Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، دکتر محمداسماعیل اکبری مشاور عالی وزیر بهداشت در نامه‌ای به روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور اعلام کرد: با شناسایی به‌موقع بیماران و ردیابی افرادِ در تماس با مبتلایان و غربالگری و قرنطینه‌سازی مناسب آنها، تا حد زیادی می‌توان اپیدمی کرونا را کنترل کرد.

دکتر اکبری در این نامه به موضوع نقاهتگاه‌ها و محل‌های قرنطینه اشاره کرد و گفت: هر دانشگاه در تاسیس این مراکز تاخیر کند، به این مفهوم است که ردیابی ویروس و پیگیری افراد در حال تماس یا بیماران بدون یا با علامت خفیف را به خوبی کشف نکرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس تاسیس این مراکز، با توجه به مصوبات و دستورات قبلی به عنوان یک شاخص ارزشیابی مدیریت‌های در صف و سردمداران سلامت به حساب می‌آید.

او گفت: هر مرکز ایزولاسیون باید از حالت اداره هتل یا اقامتگاه بیرون بیاید و شبیه یک مرکز بهداشتی و درمانی اداره شود.

وی تاکید کرد: هیچ فردی نباید با پای خود به این مراکز مراجعه کند. بلکه این مراکز محل پذیرش ارجاعات بیماران مشکوک یا مبتلایان برای ایزوله شدن هستند و باید با توجه به امکانات نظام شبکه توسط آمبولانس یا وسیله نقلیه‌ای که به این منظور اختصاص یافته، به این مراکز معرفی و هدایت شوند.

اکبری افزود: با بهره‌گیری از رسانه های دیجیتال یا مخابراتی، از قبل باید محل ارجاع آنان مشخص شود و به محض ورود با رعایت اصول بهداشتی و توجیه ذهنی افراد، به اتاق‌های خود راهنمایی شوند. در این مراکز رستوران‌های عمومی وجود ندارد و همه خدمات در شرایط کاملا ایزوله ارائه می‌شود.

وی بیان داشت: کنترل افراد با بهره‌گیری از ساختارهای مخابراتی یا دیجیتالی است و در صورت لزوم برای مراقبت بیشتر، مثل یک مرکز درمانی، ویزیت و اقدامات لازم دیگر صورت می‌گیرد.

اکبری، دوره قرنطینه را ۱۰ تا ۱۴ روز اعلام کرد و گفت: بدیهی است در طول این دوره و بعد از آن اقدامات آموزشی الزامی است.

وی ادامه داد: در این مراکز تجهیزات بیمارستانی ضرورت ندارد و حداقل امکانات مثل چگونگی تعیین میزان اشباع اکسیژن یا تب‌سنج برای تعیین درجه حرارت کفایت می‌کند که توسط همکاران پرستاری زیر نظر پزشک عمومی (برحسب تعداد افراد قرنطینه شده) کنترل می‌شوند.

مشاور عالی وزیر بهداشت بیان داشت: پزشک عمومی با بهره‌گیری از گروه معین متخصصان ممکن است ارجاع افراد مستقر در قرنطینه را به سطح بالاتر (بیمارستان) را لازم بداند.

وی تاکید کرد که ملاقات یا حضور افراد منتسب به این بیماران در این مراکز ممنوع است و آموزش‌های لازم برای زمان بعد از ترخیص هم به آنان باید ارائه شود.

اکبری افزود: در این ساختارها مسئله حمایتی و معیشتی از اهمیت زیادی برخوردار است که دانشگاه‌ها می‌توانند با بهره‌گیری از ساختارهای حاکمیتی، حکومتی و خیران به صورت هدفمند تامین کنند.

وی اظهار امیدواری کرد که با بردباری عالمانه و دلسوزانه، ساختارهای مکمل نظام شبکه با بهره‌گیری درست از نظام شبکه (AHC) و همراهی دلسوزانه سازمان بسیج، نیروهای مردمی، افراد خیر و سازمان هلال احمر به اجرا درآید تا ما را به نتایج مطلوب برساند.

