Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

چند روز گذشته فیلمی در فضای مجازی منتشر شد که ماموران شهرداری بندرعباس منزل زنی را تخریب کرده و این بانوی ۳۵ ساله در واکنش، اقدام به خودسوزی می کند. در حال حاضر بنا بر گفته فاطمه نوروزیان مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان این زن بندرعباسی با ۱۷ درصد سوختگی از ناحیه دست و قفسه سینه، در بخش سوختگی بیمارستان شهید محمدی بندرعباس بستری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بعد از وقوع این حادثه، مجتبی قهرمانی دادستان عمومی و انقلاب شهرستان بندرعباس از برخورد با مسببانش سخن گفت و توضیح داد: پرونده قضایی برای متخلفین تشکیل و چگونگی رویداد در دست بررسی است همچنین به سازمان‌های حمایتی هم دستور قضایی داده شده که به این خانواده کمک فوری شود.

رضا مختاری بازرس کل استان هرمزگان نیز با تاکید بر برخورد بدون اغماض و قانونی با عوامل و مقصران اظهار کرد: این پرونده به صورت ویژه در دست بررسی است و تا حصول نتیجه به طور جدی و مستمر پیگیری خواهد شد. تصرف اراضی ملی به صورت غیرقانونی مجاز نیست و امری غیرقانونی محسوب می شود اما باید این گونه مسائل به شیوه صحیح و به دور از حادث شدن این گونه اتفاقات انجام شود.

در توضیح علت تخریب خانه زن بندرعباسی، اسماعیل موحدی نژاد معاون خدمات شهری شهرداری بندرعباس گفت: منزل این خانم در زمین‌های تصرفی ملی ساخته شده بود و ساخت و ساز آن غیر قانونی بود. پیش از این، چندین مرتبه به این خانواده برای ترک محل تذکر داده شده بود زیرا در منطقه غیرمجاز و نا امن در بستر رودخانه اقدام به ساخت اتاقک کرده بودند.

او این را هم گفت که از این خانم با حضور گروهی از طرف شهرداری بندرعباس دلجویی شده و طبق دستور شهردار علاوه بر پرداخت تمام هزینه های درمان با هماهنگی وزارت مسکن و شهرسازی زمینی به این خانواده اهدا شود.

نمایندگان استان هرمزگان در مجلس نیز با انتشار پیامی، تخریب خانه زن بندرعباسی را غیرانسانی و وهن جامعه‌ اسلامی توصیف کرده که وجدان جمعی را به شدت آزرده کرده است. این نمایندگان وعده پیگیری جدی این حادثه را داده و ضمن محکومیت شدید آن خواهان محاکمه متخلفان و خاطیان و دلجویی از خانواده آسیب دیده شدند. همچنین پیشنهاد کردند که موادی به قانون شهرداری‌ها اضافه شود تا اختیار اقدامات قهری رأسا از شهرداری‌ها سلب شده و یا این نهاد جهت انجام این مهم، ملزم به تربیت و آموزش جدی مأموران خود شود.

سمیه رفیعی رییس فراکسیون محیط زیست نیز روز گذشته در صفحه توییتر خود از سفر به بندرعباس برای پیگیری روند ممنوعیت صید ترال و درمان این زن مظلوم سرپرست خانوار سخن گفت و این را هم اضافه کرد که اصلاح قوانین موجود در مجلس و نیز توضیح از وزیر کشور درباره چرایی تکرار مسائلی از این دست در دستور کار خواهد بود.

شب گذشته رئیس و اعضای فراکسیون محیط زیست مجلس با حضور در بیمارستان شهید محمدی از مصدوم حادثه تخریب منزل مسکونی توسط شهرداری بندرعباس عیادت کردند. آن ها در جریان روند رسیدگی به وضعیت و مراحل درمان او قرار گرفته و قول همکاری و مساعدت برای رفع مشکلاتش را دادند.

همچنین جمعی از مقامات استانی همچون علی صالحی رئیس کل دادگستری استان هرمزگان نیز با عیادت از این بانوی بندرعباسی از او به دلیل اتفاقات رخ داده دلجویی کرده و دستورات لازم را جهت رفع هرچه سریعتر مشکلاتش صادر کرد.

با وقوع این حادثه تعدادی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی نیز در صفحات شخصی خود در توییتر واکنش نشان دادند.

فاطمه قاسم پور نماینده تهران و رییس فراکسیون زنان مجلس نوشت: «در اتفاقات دردناکی مانند آنچه در ⁧‫بندرعباس‬⁩ رخ داد، مسئولین بدون توجه به کرامت انسانی صاحبان خانه و تبعات ناگوار انسانی این برخورد، عمل کردند. در مواجهه با تبعات توسعه نامتوازن شهری، بایستی کرامت افراد به طور کامل تامین شود وزیر کشور نسبت به این امر مسئول است و باید پاسخ‌گو باشد.»

