Web Analytics Made Easy - Statcounter

سعید نمکی در جلسه ستاد استانی کرونا در اصفهان حضور یافت و صحبت های متفاوتی با اعضای ستاد داشت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا و به نقل از صاحب نیوز؛ سعید نمکی پیش از ظهر امروز در ستاد مقابله با کرونای استان اصفهان بیان کرد: از استاندار، دانشگاه های علوم پزشکی استان، نیروهای مسلح، سیستم قضایی و خیران و همچنین صداسیما برای همکاری و همیاری در امر مقابله با ویروس کرونا تشکر می کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ادامه داد: اصفهان منظومه ای از همه عظمت های یک سرزمین و در واقع ویترینی از زیباترین معماری اسلامی در جهان در اصفهان است. آنچه که این سناریوی بی بدیل را خلق کرد عشق معمار است. امروز معماران در رایانه محاسبات لازم را انجام می دهند و شاید خروجی کار با آنچه در نظر دارند تطابق پیدا نکند، اما آن سال ها معمار، اصفهان را با عشق خلق کرد که این سر ستون با آن سر ستون میلی متری تفاوت ندارد.

وی ادامه داد: اصفهان در دفاع مقدس هم بزرگ ترین نقش را داشت و راه را باز کرد تا بقیه بر دشمن بتازند. ما شهدایی را از اصفهان داریم که اگر بخواهیم ردیف کنیم در دنیا بی بدیل است. این نشان افتخار یک استان است. در شعر و موسیقی و همه هنر اصفهان صاحب مکتب است و به شما می گویم دیگر کسی صدای نایب اسدالله و استاد کسایی را نمی شنود. همین طور صدای تا اصفهانی که خودش مکتب است. و قاریان قرآن که از این سرزمین برخاستند.

نمکی گفت: هر وقت اصفهان می آیم منظومه ای خاطرات گذشته در ذهنم می روید، کنار زاینده رود خشک رفتم و غصه دار شدم، چرا که با خشکیدن زاینده رود عاطفه ها می میرند.

وزیر بهداشت خاطر نشان کرد: اما عبور کنم بر آنچه در کرونا گذشت. من سرباز کوچک و کوچک ترین سرباز نظام و ولایت هستم. تشکر می کنم از زحمات ستاد استانی، این ستاد از بهترین و موفق ترین ستادهاست. دیشب نمادی از این وفاق را در بسیج استان دیدم. گفتم این مدل را بدهید تا ما هم روی آن کار کنم.

* با تک تک شهدای سلامت یک بار مردم و زنده شدم

نمکی با پاسداشت مقام شهدا اذعان داشت: درود می فرستم بر همه شهدای دفاع مقدس، مدافع حرم و شهدای مدافع سلامت؛ شهدای مدافع سلامت مظلومانه ترین شهدا هستند. من آتش ها در درون خود نگه می دارم و در این روزها تلاش می کنم همین طور باشم، چون روحیه سربازها تخریب نشود خودم را روی پا نگه دارم تا کمتر بروز عواطف درون داشته باشم.

وی ادامه داد: من با تک تک این شهدا یک بار مردم و زنده شدم، من با داغ این خانواده تمام وجودم آتش‌ گرفت. چون مظلوم هستند. در شرایطی که هنوز ویروس کرونا را نمی شناختند. در دفاع مقدس خیلی سردار از دست دادیم اما امروز اکثراً سردار از دست می دهیم.

نمکی خاطر نشان کرد: رذل ترین مرد دنیا یعنی ترامپ ما را در این شرایط تحریم کرد. هر چقدر هم با صهیونیست ها هزینه کنند، به اندازه کمتر از یک قطره از خون سردار سلیمانی باعث این خفت او شد.

