Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، معصومه خاوری متولد سال 1364 در شهرستان «دره صوف بالا» استان سمنگان افغانستان است و ابا 35 سالو به عنوان وزیر مخابرات مشغول به کار شد.

خاوری آموزش اولیه و پایه را در سال 1381 در جمهوری اسلامی ایران به پایان رساند و در سال 1388 در دانشگاه آنکارا در رشته علوم فناوری پزشکی دانش آموخته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی سپس وارد دانشگاه پیام نور واحد کابل شده و در رشته حقوق، کارشناسی ارشد گرفته است و اکنون مشغول تحصیل در رشته مدیریت دولتی است.

خانم خاوری در کارنامه خود  سابقه عضویت در مجلس نمایندگان، استاندار دایکندی در مرکز افغانستان، عضویت در کمیسیون حقوق بشر، جامعه مدنی و همچنین مشاور ریاست اجرایی دولت وحدت ملی را دارد.

هرچند دو زن دیگر در کابینه غنی برای به عهده گرفتن وزارتخانه های امور زنان و اقتصاد معرفی شده اند ولی تاکنون وی موفق به اخذ رای اعتماد از مجلس شده است .

خانم خاوری پس از توافقنامه سیاسی بین عبدالله و اشرف غنی از طرف عبدالله عبدالله به عنوان نامزد وزیر وزارت مخابرات معرفی شده است.

وی هفته گذشته در مجلس نمایندگان حضور یافت و برنامه کاری خود را برای اعضای مجلس اعلام کرد.

او توسعه زیربنای دیجیتال،قانونمندسازی خدمات دیجیتال ،اجرای قوانین سایبری، تنظیم خدمات پستی، تعیین مرکز ملی صدور تصدیق ‏الکترونیکی، رسیدگی به قوانین و سیاست‌های پست الکترونیکی و پیشرفت صنعت فناوری اطلاعات را از اولویت‌های خود عنوان کرد.

خاوری افزایش سرعت اینترنت ،ارتقا آموزش و توسعه طرحهای دیجیتال را از دیگر برنامه های وزارت مخابرات عنوان کرده بود.

وزیر مخابرات افغانستان همچنین توسعه زیرساختهای مخابراتی و تکنولوژیکی ، افزایش سرمایه گذاری و توسعه اقتصادی در بخش مخابرات، توانمند سازی و مشارکت زنان در بخش مخابرات از اولویت های خود دانست.

زنان در افغانستان پس از سقوط حاکمیت طالبان در سال 2001 بصورت چشم گیر وارد ادارات دولتی، تجارت، دانشگاه، مدارس و دیگر بخش های این کشور شده اند و اکنون از 249 کرسی مجلس نمایندگان 69 تن آنها زنان هستند.

زنان افغانستان طی 20 سال گذشته بصورت چشم‌گیر  در عرصه ها و پست های مختلف از جمله استاندار، وزیر نماینده مجلس، حتی پلیس و ارتش مشغول فعالیت شده اند اما انها همزمان با گفت وگوها صلح با طالبان نگران به قدرت رسیدن این گروه و محدودیت حضورر در جامعه هستند.

برچسب‌ها افغانستان کابل محمد اشرف غنی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: افغانستان کابل محمد اشرف غنی افغانستان کابل محمد اشرف غنی اخبار کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۷۷۲۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زمان‌برگزاری نخستین اجلاس ششمین دوره خبرگان رهبری

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، آیت‌الله سیدمحمدرضا مدرسی‌یزدی عضو فقهای شورای نگهبان و رئیس هیات مرکزی نظارت بر انتخابات مجلس خبرگان رهبری و انتخابات مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: بر اساس قانون انتخابات مجلس خبرگان رهبری، هیات مرکزی نظارت بر انتخابات، پس از صادر شدن اعتبارنامه دو سوم منتخبان این انتخابات، از منتخبان برای شرکت در مراسم افتتاحیه این مجلس دعوت می‌کند.

وی افزود: مراسم افتتاحیه در روز سه‌شنبه اول خرداد ۱۴۰۳ در ساختمان قدیم مجلس شورای اسلامی برگزار خواهد شد.

رئیس هیات مرکزی نظارت بر انتخابات با بیان اینکه «دوره نمایندگی اعضای مجلس خبرگان رهبری ۸ سال و تعداد نمایندگان این مجلس ۸۸ نفر است»، اظهار کرد: قانون اساسی، تدوین قوانین مربوط به این مجلس را بر عهده اعضای خبرگان رهبری گذاشته و شورای نگهبان نیز مسئول نظارت بر انتخابات این مجلس است.

آیت‌الله مدرسی‌یزدی همچنین اعلام کرد: در مراسم افتتاحیه ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری، پس از قرائت قرآن و پخش سرود جمهوری اسلامی ایران، پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی قرائت خواهد شد؛  سپس هیات رئیسه سنی تشکیل می‌شود که شامل رئیس، نایب رئیس و ۲ منشی است و پس از آن هیات رئیسه دائم با انتخاب اعضا شکل می‌گیرد. هیات رئیسه دائم نیز شامل ۷ نفر است که عبارتند از رئیس، ۲ نایب رئیس، ۲ منشی و ۲ کارپرداز.

به گزارش ایسنا، انتخابات ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری روز جمعه ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ همزمان با انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در سراسر کشور برگزار شد.

دیگر خبرها

  • ویدئوی پرویز پرستویی از پسران خاوری همه را شوکه کرد + ویدئو
  • بحران ناتمام تل‌آویو
  • زمان‌برگزاری نخستین اجلاس ششمین دوره خبرگان رهبری
  • سیل در مخابرات طزرجان
  • حمله وزیر نتانیاهو به ارتش رژیم صهیونیستی/ اسموتریچ: فرماندهان مسئولیت شکست را بپذیرند
  • حمله وزیر نتانیاهو به ارتش رژیم اسرائیل
  • تصویب نخستین آیین نامه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش
  • خزعلی: صدای فلسطین نباید خاموش شود
  • ویدیوی پرویز پرستویی از کاسبی پسران خاوری در کانادا
  • دولت انگلیس به زودی شماری از پناهجویان را راهی روآندا می‌کند