Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، شهر تهران روزهای سختی را سپری می‌کند و در هفته‌های اخیر نیز با تشدید شیوع کرونا ویروس هر روز آمار ابتلا و فوتی‌ها به شکل نگران‌کننده‌ای افزایش پیدا کرده و جان‌های عزیزی را می‌گیرد و خانواده‌های بسیاری را عزادار کرده است. بر همین اساس با تصمیم ستاد ملی کرونا، پروتکل‌های جدی‌تری از ابتدای آذرماه به مدت ۲ هفته اجرایی خواهد شد که این بار علاوه بر جدیت و استمرار محدودیت‌ها به جای استان‌ها شهرها مبنا قرار گرفته‌اند و محدودیت‌ها شهر به شهر و بر اساس رنگ‌بندی زرد، نارنجی و قرمز اعمال خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با نزدیک شدن به روز شنبه یکم آذر سال جاری یعنی آغاز طرح جدید اعمال محدودیت‌های کرونایی در کشور و مدیریت هوشمند این بیماری و اعلام ابعاد مختلف این محدودیت‌ها سوالات بسیاری برای مردم در ذهن‌ها ایجاد شده است. بر همین اساس در ادامه برای روشن شدن ابعاد مختلف طرح جدید به ۲۱ پرسش پرتکرار به نقل از رحمانی فضلی فرمانده قرارگاه عملیاتی مدیریت کرونا، حسین ذوالفقاری رییس و دبیر کمیته انتظامی ستاد ملی مدیریت کرونا پاسخ داده شده است.

در طرح جدید معیار شاخص های رنگ بندی شهرها چیست؟

در این طرح مبنا شهرستان و شهرها گذاشته شده و همانند محدودیت‌های گذشته مبنا استان نیست. در شرایط قبلی ممکن بود یک‌سوم شهرهای  یک استان مشکل داشته باشند اما محدودیت برای همه شهرها اعمال می‌شد.

در طرح جدید شاخص تعداد بستری، رنگ‌بندی شهرها را مشخص می‌کند. به این ترتیب که بستری‌های چهار نفر در ۱۰۰ هزار نفر شهر زرد، شش نفر در ۱ ۰۰ هزار نفر شهر نارنجی و ۱۰ نفر در ۱۰۰ هزار نفر، شهرهای قرمز را تعیین می‌کند و وزارت بهداشت لیست شهرهای زرد، نارنجی و قرمز را اعلام خواهد کرد.

آیا ظرفیت تست‌های PCR همزمان با اعمال محدودیت‌های جدید در کشور افزایش می‌یابد؟   تا هفته گذشته روزانه ۲۲ هزار تست در کشور انجام می‌شد که در هفته جاری تعداد تست‌ها به روزانه ۴۲ هزار مورد رسید و از روز سه‌شنبه با تحقق تست‌های ۲۰ دقیقه‌ای به‌راحتی به عدد ۱۰۰ هزار تست در روز نزدیک شده‌ایم تا به این ترتیب مانع تکثیر بیماری و مراجعه افراد به بیمارستان شویم. نحوه اجرای طرح ممنوعیت تردد از ساعت ۲۱ تا ۴ چگونه است؟ خودروهای شخصی بعد از ساعت ۲۱ تا ۴ بامداد محدودیت منع تردد خواهند داشت و خودروهایی که این محدودیت را رعایت نکنند ۵۰۰ هزار تومان توسط دوربین‌ها جریمه خواهند شد. افرادی که در مشاغل ضروری فعالند و در شیفت دوم مجبور به تردد بعد از ساعت ۲۱ در شهر هستند چگونه باید مجوز دریافت کنند؟ پیش‌بینی می‌شود بین ۵۰ تا ۶۰ درصد مردم این موضوع را رعایت کنند، اما بخشی در حدود ۴۰ درصد وجود دارند که در دستگاه‌های اجرایی و شیفت دوم فعالیت می‌کنند که باید شماره پلاک نیروهای خود را به پلیس اعلام کنند و اگر این کار تا روز شنبه محقق نشد تا اخذ جریمه نیز این فرصت را دارند که این پلاک‌ها را به پلیس اعلام کنند. اگر فردی بعد از ساعت ۲۱ نیازمند اخذ خدمات ضروری مثل خدمات درمانی داشته باشد می‌تواند از خودروی خود استفاده کند؟ در این ساعات کلیه ناوگان تاکسیرانی، آژانس‌ها و تاکسی‌های اینترنتی به فعالیت خود ادامه می‌دهند و شهروندانی که ضرورت خروج منزل در این ساعات را دارند، می‌توانند از این ناوگان استفاده کنند. تعطیلی‌ها در هر یک از شهرهای زرد، نارنجی و قرمز چگونه است؟