مقام عالی وزارت بهداشت بیان داشت: سال ها پیش سردار رضایی فرمانده مرزبانی بود و بودجه کشور دست من بود. زمانی که نفت ۲۷ دلار بود و خزانه وضع خوبی نداشت. سردار رضایی گفت مناطق مرزی سرد شده و از اوایل آبان راه ارتباطی قطع می‌شود باید آذوقه ببریم. گفت بالاپوش گرم می خواهیم. وزیر آموزش پرورش آقای فانی هم همزمان با او گفت هوا سرد است و بخاری برای مدارس نداریم. من تا صبح در منزل راه میرفتم چون باید برای یکی از آنها پول می‌فرستادم. من الان وقتی پرسنل خودم ماسک ندارند آتش می گیرم و می دانم که خیلی برای این فرمانده تلخ است که برای سرباز خود لباس نفرستد.

نمکی ادامه داد: کادر قهرمان پزشکی ما، در ۵۵ روز میزان مرگ ها به حدود ۳۰ نفر و بستری ها را به یک پنجم رساندند و تخت ها خالی شد. از اروپا سیل درخواست ایرانیان راه افتاد برای برگشت به وطن که همه اخبار آن روزها یادمان هست. ما از وارد کننده ماسک شدیم تولید کننده و یک صادر کننده. ما از نیازمند ونتیلاتور صادر کننده آن شدیم. هزاران تخت با کمک نیروهای مسلح ایجاد کردیم.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بیان کرد: هر جا بروم  این حرف ها را خواهم گفت که یکی از عوامل مؤثر هدایت و حمایت رهبر معظم انقلاب بود. با خودم عهد کردم تا زنده ام هر جا بروم این را بگویم.

نمکی ادامه داد: ما در زیارت نامه امام رضا(ع) شهادت می دهیم که ایشان نماز می خوانند، ما کسی نیستم ولی این شهادت به دلیل مظلومیت امام رضا(ع) است. همه جا می گویم که هدایت ها و حمایت های رهبری بزرگترین پشتوانه این حرکت بود. در بین رهبران سیاسی، مذهبی و اجتماعی جهان هیج کسی به اندازه رهبری پروتکل بهداشتی رعایت نکرد. من همه این را لحظه به لحظه نوشته ام.

وزیر بهداشت در ادامه تشریح حمایت های رهبری بیان کرد: ایشان پیغام دادند که رعایت نکردن پروتکل سیئه است. هدایت مردم را بارها و بارها با رفتار خود انجام دادند و ما هم توسط ایشان حمایت شدیم. گرچه کوته ذهن ها و نادان ها تفسیر می کنند که این ارتباط عاشقانه برای امورات خاصی است. من که برای تکه تکه شدن همه حیثیت و وجود خود به این صحنه آمدم تنها چیزی که به ذهن من نمی رسد همین چیزهاست.

متولی امر سلامت کشور تصریح کرد: روزی با حاج قاسم برای مسائل برون مرزی حرف می زدیم گریه می کرد و میگفت برخی می گویند حاج قاسم می رود که رئیس جمهور شود ولی هر بار که می روم شاید برنگردم، من کجا و حاج قاسم کجا ولی من ممکن است برنگردم، حیثیت خود را آورده ام، و هر که می خواهد هر حرفی بزند؛ ما مامور به انجام تکلیف هستیم..

نمکی گفت: مانند جنگ اُحُد فکر کردیم بازی را بردیم، کرونا بی کرونا و خداحافظ، بارها عرض کردم که از گوشه های این زمین در دقایق ۹۰ گل می خوریم و خوردیم. هم مردم باور کردند که تمام شد و بدتر از آن خوش باوری من به عنوان مدیر بود.

وزیر بهداشت معتقد بود: البته ویروس هم متفاوت شد، با یک موجود بسیار پیچیده ای در تماس هستیم. یکی از پیچیده ترین مخلوقات آفرینش پا به عرصه حیات گذاشت و نمی دانیم تا کی و با چه تاوانی باید با آن کنار بیاییم. ویروس امروز با ویروس ووهان فرق دارد. از طرفی هم با کمبود منابع هم روبرو شدیم. ۲۵ هزار تست یعنی روزی بیش از ۶ میلیارد باید پول تست می دادیم.

