Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-28@20:58:37 GMT

نهادهای نظارتی به واردات کالاهای اساسی ورود کنند

تاریخ انتشار: ۳ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۰۷۵۹۳۵

نهادهای نظارتی به واردات کالاهای اساسی ورود کنند

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدجواد عسگری نماینده مجلس شورای اسلامی در برنامه امروز «یه روز تازه» در شبکه ۵ سیما، درباره نوسان‌های قیمت میوه و دیگر محصولات کشاورزی در بازار گفت: متأسفانه در بحث محصولات کشاورزی تاکنون خرید تضمینی را اعمال نکرده‌ایم. ما در کمیسیون کشاورزی این خرید تضمینی را به جد دنبال می‌کنیم تا هم کشاورز با انگیزه تولید و هم خریدار با خیال راحت خرید کند و دست واسطه‌ها قطع شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به سیاست گذاری مبنی بر اینکه تمام امور مرتبط با کشاورزی در اختیار وزارت جهاد کشاورزی قرار بگیرد، ادامه داد: ما توانستیم وزیر جهاد و صمت را در این خصوص متقاعد کنیم که با امضای تفاهم نامه، کلیه امور مربوط به کشاورزی به جهاد کشاورزی منتقل شود اما متأسفانه رئیس جمهور این تفاهم نامه را نپذیرفت که نتیجه این مخالفت هم نابسامانی و نوسان‌های لحظه‌ای در بازار است.

این نماینده مجلس اظهار داشت: شرایط امروز کشور ایجاب می‌کند که تمام امور کشاورزی در اختیار جهاد کشاورزی قرار بگیرد. وزیر جهاد هم پذیرفت که در این زمینه پاسخگو باشد. من از همین جا از رئیس محترم جمهور تقاضا دارم که این تفاهم نامه را بپذیرند زیرا مردم مستحق این میزان از نوسان‌های قیمت نیستند، نوسان‌ها و مشکلاتی که تنها دلیل آن عدم مدیریت و نظارت صحیح است.

وی ادامه داد: متأسفانه واردات نهاده‌های کشاورزی دست افراد خاصی که با رانت و واسطه آمده‌اند، افتاده است. سال گذشته ۴۵۰ میلیون دلار در اختیار نهاده‌های کشاورزی قرار گرفت اما واردات انجام نشد. ما برای رفع این مشکل‌ها اقداماتی انجام دادیم از جمله اینکه به رئیس بانک مرکزی تذکر دادیم که وظیفه خود را درست انجام دهد، وقتی ارز می‌دهد به نتیجه آن هم نظارت کند که آیا واقعاً برای واردات صرف شده است یا خیر.

عسگری گفت: همچنین تخلفات را خدمت رئیس قوه قضائیه تشریح کردیم، سامانه‌ای را که وزارت جهاد کشاورزی در زمینه واردات راه اندازی کرده، رصد و ایرادات را تذکر دادیم. حتی وزرا را هم تهدید کردیم که اگر کارشان را درست انجام ندهند به کمیسیون کشاورزی و صحن علنی احضار خواهند شد. لذا امیدواریم که این پیگیری‌ها نتیجه بخش باشد.
 

کد خبر 5078613

منبع: مهر

کلیدواژه: کمیسیون کشاورزی مجلس کالاهای اساسی واردات کالا ویروس کرونا قیمت دلار بانک مرکزی ایران شاخص کل بورس وزارت جهاد کشاورزی تولید نفت قیمت یورو اقتصاد چین بورس تهران ستاد تنظیم بازار نهاده های دامی لوازم خانگی اقتصاد آمریکا طرح ملی مسکن نوسان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۷۵۹۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخریب ۳۰۰ قنات جنوب سیستان و بلوچستان در سیل اخیر

رئیس جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: در بارندگی‌های اسفندماه سال گذشته و فروردین امسال و وقوع سیل در استان، بیش از ۳۰۰ رشته از قنوات دچار خسارت شده که جهت مرمت و بازسازی آنها اعتباری بالغ بر یک هزار و ۲۰۰ میلیاد ریال مورد نیاز است. - اخبار استانها -

سیدمحمدرضا سیدحسینی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در زاهدان با اشاره به 9 اردیبهشت روز جهانی قنات اظهار داشت: کشاورزی استان سیستان و بلوچستان از نظر وابستگی به آب قنات رتبه چهارم کشوری را داراست. 

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان گفت: طبیعت خشک و کم باران استان، نیاکان سختکوش مردم این دیار را مانند سایر استان‌های کویری کشور سمت تکنولوژی حفر قنات سوق داده که نتیجه زحمات و تلاش‌های طاقت فرسای آنها در قالب یک هزار و 925 رشته قنات به طول دو هزار و 327 کیلومتر به عنوان میراثی گران‌بها به ما سپرده شده است. 

وی افزود: استان سیستان و بلوچستان از نظر تعداد قنوات رتبه ششم کشوری و به لحاظ وابستگی کشاورزی استان به آب قنات با 15 درصد رتبه چهارم کشوری را در بین استان‌های قنات‌خیز کشور برخوردار بوده و این نکته موید نقش بسزا و مهم قنات در تولید محصولات کشاورزی و ایجاد اشتغال در استان است.

سیدحسینی خاطرنشان کرد: در بارندگی‌های اسفندماه سال گذشته و بارش‌های فروردین امسال و وقوع سیل در استان، بیش از 300 رشته از قنوات دچار خسارت شده و جهت مرمت و بازسازی این قنوات، اعتباری بالغ بر یک هزار و 200 میلیاد ریال مورد نیاز است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان تصریح کرد: جهت حفظ و نگهداری این میراث ملی لازم است که با یاری مالکین و کشاورزان قنوات به مرحله‌ای برسیم که قنوات مجدداً رونق سابق خود را بازیابند و با اختصاص اعتبار لازم و اجرای عملیات زیربنایی به روش‌های علمی در حفظ این میراث ارزشمند کوشا باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ریز ارز پرداختی کالاهای اساسی و تجاری/چقدر ارز پرداخت شد؟
  • تخریب ۳۰۰ قنات جنوب سیستان و بلوچستان در سیل اخیر
  • تامین ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات از مرز ۴٫۲ میلیارد دلار گذشت
  • ۵۴۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان، برآورد اولیه خسارت سیل به بخش کشاورزی
  • ۵۴۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان، برآورد اولیه خسارت سیل به بخش کشاورزی خراسان جنوبی
  • انتقاد یک نماینده مجلس از سیاست های نادرست ارزی دولت/ کالاهای اساسی با قیمت ۲ تا ۳ برابری به دست مردم می‌رسد
  • تامین بیش از یک میلیارد دلار ارز برای کالاهای اساسی
  • تامین ۴.۲ میلیارد دلار ارز کالاهای اساسی، صنایع و خدمات
  • کالاهای اساسی با وجود پرداخت ارز ترجیحی با قیمت 2 تا 3 برابری به دست مردم می رسد/ شرایط کنونی یعنی دولت منطقا باید در سیاست ارزی خود تجدیدنظر کند
  • شبکه تولید برق آماده ورود به روز‌های اوج مصرف