Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندهان آمریکایی پیش بینی می‌کنند «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا به زودی فرمانی رسمی برای کاهش شمار نیرو‌های آمریکا در افغانستان و عراق صادر خواهد کرد.

دو مقام آمریکایی به سی‌ان‌ان گفته‌اند فرماندهان آمریکایی پیش‌بینی می‌کنند دونالد ترامپ از همین هفته یک فرمان رسمی برای تسریع خروج نظامیان آمریکا از عراق و افغانستان صادر خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



پنتاگون، اطلاعیه‌ای موسوم به «فرمان هشدار» برای فرماندهان آمریکایی صادر کرده که به موجب آن این فرماندهان باید برنامه‌ریزی‌های لازم برای کاهش شمار نیرو‌ها در عراق و افغانستان را آغاز کنند.

مقام‌های آمریکایی به سی‌ان‌ان گفته‌اند پنتاگون قصد دارد شمار نیرو‌ها در افغانستان را به ۲۵۰۰ نفر و شمار نیرو‌ها در عراق را نیز به ۲۵۰۰ نفر کاهش دهد. آمریکا در حال حاضر ۴۵۰۰ نظامی در افغانستان و ۳۰۰۰ نظامی در عراق دارد.

پاکسازی‌ها در پنتاگون که بعد از اخراج «مارک اسپر»، وزیر دفاع آمریکا صورت گرفت به استقرار مقام‌های وفادار بقه ترامپ در این وزارتخانه منجر شده است.

سی‌ان‌ان پیش از این گزارش داده بود یکی از دلایل اخراج اسپر و پاکسازی پنتاگون از افراد نزدیک به او مخالفت آن‌ها با خروج آمریکا از افغانستان بوده است.

ترامپ هفته گذشته بعد از اخراج اسپر «کریس میلر» را به جای او به عنوان سرپرست وزارت دفاع آمریکا منصوب کرد.

افرادی که میلر به عنوان مشاور انتخاب کرد این شائبه را که هدف ترامپ از اخراج اسپر، سرعت بخشیدن به خروج نظامیان آمریکا از منطقه بوده تقویت کرد.

یک مقام ارشد دولت آمریکا چند روز پیش به آکسیوس گفت: موج اخراج‌ها در پنتاگون و به خدمت گرفتن «داگلاس مک‌گره‌گور» به عنوان مشاور میلر را تا حدودی می‌توان روش خاص ترامپ برای توبیخ دیگران بنا به دلایل شخصی دانست؛ اما مقام‌های ارشد کاخ سفید از پنتاگون خواسته‌اند اظهارات علنی بیشتری درباره خروج نظامیان آمریکا از افغانستان تا پایان سال جاری میلادی مطرح کنند.

یک مقام ارشد دیگر گفت: ترامپ که سال ۲۰۱۶ با وعده خارج کردن نظامیان امریکا از خاورمیانه روی کار آمد از سرعت پایین خروج نیرو‌های آمریکا از این منطقه احساس سرخوردگی می‌کند.

ترامپ چندین بار تا به حال به مشاورانش گفته خواستار خروج نظامیان آمریکا از افغانستان تا قبل از کریسمس است.

مک‌گره‌گور، مشاور جدید سرپرست وزارت دفاع آمریکا در مصاحبه‌ای در سال ۲۰۱۹ با فاکس‌نیوز گفت که او به ترامپ توصیه می‌کند «در اسرع وقت» از افغانستان خارج شود. مک‌گره‌گور علاوه بر این گفته که آمریکا منافعی در سوریه ندارد و باید به سرعت از این کشور خارج شود.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: ترامپ پنتاگون نظامیان آمریکا عراق کریسمس پارسی خبر خروج نظامیان آمریکا شمار نیرو ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۰۰۰۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش انصارالله یمن به خروج ناو هواپیمابر آمریکا از دریای سرخ

«انصارالله» در واکنش به خروج ناو هواپیمابر آمریکایی پس از چهار ماه استقرار در دریای سرخ، کاهش دفعات حملات ارتش یمن به کشتی‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی را تکذیب کرد.

به گزارش ایسنا، محمدعلی الحوثی، یکی از اعضای شورای عالی سیاسی یمن و از رهبران «انصارالله» در پلتفرم «ایکس» در واکنش به اعلام نیروی دریایی آمریکا مبنی بر خروج ناو هواپیمابر «آیزنهاور» و یک ناوشکن از دریای سرخ گفت: اگر آمریکا مدعی کاهش عملیات نیروهای مسلح یمن برای حفظ وجهه خود، عقب‌نشینی از نظامی‌سازی دریا و رساندن پیامی به شرکت‌های بیمه است برخلاف آنچه در ابتدا مطرح کرده بود، این یک خودفریبی مثبت است.

وی افزود: اگر آمریکا در عملیات‌ها کاهش واقعی مشاهده می‌کند، باید کشتی‌های خود و کشتی‌های اسرائیل تحت الحمایه‌اش را دوباره به حرکت درآورد تا یک صید خوشمزه برای نیروهای ما باشد.

اوایل روز جمعه نیروی دریایی آمریکا اعلام کرد که ناو هواپیمابر یو اس اس دوایت دی آیزنهاور و ناوشکن یو اس اس گریولی پس از حدود چهار ماه حضور در دریای سرخ از کانال سوئز به سمت شرق مدیترانه عبور کرده‌اند.

موضع انصارالله یک روز پس از آن اعلام شد که ارتش یکن یک کشتی صهیونیستی به نام MSC داروین را در خلیج عدن با موشک‌های دریایی و پهپادها هدف قرار داد و با موشک‌های بالستیک و بالدار به اهدافی در منطقه ایلات در جنوب اراضی اشغالی حمله کرد.

عبدالملک الحوثی رهبر انصارالله روز پنجشنبه اعلام کرد: نیروهای ارتش ۱۰۲ کشتی مرتبط با اسرائیل را در دریاهای  سرخ و عرب، خلیج عدن و اقیانوس هند در طول ۲۰۲ روز تجاوز به غزه هدف قرار دادند که گویی هر ۲ روز یک کشتی را در حمایت از جناح‌های فلسطینی در نوار غزه هدف قرار گرفته‌اند.

در اواسط ماه مارس، انصارالله اعلام کرد که دامنه حملات خود را در دریای سرخ و عرب و خلیج عدن، علیه کشتی‌های مرتبط با اسرائیل یا عازم بنادر آن و کشتی‌های آمریکایی و انگلیسی گسترش داده که شامل اقیانوس هند نیز می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • احتمال اعزام نیرو‌های انگلیسی به غزه
  • تور منطقه‌ای «جان بس» برای رایزنی درباره افغانستان
  • آغاز خروج نیروهای حافظ صلح از قره باغ
  • سفر معاون وزیر خارجه آمریکا برای بررسی تحولات افغانستان
  • واکنش انصارالله یمن به خروج ناو هواپیمابر آمریکا از دریای سرخ
  • بسته تسلیحاتی 6 میلیارد دلاری آمریکا در مسیر اوکراین
  • پیروزی تیم فوتسال افغانستان در برابر عراق
  • اعتراف معاون پنتاگون به شکست تسلیحات ارسال شده آمریکا به اوکراین 
  • طرح مشاوران ترامپ برای مجازات کشور‌هایی که دلار را کنار می‌گذارند
  • پنتاگون مخفیانه موشک‌های ATACMS به اوکراین داد