در شهرهای قرمز تقریبا می‌توانیم بگوییم به‌جز رده یک مشاغل همانند سوپرمارکت‌ها و نانوایی‌ها بقیه مشاغل تعطیل می‌شوند. اما بیمارستان‌ها، نیروی انتظامی، بانک‌ها، آب و برق و خدمات تعطیل‌بردار نیستند.

از سوی دیگر صنایع و تولیدی‌ها نیز در هر سه سطح باز خواهند بود. اما می‌توانند تا یک سوم نیروهای انسانی خود را شیفت‌بندی کنند و تلاش شده با تجربیات ۹ ماه گذشته از چیزی غفلت نکنیم.

جریمه ورود خودروهای پلاک شهرهای قرمز به شهرهای دیگر چقدر است؟ اگر به هر طریقی این خودروها وارد جاده‌ها شوند و در جاده‌ها مشاهده شوند شهرهای قرمز یک‌ میلیون تومان و شهرهای زرد و نارنجی تا ۵۰۰ هزار تومان جریمه می‌شوند. در این طرح تهران و کرج یکی دیده شده‌اند. نحوه تردد خودروها با پلاک شهرهای زرد، نارنجی و قرمز چگونه است؟

ورود افراد غیربومی به شهرهای نارنجی و قرمز ممنوع است. به این ترتیب افرادی که ساکن شهر نارنجی یا قرمز نیستند نمی‌توانند به این شهرها وارد شوند. از سوی دیگر کسانی که ساکن شهرهای قرمز و نارنجی هستند اجازه ورود به سایر شهرها را هم ندارند. یعنی می‌توانند از شهر خود خارج شوند اما اجازه ورود به سایر شهرها را ندارند و این تدبیر با این هدف در نظر گرفته شده که بعضاً برخی افراد مشاغل تولیدی در اطراف شهرها دارند. به این ترتیب این افراد می‌توانند برای حاضر شدن در محل کار خود از شهر خارج شوند اما قطعا افراد به قصد سفر نمی‌توانند از شهرهای نارنجی و قرمز خارج شوند.

افراد غیربومی نمی‌توانند به شهر تهران وارد شوند و اگر به هر طریقی وارد این شهر شوند خودروهای غیربومی هر ۲۴ ساعت که مشاهده شوند در صورت نارنجی بودن شهر ۵۰۰ هزار تومان و در صورت قرمز بودن شهر یک میلیون تومان جریمه خواهند شد. در ادامه این مثال همچنین افراد بومی داخل تهران به عنوان یک شهر قرمز اجازه ورود به هیچ شهر دیگری ندارند اما کنارگذر شهرها برای تردد عبوری باز گذاشته شده و مشکلی نخواهند داشت.

فعالیت ادارات در هر یک از شهرهای زرد، نارنجی و قرمز چگونه خواهد بود؟

مشاغلی که خدمات ضروری ارائه می‌کنند همچون نیروی انتظامی، آتش‌نشانی و... به هیچ عنوان دورکاری ندارند، اما سایر دستگاه‌ها امکان حضور تا یک سوم در شهرهای قرمز را دارند. البته در شهرهای با وضعیت نارنجی دو سوم نیروها می‌توانند در محل کار خود حاضر باشند.

در اجرای این طرح اگر مدیر دستگاهی این موضوع را رعایت نکند چنانچه گزارشی درخصوص عدم رعایت این محدودیت‌ها ارائه شود بی‌تردید مجازات‌های تعیین شده اعمال خواهد شد. از سوی دیگر تمام دفاتر شرکت‌هایی که با مشاغل گروه یک فعالیت دارند باز هستند و فعالیت آنها مشکلی ندارد. البته همه این موارد باید با رعایت پروتکل‌های بهداشتی باشد.

