Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، محمد فتحی بعد از ظهر شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه در خصوص آخرین وضعیت بیماری کووید - ۱۹ در استان البرز اظهار کرد: شاهد افزایش پیک کرونا هستیم که علت آن عدم رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی، استفاده نکردن از ماسک و عدم رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی است، این عوامل منجر به افزایش آمار فوتی‌ها و تعداد بیماران بستری در استان شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در این راستا تمهیدات لازم در این خصوص اتخاذ شد، افزود: جلساتی در خصوص افزایش آموزش، اطلاع‌رسانی و آگاه‌سازی عمومی در سطح استان با همکاری سایر دستگاه‌ها انجام شد، ضمن اینکه ستاد ملی کرونا در این زمینه دستورالعمل‌های لازم را ابلاغ کرد.

رشد نزولی میزان فوتی‌ها در البرز

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی البرز با بیان اینکه پیش از این میزان استفاده از ماسک تقریباً در کل کشور به ۵۰ درصد رسیده بود، گفت: با آموزش‌ها و اطلاع‌رسانی‌های لازم که به عموم مردم داده شد، خوشبختانه این میزان تا سطح ۷۶ درصد افزایش پیدا کرد و این موضوع باعث شد میزان فوتی‌ها در البرز نیز کمتر شود و از رشد جهشی به رشد ثابت و حتی نزولی برسیم.

وی با تأکید بر اینکه تعداد میزان تست‌ها و غربالگری‌ها در استان افزایش پیدا کرده است، عنوان کرد: در نتیجه اکنون بیماریابی در استان افزایش پیدا کرده و امروز میزان بستری‌های ابتلاء به کووید - ۱۹ در بیمارستان‌های البرز ۸۸۸ مورد است.

فتحی خاطرنشان کرد: نزدیک به ۵۰ درصد از تخت‌های بیمارستانی این استان، به بیماران کرونایی اختصاص دادیم و در حال حاضر ظرفیت ۴۸ درصد کل تخت‌ها پر شده است.

پیک رشد کرونا طی ۲ هفته آینده کاهش می‌یابد

وی ادامه داد: اکنون محدودیت‌هایی اعمال شده و دو هفته دیگر نتیجه آن مشخص می‌شود، قاعدتاً پیک رشد بیماری و فوتی‌های ما کاهش پیدا می‌کند.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی البرز با اشاره به اجرای طرح تریاژ رو به جلو در سطح استان البرز تصریح کرد: این طرح با استفاده از ظرفیت بخش خصوصی در بیماریابی در حال انجام است، در این زمینه با درمانگاه‌های خصوصی وارد مذاکره شدیم که خوشبختانه همکاری لازم را داشتند و بیماریابی انجام می‌شود، در صورت نیاز نیز بیمار به بیمارستان ارجاع داده و بستری می‌شود.

وی با بیان اینکه به منظور اجرای طرح تریاژ رو به جلو گروه مشاوره در فضای مجازی تشکیل دادیم، تشریح کرد: بعد از تشخیص بیماری کووید - ۱۹ اگر بیمار نیاز به بستری نداشت، در سامانه سیب ثبت می‌شود، خوبی این طرح این است که بیمار ردیابی و در منزل قرنطینه می‌شود.

فتحی با اشاره به اعمال محدودیت تردد خودروها اظهار کرد: در استان‌ها و شهرهای با وضعیت قرمز از ساعت ۹ شب تا ۴ صبح تردد درون‌شهری نباید انجام شود مگر به صلاحدید استان نیروهایی که باید خدمات ارائه دهند امکان تردد در شهر دارند و غیر از آنها بقیه کسانی که از قانون سرپیچی کنند جریمه ۲۰۰ هزار تومانی می‌شوند.

وی با اشاره به اینکه تردد در کرج و تهران بلامانع است، مطرح کرد: خودروها اگر به شهرهای دیگر ورود داشته باشند، یک میلیون تومان جریمه می‌شوند.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی البرز گفت: در محدوده‌های وضعیت نارنجی اگر خودرو به شهر دیگری وارد شوند، ۵۰۰ هزار تومان جریمه خواهند.

۴ شهرستان البرز در وضعیت هشدار قرمز

وی با اشاره به اینکه در استان البرز، شهرستان‌های کرج، فردیس، نظرآباد و ساوجبلاغ در وضعیت قرمز قرار دارند، خاطرنشان کرد: اشتهارد و طالقان نارنجی است، البته اگر اعمال محدودیت‌ها خوب اجرایی شود هفته آینده وضعیت بهتری خواهیم داشت.

