Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد جواد درویشیان در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در همدان اظهار کرد: از آنجایی که فاصله روستای سولان با همدان کمتر از ۱۰ کیلومتر است، اما همچنان این مردم این منطقه از پایین بودن سطح خدمات عمرانی، بهسازی و راهسازی و فقدان سیاست‌های بلند مدت گردشگری رنج می‌برند.

وی ادامه داد: منطقه سولان دارای یک‌هزار و صد خانوار با جمعیتی بالغ بر ۴ هزار نفر است که در مبادی ورودی منطقه بزرگ گردشگری روستاهای همجوار قرار دارد، این روستا ده‌ها هزار گردشگر را به خاطر آب و هوای مناسب و بکر بودن منطقه به خود جذب کرده که متاسفانه از نبود زیرساخت‌ها و جاده‌های مناسب رنج می‌برد که خود باعث افزایش نارضایتی مردم شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این عضو شورای روستای سولان با انتقاد از عدم تحقق وعده‌های مدیران و مسئولان امر علیرغم پیگیری‌های شورا و دهیاری منطقه، افزود: طبق وعده متولیان امر به خصوص مسئول اداره راه شهرستان همدان، مردم این ناحیه با واگذاری بخشی از زمینهای خود برای عریض کردن جاده‌ها و بازگشایی مسیرهای مورد نیاز همچنان منتظر عملی شدن وعده‌ها و تعهدات آنان هستند. 

وی به دیگر ظرفیت‌های این منطقه اشاره کرد و گفت: منطقه گردشگری سولان با دارا بودن باغات، زمین‌های کشاورزی و به خصوص کشت سیر در حال حاضر اشتغالزایی مستقیم را برای ۵ هزار نفر و به طور غیر مستقیم برای ۲۰ هزار نفر که شامل سایر مناطق و روستاهای بخش مرکزی و حتی افرادی خارج از استان نیز می‌شود، ایجاد کرده تا آنجایی که با سهمی در صادرات به کشورهای حاشیه خلیج فارس و سایر نقاط جهان موجب ارزآوری برای کشور شده است.

درویشیان با گلایه‌مندی از تداوم بی‌مهری مسئولان به این منطقه و سایر مناطق مشابه علیرغم پیگیری‌ها، گفت: مردم می خواهند بدانند چرا باید روستایی با این همه پتانسیل حتی از یک زیرسازی و مسیر آسفالت مناسب محروم باشد؟

وی با بیان اینکه چرا این روستا با توجه به اینکه از حفره‌های آب زیرزمینی بهره‌مند است اما از نعمت آب شرب بی‌بهره است و در طول ۲۴ ساعت مردم تنها یک ساعت آب شرب دارند اظهار کرد: باید حل این مشکل در اولویت قرار گیرد.

این عضو شورای روستای سولان گفت: بی‌مهری مسئولان و خلف وعده مدیران از مهمترین عوامل توسعه‌نیافتگی مناطق تولیدمحور و گردشگری به خصوص روستای سولان است. 

انتهای پیام/ 3140/

منبع: فارس

کلیدواژه: توسعه نیافتگی آبرسانی روستای سولان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۷۲۷۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه گذر و مسیرهای گردشگری در تهران/ سرانجام ایجاد شهرداران ویژه ناحیه چه شد؟

رئیس کمیته میراث فرهنگی شورای شهر تهران از توسعه مسیر و گذرهای گردشگری در پایتخت خبر داد.

احمد علوی در گفت‌وگو با ایسنا، در مورد توسعه مسیر و گذر گردشگری در شهر تهران با بیان اینکه گذر گردشگری تعریفش با مسیر گردشگری متفاوت است گفت: در مورد گذر گردشگری می‌توان به اقداماتی که در باب همایون، سی‌تیر و... انجام شده، اشاره کرد اما در مورد مسیرهای گردشگری موضوع متفاوت است به‌گونه‌ای که در مسیر گردشگری ممکن است مردم به صورت عادی زندگی کنند اما چندین نقطه گردشگری و میراثی وجود داشته باشد.

وی با بیان اینکه مثلا خانه نیما یوشیج و خانه جلال و سیمین به دلیل همجواری یک مسیر گردشگری هستند، گفت: اما گذر گردشگری با برنامه‌ریزی ایجاد می‌شود. حتما تعداد مسیرهای گردشگری را افزایش داده و در سال گذشته نیز تعداد این مسیرها را به 19 مسیر رساندیم و همچنین تلاش می‌کنیم که گذرهای گردشگری را ایجاد کنیم کما اینکه دو گذر غذا در منطقه 9 و 4 ایجاد شده است.

رئیس کمیته میراث فرهنگی شورای شهر در مورد انتخاب شهردار ویژه ناحیه بازار با بیان اینکه از قبل این موضوع مطرح بود چرا که ما در تهران مناطق و محلات ویژه ای داریم که در بحث میراث فرهنگی و گردشگری خاص هستند گفت: باید شهردار ناحیه علاوه بر مضوعات شهری به موضوعات میراثی و مرمت و... وارد باشد و برای اینکه شهرداران ویژه را راه‌اندازی کنیم براساس مصوبه شورای شهر، این شهرداران ویژه نواحی را با اولویت شهردار ویژه ناحیه بازار تصویب کردیم و الان توپ در زمین شهرداری تهران است که باید این مصوبه را اجرایی کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • خسارت آتش سوزی در روستای گردشگری امام‌زاده ابراهیم شفت - گیلان
  • ویرانه برجای‌مانده از آتش‌سوزی روستای گردشگری
  • بهره برداری از طرح های محرومیت زدایی در دهدلی شهرستان اردل
  • روستای فهرج در مسیر جهانی شدن قرار گرفت
  • توسعه گذر و مسیرهای گردشگری در تهران/ سرانجام ایجاد شهرداران ویژه ناحیه چه شد؟
  • ۴۰هزار کیلومتر راه آسفالته کشور خرابی سنگین دارد
  • ثبت جشنواره «گل محمدی و گلاب» شهابیه خمین در تقویم ملی
  • روستای فهرج یزد در مسیر جهانی شدن + فیلم بنای ناشناخته پیش از اسلام
  • نیمه کاره رها شدن پروژه گازرسانی در بخش کوهنانی از زبان اهالی
  • این جاده‌های ایران در بهار هم برفی هستند