Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اصفهان مجری کل طرح‌های زیربنایی استان اصفهان گفت: همواره بر حفظ محیط زیست تاکید دارم و حاضر به توسعه به هر قیمتی نیستم که در پروژه آزادراه شرق اصفهان موضوعات توسعه پایدار و مسائل زیست محیطی در اولویت قرار داشته است.

علیرضا صلواتی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به اینکه قطعه سوم آزادراه شرق اصفهان با دو چالش بزرگ روبرو بود، اظهار کرد: این پروژه ۲۰ سال متوقف بود، زیرا از پارک ملی کلاه قاضی عبور می‌کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با توجه به اینکه این پارک از اراضی محیط زیست است و یکی از تاکیداتم حفظ محیط زیست بوده و حاضر به توسعه به هر قیمتی نیستم و حتما باید موضوعات توسعه پایدار را داشته باشیم.

وی با بیان اینکه در پروژه‌های توسعه‌ای غیر از جنبه‌های اقتصای باید جنبه‌های اجتماعی و محیط زیست را هم در نظر بگیریم، تصریح کرد: در این راستا جلسات متعددی با مسئولان محیط زیست داشتیم تا به یک ادبیات مشترک برسیم، قرار نیست با ایجاد آزادراه حیات وحش را تحت الشعاع قرار دهیم و یا در موضوعات ژنتیک آن‌ها را اختلال ایجاد کنیم. سعی کرده‌ایم آزادراه شرق با کمترین عوارض محیط زیست باشد و با بررسی ها و اقدامات صورت گرفته ۹۰ درصد این چالش ها را مرتفع کرده ایم. 

مجری کل طرح‌های زیربنایی استان اصفهان با بیان اینکه قطعه ۳ آزادراه شرق اصفهان را سال آینده باید به بهره‌برداری برسانیم، گفت: پروژه‌ای که حداقل چهار سال زمان نیاز دارد و با توجه به ارتباطاتی که داریم در تلاشیم این پروژه کمتر از ۲ سال به بهره برداری برسد.

وی با بیان اینکه قطعه ۳ آزادراه شرق بهمن ماه سال ۹۸ شروع شد، اما با تعطیلات کرونا مواجه شدیم، افزود: در حال حاضر به روش‌های مختلف، پیمانکاران پل‌ها و مسیرها به صورت موازی در دو شیفت صبح و عصر کار را پیش می برند.

صلواتی با بیان اینکه در ادامه عبور از رودخانه زاینده رود، بحث کشاورزان شرق، احداث و معماری پل ها وجود دارد، گفت: قرار نیست آزادراه بدون هویت ایجاد کنیم و باید بعد از احداث راه، نمادی از آن در ذهن باشد، باید توجه داشت آزادراهی که نمادهای خاص خود را دارد به هویت بخشی راه ها کمک می کند، موضوعی که کمتر به آن توجه شده و بیشتر مبدا تا مقصد مورد توجه است.

وی با بیان اینکه آزادراه‌ها باید نمادمحور باشد و در کنار روح انسانی حیات بخش محیط پیرامون خود باشد و قرار نیست با آن موانعی ایجادکنیم، اظهار کرد: می‌دانیم دسترسی به آزادراه‌ها محدودیت ایجاد می‌کند، اما باید چه کرد تا به حداقل ممکن برسد؟ این نگاه‌ها به نمادبخشی و ایجاد هویت  کمک خواهد کرد و موجب می شود آزادراه‌ها متفاوت تر شود و امیدواریم این تفکر را در مشاورین ایجاد کنیم و قرار نیست صرفا پل، خاکبرداری انجام دهند و ۱۰ متر خاکریزی شود که ارتباط قطع شود، پروژه ها نباید شکافنده باشد و باید ارتباط ایجاد کنیم. 

مجری کل طرح‌های زیربنایی استان اصفهان با تاکید بر اینکه نگاه ما به توسعه مخرب بوده و متاسفانه بدسابقه هستیم، افزود: نه تنها در راه بلکه در حوزه‌های مختلف مانند سدسازی و دیگر موارد خلاء توجه به جنبه های زیست محیطی در بین متخصصین مهندسین مشاور در وزارت‌خانه‌ها وجود دارد. 

صلواتی با بیان اینکه قرار نیست پروژه زیست محیطی فرمالیته باشد، گفت: پیش از این مشاورین بی‌توجه بودند برای همین بعضا جاده را آب می برد. نگاه اول باید محیط زیست باشد و بعد توسعه در نظر گرفته شود. سخت گیری‌های بی جا مانع توسعه بوده و در اصل به محیط زیست توجه نمی شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی آزادراه شرق اصفهان مشكلات زيست محيطي راه آزادراه شرق اصفهان زیست محیطی ایجاد کنیم محیط زیست قرار نیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۱۳۱۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه پایدار بر مبنای حفاظت محیط زیست صورت گیرد

به گزارش خبرنگار مهر، حمید رضا منتظری امروز چهارشنبه در دور سوم نشست منطقه‌ای مدیران کل حفاظت محیط زیست با محوریت معاونت توسعه مدیریت، حقوقی و امور مجلس اظهار کرد: محیط زیست واژه مقدسی است که بر می‌گردد به نعمتی که خداوند در اختیار ما قرار داده است.

وی با اشاره به اینکه محیط زیست را باید بتوانیم خوب نگه داریم و به نسل‌های بعد انتقال دهیم تصریح کرد: متأسفانه افزایش دما محیط زیست را تخریب می‌کند.

منتظری بیان داشت: پدیده‌هایی از جمله خشکسالی و فرونشست‌ها و همچنین تغییر اقلیم یکی دیگر از تهدیدهای محیط زیست به شمار می‌آید.

وی خاطر نشان کرد: این استان به دلیل کوهستانی بودن آن دارای شیب زیادی است و مهار آب امکان پذیر نیست و با فرونشست زمین و دشت‌های ممنوعه مواجه است.

رئیس برنامه و بودجه چهارمحال و بختیاری گفت: آب یک ثروت ملی است و باید با دید ملی به آن نگاه کرد.

منتظری تاکید کرد: در زمینه توسعه پایدار، حفظ محیط زیست و همچنین حفاظت از تنوع زیستی و ارتقا آن باید شاخصه‌های مدیریت زیست محیطی مورد توجه قرار گیرد.

کد خبر 6099417

دیگر خبرها

  • توسعه پایدار بر مبنای حفاظت محیط زیست صورت گیرد
  • بلاتکلیفی ۸ ماهه یک مصوبه مهم زیست‌محیطی در استانداری کهگیلویه و بویراحمد
  • توسعه پایدار در گرو حفظ محیط زیست است
  • پروژه‌های عمرانی و زیست محیطی نصف جهان در صف افتتاح
  • آرزوهای دیرینه اصفهانی‌ها در ریل افتتاح پروژه‌های عمرانی و زیست‌محیطی شهر زندگی
  • شناسایی ۱۶۲ کارواش آلاینده در پایتخت/ «پساب» مهم‌ترین مشکل زیست‌محیطی کارواش‌ها
  • لکه‌های صنعتی غرب البرز به شهرک صنعتی تبدیل شود
  • کشف و ضبط یک قبضه اسلحه غیر مجاز در منطقه حفاظت شده سفیدکوه خرم آباد
  • دیوان محاسبات: محیط زیست تکلیف قانونی خود را انجام نداده است
  • اهدای بیش از ۵ هزار اصله نهال حرا به محیط زیست استان بوشهر