Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از تسنیم، سید احسان خاندوزی افزود: مجلس با فشار نظارتی تلاش خواهد کرد همین احکام و مقررات قانونی بر زمین مانده به معنای واقعی در جامعه نمود عملی پیدا کند.

وی ادامه داد: از سال 93 و 94 به این سمت مواد و احکام قانونی بسیار خوبی در زمینه شفافیت تراکنش های بانکی و مالی، افزایش نظات بر تراکنش ها و مستند کردن آن ها به فعالیت های واقعی اقتصادی و غیره در کشور تدوین و تصویب شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



نماینده مردم تهران در مجلس یازدهم گفت: اجرای این قوانین و مقررات مستلزم هماهنگ کردن تعدادی از دستگاه هایی که متاسفانه این دستگاه ها فی نفسه و به شکل سنتی تمایل زیادی به اشتراک گذاری اطلاعات خود ندارند چه بسا از طریق همین عدم شفافیت ها نیز ارتزاق می کنند.

وی افزود: ارتزاق به این معنا که ناکارآمدی سیستم را به همین اطلاعاتی که شفاف نیست، نسبت می دهندو از طرفی افرادی که باید مودیان بزرگ مالیاتی باشند به جهت همین عدم شفافیت شناخته نمی شوند آنها منافعی دارند و اجازه نمی دهند دستگاه ها، سیستم مالیاتی یا مقامات بانک مرکزی دست به افشاگری اطلاعات بزنند.

خاندوزی بیان داشت: بدین ترتیب دستگاه های کشور به دلائل مختلف نفع خود را در این نمی بییند و از آن طرف هم اگر فشار نظارتی مجلس و دستگاه های نظارتی و غیره نباشد چندان ضرری هم عدم اجرای قانون متوجه مدیران دستگاه ها نمی شود که این نقطه ضعف بسیار بزرگی است.

وی ادامه داد: چند ماهی که از عمر مجلس یازدهم می گذرد، کمیسیون اقتصادی در قالب جلسات نظارتی از مسئولان دستگاه های اجرایی دعوت بعمل می آورد تا در خصوص برخی از قوانین، مقررات و احکام قانونی که سال ها بر زمین مانده پاسخ روشنی دریافت کند.

نائب رئیس اول کمیسیون اقتصادی مجلس یادآورشد: در ابتدا دوستان برای عدم اجرای هریک از بندهای قانونی توجیهاتی را مطرح می کردند که با ورود جدی تر و تخصصی تر اعضای کمیسیون در این حوزه ها معلوم شد همه احکام و مواد قانونی شدنی و این توجیهات محلی از اعراب ندارد.

پربیننده ترین چه کسانی یارانه ۱۲۰هزار تومانی می‌گیرند؟ زمان اعطای کارت اعتباری سهام عدالت مشخص شد ۳میلیون خانواده فقیر ایرانی هیچ تراکنش بانکی ندارند/ مخالفت ضمنی شورای نگهبان با طرح تامین کالاهای اساسی تصمیم مهم درباره دورکاری کارمندان تهرانی/ تعطیلی ۳گروه شغلی در ۴۳شهر بحرانی جزییات پرداخت وام قرض الحسنه یک میلیونی/ بانک‌ها با نصف کارکنان فعالیت دارند

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: سیاست پولی مالیات قانون مالیات قانون پولی و بانکی سیستم مالی ایران احسان خاندوزی سازمان مالیاتی کشور سهام عدالت دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۷۷۱۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

داستان شفافیت (۲)؛ بیم و امید یازدهمین مجلس برای شفاف شدن

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، دومین قسمت «داستان شفافیت»، روایتی است از رد شدن کلیات شفافیت آراء در مجلس و نگرانی برخی نمایندگان از مطرح شدن آن؛ تا روزی که مجلس، نسخه جدیدی برای شفافیت پیچید.

ابراهیم اسدی بیدمشکی گزارش می‌دهد: 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

 

     

دیگر خبرها

  • چرا طلافروشان تهرانی اعتصاب کردند؟
  • همه باید در مسیر گره‌گشایی از مشکلات تولید گام بردارند
  • بازنشستگان بخوانند/ واریزی بزرگ به حساب بازنشستگان در راه است؟
  • ابهامات مستثنی شدن قوه قضاییه، وزرا و هیات رئیسه مجلس از «شفافیت» قوای سه گانه
  • ابهامات بر سر مستثنی شدن قوه قضاییه، وزرا و هیات رئیسه مجلس از «شفافیت» قوای سه گانه
  • مهلت ۲ روزه برای اصلاح و تکمیل اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده زمستان ۱۴۰۲
  • تمدید ارائه اظهار نامه مالیاتی در لرستان
  • طرح فهرست قوانین و احکام نامعتبر در حوزه ایثارگران اعلام وصول شد
  • دستگاه‌های نظارتی مشکلات شرکت پیش فروش خودرو را هشدار می‌دادند
  • داستان شفافیت (۲)؛ بیم و امید یازدهمین مجلس برای شفاف شدن