Web Analytics Made Easy - Statcounter

کپسول کرو دراگن [اژدها]متعلق به شرکت خصوصی اسپیس ایکس روز دوشنبه به ایستگاه بین‌المللی فضایی متصل شد و چهار فضانورد را به این ایستگاه منتقل کرد که تا بهار آینده در آن به سر خواهند برد.

به گزارش فرارو، کپسول کرو دراگن در پی پرواز ۲۷ ساعته کاملا اتوماتیک و از مرکز فضایی کندی ناسا اواخر دوشنبه شب به مقصد رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زمانی که مایک هاپکینز یکی از فضانوردان مسافر دراگن برای نخستین بار ارتباط رادیویی با ایستگاهی فضایی بین المللی را برقرار گرد، کیت روبینز که در این ایستگاه حضور داشت فریاد زد: چه صدای خوبی را می‌شنوم.

این دومین ماموریت فضایی اسپیس ایکس است که پس از پرواز آزمایشی موفقیت آمیز در تابستان گذشته انجام شد. اما این نخستین بار است که شرکت ایلان ماسک فضانوردان را برای اقامت طولانی مدت شش ماهه به ایستگاه بین‌المللی فضایی می‌رساند. پرواز آزمایشی دو فضانورد در تابستان گذشته تنها دو ماه به طول انجامید.

سه فضانورد آمریکایی ناسا و یک فضانورد از سازمان فضایی ژاپن در این ماموریت راهی فضا شدند و به دو فضانورد روس و یک فضانورد آمریکایی که هم اکنون در ایستگاه فضایی بین المللی به سر می‌برند ملحق شدند.

شرکت بوئینگ نیز در رقابت با شرکت خصوصی اسپیس ایکس قرار است به زودی با ناسا برای انتقال فضانوردان همکاری کند.

این چهار فضانورد نام کپسول خود را تاب‌آوری نامیدند تا امید و الهام‌بخشی را برای کل جهان مخصوصا در این یکسال دشوار فراهم کند.

اسپیس ایکس قرار است دو ماموریت دیگر در سال ۲۰۲۱ میلادی برای ناسا انجام دهد.

دراگن پس از فضاپیمای روسی سایوز، دومین فضاپیمایی است که قابلیت اعزام فضانوردان به ایستگاه فضایی بین المللی را دارد.

منبع: فرارو

کلیدواژه: کرونا قیمت دلار اسپیس ایکس فضانوردان ناسا فضاپیما ایلان ماسک اسپیس ایکس بین المللی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۰۸۷۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین تصاویر اشعه‌ایکس از کاوشگر چشم‌خرچنگی

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از سی‌جی‌تی‌ان، چین به تازگی تصاویر اولیه‌ای را که توسط ماهواره پرتو ایکس اینشتین گرفته شده است، منتشر کرده است.

این ماهواره که به افتخار فیزیکدان مشهور، آلبرت اینشتین به این نام نامگذاری شده است، توسط یک تیم از محققان چینی توسعه یافته و به کاوش‌های جذاب فضایی می‌پردازد.

تصاویر اولیه‌ای که توسط ماهواره انیشتین گرفته شده است، اطلاعات پرتو ایکسی از منابع فضایی مختلف را در اختیار می‌گذارد. این اطلاعات می‌توانند به محققان کمک کنند تا درک بهتری از ساختار و رفتار اجرام فضایی بدست آورند.

یکی از ابزار‌های روی کاوشگر، تلسکوپ پرتو ایکس میدان وسیع است که از طراحی شبیه چشم‌های خرچنگ برخوردار است.

ماهواره انیشتین ابزاری حیاتی برای مطالعه‌های مرتبط با فیزیک فضا و سیارات است و قادر است تصاویر با کیفیت بالا از منابع فضایی مختلف را ارائه دهد. چین به عنوان یکی از کشور‌های پیشرو در تکنولوژی فضایی، با ارسال ماهواره‌ها و فعالیت‌های فضایی خود، نشان داده که با جدیت به دنبال بررسی عمیق‌تر جهان خارج از جو سیاره زمین است. این تلاش‌ها به دستیابی به دانش‌های جدید و پیشرفت‌های بزرگ در زمینه فیزیک فضا کمک می‌کنند.

در همین راستا چین نخستین دسته از تصاویر گرفته شده توسط ماهواره کاوشگر انیشتین (EP) را در یک انجمن مرتبط با پکن منتشر کرد.

این ماهواره نجومی که در ژانویه به فضا پرتاب شد، مجهز به تلسکوپ پرتو ایکس میدان وسیع (WXT) و تلسکوپ اشعه ایکس (FXT) است که می‌تواند به طور همزمان به رصد میدان گسترده و تصویربرداری متمرکز بر اشعه ایکس بپردازد.

شمار تصاویر منتشر شده از این ماهواره یازده عدد است که شامل مشاهدات اجرام نزدیک به مرکز کهکشان راه شیری، سیاه‌چاله کلان‌جرم شگف‌انگیز «ام 87» و بقایای ابرنواختر مرتبط با آن و برخی از تصاویر دیگر است.

ماهواره مذکور در مراحل بعدی طبق برنامه از پیش تعیین شده، به تکمیل آزمایش‌های درون مدار ادامه می‌دهد و همکاری داخلی و خارجی و اشتراک‌گذاری داده‌ها را تقویت و به رصد و تحقیقات نجومی کمک می‌کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۳ فضانورد چینی به زمین بازگشتند
  • فضانوردان چین به زمین بازگشتند
  • گذرهای پرنور ایستگاه‌های فضایی از آسمان ایران- دهه دوم اردیبهشت
  • تصاویر تلسکوپ فضایی وب از یک سحابی در فاصله ۱۳۰۰ سال نوری
  • (ویدئو) خلیج فارس از نگاه فضانوردان ساکن ایستگاه فضایی بین‌المللی
  • اولین تصاویر تلسکوپ فضایی اینشتین پروب چین منتشر شد
  • استارلاینر بوئینگ قرار است در 6 می به فضا پرتاب شود
  • خلیج فارس از نگاه فضانوردان ساکن ایستگاه فضایی بین‌المللی (فیلم)
  • نخستین تصاویر اشعه‌ایکس از کاوشگر چشم‌خرچنگی
  • دراگون از ایستگاه فضایی جدا می‌شود