فتحی با بیان اینکه اگر اعمال محدودیت‌ها رعایت نشود محدوده‌های که زرد است به نارنجی و قرمز تبدیل می‌شوند، ادامه داد: این طرح هوشمندی است که بر اساس وضعیت هر شهرستان اعلام خواهد شد، همچنین وضعیت هر شهرستان دوشنبه هر هفته به وزارت بهداشت اعلام و بر اساس آن تدابیر لازم اتخاذ می‌شود.

وی در پایان متذکر شد: اطلاعات افرادی که به بیماری کووید - ۱۹ مبتلا می‌شوند توسط اپلیکیشن ماسک در سیستم ثبت می‌شود و به هیچ عنوان نمی‌توانند تا بهبودی کامل از وسایل نقلیه عمومی مانند قطار، اتوبوس و هواپیما استفاده کنند، چراکه باید دو هفته قرنطینه و ایزوله باشند.

کد خبر 5077067

منبع: مهر

کلیدواژه: محمد فتحی رییس دانشگاه علوم پزشکی البرز ویروس کرونا ویروس کرونا هفته بسیج محدودیت های کرونایی شیراز شیوع کرونا کرمانشاه گرگان آمار کرونا شهرکرد بارش باران ستاد ملی مقابله با کرونا شهرستان کرج لیگ برتر فوتبال ایران بسیج فوتی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۵۲۵۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قاچاق سوخت تهدید جدی برای شیوع مالاریا در شرق کشور

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، احمد رئیسی، رئیس اداره كنترل مالاریا وزارت بهداشت در یک  گفتگوی رادیویی درباره خبر افزایش آمار مالاریا اظهار كرد: افزایش موارد قابل توجهی طی دو سال اخیر داشتیم كه به ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ بازمی‌گردد و نسبت به سال‌های قبل به‌شدت دچار افزایش موارد شدیم. این مسئله متأثر از وضعیت نابسامان مرز‌های شرقی است و اگر فكر اساسی و كمك به دانشگاه‌های علوم پزشكی نكنیم ممكن است ما هم به مشكل كشورهای همسایه شرقی دچار شویم.

رئیس اداره كنترل مالاریا وزارت بهداشت در این خصوص افزود: در بدترین شرایط طی ۱۰ سال اخیر حدود ۱۰ هزار و ۳۰۰ مورد داشتیم كه قابل قیاس با شرایط آن سوی مرز نیست.

رئیسی ادامه داد: در این باره می‌بایست فكری اندیشیده شود چون كشوری هستیم كه راه توسعه را به‌شدت می‌پیماییم و وضعیت ما باید نسبت به بلوچستان پاكستان متفاوت باشد.

او لزوم اختصاص منابع و بودجه به سیستان و بلوچستان و سه دانشگاه علوم پزشكی این منطقه را متذكر شد و افزود: اگر این كار صورت گیرد در برابر وبا، سل، مالاریا و بیماری تب كنگو مقاومت صورت می‌گیرد.

رئیسی از ۱۰ هزار كیس مبتلا خبر داد و تصریح كرد: كووید هم بحثی مهم بوده است چون مشكل ما نبوده است و به دنیا بازمی‌گردد ولی همه توجه بخش سلامت را به خود اختصاص داده است كه در برابر كاهش منابع به نظر می‌رسد ما نیز کم‌توجهی كردیم.

وی اضافه كرد: در سه الی چهار سال موارد مالاریا به صفر رسیده بود ولی منابع كافی و لازم را اختصاص ندادیم و پیش‌بینی نكردیم كه ممكن است شرایط پاكستان بدتر شود.

رئیسی همچنین به مشكلات تردد و حركت آزادانه انتقاد كرد و گفت: حمل سوخت در شهرستان‌های مرزی سیستان و بلوچستان افزایش‌یافته و فشار بسیاری به برنامه‌های سلامت‌محور ما وارد می‌كند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اختصاص ۹ همت اعتبار برای صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج
  • البرز رتبه دوم تردد بین استانی در کشور را کسب کرد
  • آخرین وضعیت تامین داروهای تالاسمی اعلام شد
  • عضو انجمن آسم و آلرژی : ۹ تا ۱۳ درصد مردم کشور آسم دارند / آلودگی هوای کلانشهرها از عوامل مهم ابتلا به آسم است
  • قاچاق سوخت تهدید جدی برای شیوع مالاریا در شرق کشور
  • وضعیت تولید داروی بیماران SMA در کشور
  • ۱۵ هزار تخت بیمارستانی جدید تا پایان امسال راه‌اندازی می‌شود
  • آخرین وضعیت بازار رمزارزهای جهان/ زمان اوج بیت‌کوین مشخص شد
  • چند درصد ایرانی‌ها آسم دارند؟ بالاترین میزان ابتلا در این سن
  • بانک مرکزی وضعیت ارزی کشور را بهبود بخشید