Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-07@03:17:09 GMT

توزیع بذر کرونا درمرکز ترویج کشاورزی دهدشت+فیلم

تاریخ انتشار: ۳ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۰۷۴۷۰۸

توزیع بذر کرونا درمرکز ترویج کشاورزی دهدشت+فیلم

‍‍‍‍‍‍

به گزارش خبرگزاری فارس از کهگیلویه، بیماری هراس آور کرونا در کمین است و هر سه دقیقه یک نفر را به کام مرگ می‌کشاند.

شواهد و واقعیت این است تا زمانی که مردم حساسیت بیماری را درک نکنند و خود را ملزم به رعایت اصول بهداشتی و مراقبتی ندانند امید به سیر نزولی آمار مبتلایان انتظاری واهی است.

در شرایطی که شهرستان کهگیلویه وضعیت فوق قرمز کرونایی را تجربه می‌کند مردم گرفتار بی‌تدبیری برخی مدیرانی می‌شوند که به جای همکاری در اعمال محدودیت‌ها خود عامل تشکیل صف‌های طویل و تجمع‌های مرگبار می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مرکز ترویج جهاد کشاورزی دهدشت مملو از جمعیتی است که برای تهیه بذور گندم ساعت‌ها در شلوغی محوطه به انتظار ایستاده‌اند و در اوج کرونا با جان خود و سلامت جامعه بازی می‌کنند.

 

این در حالی است که طرح جدید تشدید محدودیت‌ها از اول آذر ماه آغاز شده اما گویا گوش جهاد کشاورزی به این محدودیت‌ها بدهکار نیست و قرار نیست برای کشیدن ترمز کرونا مردم را از چنین تجمعی باز دارند.

یکی از کشاورزان با بیان اینکه برای پنجمین بار است اینجا مراجعه می‌کنم به فارس گفت: مسؤولان جهاد کشاورزی بارها از رسانه‌ها اعلام کردند ما علاوه بر تولید بذر شهرستان نیاز 6 استان را تأمین می‌کنیم در حالی که برای تهیه بذر کشاورزان شهرستان در چنین شرایطی و با بی‌حرمتی برای تهیه بذر مواجه می‌شوند.

 

وی گفت: کشاورزان در شرایط کرونا مجبورند در شلوغی جمعیت برای تهیه بذر مراجعه کنند و ممکن است بعد از چند ساعت انتظار حتی اندازه نیاز بذر دریافت نکند.

کشاورز دیگری با انتقاد از سیاست مسؤولان در اعمال محدودیت‌ها گفت: این تجمع تهدید برای گسترش کرونا نیست؟ چرا اجازه می‌دهند با این وضع بذر توزیع شود.

 


تعدادی از شهروندان طی تماس تلفنی با امام جمعه خواستار رسیدگی به این معضل شدند که حجت‌الاسلام وحدانی‌فر بلافاصله از محل توزیع بذر بازدید و وضعیت موجود را بررسی کرد.

حجت‌الاسلام وحدانی‌فر در بازدید از این مرکز از ادامه روال توزیع جلوگیری کرد و خواستار چاره‌اندیشی جهاد کشاورزی برای ارائه خدمات مطلوب بدون تجمع کشاورزان شد.

امام جمعه کهگیلویه گفت: جهاد کشاورزی موظف است در سریعترین زمان ممکن راهکارهای دیگری برای توزیع بذور اتخاذ کند تا مردم برای تهیه مجبور به صف‌بندی نشوند.

وی با بیان اینکه کشاورزان در فصل بارش می‌خواهند زودتر کشت کنند از رئیس جهاد کشاورزی خواست با افزایش تعداد نیروهای کاری و مراکز توزیع مشکل مردم را برطرف کند.

حجت‌الاسلام وحدانی‌فر افزود: شرایط کشور و شهرستان خاص است چرا برخی نمی‌خواهند این واقعیت را بپذیرند.

وی ادامه داد: ظرفیت پذیرش بیمار در بیمارستان دهدشت تکمیل است ناقلان این چنین تجمعاتی شرایط را بدتر می‌کند.

 

انتهای پیام/82016

 

منبع: فارس

کلیدواژه: تجمع کرونایی بذر گندم جهادکشاورزی فارس دهدشت جهاد کشاورزی محدودیت ها برای تهیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۷۴۷۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تضمینی برای تامین حقابه کشاورزان گرمسار از حبله‌رود وجود ندارد

جورابلو ، با بیان اینکه ۳۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی در شهرستان گرمسار وجود دارد، گفت: جمعیت کثیری از مردم این شهرستان در بخش کشاورزی مشغول به کار هستند که بحران خشکسالی و کمبود آب مهم‌ترین چالشی است که کشاورزان با آن دست‌وپنجه نرم می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه تضمینی برای تأمین حقابه کشاورزان گرمساری از منبع دائمی حبله‌رود وجود ندارد، افزود: در شرایط کنونی بسیاری از کشاورزان این منطقه به دلیل کم‌آبی دچار خسارت شدند و مسئولان مرتبط باید در خصوص تأمین حقابه کشاورزان به جد ورود کنند.

رییس جهاد کشاورزی گرمسار با تأکید بر اینکه کشت محصولات کم‌آب‌بر در شرایط فعلی در دستور کار است، گفت: در سال زراعی گذشته به کشاورزان توصیه شد برای کشت بهاره، ذرت را به‌عنوان محصول کم‌آب‌بر جایگزین پنبه کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان سمنان سمنان

دیگر خبرها

  • جهاد میدانی محققان برای جهش تولید با مشارکت مردم در بوشهر اجرا شد
  • آمادگی و تجهیز ۳۲ مرکز خرید گندم در مازندران
  • سالانه ۳۰ هزار تن کشمش در خنداب تولید می شود
  • 530 تن کود کشاورزی در میاندورود توزیع شد
  • تضمینی برای تامین حقابه کشاورزان گرمسار از حبله‌رود وجود ندارد
  • انتفاد از کاهش سهمیه سوخت کشاورزان
  • بارندگی شدید خسارت جدی به کشاورزی خوزستان وارد کرده است
  • کود‌های یارانه‌ای مورد نیاز کشاورزان قمی به‌موقع تامین می‌شود
  • برای جلوگیری به موقع از تغییر کاربری نیاز به کمک مردم داریم + ویدئو
  • کشاورزان گلستانی آب ماندگی را از سطح مزارع خود خارج کنند