وی ضمن بیان این که دغدغه مالی مردم را درک می کنم گفت: من پدرم راننده کامیون بود مادرم قالیباف، نازپرور نیستم. در خانه ای نیستم ته پدرم با کمی درد باری را به منزل نمی‌رساند و مادرم قالیباف نبود کمیت زندگی ما لنگ بود از طرفی ۵ سال بودجه کشور را رعایت کردم. پس می فهمم نان سر سفره نبردن یعنی چه؛ ما اولین کشوری که برای مقابله با کرونا در حالی که می خواستیم مشاغل را باز کنیم پروتکل نوشتیم.

وزیر گفت: روز شصتم بیماری چند وزیر بهداشت با من تماس گرفتند و گفتند هم بازگشایی کردید هم آمار را کاهش دادید.

* جلسه ای که در تاریخ نظام سلامت ثبت شد

وی بیان کرد: نامه ای به رئیس جمهور نوشتم و رونوشت آن را به رهبری تقدیم کردم که آن نامه در تاریخ کشور ثبت خواهد شد. آن نامه باعث شد جلسه ستاد کرونا در محضر رهبری تشکل شود. این جلسه سرفصلی در تاریخ نظام سلامت بود و اتفاقات عجیبی در آن افتاد.

نمکی ادامه داد: رهبری چند تکلیف فرمودند: اول گفتند مصادیق تعیین محدودیت ها بر عهده وزارت بهداشت است. همچنین گفتند برای بیماریابی طرح محله محور بدهید. سوم هم گفتند که چون مصوبات ستاد ملی بلاعمل می ماند، قرارگاهی برای این کار تشکیل شود.

وی گفت: من معتقد هستم هیج آفتی برای اقتصاد از طولانی شدن اپیدمی بدتر نیست. رهبری با همه غصه ای که برای معیشت می خورند فرمودند بین مقوله سلامتی اقتصاد و حتی امنیت، مقوله سلامت است. این فرمایش مدبرانه از ایشان که مملکت اداره کردند و الان رهبر هستند، برخواسته از یک خرد کلی است. حرف یک انسان معمولی نیست.

مقام عالی وزارت بهداشت خاطر نشان کرد: به جرئت می گویم نگذاشتیم تا این لحظه یک بیمار پشت در هیچ بیمارستانی سرگردان باشد، این افتخار جمهوری اسلامی است. نگذاشتیم یک بیمار بدون پول معطل بماند، یا به خاطر نبود ونتیلاتور فرد جوان را به مسن ترجیح دهیم.

وزیر بهداشت در رابطه با اهمیت محدودیت ها گفت: گفتیم شهرهای قرمز و نارنجی و زرد باید تابع محدودیت باشند تا به قطع زنجیره و تاب آوری نظام سلامت کمک کنیم. دوستان فکر کردند تابستان راحتی داریم و پاییز سخت و این دو به هم وصل شد. در اصفهان روزی ۱۵ پرستار آلوده شدند یعنی در ماه ۴۵۰ پرستار را ما از چرخه خدمت رسانی باید خارج می کردیم.

نمکی روی صحبت های خود را عوض کرد و از محدودیت های جدید سخن به میان آورد: از استاندار و رؤسای دانشگاه و دادستان خواهش می کنم به شدت روی این محدودیت های جدید بایستند. این آخرین فرصت برای تاب آوری روی کروناست. این تاریخ که از شنبه شروع شود یکی از حیاتی ترین تاریخ های کرونا محسوب می شود. من روزی گفتم مرگ های سه رقمی در پیش است و کسی باور نکردند الان می گویم اگر این محدودیت اغفال شود می شود ۴ رقمی و این یعنی دیگر نمی توانیم از این ورطه در بیاییم.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تصریح کرد: 30 سال پیش در کشور مالاریا کنترل می کردم. من در سیستان و بلوچستان شبانه روز تردد داشتم. من میفهمم اپیدمی یعنی چه. غفلت از سوی مردم و مسئولان یعنی پرتاب کردن اخ ین تیر ترکش مدیریت کرونا. به کسی که رعایت نمی کند رحم نکنید؛ او بمب ویروس تلقی می شود. مانند یک بمب که برای نیروهای امنیتی مهم است. امروز قدرت ویروس ۱۰ برابر و خانوادگی شده است.