اعمال محدودیت برای شرکت‌های خصوصی چگونه خواهد بود؟

این شرکت‌ها در دو بخش تقسیم‌بندی شده‌اند نخست شرکت‌هایی که با مشاغلی در شهرهای وضعیت زرد و نارنجی فعالیت دارند، در ارتباط هستند که فعالیت آنها مانعی ندارد. بخش دیگر شرکت‌هایی هستند که مراجعه‌کننده‌ای دارند که در شهرهای با وضعیت نارنجی و قرمز هستند. البته شرکت‌هایی که متصل به تولیدی‌ها و مشاغل گروه سطح یک هستند از لحاظ فعالیت مشکلی نخواهند داشت. به این ترتیب شرکت‌هایی که در بخش بازرگانی هستند نیز می‌توانند فعالیت کنند.

محدودیت‌ها در عمل شدید هستند. در شرایط اعمال محدودیت‌ها امور ضروری کشور روی زمین نخواهد ماند. مسئولین تامین مایحتاج مردم باز هستند. بی‌تردید در روند تولید کالای ضروری، زنجیره‌ای تا رسیدن کالا به دست مردم وجود دارد که باید همگی فعال باشند. لذا در وضعیت قرمز هرچند که شهر در نقطه تعطیلی قرار می‌گیرد اما مشاغل ضروری فعال خواهند بود.

تفاوت کارکنانی که در مشاغل ضروری پیوسته در شرایط اعمال محدودیت‌ها سر کار خود حاضر می شوند با کارمندان دورکار چیست؟ برای کارکنانی که در شرایط ضروری باید در محل کار خود حضور داشته باشند نسبت به سایر کارکنان باید امتیازاتی در نظر گرفته شود. به ویژه زمانی که این موضوع طولانی باشد. دستگاه‌ها و سازمان‌ها باید تفاوتی‌هایی میان این کارکنان در نظر بگیرند. در اجرای محدودیت‌های طرح جدید آیا کارمندان رسمی و پیمانی با یکدیگر تفاوتی دارند؟ تبعیض میان نیروهای شرکتی، استخدامی و خدماتی بی‌تردید نقض مقررات است و با این موارد برخورد خواهد شد. این طرح رئیس و مرئوس، کارمند رسمی و قراردادی ندارد و باید برای همه یکسان و برابر دستورالعمل‌ها اجرایی شود. قطعا اجرای بدون تبعیض این طرح بین گروه‌های مختلف به جد در دستور کار باید باشد. اگر در سازمان و یا صنفی رییس دستگاه این ضوابط را اجرایی نکرد کارمندان می توانند این تخلف را به دستگاهی ناظر اطلاع دهند؟

یکی از گلایه‌های کارمندان مسئولینی هستند که بنا به تشخیص خود مقررات را اعمال نمی‌کنند. البته همه این موارد در مورد کسبه و اصناف نیز مورد تاکید است. این کارمندان می‌توانند موارد تخلف را به سامانه وزارت بهداشت، کمیته امنیتی ستاد ملی مدیریت کرونا در وزارت کشور و همچنین از طریق ارائه گزارش‌های کتبی اطلاع دهند.

مشاغل که بینابینی بین دو رسته تعیین شده در گروه‌های مختلف هستند این مشاغل باید توسط اصناف اعلام شوند تا ابهام آنها توسط کمیته امنیتی با بررسی وزارت بهداشت تعیین‌تکلیف شوند.

