Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، محمود هاشمی رئیس اتاق اصناف مرکز استان فارس، با قدردانی از همکاری خوب اصناف مختلف در مقابله با کرونا،گفت: امروز شهر شیراز مانند دیگر شهرهای کشور در وضعیت قرمز به سر می‌برد و همه روزه شاهد سیر صعودی آمار مبتلایان و فوت شدگان کرونا در استان هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او، بیان کرد: سیر صعودی آمار ابتلاء به کرونا برای تمامی همکاران صنفی و کادر درمان استان تهدیدی جدی به شمار می‌رود و با توجه به اینکه همواره معیشت اصناف مورد توجه و اولویت ما بوده، امروز سلامت اصناف و همشهریان در اولویت است.

عضو ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا با اشاره به اینکه توجه به سلامتی مردم در اولویت قرار دارد تصریح کرد: خود را ملزم به رعایت دستور العمل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی بر اساس طرح مدیریت هوشمند محدودیت‌های مناسب با وضعیت و روند بیماری کووید ۱۹ در شهرهای کشور می‌دانیم که بر اساس تصمیمات ستاد ملی مدیریت کرونا اعلام  و موضوعات آن در ستاد مدیریت شهرستان شیراز و ستاد مدیریت کرونای استان فارس مکتوب و ابلاغ  شده است.

هاشمی با بیان اینکه تغییراتی در نحوه فعالیت برخی از صنوف انجام شده است، ادامه داد: حمل و نقل درون شهری، فروشگاه‌های زنجیره‌ای و سوپرمارکت‌ها، میوه فروشی‌ و سبزی فروشی‌ها، میادین میوه و تره بار،  مراکز تولید نگهداری و توزیع محصولات غذایی و خدمات وابسته که در گروه یک قرار می‌گیرند می‌توانند از اول آذر با رعایت کامل دستور العمل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی فعالیت کنند.

رئیس اتاق اصناف مرکز استان فارس، با اشاره به فعالیت سایر اصناف گروه یک، افزود: عطاری‌ها و مراکز تهیه و تولید مواد غذایی آماده و بیرون بر، تعمیرگاه‌های انواع خودرو، فروشگاه‌های عرضه محصولات پروتئینی گوشت مرغ و ماهی، لوازم خانگی، الکتریکی و الکترونیکی، فروشگاه‌های قطعات لوازم یدکی، فروشگاه‌های انواع مصالح ساختمانی و آهن آلات، داروخانه‌ها و فروشگاه‌های تجهیزات پزشکی، کارگاه‌های صنعتی، چاپخانه‌ها و خشکشویی ها می‌توانند در قالب صنوف ضروری گروه یک با رعایت کامل دستور العمل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی در زمان تشدید از اول آذر فعالیت خود را آغاز کنند.

او، اضافه کرد: فعالیت تمام مراکز بیرون بر مواد غذایی منوط به نبود حضور فیزیکی مشتری برای سفارش و دریافت غذا در واحدهای صنفی بیرون ‌بر غذا است که حضور فیزیکی مشتری در مراکز بیرون بر ممنوع است و  شهروندان می‌توانند از طریق تلفنی یا اینترنتی اقدام به سفارش مواد غذایی و بیرون بر کنند.

هاشمی، با تاکید بر اینکه فعالیت صنوف گروه ۲، ۳ و ۴ و مجتمع‌ها و پاساژهای تجاری  تعطیل است،گفت: هرگونه تبلیغات در فروشگاه‌های بزرگ و زنجیره‌ای که منجر به شکستن دستور العمل بهداشتی و ازدحام جمعیت شود ممنوع بوده  و باید شیوه نامه های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی به صورت کامل در این مراکز رعایت شود.

رئیس اتاق اصناف مرکز استان فارس با  قدردانی از اصناف و مردم که با تمام مشکلات معیشتی سلامتی خود و سایر مردم را ارجح دانستند، بیان کرد:  با توجه به نبود تردد درون شهری از ساعت ۲۱ تا ۴ صبح از ابتدای آذر ماه توصیه می‌شود به جز موارد ضروری مردم در خانه ماندن را در اولویت قرار دهند و با توجه به شعار استفاده از ماسک از خانه تا خانه خریدها و ترددهای ضروری خود را به شکلی برنامه‌ریزی کنند که تا پیش از ساعت ۲۱ بتوانند کارهای ضروری خود را انجام دهند و به محدودیت درون شهری برخورد نکنند.

منبع: مهر

انتهای پیام/ت

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اعلام محدودیت های کرونایی اتاق اصناف دستورالعمل های بهداشتی استان فارس بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی دستور العمل استان فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۲۲۶۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظارت و بازرسی مستمر از مراکز دارویی درمانی و مایه کوبی دامپزشکی شهرستان تربت حیدریه

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛با توجه به واگذاری اقدامات بهداشتی درمانی و دارویی به بخش‌های خصوصی دامپزشکی برابر اصل ۴۴ قانون اساسی، تمامی مراکز فوق تحت نظارت و بازرسی کارشناسان شبکه در حال فعالیت هستند.

 رئیس شبکه دامپزشکی تربت حیدریه، گفت: تعداد ۳۰ مرکز اشتغال به امور درمانی، داروخانه، خرده فروشی واکسن، مایه کوبی، درمانگاه، آزمایشگاه و بیمارستان دامپزشکی در شهرستان با دریافت مجوز، به دامداران و مرغداران شهرستان خدمت رسانی می‌ کنند.

دکتر سید ابوالحسن سیدین، افزود: فعالیت مراکز فوق به صورت مستمر توسط کارشناسان واحد‌های دارو و درمان، مبارزه و بررسی‌ها ارزیابی، نظارت و بازرسی می‌شوند و بخش‌های غیر دولتی دامپزشکی شهرستان، به صورت تمام وقت و در چارچوب تعهدات و وظایف قانونی ابلاغی برابر پروانه دریافتی خود در حال انجام فعالیت بهداشتی هستند.

دیگر خبرها

  • هفته سلامت، نقش فعالیت‌های تشخیصی آزمایشگاهی دامپزشکی در بهداشت دام
  • ۳ واحد صنفی متخلف در ورامین پلمپ شد
  • نظارت و بازرسی مستمر از مراکز دارویی درمانی و مایه کوبی دامپزشکی شهرستان تربت حیدریه
  • استمرار فعالیت خطوط شبانه ناوگان اتوبوس‌رانی شیراز
  • فعالیت‌های آموزش محور در حوزه سلامت، تقویت می‌شود
  • خلیل آباد کمترین واحد صنفی بدون پروانه را دارد
  • فعالیت بیش از ۴۰۰ هزار سفیر سلامت در مازندران
  • کاهش فواصل بهداشتی واحد‌های دامی از ۳۰ تا ۱۰۰ درصد
  • تعامل مدیریت شهری ساوه برای دفع بهداشتی زباله‌ها ضروری است
  • بارش شدید تگرگ در شیراز /آمادگی تمام دستگاه‌های خدمات‌رسان