*برخی حرف هایم را می نویسم

نمکی در پایان گفت: همیشه سعی می کنم از زبانم جمله ای جاری نشود تا وقتی در تاریخ قضاوت می کنند غلو شده باشد یا بی انصافی در آن مشاهده شود. سعی کردم از دایره انصاف خارج نشوم و برخی از حرف ها را می گویم در این روزها و برخی‌ها برای آیندگان می نویسم، همه را برای نسل های های آینده منعکس می کنم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: وزیر بهداشت محدودیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۱۰۴۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وعده‌های پوچ نمکی بر زخم اهالی شهرک ابریشم چهارباغ

خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها: افزایش سرسام آور هزینه‌های خرید و اجاره مسکن در سال‌های اخیر همزمان با افزایش جمعیت، موجب رونق پروژه‌های مسکن ملی در استان البرز شده و این در حالی است که همچنان مشکلات زیربنایی «مسکن مهر» به عنوان میراثی از دولت‌های قبلی بر دوش دولت فعلی سنگینی می‌کند.

شهرک ابریشم واقع در شهرستان چهارباغ هرچند با هدف کاهش مشکلات مسکن کلانشهر کرج احداث شد اما بعد از گذشت یک دهه، ساکنان آن همچنان از ضعف مدیریتی مستأصل شده‌اند و در این میان وعده‌های بعضاً پوچ و به نوعی سر خرمن مسؤولان، نمکی بر زخم‌های کهنه اهالی شهرک شده است.

حدود یک دهه پیش انتظار می‌رفت که شهرک ابریشم به دلیل موقعیت جغرافیایی خود، بار عمده مسکن مهر استان را بر دوش کشد اما پس از چند سال نه تنها این موضوع اتفاق نیفتاد بلکه عدم تأمین زیرساخت‌ها، اعتراض اهالی این شهرک در راستای عدم توسعه را به دنبال داشته و با وجود تلاش مسؤولان شهری و استانی طرح توسعه زیرساخت‌ها به کندی پیش می‌رود.

احداث چند باب مدرسه، مرکز آموزشی، نانوایی، درمانگاه و … تا حد زیادی شهرک ابریشم را به استانداردهای مطلوب نزدیک‌تر کرده اما آنچه این روزها در محافل رسانه‌ای شهری و استانی سر و صدای بسیاری به پا کرده، اوضاع نابسامان مجتمع محک ابنیه در این شهرک است.

شایان ذکر است با اینکه قریب به یک سال از حل بخش عمده‌ای از مشکلات حقوقی ناشی از تعارض اداره کل راه و شهرسازی استان البرز با پیمانکار پروژه می‌گذرد این مجموعه، از نظر امکانات مختلف از جمله رفاهی و خدماتی و نیز زیرساخت‌ها، عقب ماندگی‌های بسیاری دارد.

مردم به ستوه آمده‌اند

سال‌هاست ساکنان این مجتمع، واحدهای مسکونی خود را تحویل گرفته‌اند اما به دلیل کمبودها و کاستی‌های موجود با مشکلات عدیده ای مواجه هستند. به سرانجام نرسیدن بخش اعظم طرح‌های اجرایی مسکن مهر به‌ویژه در شهرک ابریشم به گرانی مصالح و تأمین زیرساخت‌های لازم مربوط می‌شود، به حدی که تأخیر و تعلل در اجرای برخی طرح‌ها مردم را به ستوه آورده است.

هرچند بخش عمده‌ای از مشکلات مسکن مهر شهرک ابریشم حل شده اما مسؤولان استان و شهرستان چهارباغ با انبوهی از وعده‌های امروز و فردا، زیر بار حل مشکلات مجتمع محک با ۴۸۰ واحد مسکونی نمی‌روند.