چطور می‌شود بانک‌ها و بورس فعالیت کنند اما مشاغل گروه‌های ۲،۳ و۴ در شهرهای قرمز تعطیل باشند در چنین شرایطی تکلیف چک‌ها و اجاره مغازه‌های مشاغل تعطیل چه خواهد شد؟ راه‌حل اینکه چک آنها به اجرا گذاشته نشود تعطیلی بانک‌ها نیست چرا که باید خدمات ضروری به مردم ارائه کنند. برای مشکل کسبه که بیشتر آنها در گروه یک قرار گرفته‌اند و در طرح جدید بسته نخواهند شد تمهیدات لازم در نظر گرفته خواهد شد و با هماهنگی وزارت صمت و اتاق اصناف بسته حمایتی لازم جمع‌بندی و به ستاد ملی اعلام شده است. در این بسته بیمه، چک‌ها و... به عنوان بسته حمایتی برای دوران اعمال محدودیت‌ها به ستاد اعلام شده که هر مقدار از آن به تصویب برسد اجرایی خواهد شد. کنترل مسافران در سفرهای ریلی، هوایی و اتوبوس‌ها چگونه اعمال می شود؟ تکلیف افراد مبتلا در صورتی که سفر داشته باشند چیست و آیا حمل و نقل عمومی در دو هفته اعمال محدودیت‌ها فعال است؟ براساس آنچه در سامانه ماسک محقق شده مدیریت هوشمند انجام می‌شود به این ترتیب که فردی که تست پی‌سی‌آر آن مثبت شده در سیستم بهداشت و درمان اطلاعاتش ثبت می‌شود و از طریق سامانه ماسک ردیابی خواهد شد و اگر سفر داشته باشد، مبلغ ۲۰۰ هزار تومان روی فیش تلفن همراه، تلفن ثابت یا پلاک خودروی وی جریمه اعمال می‌شود و با پیامک نیز به وی اطلاع داده خواهد شد. به طور کلی فعالیت حمل‌ونقل عمومی بار و مسافر مجاز است. البته باید پروتکل‌ها و ضوابط تعیین شده وزارت بهداشت رعایت شود و در این راستا نظارت وزارت راه نیز وجود خواهد داشت. جریمه ورود خودروهای پلاک شهرهای قرمز به شهرهای دیگر چقدر است؟ در حوزه ترددها نیز برای عدم رعایت، اعمال جریمه ۵۰۰ هزار تومانی برای شهرهای نارنجی و جریمه یک میلیون تومانی برای شهرهای قرمز در نظر گرفته شده است؛ این جریمه‌ها هر ۲۴ ساعت یکبار که پلاک از طریق دوربین و پلیس مشاهده شود، به عنوان ضمانت اجرایی طرح اعمال خواهند شد. برگزاری جلسات در دستگاه‌های دولتی و خصوصی امکانپذیر است و تکلیف ماموریت‌های دستگاه‌ها چیست؟ ماموریت‌های غیرضروری نباید صورت گیرد. کلیه جلسات اگر در فضای سربسته باشد حتما باید الزام رعایت فاصله چهار متر افراد انجام شود. همچنین شش بار گردش هوا در هر ساعت برای فضای بسته باید انجام شود و حداکثر افراد شرکت‌کننده در جلسات شهرهای زرد ۳۰ نفر، شهرهای نارنجی ۲۰ نفر و شهرهای قرمز ۱۵ نفر باشد. ضمانت اجرایی اعمال محدودیت‌ها در طرح جدید چیست؟

ضمانت اجرایی رعایت محدودیت‌ها در طرح جدید بخشنامه‌ای است که در شهریورماه توسط سازمان امور اداری و استخدامی ابلاغ شده است که در آن مجازات‌هایی برای متخلفین تعیین گردیده و مسئول و ناظر هر بخش نیز در این بخشنامه مشخص شده است. برای مثال در وزارتخانه‌ها معاونت توسعه منابع و در استانداری‌ها نیز معاونین توسعه منابع برای این کار مشخص شده‌اند.

جدی بودن پروتکل‌ها و نظارت بر اجرای آن موضوعی است که وزارت بهداشت آن را دنبال خواهد کرد؛ چراکه مباحث پروتکل‌ها از منظر تخصصی در حوزه وزارت بهداشت است و هیچ دستگاهی بهتر از آنها نمی‌تواند این نظارت‌ها را اعمال کند. اما در حوزه اداری آنچه تعیین شده از تذکر تا انفصال از خدمت پیش‌بینی شده است. همچنین در حوزه اصناف نیز از تذکر تا پلمب پیش‌بینی شده است. در حوزه آموزشی نی  از تذکر تا انفصال از خدمات به اضافه جریمه برای آموزشگاه‌های خصوصی در نظر گرفته شده است.

در این دو هفته طرح ترافیک در تهران اجرا می‌شود؟ آیا بازار تهران نیز در این دو هفته تعطیل است؟ طرح ترافیک تهران با اجرای طرح جدید از روز (شنبه) یکم آذرماه به قوت خود باقی است و اجرا خواهد شد. تمهیدات در نظر گرفته شده درباره فعالیت بازارها هم در محدودیت‌های جدید با توجه به سرپوشیده و سرباز بودن آن با یکدیگر متفاوت هستند، به طوری که بازار تهران در دسته مشاغل سرپوشیده و در گروه ۲ قلمداد می شود. لذا در مشاغلی که نباید فعالیت کنند دیده شده است. سازوکار تردد خودروهای مجاز پس از ساعت ۲۱ در طرح جدید چگونه است؟

نحوه تردد خودروی افرادی که ضرورت رفت و آمد در شیفت دوم کاری یعنی از ساعت ۲۱ تا ۴ صبح را دارند به این شکل است که این افراد باید از طریق کارفرما پلاک خودروی خود را به پلیس اعلام کنند. اما در حال حاضر سازوکار این موضوع در دست طراحی است.

