Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام زارع زاده گفت: خیران نیک اندیش یزد باید به پشتیبانی از کادر درمان برخیزند و وقف‌های خود را به سمت فعالیت‌های درمانی سوق دهند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام حسین زارع زاده مدیرکل اوقاف وامور خیریه استان یزد در گفتگو با خبرنگار یزدرسا گفت: شیوع ویروس کرونا در ماه‌های اخیر، اهمیت وقف در حوزه سلامت و بهداشت و به ویژه وقف برای درمان بیماری‌های خاص و واگیردار را بیش از پیش روشن کرد اظهار کرد: حضور واقفان سلامت می‌تواند کمبود‌های درمانی جامعه را جبران کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی  با بیان اینکه یک چهارم مراکز درمانی کشور موقوفه هستند، افزود: در شرایط فعلی کادر بهداشت و درمان کشور با تمام قوا در صف اول مقابله با کرونا قرار دارند و به صورت شبانه روزی به بیماران خدمت رسانی می‌کنند، با این حال خیران نیک اندیش نیز باید به پشتیبانی از آن‌ها برخیزند و وقف‌های خود را به سمت فعالیت‌های درمانی سوق دهند.

حجت الاسلام زارع زاده با اشاره به اینکه واقفان از سعادتمند‌ترین نیکوکاران هستند، افزود: واقفان همچنین می‌توانند وقف‌های خود را به سمت نیاز‌های روز جامعه از جمله وقف در حوزه‌های علم و فناوری، فعالیت‌های قرآنی، تهیه جهیزیه، تسهیل در ازدواج جوانان، افزایش سواد رسانه ای، اشتغال جوانان هدایت و در این حوزه‌ها سرمایه گذاری کنند.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان یزد در ادامه گفت : بیمارستان موقوفه گودرز جهت بستری بیماران کرونایی بیتشرین همکاری را با دانشگاه علوم پزشکی یزد دارد.

وی در ادامه افزود : از ابتدای شیوع ویروس کرونا بیش از 12هزار بسته معیشتی به ارزش 30 میلیارد ریال و همچنین قریب به 14هزار پرس غذای گرم از محل اجرای نیات موقوفات در این شرایط خاص بین اقشار نیازمند توزیع شد..

مدیرکل اوقاف وامور خیریه استان یزد تصریح کرد: در حال حاضر مهمترین برنامه اوقاف یزد ترویج فرهنگ وقف و سلامت از طریق رسانه‌ها است.

حجت الاسلام زارع زاده ادامه داد: اهمیت وقف در این حدیث پیامبر اکرم (ص) مشخص می‌شود که می‌فرماید؛ وقتی انسان می‌میرد دفتر عملش بسته می‌شود مگر سه چیز که همچنان باز می‌ماند، یکی صدقه جاریه (وقف) دوم علمی که از آن استفاده می‌شود و سوم فرزند صالحی که برایش دعا کند.

او وقف را یک دولت کوچک دانست و تاکید کرد: با بهره‌گیری از ظرفیت موقوفات می‌توان بسیاری از مشکلات جامعه را رفع کرد، در واقع وقف می‌تواند بهترین کمک را به دولت برای رفع نیاز‌های مردم داشته باشد.

انتهای پیام/س*

منبع: دانا

کلیدواژه: حجت الاسلام زارع زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۱۷۴۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این مورد جزو خدمات درمان رایگان کودکان نیست | ۲ سامانه برای ثبت شکایت از بیمارستان‌ ها 

به گزارش همشهری آنلاین، شاید کمی بیشتر از یکسال طول کشید که طرح دولت برای درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال (خدمات سرپایی و بستری) شکل اجرایی به خود بگیرد.

از اسفند ۱۴۰۱ که بسته درمان رایگان کودکان ابلاغ شد، تا اردیبهشت ۱۴۰۳ که کودکان بدون پرداخت هزینه، خدمات درمانی از بیمارستان‌ها دریافت می‌کنند. جزئیات اجرای این طرح به تمامی بیمارستان‌های مشمول طرح ارسال شده و باید تمام خدمات بدون دریافت هیچ هزینه‌ای ارائه شود، به جز یک مورد!

این گزارش را بخوانید تا بدانید، برای کدام خدمات، کودکان درمان ۱۰۰ درصد رایگان دریافت می‌کنند.

دو اظهارنظر متفاوت

با وجودی که وزیر بهداشت بارها بر رایگان شدن درمان کودکان در مراکز درمانی دولتی و دانشگاهی تاکید کرده اما برخی خانواده‌ها اعلام کرده‌اند که طی چند روز اخیر مجبور به پرداخت هزینه شده‌اند. از ۲۰ هزار تومان تا ۵۰۰ هزار تومان برای ویزیت و تجهیزات پزشکی و حتی ۶۰۰ هزار تا یک میلیون تومان برای بستری‌های چند روزه.