بازدیدهای میدانی انجام شده و اظهارات برخی از مالکان و ساکنان این واحدهای مسکونی نشان می‌دهد حتی برخی واحدهای مسکن مهر در سال‌های گذشته به صورت نیمه تمام به متقاضیان تحویل شد و حتی آسانسور نیز از سوی پیمانکار در بلوک‌ها نصب نشد.

متقاضیان مجتمع محک شهرک ابریشم که بیشتر آنها از اقشار کم درآمد جامعه هستند عنوان می‌کنند که با توجه به مشکلات اقتصادی و افزایش قابل توجه اجاره بها، چاره‌ای جز سکونت در خانه‌های نیمه تمام نداشتند، اما اکنون از کیفیت نامطلوب واحدهای مسکن مهر، کمبود فضای سبز، نبود امکانات فرهنگی، بهداشتی و خدماتی انتقاد دارند و خواستار تسریع در رفع مشکلات هستند.

علی رحمت آبادی، مدیر پروژه‌های مسکن مهر استان البرز در شهرک‌های ابریشم چهارباغ در گفت وگو با خبرنگار مهر گفت: در راستای سفر ریاست جمهور به استان البرز و دستورات وی مبنی بر اتمام واحدهای مسکونی مهر، بر اساس دستور معاون وزیر راه و شهرسازی و پیگیری‌های مدیرکل راه و شهرسازی البرز، تفاهم نامه‌ای با بنیاد مسکن انقلاب اسلامی منعقد شد.

ساماندهی مساکن مهر البرز در سال جاری

وی افزود: مقرر شد در قالب این تفاهم نامه تکمیل عملیات اجرایی باقیمانده واحدهای مسکن مهر البرز در دستورکار این دو دستگاه اجرایی قرار بگیرد و طی تفاهم و تعامل با یکدیگر، در سال ۱۴۰۳ این واحدها ساماندهی شود. این تفاهم نامه مشتمل بر چهار بند بوده که اولین مورد، تکمیل عملیات اجرایی محوطه سازی در دو شهرک ابریشم چهارباغ و پیام ماهدشت و دیگری تکمیل عملیات اجرایی نصب، راه اندازی و اخذ گواهی استاندارد آسانسورهای باقیمانده است.

مدیر پروژه‌های مسکن مهر استان البرز در شهرک‌های ابریشم چهارباغ و پیام ماهدشت اضافه کرد: در این زمینه مسؤولیتی متوجه ما نیست زیرا این آسانسورها توسط مردم مورد بهره برداری قرار گرفته‌اند اما اکنون بر اساس احساس وظیفه ما و در قالب این تفاهم نامه تلاش شده آسانسورهای دو شهرک تعیین تکلیف شود. سومین بند این تفاهم نامه اصلاح و تجدید رنگ نمای برخی بلوک‌های مسکونی است.

رحمت آبادی چهارمین بند این تفاهم نامه را تکمیل واحدهای ناتمام دانست و عنوان کرد: تکمیل عملیات محوطه سازی پیش از انعقاد تفاهم نامه مذکور آغاز شد و بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان البرز، علیرغم چند نوبت بارندگی، نسبت به انجام عملیات محوطه سازی و زیرسازی آسفالت این پروژه اقدام کرد و به دلیل بارندگی‌های عید، امکان تکمیل عملیات وجود نداشت.

وی ادامه داد: پس از اتمام بارندگی‌ها، یک بار دیگر کوبیدن آسفالت انجام می‌شود تا به تراکم موردنظر برسد؛ مشکل آسفالت پروژه محک ابنیه ظرف ماه جاری مرتفع می‌شود. اراضی واقع در شهرک ابریشم متعلق به دولت و سازمان ملی زمین است و ما چند کاربری غیرمسکونی از جمله زمین مرکز بهداشت و درمان که در ابتدای شهرک در حال ساخت است را واگذار کردیم.