در مصوبه ستاد ملی مدیریت کرونا عنوان شده که افرادی که در مشاغل ضروری فعالیت می‌کنند و ضرورت تردد در ساعت ۲۱ تا ۴ صبح را دارند باید تایید فرمانداری داشته باشند. در حال احصا هستیم که چه دستگاه‌هایی و چه تعداد خودرو در این بخش جای می‌گیرد که اعلام کنیم با ارائه کارت شناسایی و یا اگر جریمه شدند راهکاری برای رفع جریمه‌ها فراهم کنیم چون هنوز طرح اجرا نشده، باید طراحی مناسب انجام دهیم و ممکن است مدل‌های دیگری پیاده شود.

از کجا می توان لیست مشاغل ضروری گروه یک را پیدا کرد؟ لیست این مشاغل در اطلاعیه کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا قابل مشاهده است. کد خبر 566324 برچسب‌ها ستاد ملی مقابله با کرونا كرونا در ايران

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: ستاد ملی مقابله با کرونا كرونا در ايران اعمال محدودیت ها نظر گرفته شده ستاد ملی مدیریت ۵۰۰ هزار تومان شهرهای نارنجی نارنجی و قرمز وزارت بهداشت مدیریت کرونا شرکت هایی ساعت ۲۱ تا ۴ داشته باشند مشاغل ضروری شهرهای قرمز طرح جدید شهرهای زرد ساعت ۲۱ خواهند شد تعیین شده دستگاه ها پروتکل ها خواهد شد شرکت ها کار خود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۳۳۹۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام محدودیت ترافیکی تعطیلات پیش رو در جاده‌ها

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل هوشمند ترافیک پلیس راهور فراجا، محدودیت‌های ترافیکی پایان هفته را در جاده‌های شمالی کشور اعلام کرد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، سرهنگ احمد شیرانی؛ رئیس مرکز اطلاعات و کنترل هوشمند ترافیک پلیس راهور فراجا محدودیت‌های ترافیکی پایان هفته اعلام کرد و اظهار کرد: تردد موتورسیکلت از ساعت 12 روز چهارشنبه 12 اردیبهشت الی ساعت 6 بامداد یکشنبه 16 اردیبشهت 1403، از محورهای کرج ـ چالوس، هراز، فیروزکوه و محور تهران ـ سمنان ـ مشهد و بالعکس ممنوع است.

وی افزود: تردد موتورسیکلت‌های انتظامی و امدادی برای انجام ماموریت‌های ضروری در مسیر مجاز جریان ترافیک بلامانع خواهد بود.

سرهنگ شیرانی در خصوص تردد در محور کرج ـ چالوس گفت: تردد انواع تریلر، کامیون و کامیونت از محور کرج ـ چالوس کماکان ممنوع است.

وی با اشاره به اعمال محدودیت تردد شمال به جنوب گفت: محدودیت قطعی تردد در روز پنجشنبه 13 اردیبهشت برای انواع وسایل نقلیه از ساعت 08:30 از مرزن‌آباد به سمت تهران انسداد به صورت کامل اعمال می‌شود. (شمال به جنوب)

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل هوشمند ترافیک پلیس راهور فراجا ادامه داد: از ساعت 10:30 ابتدای پل زنگوله (انتهای دهانه شمالی تونل البرز به سمت چالوس) یکطرفه اعمال می‌شود و از ساعت 24 یکطرفه اتمام یافته و از پل زنگوله تا مرزن‌آباد مسیر دو طرفه می‌شود.

وی گفت: پیش‌بینی محدودیت تردد در صورت پر حجم بودن ترافیک: از ساعت 10 از مرزن آباد به سمت تهران انسداد به صورت کامل اعمال می شود. (شمال به جنوب) و از ساعت 12 از ابتدای پل زنگوله (انتهای دهانه شمالی تونل البرز به سمت چالوس) یکطرفه اعمال می شود و همچنین از ساعت 24 یکطرفه اتمام یافته و از پل زنگوله تا مرزن آباد مسیر دو طرفه می شود.

