Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی مرادزاده گفت: بسیج اساتید به تناسب رشته‌های تخصصی اعضای خود فعالیت‌های متنوعی را در زمینه مقابله با ویروس کرونا و تبعات اقتصادی و اجتماعی آن انجام داده است.

دکتر علی مرادزاده معاون فرهنگی و اجتماعی بسیج اساتید کشور به مناسبت هفته بسیج در گفت‌وگو با خبرنگار قدس آنلاین به تشریح فعالیت‌ها، برنامه‌ها و عملکرد بسیج اساتید پرداخت و گفت: بسیج اساتید یکی از زیرممجموعه های بیست و چندگانه سازمان بسیج مستضعفان است که مأموریت های اصلی بسیج را به تناسب اقتضاءات داخلی خود دنبال می‌کند که یکی از این مأموریت‌ها عمق بخشی انقلاب اسلامی در سطح دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی و گفتمان سازی، فرهنگ سازی و تبیین مفاهیم انقلاب است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علی مرادزاده افزود: به سؤالات و ابهاماتی که در زمینه انقلاب اسلامی، مبانی انقلاب، دستاوردها و آرمان‌های انقلاب و نظریه‌های مرتبط با آن وجود دارد پاسخ می‌دهیم. در همین راستا نهضت روشنگری برقرار شده و اکنون با توجه به محدودیت هایی که ویروس منحوس کرونا ایجاد کرده است، این فعالیت ها از طریق فضای مجازی به شکل وبینار، ویدئو کنفرانس و مکتوب در سطح دانشگاه‌های سراسر کشور انجام می‌شود.

معاون فرهنگی و اجتماعی بسیج اساتید کشور ادامه داد: بسیج اساتید در تمام دانشگاه‌های کشور مرکزی به نام کانون بسیج اساتید دارد و برنامه‌های خود را از این طریق در دانشگاه‌ها اجرایی می‌کند. یکی دیگر از موضوعات مهمی که بسیج اساتید دنبال می کند، بحث تحکیم قدرت نرم است که حوزه‌های مختلف اعتقادی، سیاسی، فرهنگی، اخلاقی، معنوی و... را شامل می‌شود و در زمینه شناسایی و حل مشکلات فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی، هنری و.... نیز به تناسب وظیفه اساتید و دانشگاه ها فعالیت می‌شود.

وی توضیح داد: برای مثال در زمینه حل مشکلات اقتصادی، بسیج اساتید قرارگاه جهش تولید نهضت استادی را داریم که هم در تهران با هفت کمیته تخصصی در حال فعالیت است و هم در مراکز استان‌ها قرارگاه‌های عملیاتی شکل گرفته است. گفتمان سازی انقلابی و فرهنگی، بصیرت افزایی سیاسی و جهاد تبیینی نیز توسط اساتید در دانشگاه‌ها انجام می‌شود. در زمینه سازندگی و کمک به گروه‌های جهادی برنامه‌های خوبی در حال پیگیری است که با کمک سازمان بسیج سازندگی و بسیج دانشجویی در فعالیت گروه‌های جهادی مشارکت داریم.

مرادزاده با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری بر بحث مقابله با جنگ نرم و تهدیدات نرم افزاری افزود: برنامه‌هایی را در مقابله با هویت زدایی ملی، فرهنگی و سیاسی و مقابله با نفوذ دشمن در عرصه‌های مختلف طراحی کردیم و تلاش می‌کنیم تا به جنبش نرام افزاری کمک کنیم و مانع از غلبه این دشمنی‌ها بر کشور شویم. یک برنامه تحت عنوان استاد-مسجد داریم که هر استادی با مسجد محل زندگی خود ارتباط برقرار می‌کند که هم از این طریق به مردم مشاوره می‌دهد و هم اینکه ظرفیت علمی خود را در اختیار اهالی محل می‌گذارد.

معاون فرهنگی و اجتماعی بسیج اساتید در ارتباط با فعالیت های این نهاد در مقابله با ویروس کرونا و تبعات اقتصادی و اجتماعی آن نیز تصریح کرد: بسیج اساتید به تناسب رشته‌های تخصصی اعضای خود فعالیت‌های متنوعی را در این زمینه انجام داده است؛ به عنوان مثل بسیج اساتید دانشکده های فنی و حرفه ای در زمینه تولید ماسک، لباس‌های پزشکی و پرستاری و لوازم مورد نیاز مقابله با ویروس کرونا فعالیت داشته اند و گروه‌های جهادی اساتید نیز هم در تولید ماسک و هم در توزیع آن مشارکت داشته‌اند. در خصوص حمایت از اقشار آسیب پذیر نیز بسته به ظرفیت و توان بسیج اساتید از طریق فراخوان‌های عمومی کمک‌های مادی جمع آوری شده و در اختیار این اقشار قرار گرفته است.

