Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-04-27@05:54:53 GMT

بورس املاک جان می‌گیرد؟

تاریخ انتشار: ۲۸ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۰۱۴۳۸۸

بورس املاک جان می‌گیرد؟

وزارت دفاع یک قطعه زمین ۳ هزار و ۶۰۰ متری به ارزش ۱۳ میلیارد تومان را در بورس کالا در تاریخ ۹ آذر عرضه خواهد کرد. به گزارش پول نیوز، وزارت دفاع در اطلاعیه‌ای از عرضه زمین ۳ هزار و ۶۲۳ متر مربعی واقع در شهرستان دماوند با قیمت پایه ۱۳ میلیارد تومان در ساعت ۹:۳۰ روز ۹ آذر و با سازوکار حراج از طریق بورس کالا اعلام کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



پیش از این نیز یک بانک خصوصی نسبت به فروش املاک خود از طریق بورس کالا اقدام کرده بود.

شرکت عمران شهر جدید پردیس نیز از پذیرش یک باب واحد تجاری در بورس کالای ایران خبر داده بود که این واحد را در تاریخ ۲۹ مرداد ماه جاری به ارزش پایه بیش از ۱۰ میلیارد و ۶۳۹ میلیون ریال در بازار فرعی عرضه کرد.

گفتنی است در قانون بودجه امسال یکی از روش‌های درآمدزایی دولت، فروش املاک مازاد در بورس ذکر شده است؛ فرهاد دژپسند وزیر اقتصاد نیز در گفتگو‌های متعددی از اجرای طرح فروش املاک مازاد دولت در بورس در طول سال جاری خبر داده بود.

همچنین مواد ۱۶ و ۱۷ قانون رفع موانع تولید رقابت‌پذیر و ارتقای نظام مالی کشور کلیه بانک‌ها و مؤسسات اعتباری موظف شدند بخشی از اموال خود اعم از منقول، غیرمنقول و سرقفلی را که به تملک آن‌ها و شرکت‌های تابعه آن‌ها درآمده است و به تشخیص شورای پول و اعتبار و بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران مازاد است، واگذار کنند.

در این قانون بر استفاده از سازوکار بورس کالای ایران در این حوزه نیز تاکید شده است.

محمد علی دهقان دهنوی معاون اقتصادی وزیر اقتصاد نیز درباره بورس املاک گفته بود: برخی از املاک دولتی وسعت زیادی دارند به طوری ممکن است فقط یکی از دارایی‌های دولت قطعه زمین ۲۰ هزار متری در منطقه شهری باشد که ارزش زیادی دارد و فروش آن سخت است. قیمت بالای این دارایی‌ها باعث شده با عدم تقاضا مواجه شوند، اما اگر بتوان این املاک را به قطعات کوچک‌تری تبدیل کرد امکان معامله آن‌ها در بورس ایجاد می‌شود.

محمود محمودزاده معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی نیز از حمایت ویژه این وزارت خانه از عرضه املاک مازاد دولتی در بورس کالا یا بورس تخصصی املاک و مستغلات خبر داده بود.  

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: بورس کالا بورس املاک بازار سرمایه بورس اوراق بهادار شاخص بورس عرضه سهام بورس کالا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۱۴۳۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خریداران و فروشندگان مسکن بخوانند/ از خرداد منتظر این تغییر باشید

 سامانه خودنویس به نشانی khodnevis.mrud.ir از خرداد ۱۴۰۲ در اختیار عموم مردم بوده و به مرور انواع معاملات اجاره روی این سامانه بارگذاری و رفع ایراد شد.

به گزارش ایسنا، ۲۱ بهمن سال گذشته نیز دسترسی مشاوران املاک تهران به سامانه قدیم (سامانه املاک و مستغلات) حذف و مشاوران املاک برای ثبت قراردادهای اجاره به سامانه جدید (سامانه خودنویس) ارجاع داده شدند.

این اقدام وزارت راه و شهرسازی مورد انتقاد برخی مشاوران املاک قرار گرفت که آن را نوعی تصدی‌گری دولت در حوزه اصناف و مشاغل می‌دانند.

با این حال هادی عباسی ـ معاون وزیر راه و شهرسازی بهمن سال گذشته گفت که با راه‌اندازی سامانه خودنویس، مشاوران املاک بیکار نمی‌شوند و امکان فعالیت برایشان فراهم است اما باید به نقطه‌ای برسیم که خدمات مشاوران املاک تخصصی شود و ارتقا یابد.

به تازگی نیز مهدی ساسانی ـ مدیر سامانه خودنویس گفته است: در برنامه است تا خردادماه امسال نسخه اولیه قرارداد خرید و فروش در این سامانه رونمایی شود.

سامانه ثبت معاملات املاک و مستغلات در سال ۱۳۸۸ تحت عنوان ایران املاک آغاز به کار کرد و همان زمان وزارت راه و شهرسازی سامانه را از وزارت صمت دریافت کرد و مکلف شد تا دسترسی مردم به کد رهگیری رایگان بدون مراجعه به مشاوران املاک و مستغلات را ایجاد کند. به مدت ۱۴ سال اقدام خاصی روی این سامانه ایجاد نشد و با آغاز به کار دولت سیزدهم با بررسی سامانه مقرر شد تا سامانه جدید راه اندازی شود. زیرا به روز رسانی سامانه املاک و مستغلات عملاً ممکن نبود.

در حال حاضر اگر ملکی در سامانه املاک و اسکان ثبت نشده باشد امکان استفاده از سامانه خودنویس را برای عقد قرارداد ندارد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • فروش ۷۰ میلیارد تومانی املاک مازاد دستگاه‌های اجرایی استان کرمان
  • برنامه جدید وزارت راه برای حمایت از مستاجران اعلام شد | وام ودیعه مسکن در ۱۴۰۳ افزایش می باید؟
  • معامله ۴.۸ میلیون تن سیمان در بورس کالا در نخستین ماه امسال
  • جزئیات برنامه وزارت راه برای حمایت از مستاجران اعلام شد
  • جزئیات برنامه وزارت راه برای حمایت از مستاجران
  • مستاجران ؛بازنده بازی قیمت‌سازی
  • مصوبه جدید مالیاتی مجلس: بورس از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد
  • دو اثر مهم عرضه در بورس کالا برای طلای سرخ
  • خریداران و فروشندگان مسکن بخوانند/ از خرداد منتظر این تغییر باشید
  • مدل جدید خرید و فروش مسکن از خرداد ماه