مدیر پروژه‌های مسکن مهر استان البرز در شهرک‌های ابریشم چهارباغ و پیام ماهدشت با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی متولی این پروژه بوده و زمین از سوی راه و شهرسازی واگذار شده است، عنوان کرد: هر تعداد از این زمین‌ها واگذار و کاربری‌های مختلف در شهرک احداث شود، هنوز پاسخگوی ساکنان نیست اما طبق قانون راه و شهرسازی موظف به واگذاری اراضی در قالب مزایده است.

واگذاری اراضی به شهرداری برای احداث فضای سبز

رحمت آبادی با اشاره به اینکه تاکنون چندین نوبت مزایده برگزار و منجر به انعقاد قرارداد با برندگان شده است، بیان کرد: طی اردیبهشت و خرداد یک نوبت دیگر مزایده زمین برگزار می‌شود که هم اهالی شهرک و هم مردم از تمام نقاط استان البرز برای کاربری‌های مختلف، امکان شرکت در آن را دارند. هدف از برگزاری این مزایده‌ها، رونق بخشی به شهرک و بهره مندی ساکنان از خدمات عمومی است.

وی خاطرنشان کرد: مکرراً به دستگاه‌های ذیربط و متولی اعلام شده که اگر متقاضی ارائه خدمات عمومی بوده و طرح و اعتبار لازم را داشته باشد، اداره کل راه و شهرسازی آمادگی واگذاری زمین به آنها را دارد. شهرک ابریشم حدود چهار سال است که تحویل شهرداری چهارباغ شده زیرا طبق مصوبه شورای عالی شهرسازی و معماری، این شهرک به محدوده شهرستان چهارباغ الحاق شده است.

مدیر پروژه‌های مسکن مهر استان البرز در شهرک‌های ابریشم چهارباغ و پیام ماهدشت افزود: ابتدا شهرداری از تحویل گرفتن این شهرک خودداری می‌کرد اما طی مذاکراتی، این امر انجام شد و در قالب این تغییر و تحول ما متعهد شدیم یکسری اراضی را به شهرداری چهارباغ واگذار کنیم که برای احداث فضای سبز و مراکز خدماتی و رفاهی مورد استفاده قرار گیرند.

رحمت آبادی گفت: با توجه به اینکه ساخت مجموعه آتش نشانی شهرک ابریشم توسط شهرداری انجام نشد، اداره کل راه و شهرسازی البرز اقدام به واگذاری زمین و مشخص کردن پیمانکار کرده است تا در قالب تفاهم نامه‌ای جداگانه با بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، مجموعه آتش نشانی در سال جاری احداث شود. اقدامات لازم از اسفند ماه آغاز شده و فرآیندهای قانونی در حال انجام است.

اهالی مجتمع محک شهرک ابریشم از وضعیت نامناسب زیرسازی و آسفالت، محوطه سازی و تخلیه دپوی پارکینگ مجتمع نیز گلایه دارند. این امر جزو وعده‌هایی بود که در ماه‌های اخیر فرماندار چهارباغ، مدیرکل و معاون راه و شهرسازی استان البرز و حتی استاندار داده بودند اما هیچیک از وعده‌ها محقق نشده است.

ساخت پارک محله‌ای در شهرک ابریشم

سال گذشته فرماندار چهارباغ در سامانه «سامد» دولت به سه نفر از شهروندان و اهالی مجتمع محک ابنیه در شهرک ابریشم وعده داده بود که مشکلات این مجتمع تا آخر مهر ماه برطرف می‌شود اما این امر محقق نشد و در واقع، مسؤولان شهری و استانی، مردم را با جمعی از وعده‌ها، به آینده حواله می‌دهند و هیچیک از وعده‌هایشان لبخند رضایت بر لب مردم نمی‌نشاند و عملی نمی‌شود.

سید جعفر موسوی، شهردار چهارباغ در گفت وگو با خبرنگار مهر مطرح کرد: کار آسفالت معابر شهرک ابریشم بر عهده شهرداری است اما آسفالت مربوط به داخل مجتمع‌ها باید توسط راه و شهرسازی یا پیمانکار سازنده انجام شود زیرا داخل مجتمع مانند حیاط خانه مردم است.