الهام آزاد نماینده نایین و عضو فراکسیون زنان مجلس گفت: «با بی‌تدبیری سرپناه کسی را خراب کردند که جز خداوند یاوری نداشت. صحنه استعانت مادر و فرزند از خداوند و فریاد خدای آن کودک دل هر انسانی را به درد می‌آورد.‏ علاج بعد از واقعه خود درد است و تکرار دو حادثه مشابه در یک سال جای تامل دارد، به پیگیری این حادثه و علل آن خواهیم پرداخت.»

فاطمه محمد بیگی نماینده قزوین و عضو دیگر فراکسیون زنان در واکنش به این اتفاق در صفحه شخصی خود نوشت: «سرپناه زن سرپرست خانواری که به سختی زندگی می کند را خراب کردید در حالیکه به دادش نرسیدید و جایی برایش فراهم نکردید؟! به صورت ویژه این اقدام غیرانسانی را در حوزه توانمندسازی زنان سرپرست خانوار از سوی مجلس پیگیری خواهم کرد.»

علیرضا زاکانی نماینده قم و رییس مرکز پژوهش های مجلس نیز گفت: «اتفاق تلخ ⁧‫بندرعباس‬⁩ رفتاری سرشار از تبعیض و نمونه‌ای از پلشتی ها و میراث شوم مدیریت عناصر قدرت و ثروت در کشور است. مجلس انقلابی‬⁩ در تلاش برای خشکاندن ریشه فقر، فساد و تبعیض هاست.»

احمد مرادی نماینده هرمزگان تصریح کرد: « تخریب اطاقکی‌ در حاشیه شهر بندرعباس متعلق به خانمی سرپرست خانوار توسط مامورین شهرداری‬ و ضجه های التماس گونه دختر بچه معصوم، دل هر انسان با وجدانی را به درد‬ می آورد. ‏کجای شرافت ‌و انسانیت است که در این شرایط بد اقتصادی خانه را بر سر مردم بی پناه ویران کنیم.»

علی اصغر عنابستانی نماینده سبزوار با طرح چند پرسش این گونه واکنش نشان داد: « جلوگیری از ساخت و ساز خارج از ضابطه انجام وظیفه است اما آیا تأمین حداقل سرپناه برای یک خانواده محروم وظیفه نیست؟!‏ چرا نمی‌توانیم بفهمیم که می شود ابتدا برای این خانواده فکری کرد و سپس بنای غیرمجاز را تخریب نمود؟!‏ همین کاری که حالا بعد از این فاجعه و جریحه دار شدن احساسات مردم خواهیم کرد.»

جلیل رحیمی جهان آبادی نماینده تایباد و عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: « فکر می کنم فریاد خدا! از سوی این کودک بی پناه، برای ویرانی شهرداری بندرعباس‬ و وزارت مسکن و شهرسازی‬ و استانداری هرمزگان و همه ما که مسئولیتی داریم، کافی باشد! چقدر مسئولان اجرایی ما در این سرزمین قانون را بد می فهمند! چقدر بد اجرا می کنند! چقدر قانون و مسولان با مردم فاصله دارند!»

فراموش نکنیم چند ماه پیش یعنی اوایل خرداد امسال حادثه مشابهی در کرمانشاه رخ داد و آسیه پناهی پیرزن آلونک نشین به دلیل تخریب خانه اش فوت کرد. آن زمان نیروهای اجراییات شهرداری کرمانشاه قصد تخریب خانه این پیرزن کرمانشاهی را داشتند که او مقابل لودر آنها ایستاد تا مانع تخریب شود اما پس از درگیری با مامورین اجراییات، حین انتقال به اردوگاه چشمه سفید کرمانشاه جان باخت.

۶ ماه گذشته نیز برخی از مسئولین کشوری و استانی به این نوع برخورد مامورین شهرداری واکنش نشان دادند اما ظاهرا آن قدر بازدارنده نبوده که مجددا حادثه غم انگیز دیگری در بندرعباس رخ داد؛ انتظار می رود با اصلاح رویه و یا حتی بازنگری در قوانین دیگر شاهد تکرار این اتفاقات تلخ نباشیم.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: نمایندگان مجلس تخریب خانه زن بندرعباسی خودسوزی شهرداری بندرعباس تخریب خانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۴۷۳۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موضوع چای دبش را لاپوشانی کردند

آفتاب‌‌نیوز :

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس گفت: در رابطه با چای دبش علیرغم اینکه تعدادی از نمایندگان از جمله شخص بنده در مجلس یازدهم خیلی در رابطه با آن صحبت کردیم ولی در نهایت لاپوشانی شد و کار نظارتی روی آن انجام نشد.