نکته مهم این که در فاصله زمانی کوتاه دو معاون وزیر بهداشت در این باره اظهارنظرهای متفاوتی کرده‌اند، حسین فرشیدی، معاون بهداشت وزارت بهداشت گفته «پیش شرط درمان رایگان کودکان مراجعه از طریق نظام ارجاع است و این که خارج از چارچوب مراجعه کنند، شدنی نیست.» اما سعید کریمی، معاون درمان وزارت بهداشت این نکته را تایید نکرده و گفته «گرفتن پول از کودک زیر ۷ سال در مراکز دولتی و دانشگاهی تخلف به شمار می‌رود و درباره کودکان زیر هفت سال شرط نظام ارجاع وجود ندارد.»

اما در نهایت محمد مهدی ناصحی، مدیرعامل بیمه سلامت ایران اعلام کرده که طبق این طرح کودکان زیر ۷ سال به صورت کاملا رایگان خدمات درمانی دریافت می‌کنند و شرطی برای پذیرش آنها وجود ندارد.

توان مالی طرح را در نظر بگیرید

درمان رایگان درمان کودکان زیر ۷ سال به عنوان یکی از طرح‌های خوب در کشور مطرح می‌شود اما ۲ چالش جدی هم درباره آن مطرح است و برخی کارشناسان معتقدند می‌تواند مراکز درمانی را هم با مشکلات زیادی مواجه کنند.

اولین چالش این که مراکز درمانی همین حالا هم با مشکلاتی از جمله پرداخت نشدن به موقع مطالباتشان از سوی سازمان‌های بیمه مواجهند و افزوده شدن این هزینه‌ها هم در صورت عدم پرداخت به موقع می‌تواند منجر به چالش در ارائه خدمات درمانی رایگان به کودکان شود. این در حالی است که اواخر سال گذشته بود که معاون درمان وزارت بهداشت، میزان بدهی بیمه‌ها به مراکز درمانی را حدود ۱۳ هزار میلیارد تومان اعلام کرد.

دومین چالش هم افزایش تقاضای القایی درباره درمان کودکان است و بهترین راهکار برای رفع این مساله را نظام ارجاع برای می‌دانند. این که نظام ارجاع در طرح رایگان کودکان به ویژه برای دهک‌های بالاتر جامعه رعایت شود تا هزینه‌های دولت از بخش تقاضای القایی افزایش پیدا نکند.

چند نکته درباره درمان رایگان کودکان

۱. ۱۰۰ درصد تعرفه دولتی برای خدمات بستری و فوریت‌های پزشکی همچنین درمان‌های سرپایی و فوریت‌های پزشکی شامل معاینه، آزمایشگاه، تصویربرداری و توانبخشی از سوی سازمان‌های بیمه‌گر پرداخت می‌شود.

۲. فقط یک خدمت درباره کودکان زیر ۷ سال در مراکز دولتی دانشگاهی و دولتی رایگان نیست، هزینه داروهای سرپایی

۳. کودکان زیر ۷ سال دارای بیمه‌های پایه مانند تامین اجتماعی، بیمه سلامت و نیروهای مسلح می‌توانند از این طرح بهره‌مند شوند.

۴. اجرای درمان رایگان کودکان با جمعیت حدود ۷ میلیون نفر ۲.۵هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

۵. تنها در یک بیمارستان کودکان در تهران هزینه ماهانه خدمات رایگان بستری کودکان زیر ۷ سال چیزی حدود ۵ میلیارد تومان است.

۶. خانواده‌ها می‌توانند شکایت‌های خود را درباره تخلفات مراکز درمانی برای ارائه خدمات درمانی رایگان به کودکان از طریق ۲ سامانه ۱۹۰(وزارت بهداشت) و ۱۶۶۶(بیمه سلامت) گزارش دهند.

کد خبر 849168 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها وزارت بهداشت و درمان خبر مهم کودکان بیماری - بیمارستان

دیگر خبرها

  • خواص درمانی آب سیب زمینی
  • اخذ سند مالکیت امامزاده بی‌بی خدیجه خاتون(ع) شهرستان میبد
  • خواص گیاه درمانی و مفید شنگ
  • اداره کل امور اجتماعی و مشارکت‌های مردمی سازمان اوقاف چه دستاورد‌هایی دارد؟
  • درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان های دولتی سمنان
  • درمان سریع سرماخوردگی با بادکش | آیا بادکش با حجامت تفاوت دارد؟
  • خدمات درمانی رایگان برای کودکان؛ نمایش یا واقعی؟
  • این مورد جزو خدمات درمان رایگان کودکان نیست | ۲ سامانه برای ثبت شکایت از بیمارستان‌ ها 
  • نظام درمانی را به کجا می‌برند؟
  • سه پروژه بهداشتی و درمانی در شهرستان چالدران به بهره‌برداری می‌رسد