت: امروز ضروت توجه به خواسته های پرستاران، از مرز درخواست های شخصی یا پیگیری های صنفی در سازمان نظام پرستاری و سایر نهادهای پرستاری عبور کرده و در صورت ادامه این شرایط بحرانی، سلامت مردم به خطر خواهد افتاد.

زمان زاده افزود: تنها راه بازگشت و ترغیب پرستاران جهت ماندگاری در مراکز درمانی، فارغ از بوروکراسی های اداری، توجه اورژانسی به مشکلات معیشتی و قانونی پرستاران به صورت ویژه و آن طور که مورد نظر قانون و خود پرستاران در زمینه های مختلف مانند تعرفه گذاری خدمات پرستاری، فوق العاده خاص با بالاترین ضریب، تبدیل وضعیت و…، است.

وی خاطر نشان کرد: باید مسئولین در قوای سه گانه برای حفاظت از سلامت و رفاه مردم که بنیادی ترین هدف حاکمیتی است، پرستاری را به صورت اختصاصی در نظر بگیرند چرا که در صورت عدم تغییر نگرش ها نسبت به مقوله پرستاری و مراقبت، دچار بحران بزرگی در حوزه سلامت خواهیم شد و تاخیر در این موضوع عواقب جبران‌ناپذیری را به همراه خواهد داشت که مسئولان خدوم در دولت باید جوابگوی آن باشند.

زمان زاده افزود: امیدوارم دلسوزان نظام‌سلامت چشمان خود را شسته و با یک نگاه منطقی تر و معقولانه تر به مساله مسائل رفاهی و معیشتی پرستاران که از عوامل اصلی مهاجرت پرستاران می باشد، ورود نمایند زیرا آیندگان اعمال ما را به بهترین شکل، تحلیل خواهند کرد و این آینده خیلی دور نیست.

کد خبر: 1228954 برچسب‌ها پرستار

دیگر خبرها

  • سگ گزیدگی؛ ماموریت روزمره در مراکز درمانی! | حجم بالای حمله سگ های بدون صاحب به شهروندان | ویدئو
  • بانوی ۶۱ ساله اردبیلی نجات بخش جان همنوعانش شد
  • کمتر از یک درصد از افراد واجد شرایط در سیستان و بلوچستان خون اهدا می‌کنند
  • ارائه خدمات درمانی رایگان به معلمان در مراکز درمانی یزد
  • توسعه و ارتقا مراکز درمانی موقوفه از اولویتهای سازمان اوقاف است
  • افزایش استعفای دسته جمعی پرستاران / سلامت مردم در خطر است
  • دعوت برای اهدای خون به بیماران مبتلا به سرطان
  • فراخوان اهدای خون به بیماران مبتلا به سرطان
  • افزایش استعفای پرستاران سلامت مردم را نشانه گرفته است
  • گندم معمولی هر کیلو۱۸۵۰۰تومان از کشاورزان استان خریداری می شود