Web Analytics Made Easy - Statcounter

دریافت 1 MB

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، دکتر علیرضا زالی، رئیس ستاد مقابله با کرونای استان تهران امروز در جلسه ستاد فرماندهی مقابله با ویروس کرونا با اشاره به کاهش آمار ۱۰ درصدی بیماران بستری با تشخیص کووید۱۹ در مقایسه با هفته گذشته، از مشارکت‌های بخشهای مختلف و دستگاهها برای کاهش زنجیره کنترل کرونا قدردانی کرد

دکتر زالی با تاکید براینکه کنترل ویروس کرونا نیازمند تعطیلی سراسری و رسیدن به گفتمان واحد و مشترک تمامی دستگاههاست، گفت: ردیابی موفق و بیماریابی مستلزم کاهش تردد ها و خلوتی شهر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید براین که کنترل ویروس کرونا نیازمند تعطیلی سراسری و رسیدن به گفتمان واحد و مشترک تمامی دستگاههاست، گفت: ردیابی موفق و بیماریابی مستلزم کاهش تردد ها و خلوتی شهر است.

دکتر زالی، شاخص تهران را به لحاظ شیوع کرونا قرمز توصیف کرد و توضیح داد: گروه مشاغل یک به ۱۵ رسته تقسیم می‌شوند که این تنوع بالا با اصل تعطیلی کامل در تناقض است همچنین حضور حداقلی کارکنان بخش دولتی و در ادامه مراجعه ارباب رجوع و افزایش تراکم می‌تواند این طرح را با مشکلاتی روبرو کند.

اجرای طرح شهیدسلیمانی در تهران با ۴۰۰ تیم عملیاتی

رئیس ستاد مقابله با کرونای استان تهران در ادامه با اشاره به اجرای طرح شهیدسلیمانی در محلات تهران خاطرنشان کرد: این طرح  در منطقه ۱۸، اسلامشهر و بخشی از منطقه ۴ به صورت پایلوت اجرا شده است. طرح شهیدسلیمانی در تهران با ۴۰۰ تیم عملیاتی متشکل از پزشک، مراقب سلامت، بهورز، پرستار و کارشناس بهداشت حرفه ای انجام خواهد شد.

دکتر زالی افزود:  بیماریابی، غربالگری، ایجاد فضای قرنطینه سازی و ایزوله در محیط‌های مراقبتی و در قالب کمک‌های مومنانه توسط دانشگاههای علوم پزشکی و بسیج با مشارکت نهادهای حمایتی و خیرین در طرح شهیدسلیمانی دردستور کار است.

وی یادآور شد: طرح شهیدسلیمانی در شهر و استان تهران با مشارکت دستگاههای مختلف و به صورت محله محور اجرا خواهد شد. ردیابی به موقع بیماران، بیماریابی، تسهیل شرایط غربالگری، اجرای بی کم و کاست قرنطینه خانگی از جمله اهداف این طرح خواهد بود.

تفکیک گزارش های مردمی که در سامانه تلفنی ثبت شده برای شناسایی عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی در نقاط مختلف تهران از دیگر مواردی بود که  فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلان شهر تهران برای مهار کرونا بررسی آن را مورد توجه قرار داد.

اعمال محدودیت‌های بیشتر از دوهفته‌ای تهران

وی در ادامه با اشاره به اعمال محدودیت‌های بیشتر دوهفته‌ای تهران با هدف کاهش گسترش کرونا تاکید کرد: برای رفع مشکلات معیشتی و تامین برخی اقلام ضروری برای افرادی که دچار خسارت‌های مالی شدید می شوند و مشاغل شناوری که جنبه‌های فصلی دارند، تدابیر حمایتی ار سوی دولت اعمال خواهد شد.

دکتر زالی گفت: در اسرع وقت سازوکار توزیع بسته های حمایتی برای اقشار محروم و فرودست در دستورکار است.

نقاط داغ کرونا در نقاط محروم، کم‌برخوردار و حاشیه تهران

دکتر زالی با بیان این که طبق آمار آلودگی و نقاط داغ کرونا بیشتر مربوط به نقاط محروم، کم برخوردار و حاشیه تهران است، تامین زیرساخت های بهداشتی و توزیع بسته‌های معیشتی، را برای کاهش موارد ابتلا و مرگ و میر ضروری ذکر کرد.

ارائه خدمات به سالمندان با استفاده ازظرفیت های بسیج و محلات از دیگر مواردی بود که دکتر زالی خبر از اجرای آن خبر داد و تاکید کرد: در مناطق ۲۲ گانه تهران مدل سازی مدون اجرای طرح‌های حمایتی انجام می‌شود.

وی با اشاره به نگرانی برخی از صاحبان مشاغل از اعمال محدودیت‌ها دوهفته ای در تهران، ایجاد سازوکارهایی برای تسهیل شرایط، مشاغل را ضروری ذکر کرد.

کد خبر 566119 برچسب‌ها كرونا در ايران علیرضا زالی تهران

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كرونا در ايران علیرضا زالی تهران طرح شهیدسلیمانی دکتر زالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۲۳۵۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۳۰ درصدی ابتلا به بیماری‌های مشترک بین انسان و دام

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، فاتحی نیا در نشست خبری با اصحاب رسانه مهریز گفت: در سال گذشته با کاهش ۳۰ درصدی بیماری‌های مشترک بین انسان و دام مواجه بودیم که ناشی از اقدامات پیشگیرانه با همکاری دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد بود.

وی افزود: سال گذشته برای پیشگیری از بیماری هاری به عنوان بیماری مشترک بین انسان و حیوان بیش از هشت هزار قلاده سگ صاحب دار واکسینه شده اند.

مدیرکل دامپزشکی استان بیماری تب کریمه کنگو را یکی از بیماری‌های بسیار خطرناک دانست و بر مصرف گوشت لیبل دار و خرید از فروشگاه‌ها و قصابی‌های مجاز تاکید کرد.

فاتحی نیا همچنین از افتتاح و بهره برداری ساختمان جدید شبکه دامپزشکی مهریز در آینده نزدیک خبر داد و گفت: ساختمان دامپزشکی مهریز با تلاش دو ساله به مراحل پایانی ساخت رسیده و با زیربنای ۲۸۰ متر تا هفته دولت به بهره برداری می‌رسد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • خواص شگفت‌انگیز پوست موز
  • نقاط حادثه خیز جاده‌های گیلان شناسایی و رفع شود
  • ایمن‌سازی بزرگراه‌ های پایتخت برای کاهش تصادفات؛ آغازطرح با بزرگراه آزادگان
  • تمایل عجیب و تمام نشدنی زمین خواران به محدوده جنوبی تهران | مبارزه با ساخت و ساز غیرمجاز ادامه دارد
  • ایمن‌سازی بزرگراه‌های پایتخت برای کاهش تصادفات/ آغازطرح با بزرگراه آزادگان
  • کاهش ابتلا به بیماری‌های مشترک بین انسان و دام در یزد
  • کاهش ۳۰ درصدی ابتلا به بیماری‌های مشترک بین انسان و دام
  • دو منطقه تهران در صدر جدول لیگ تصادفات پایتخت قرار گرفتند
  • دو منطقه تهران در جدول صدر جدول لیگ تصادفات شهر
  • لزوم کنترل سرعت خودرو‌ها در بزرگراه خلیج فارس و آیت الله هاشمی رفسنجانی بم