وی درباره اعمال محدودیت تردد جنوب به شما گفت: محدودیت قطعی تردد در روز شنبه 15 اردیبهشت برای انواع وسایل نقلیه از ساعت 08:30 از ابتدای آزادراه تهران-شمال اعمال محدودیت تردد به مقصد چالوس انجام می شود. و از ساعت 09:30 از ابتدای پل زنگوله (انتهای دهانه شمالی تونل البرز به سمت چالوس) ممنوعیت اعمال می شود.

سرهنگ شیرانی ادامه داد: از ساعت 11:30 از مرزن آباد به سمت تهران یکطرفه اعمال می شود. (شمال به جنوب) و از ساعت 24 طرح اتمام یافته و از پل زنگوله تا مرزن آباد مسیر دو طرفه می‌شود.

رفع ترافیک چالوس امکان‌پذیر است

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل هوشمند ترافیک پلیس راهور فراجا گفت: تردد از مسیر جاده قدیم کرج ـ چالوس تا محدوده تونل کندوان برای ساکنین و افراد محلی آزاد بوده، ولی تردد خودروهایی که قصد عزیمت به چالوس در روزهای اعمال محدودیت جنوب به شمال را دارند از ساعت 7 از میدان امیرکبیر به سمت چالوس ممنوع است.

وی با در خصوص پیش بینی محدودیت تردد در صورت پرحجم بودن ترافیک گفت: روز یکشنبه 16 اردیبهشت ممنوعیت تردد برای انواع وسایل نقیله از ساعت 11 از ابتدای آزادراه تهران ـ شمال اعمال محدودیت تردد به مقصد چالوس انجام می شود از ساعت 12 از ابتدای پل زنگوله (انتهای دهانه شمالی تونل البرز به سمت چالوس) ممنوعیت تردد اعمال می شود.

وی ادامه داد: از ساعت 14 از مرزن آباد به سمت تهران یکطرفه (شمال به جنوب) و از ساعت 24 طرح اتمام یافته و از پل زنگوله تا مرزن آباد مسیر دو طرفه می شود.

سرهنگ شیرانی گفت: از مسیر جاده قدیم کرج ـ چالوس تا محدوده تونل کندوان برای ساکنین و افراد محلی آزاد بوده، ولی تردد خودروها از میدان امیرکبیر به سمت چالوس ممنوع است.

وی درباره محدودیت تردد در محور هراز گفت: تردد انواع تریلردر محور هراز همچنان ممنوع وتردد انواع کامیون ها وکامیونت ها به استثنای حاملین مواد سوختی و فاسد شدنی از ساعت 6 بامداد چهارشنبه 12 اردیبهشت الی ساعت 2 بامداد یکشنبه 16 اردیبهشت از رودهن به آمل و بالعکس ممنوع است.

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل هوشمند ترافیک پلیس راهور فراجا ادامه داد: در صورت افزایش حجم ترافیک و صلاحدید مامورین پلیس راه محدودیت یکطرفه مقطعی از روز چهارشنبه تاریخ 12 اردیبهشت الی روز شنبه تاریخ 15 اردیبهشت به صورت رفت و برگشت از محدوده پلور تا پلیس راه لاریجان و بالعکس انجام خواهد شد.

وی درخصوص تردد در محور قدیم رشت ـ قزوین و بالعکس گفت: تردد انواع تریلرها کامیون‌ها به استثنای حاملین مواد سوختی و فاسدشدنی از ساعت 7 الی 24 پنجشنبه و جمعه در محور فوق ممنوع است. همچنین در محور آستارا اردبیل و بالعکس تردد انواع تریلرها کامیون ها به استثنای حاملین مواد سوختی و فاسدشدنی از ساعت 7 الی 24 پنجشنبه و جمعه تاریخ‌های در محور فوق ممنوع است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جزییات محدودیت‌های جدید ترافیکی در جاده‌های شمال
  • اعمال محدودیت‌های تردد در جاده چالوس
  • آغاز محدودیت‌های ترافیکی ۵ روزه در جاده‌های شمال
  • آغاز محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های مازندران
  • اعمال محدودیت‌های ترافیکی از امروز در جاده‌های مازندران
  • اعلام محدودیت‌های ترافیکی در مازندران
  • هراز و کندوان تعطیلات آخر هفته یکطرفه می‌شوند
  • اعلام محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های مازندران
  • اعلام محدودیت‌های ترافیکی پایان هفته
  • اعلام محدودیت ترافیکی تعطیلات پیش رو در جاده‌ها