تعطیلی همه مراکز استان‌ها و ۱۶۰ شهر از شنبه | واکسن خارجی ۲۰ درصد جمعیت کشور را پوشش می‌دهد | واکسن کرونا را پیش‌خرید کرده‌ایم تعطیلی همه مراکز استان‌ها و ۱۶۰ شهر از شنبه | واکسن خارجی ۲۰ درصد جمعیت کشور را پوشش می‌دهد | واکسن کرونا را پیش‌خرید کرده‌ایم کد خبر 566296 برچسب‌ها كروناويروس وزارت بهداشت و درمان

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كروناويروس وزارت بهداشت و درمان بهره گیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۳۴۳۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره مندی بیش از ۳۶۰ هزار نفر از خدمات روانشناختی و مشاوره بهزیستی مازندران

 

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، ‌‌ مدیرکل بهزیستی مازندران ضمن گرامیداشت روز روانشناس و مشاوره ، با اشاره به نقش روانشناسان در ایجاد جامعه سالم از نظر جسمانی و روانی، گفت: اکنون ۲۱۲ مرکز مشاوره و خدمات روانشناختی در استان در راستای ارائه مشاوره تخصصی در زمینه‌های فردی و خانوادگی، ازدواج، پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، تحصیلی، ارتقاء توانمندی‌های معنوی، اخلاقی و فکری و ... فعالیت دارد.

دکتر فریبا بریمانی به خدمات حضوری و غیر حضوری مشاوره و روانشناختی اشاره کرد و افزود: پارسال ۱۶۶ هزار و ۳۰۱ نفر با مراجعه به مراکز مشاوره و خدمات روانشناختی از متخصصان مراکز بهزیستی خدمات دریافت کردند و  ۱۹۴ هزارو ۵۶۸ نفر  هم در تماس با ۱۴۸۰ "صدای مشاور"، برای رفع مشکلات روانشناختی در زمینه‌های فردی و خانودگی، کودک و نوجوان، تحصیلی، شغلی، مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره طلاق، توانایی تصمیم گیری صحیح و مناسب و همچنین تقویت مهارت‌های زندگی و مهارت‌های بین فردی  از خدمات مشاوره تلفنی بهره‌مند شدند.

بریمانی، از ارائه آموزش به بیش از هشت هزار و ۳۰۰  جوان در آستانه ازدواج اشاره و خاطرنشان کرد: پارسال ۱۴ هزار و ۹۹ زوج مازنی برای افزایش استحکام روابط زوجین در کلاس‌ها ودر کارگاه‌ها و جلسات آموزشی پیش از ازدواج شرکت کردند

مدیر کل بهزیستی استان ارتقای سلامت و توانمندسازی روانشناختی زوجین، افزایش رضایتمندی زندگی زناشویی و تحکیم بنیان خانواده را از جمله اهداف برنامه‌های پیشگیرانه و ارتقایی سازمان بهزیستی در حوزه خانواده برشمرد و گفت: در این راستا در سالی که گذشت ۱۵۴۱۱ نفر از آموزش زندگی خانواده و ۴۴۰۹۹ نفر از آموزش‌های مهارت‌های زندگی بهره‌مند شدند.

بریمانی،  انتخاب همسر و ازدواج را از بعد اجتماعی و فردی برای افراد جامعه، مرحله مهم و حساسی دانست و ادامه داد: ۹۶۸۰ نفر پارسال  از مراکز مشاوره سراسر استان برای ازدواج و انتخاب همسر خدمات مشاوره‌ای دریافت کردند.

مدیرکل بهزیستی مازندران به  خدمات مشاوره طلاق در مراکز بهزیستی نیز اشاره کرد و افزود: پارسال ۴۶ هزار و ۳۶۱ زوج در مراکز مشاوره، خدمات مشاوره‌ای دریافت کردند که از این تعداد پرونده بیش از ۲۳ درصد منجر به سازش شده است و عمده‌ترین دلایل طلاق نیز عدم مسوولیت پذیری، بی توجهی، کمبود مهارت‌های زندگی، اعتیاد، خیانت و سو ظن، خشونت و دخالت اطرافیان بود.

دیگر خبرها

  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • بهره‌برداری از بزرگراه آستارا – آستارا تا پایان تابستان
  • برگزاری بیش از ۱۵ هزار ملاقات بین فرزندان طلاق و والدین در سال ۱۴۰۲
  • برگزاری ۱۵هزار ملاقات بین فرزندان طلاق و والدین در سال ۱۴۰۲
  • بهره‌مندی ۱۷۷ هزار البرزی از خدمات رایگان روانشناسی مراکز بهداشت
  • با عفونت دستگاه ادراری بیشتر آشنا شوید
  • کسانی که اعتمادبه‌نفس آن‌ها نمایشی است، این رفتارها را دارند
  • بهره مندی بیش از ۳۶۰ هزار نفر از خدمات روانشناختی و مشاوره بهزیستی مازندران
  • کار‌های عجیب و غیر ممکن این افراد را ببینید
  • چرا با افزایش سن سرعت حرکت ما کم می‌شود؟