Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-05-03@04:03:11 GMT

قنبری: کشته های کرونا بیشتر از جنگ شد

تاریخ انتشار: ۱ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۰۴۳۵۴۷

ساعت 24- عضو حزب مردم سالاری گفت: ۴۰ هزار کشته کرونا یک فاجعه است. در هشت سال جنگ ایران و عراق این میزان کشته نداشتیم.

داریوش قنبری در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: قطعا محدودیت هایی که دولت برای کنترل شیوع کرونا قرار است اعمال کند شرایطی را ایجاد می کند که به همکاری همه مردم نیاز دارد. در این راستا کشور به ایفای تکالیف شهروندی توسط تک به تک مردم نیاز دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بحث کرونا موضوع شخصی نیست، یک امر اجتماعی است.وی ادامه داد: هم به لحاظ حفظ جان خود و هم به لحاظ ایفای نقش شهروندی و هم به لحاظ تکالیف دینی باید به دستورات دولت و ستاد مبارزه با  کرونا توجه کنیم. آنچه که به عنوان تکالیف شهروندی مشخص شده، همان وظیفه ای است  که در هر جامعه ای باید توسط شهروندانش عمل شود. چرا که هر فرد ضمن اینکه در جامعه حقوقی دارد وظایفی هم دارد. اینکه در چنین شرایطی به خاطر سهل انگاری، فردی موجب سلب آزادی دیگران شود ضد حقوق اجتماعی است. قنبری گفت: مسئله جدی است.۴۰ هزار کشته یک فاجعه است. در هشت سال جنگ ایران و عراق این میزان کشته نداشتیم. روزانه به طور متوسط ۵۰۰ نفر کشته می شوند. این موضوع باعث می شود همه احساس تکلیف کنیم. همه باید  به دولت برای اجرای پروتکل های بهداشتی کمک و دیدگاه های کارشناسان علمی را در مورد مسائل فردی و اجتماعی رعایت کنند. این فعال سیاسی اصلاح طلب گفت: اگر فرهنگ مردم طوری باشد که معیارهای علمی ومذهبی را باهم در نظر بگیرند ما هم مثل کره جنوبی بر این بحران فائق شویم. کره جنوبی به یک الگو تبدیل شد؛ مردمش کنار چین بودند اما در یک همکاری مناسب این بحران را پشت سر گذاشتند و کرونا را به خوبی مهار کردند. آنچه که باعث شد این اتفاق بیافتد ویژگی هویتی کره ای هاست که به فرهنگ اجتماعی و تکلیف شهروندی خود توجه ویژه ای داشتند. ما نیز باید به این امور توجه ویژه ای داشته باشیم. وی در پایان گفت: اگر رعایت نکنیم فاجعه عمیق تری در انتظارمان است. همه مردم باید در این تعطیلی که دولت اعلام کرده مشارکت کنند بر خودشان سخت بگیرند تا از این بحران عبور کنیم.

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۴۳۵۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت زندگی مردم بعد از شکستن سد کنیا را ببینید | آمار قربانیان به ۱۲۰ نفر رسید

دریافت 5 MB

به گزارش همشهری آنلاین، پس از تخریب این سد تاکنون اجساد ۴۲ نفر پیدا شده است و در روزهای قبل نیز سیل در سایر مناطق ده‌ها قربانی برجا گذاشته بود و اکنون مقامات می‌گویند به طور تخمینی مجموع تلفات این حوادث از ۱۲۰ نفر بیشتر شده است.

بنابر گزارش شبکه الجزیره، یک سخنگوی دولت هشدار داد که بارندگی ها ظرفیت سدهای برق آبی را پر کرده است و یک سرریز گسترده مناطق پایین دست را تهدید می کند.

گروه‌های نجات در حال حفاری در میان گل‌ولای برای یافتن بازماندگان در چندین روستا از جمله کاموشیری و کیانوگو در شهرستان ناکورو هستند و بیم آن می‌رود که شمار جان‌باختگان بیشتر شود.

خبرگزاری رویترز به نقل از «استفان کی‌روی»، فرمانده پلیس محلی گزارش داد ۱۷ نفر از جان‌باختگانی که اجسادشان پیدا شده است کودک بودند.

در پی این حوادث و به دلیل پیش‌بینی هواشناسی دولت، بازگشایی مدارس در سراسر کنیا را به تعویق انداخته است.

بیش از ۱۳۰ هزار نفر بر اثر سیل آواره شده‌اند و بسیاری از مردم در مدارس پناه گرفته‌اند.

همچنین باران‌های شدید تانزانیا و بروندی را هم دربرگرفته است.

به گزارش بی‌بی‌سی، از ژانویه تاکنون حداقل ۱۵۵ نفر در تانزانیا بر اثر بارندگی شدید و در پی آن جاری شدن سیل جان باخته‌اند.

در بوروندی نیز نزدیک به ۱۰۰ هزار نفر آواره شده‌اند.

کد خبر 848413 منبع: ایسنا برچسب‌ها سيل خبر مهم کنیا حوادث جهان سد

دیگر خبرها

  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • کنایه روحانی به جنجال ساخت مسجد در پارک قیطریه
  • تقسیم عجیب بودجه‌های فرهنگی؟ / وقتی میراث فرهنگی کمبود بودجه دارد اما بعضی نهادها پول‌های کلان می‌گیرند (فیلم)
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • کارگران مازندران خواستار اجرای بیشتر عدالت اجتماعی
  • وزیر کشور: دیگر قادر به پذیرش بیشتر اتباع نیستیم
  • وضعیت زندگی مردم بعد از شکستن سد کنیا را ببینید | آمار قربانیان به ۱۲۰ نفر رسید
  • وضعیت زندگی مردم بعد از شکست سد را ببینید | آمار قربانیان به ۱۲۰ نفر رسید
  • طنز تلخ آمریکا؛ با مردم عراق جنگ نداریم(!)
  • برای تحقق هرچه بیشتر عدالت اجتماعی در کشور چه باید کرد؟