جلال محمودزاده نماینده مردم مهاباد در مجلس شورای اسلامی، درخصوص علت سکوت وعدم واکنش از سوی نمایندگان مجلس نسبت به موضوع آقای صدیقی و اینکه آیا این مساله یکی از نتایج یکدستی قواست که اشتباهات و کم‌کاری‌ها نادیده گرفته می‌شود و در این مساله هم انتقاد و اعتراضی به این مساله مطرح نشد؟ ، گفت: در رابطه با بحث نظارتی مجلس من این انتقاد و ایراد را به مجلس یازدهم وارد می‌دانم و یکی از ایرادات پررنگ مجلس یازدهم این بود که تقریبا مجلس و دولت یکی بودند زمینه‌اش هم این بود که بیش از ۲۰۰ نفر طی نامه‌ای از آقای رییسی که رییس یک قوه دیگر بود دعوت کردند تا کاندیدای ریاست جمهوری شود و بیش از ۲۲۰ نفر از نمایندگان طی نامه‌ای پیروزی در انتخابات را به ایشان تبریک گفتند و خب این باعث شد که مجلس یازدهم در بُعد نظارتی خوب عمل نکند.

وی ادامه داد: بنده هم در این مجلس بودم و این انتقاد شامل همه ما می‌شود اگرچه که ما تلاش کردیم و در بحث‌های نظارتی کار کردیم ولی خب در مجموع شامل همه نمایندگان مجلس یازدهم می‌شود.

عضو فراکسیون مستقلین مجلس خاطرنشان کرد: ما نباید بین افراد در برخوردها اختلاف قائل شویم، کسی که امام جمعه بوده یا استاندار بوده یا وزیر بوده اگر تخلفی مرتکب شده باشد برخورد با این فرد نه‌تنها نباید کمتر از دیگران باشد بلکه باید با شدت بیشتری اتفاق بیفتد چراکه هزینه اشتباه و تخلف چنین افرادی برای نظام و کشور بیشتر است و از سوی دیگر درس درس عبرتی برای دیگران و مسئولین باشد که در آینده ارتکاب به چنین تخلفات یا اشتباهاتی را تکرار نکنند.

محمودزاده تصریح کرد: من واقعا به این موضوع ایراد وارد می‌کنم که موضوع آقای صدیقی خیلی جدی در رسانه‌ها مطرح شد، خودش هم پذیرفت و از مردم عذرخواهی کرد اما تا قبل از عذرخواهی و پذیرفتن خودش هیچ ورودی به این مساله نشد، در حالیکه باید به قوه قضاییه ارسال می‌شد و کمیسیون اصل ۹۰ به این موضوع ورود می‌کرد و این پرونده را به قوه قضاییه معرفی می‌کرد یا تحقیق و تفحص می‌کردند که در این اتفاق از این برخورد‌های نظارتی کوتاهی شد.

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس ابراز داشت: در رابطه با چای دبش هم علیرغم اینکه تعدادی از نمایندگان از جمله شخص بنده در مجلس یازدهم خیلی در رابطه با آن صحبت کردیم ولی در نهایت لاپوشانی شد و کار نظارتی روی آن انجام نشد.

وی عنوان کرد: این‌ها مشکلاتی بوده که در مجلس یازدهم وجود داشته و فکر کنم در مجلس دوازدهم بدتر هم خواهد شد با توجه به اینکه در انتخابات مجلس دوازدهم دایره انتخاب مردم کوچک بود، یعنی رد صلاحیت زیاد بود و بعد از جناح‌های مختلف کمتر حضور داشتند و مشارکت پایین بود. این‌ها باعث می‌شود که دوباره مجلس دوازدهم یک دست‌تر از مجلس یازده شود با دولت و خیلی نزدیک باشند که این یکی از ایرادات مجالس خواهد بود چون در نهایت اگر تخلفاتی در بدنه دولت صورت گیرد چون مجلس و دولت یکی هستند مجبورند که کوتاه آمده و نادیده بگیرند.

منبع: خبرگزاری ایلنا

دیگر خبرها

  • تصاویری متفاوت از نمایندگان درحال اهدای خون
  • مجلس یازدهم با افزایش نمایندگان به ۳۳۰ نفر مخالفت کرد
  • مخالفت مجلس با افزایش تعداد نمایندگان
  • مخالفت مجلس با افزایش ۴۰ نفر به تعداد نمایندگان مجلس
  • تحمیل فراقانونی کردن سلطنت در قانون اساسی
  • توسعه و گردشگری از اهداف اصلی شهرداری بندرعباس است
  • حمید رسایی: هیات رییسه مجلس باید امکانات ابتدایی مانند خانه و خودرو برای نمایندگان فراهم کند
  • موضوع چای دبش را لاپوشانی کردند
  • قتل مدیر عامل شرکت پخش لوازم آرایشی با ۳۷ ضربه چاقو
  • تخریب جایگاه‌های غیرمجاز و غیر بهداشتی عرضه و کشتار دام در گلسار