Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین از فارس، علیرضا زالی،رئیس ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران گفت: تعطیلی دو هفته‌ای تهران فرصتی طلایی برای ردیابی فعال مبتلایان به کرونا است تا با قرنطینه و ایزولاسیون آنان شیوع بیماری را کاهش دهیم.

وی طرح سردار سلیمانی را یکی از گسترده ترین طرح های اجتماعی کشور ذکر کرد که چند وجهی و پیچیده است و با همگرایی و مشارکت نهادهای مختلف( دانشگاهها، شهرداری، بسیج، سپاه وسایر نهادها) اجرا می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زالی خاطرنشان کرد: هرچه همگرایی دوستان در محیط بیشتر باشد موفقیت بیشتری حاصل می‌شود و امیدواریم همانطور که شهید سلیمانی همواره در اوج تهدیدها فرصت آفرینی می‌کردند این طرح نیز نتایج مثبت و موثری در مهار و کنترل ویروس کووید ۱۹ برداشته باشد.

رئیس ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران با اشاره به مشارکت ۴۰۰ تیم عملیاتی متشکل از پزشک و مراقبان سلامت در اجرای فاز اول طرح، گفت: تشکیل فایل مختصات تفصیلی از آخرین وضعیت مبتلایان هر محله محور اصلی این طرح است که طبق آن یک غربالگری عملیاتی محیطی در هر محله شکل می‌گیرد و در برنامه‌ ریزی‌ها و تصمیم گیری‌ها بسیار اهمیت دارد.

وی ردیابی فعال مبتلایان را یکی از مولفه‌های این طرح برشمرد که با رصد تماس‌های نزدیک مبتلایان منجر به شناسایی افراد کرونا مثبت می‌شود و با تاکید بر اهمیت قرنطینه و جداسازی بیماران شناسایی شده، یادآور شد: در محلات در راستای نظارت بر قرنطینه سازی وایجاد تسهیلات اقامتی و سرکشی به مبتلایان برای عدم شکسته شدن قرنطینه خانگی مکانیسمی طراحی شده است.

زالی با اشاره به مشارکت تمام نهادهای کشوری برای اجرای این طرح ملی، خواستار شناسایی تمامی اماکنی شد که در محلات مختلف به طور بالقوه امکان تبدیل به بخش‌های مراقبتی برای قرنطینه سازی را دارند .

وی افزود: در این واحدهای مراقبتی موقت افراد دارای تست مثبت کرونا که بدون علامت هستند و امکانات لازم برای ایزولاسیون و قرنطینه سازی خانگی را ندارند بستری می‌شوند که باعث کاهش شیوع بیماری و در نتیجه کاهش بار مراجعان بیمارستانی می شود.

زالی شناسایی بیماران کرونایی دارای مشکلات معیشتی و گروه‌های پرخطر(افراد ناتوان، مبتلایان به بیماری‌های زمینه‌ای ، سالمندان، خسارت دیدگان از کرونا) در هر محله را به منظور ارایه کمک‌های مومنانه و حمایت‌های هوشمندانه الزامی دانست و این اقدام را در جلوگیری از خروج گروه‌های پرخطر و آسیب پذیر از منزل برای انجام کارهای روزمره و در نتیجه کاهش ابتلا و مرگ و میر موثر برشمرد.

وی با اشاره به ردیابی فعال و اعمال اقدامات نظارتی با استفاده از فناوری‌های نوین؛ تعطیلی دو هفته‌ای تهران را بهترین زمان برای انجام ردیابی برشمرد؛ زیرا فعالیت‌های شهری در حداقل است و فرصتی طلایی برای اجرای موثر و کارامد طرح محله محور سردار سلیمانی است.

زالی به اطلاع رسانی طرح سردار سلیمانی از طریق رسانه‌های عمومی و تولید محتواهای آموزشی برای قرنطینه خانگی اشاره کرد و یادآور شد: این طرح ملی همزمان در کل کشور انجام می‌شود و براساس بررسی های اپیدمیولوژیک در بهترین شرایط و در صورت اجرای موفق این طرح آثار آن پس از چهل روز نمایان می‌شود.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: کرونا کووید ۱۹ قرنطینه بیماران کرونایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۲۰۰۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لایحه افزایش تعطیلات آخر هفته نهایی می شود یا فراموش؟

تین نیوز

یکی از اعضای کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی به ارائه توضیحاتی درباره سرنوشت لایحه افزایش تعطیلات آخر هفته و مراعا ماندن این موضوع در این کمیسیون پرداخت.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، علی بابایی کارنامی با اشاره به مراعا ماندن تصمیم گیری درباره تعیین دومین روز تعطیل آخر هفته لایحه اصلاح ماده ۷۸ قانون خدمات کشوری در کمیسیون اجتماعی، گفت: پیوست های اقتصادی این لایحه تقریباً مشخص شده است اما پیوست های اجتماعی و فرهنگی آن هنوز به صورت جامع بررسی نشده است؛ به همین دلیل نیز کمیسیون لایحه مذکور را فعلاً مراعا نگه داشته تا با استفاده از نظرات کارشناسی مرکز پژوهش ها و کانون های اصلی تصمیم گیری در کشور بتوانیم تصمیمات خوبی در این زمینه بگیریم.