وی ادامه داد: یک پارک محله‌ای به مساحت حدود ۲ هزار و ۵۰۰ مترمربع با هزینه‌ای حدود پنج میلیارد تومان، روبروی مجتمع محک در حال ساخت است که تلاش می‌شود تا دهه مبارک فجر به بهره برداری برسد. علاوه بر این، حدود پنج هزار درخت در شهرک کاشته شده است.

شهردار چهارباغ با اشاره به کاشت بیش از دو هزار درخت در رفیوژهای شهرک ابریشم در سال گذشته بیان کرد: تا سال گذشته این شهرک فاقد اورژانس و درمانگاه و داروخانه شبانه روزی بود که با پیگیری‌های استاندار البرز، این اماکن ساخته شدند.

موسوی با اشاره به اینکه اکنون مرکز جامع سلامت نیز در این شهرک در حال ساخت است، تصریح کرد: با اینکه مشکلات این شهرک از سال‌های گذشته روی هم انباشته شده و مرتفع نشده‌اند، اما در حال حاضر اقدامات خوبی در حال انجام است که امیدواریم رضایتمندی مردم را به دنبال داشته باشد.

از مردم عذرخواهی می‌کنیم

وی در ادامه از ساخت دو سالن ورزشی در شهرک ابریشم خبر داد و با بیان اینکه درصدد هستیم امسال دو بازار روز نیز در این شهرک احداث کنیم، خاطرنشان کرد: اکنون من از طرف کسانی که قبلاً باید اقداماتی را انجام می‌دادند و نداده‌اند، از مردم این شهرک عذرخواهی می‌کنم.

شهردار چهارباغ خاطرنشان کرد: به نظر من اکنون آسفالت معیوبی در شهرک ابریشم وجود ندارد، اگر شهروندان چنین موردی را مشاهده می‌کنند، حتماً اعلام کنند تا در اسرع وقت اقدامات لازم به منظور رفع مشکل انجام شود.

موسوی با بیان اینکه کار زیاد است اما باید اراده کافی وجود داشته باشد، اظهار کرد: گله مندی مردم به حق است اما مسوولانی که باید پاسخگوی عدم عملکرد خود باشند، امروز نیستند زیرا این شهرک ۱۰ سال است که ساخته شده و باید از مدت‌ها پیش روی آن کار می‌شد.

با توجه به مشکلات مطرح شده از سوی مردم و بیان فعالیت‌های مسؤولان مربوطه و توضیحات آنها در خصوص اقداماتی که قرار است طی سال جاری انجام شود، اکنون انتظار می‌رود این وعده‌ها و قول‌ها هر چه سریع‌تر و با کیفیت بهتر عملی شود تا مردم علاوه بر مشکلات اقتصادی جامعه، درگیر مشکلاتی نشوند که به روزمرگی‌های آنان شود.

فراموش نکنیم مسؤولان امروز در جایگاهی قرار گرفته‌اند که دیروز و قبل از رسیدن به این جایگاه‌ها، رسیدگی به مشکلات مردم و شهروندان به خصوص قشر آسیب پذیر را یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های خود عنوان کرده‌اند و حال زمان عمل به وعده‌ها رسیده است، مردم را دریابید.

کد خبر 6085491

دیگر خبرها

  • تعبیر جالب مسعود ده‌نمکی از فعالیت‌های شهید آوینی + فیلم
  • وعده‌های پوچ نمکی بر زخم اهالی شهرک ابریشم چهارباغ
  • تمرین، تمرکز، انگیزه: خالدآبادی آماده اولین حضور!
  • حمایت گسترده از صنایع‌دستی برای تحقق شعار سال الزامی است
  • فرصت انتقام برای گل‎گهر در حذفی مهیا شد
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • فرصت سوزی عجیب کریس وود مقابل دروازه منچسترسیتی (ناتینگهام فارست 0-1 منچسترسیتی)
  • یک موقعیت استثنایی دیگر به خطا رفت
  • زمانی: گلی که زدم تقدیم به کُردهای ایران
  • مالکیت فکری پشتوانه اقتصاد دانش‌بنیان