وی در پایان به تبیین نقش بسیج اساتید در جهت دهی فکری به دانشگاهیان پرداخت و گفت: این یک نکته اساسی است و رهبر معظم انقلاب هم با توجه به اینکه دانشگاه کانون اصلی تربیتی کشور است، بر توجه به این موضوع از سوی بسیج اساتید و اساتید بسیجی تأکید کرده‌اند که در این زمینه اتاق های فکر و اندیشکده‌هایی تشکیل شده و برخی اوقات در همه استان و گاهی به تناسب موضوعات اندیشگاه بسیج اساتید تشکیل شده که در ذیل آن اندیشکده‌های تخصصی مختلف نیز شکل گرفته است. اتاق‌های فکر، هیئت‌های اندیشه ورز و شوراهای عالی فرهنگی و اجتماعی بسیج اساتید تلاش می‌کنند تا تفکر اسلامی، منظومه فکری امام راحل و رهبر معظم انقلاب اسلامی را تبیین و در سطح جامعه محقق کند.

علی مرادزاده ادامه داد: مسئله دیگر در این زمینه این است که بتوانیم منظومه فکری اهل بیت علیهم السلام را در جلسات، محافل و کلاس‌ها تبیین کنیم تا نوع اندیشه اساتید و دانشجویان نشأت گرفته از منظومه فکری ایشان باشد. اینها اقداماتی است که بسیج اساتید انجام داده و برای تحقق آن در تلاش است اما اینکه تا چه میزان موفق بوده است باید به صورت میدانی بررسی و ارزیابی شود.

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: بسیج اساتید خدمات مؤمنانه ویروس کرونا فرهنگی و اجتماعی بسیج اساتید بسیج اساتید گروه های جهادی دانشگاه ها برنامه ها فعالیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۶۵۴۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت شرکت‌های دانش‌بنیان از بخش کشاورزی زمینه تحول و جهش تولید را فراهم می‌کند

استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: حضور و حمایت شرکت‌های دانش‌بنیان در کنار بخش کشاورزی موجب تحول و جهش تولید در این بخش می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، سید علی احمدزاده عصر امروز _پنجشنبه ششم اردیبهشت_ در دیدار با رئیس سازمان جهاد کشاورزی و اعضای صندوق توسعه بخش کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد با تأکید بر حمایت جدی از توسعه بخش کشاورزی استان، اظهار کرد: استعدادهای حوزه کشاورزی باید با انجام مطالعات شناسایی و شرکت‌های دانش‌بنیان بیشترین نقش‌آفرینی را در این بخش داشته باشند.

وی با بیان اینکه تعاونی‌های بخش کشاورزی باید توسعه یابند و فعال‌تر شوند، افزود: حمایت از این صندوق از طریق اختصاص اعتبارات با هدف حمایت از تمام کشاورزان و سهامداران استان مدنظر باشد.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به وجود ۱۶۱ تعاونی و تشکل بخش کشاورزی، گفت: در راستای مردمی‌سازی دولت و تحقق شعار جهش تولید با مشارکت مردم زمینه مشارکت کشاورزانی که عضو این صندوق هستند برای جهش در بخش کشاورزی فراهم شود.

وی تصریح کرد: گیاهان دارویی و سایر بخش‌های حوزه کشاورزی فرصت مناسبی برای مشارکت مردم است و بخش کشاورزی زمینه ساز حضور مردم در این بخش باشد.

احمدزاده خاطرنشان کرد: وجود آب فراوان، زمین‌های مستعد و اراضی کشاورزی باید توسعه اشتغال و تحول در این بخش را فراهم کند.

کد خبر 747964

دیگر خبرها

  • جریان دانشجویی بستر خوبی برای پای کار آمدن قشر خاکستری در فعالیت‌های فرهنگی است
  • امداد رسانی گروه‌های جهادی بسیج در سیل بم
  • بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی پیرامون حضور وزیر علوم در این دانشگاه: آقای زلفی‌گل! شما از ابتدا هم اشتباهی بودید! شما اخراج اساتید ضد انقلاب و اسلام و دین از دانشگاه‌ را، تبدیل به ابزاری برای تسویه‌حساب‌های شخصی کردید
  • فعالیت ۶۸ دانشجو معلم جهادگر به مدت ۱۷ روز در ارومیه و خوی
  • ارائه ۱۰ میلیارد تومان خدمات از سوی کمیته امداد در سال گذشته
  • ️اقتصاد باید بر پایه مشارکت مردم باشد
  • حمایت شرکت‌های دانش‌بنیان از بخش کشاورزی زمینه تحول و جهش تولید را فراهم می‌کند
  • قرارگاه جهادی زیرکوه درحال خدمت‌رسانی به سیل زدگان/۳۰ مورد امداد
  • بسیج اساتید محور همدلی و هم‌افزایی در دانشگاه باشد
  • مشارکت بیش از ۳۰۰ سازمان مردم نهاد در طرح ملی مشارکت اجتماعی