بابایی کارنامی در پاسخ به این پرسش که آیا جزئیات لایحه افزایش تعطیلات آخر هفته تا پیش از پایان دوره مجلس یازدهم در صحن مجلس رسیدگی می شود؟ اظهار کرد: اعلام نظر نهایی کمیسیون اجتماعی درباره این لایحه نیازمند برگزاری یک الی دو جلسه دیگر است؛ با این حال با توجه به اینکه یک جلسه نیز با آقای قالیباف رئیس مجلس جهت جمع بندی در این زمینه برگزار شود، این احتمال وجود دارد که در این دوره جزئیات بررسی لایحه مذکور به صحن برسد.

کمیسیون اجتماعی مجلس دهم شورای اسلامی در آبان ۱۳۹۸ اجرای طرح تعطیلی پنج شنبه ها و کاهش ساعت کاری در سراسر کشور را تصویب کرده بود، اما بررسی آن به عمر مجلس دهم نرسید. با این حال در مجلس یازدهم این طرح با اصلاحیه ای مبنی بر تعطیلی شنبه ها به جای پنجشنبه ها در کمیسیون اجتماعی کلید خورد. همان زمان هم این موضوع مطرح شد که هدف دولت از تعطیلی سراسری روزهای پنجشنبه در کشور، ایجاد اوقات فراغت برای خانواده و فراهم شدن شرایط برای سفرهای کوتاه مدت به منظور رونق گردشگری و ایجاد نشاط در خانواده ها بوده، اما از سوی دیگر جمعی از نمایندگان طرحی را تدوین کردند که بر اساس آن شنبه ها به جای پنج شنبه ها تعطیل شود.

در نهایت نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه روز یکشنبه ۲۰ اسفند ۱۴۰۲ در جریان رسیدگی به کلیات لایحه اصلاح ماده ۸۷ قانون مدیریت خدمات کشوری با کلیات این لایحه موافقت کردند، اما درباره روز دوم تعطیلی تصمیم گیری بر عهده کمیسیون اجتماعی مجلس سپرده شد و در جلسه روز یکشنبه ۲۶ فروردین کمیسیون اجتماعی، اعضای این کمیسیون با موافقت دولت، پنجشنبه را به عنوان دومین روز تعطیل آخر هفته تعیین کردند؛ تصمیمی که با مخالفت و انتقاد بسیاری از فعالان بخش خصوصی مواجه شد.

بر اساس تقویم منتشر شده از سوی مجلس شورای اسلامی، صحن مجلس طی هفته آتی ۳ روز جلسه علنی خواهد داشت و پس از آن بعد از یک هفته تعطیلی جهت حضور نمایندگان در حوزه های انتخابیه تا روز ۲ خرداد، ۶ روز دیگر تشکیل جلسه خواهد داد؛ بنابراین در صورتی که طی ۹ جلسه باقی مانده، کمیسیون اجتماعی تصمیم نهایی خود را درباره لایحه اصلاح ماده ۷۸ قانون خدمات کشوری به صحن ارجاع ندهد، عملا این لایحه نهایی نخواهد شد و رسیدگی تا به امروز آن صرفا اتلاف وقت بوده است و برای نهایی شدن باید در مجلسی دیگر دوباره از ابتدا روندی را که گذرانده است طی کند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • اصرار شنبه‌ای‌ها و مقاومت پنجشنبه‌ای‌ها
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت
  • رئیس‌جمهور: بازدید از اکسپوی تهران فرصتی بسیار ارزشمند برای آشنایی آفریقا با ظرفیت‌های ایران است
  • ‏‬زورآزمایی «شنبه» و «پنجشنبه» بر سر تعطیلی
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • لایحه افزایش تعطیلات آخر هفته نهایی می شود یا فراموش؟
  • هفته‌ فرهنگی اصفهان فرصتی برای معرفی هنرمندان و اندیشمندان است
  • کار بزرگ یاران حاج‌صفی با 3 گل طلایی
  • پاکستان؛ فرصتی طلایی برای اکران و تولیدات مشترک سینمایی
  • شنبه محبوب، پنجشنبه مغموم