Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، محمد اسلامی وزیر محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه مسیر بسیار پر قدرتی را در حوزه راه آهن شروع کرده ایم، اظهار کرد: وزارت راه و شهرسازی از ظرفیت خود که نسبت به دانش و تولید خود داشته است نهایت استفاده را به کار برده است.
او ادامه داد: حوزه ریلی در گذشته یک دانش بی میل و کم اشتها بود که هم اکنون به یک سازمان و ظرفیت‌های پر میل و پر اشتها تبدیل شده است که می‌تواند با کمک نیرو‌های انسانی به یک لوکوموتیو پرقدرت و پر دانش تبدیل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اسلامی با بیان اینکه باید بتوانیم لوکوموتیو حمل ونقل را به حرکت پایدار و زایشی تبدیل کنیم، گفت: ما در زمره کشور‌های پیش‌رو قرار دهیم و ما در سرزمینی هستیم پر از استعداد و خداوند ما را نمی‌بخشد به خاطر کم کاری که در گذشته انجام دادیم.

اسلامی بیان کرد: ما در گذشته از ظرفیت‌های خود استفاده نکرده‌ایم چراکه کارگاه‌های ما در گذشته تنها به یک کارگاه‌های مصرف کننده بود، اما هم اکنون آن‌ها را تبدیل به یک کارگاه‌های تولید کننده و مولد تبدیل کرده ایم، اما در شرایطی هستیم که از برکت تحریم‌ها و مدیریت خوب از ظرفیت‌های خود در حوزه تولید به کار گرفته ایم.

وزیر راه وشهرسازی بیان کرد: در اولین روز‌های دهه ۸۰ این اقدامات آغاز شده و تا دیر نشده باید از ظرفیت‌های موجود در حوزه حمل و نقل ریلی استفاده کنیم و ما باید بتوانیم از دانش‌های ضمنی استفاده و آن‌ها را به یک دانش شکار تبدیل کنیم.

او بیان کرد: از آن طرف با پایه گذاری و سکو‌های پرتاب تا سال ۱۴۰۰ بتوانیم به اهداف خود در این بخش دستیابیم.

او با بیان اینکه سرمایه‌گذاری بر روی نیروی انسانی را باید جدی بگیریم، افزود: امروز این سرمایه گذاری‌ها جواب داده است و در وزارت راه و شهرسازی راه آهن زودهنگام به دستاورد‌های خود رسیده ایم.

او توصیح داد: در حوزه هوافضا و هوانوردی و بر روی ریل و راه اندازی قطار‌های پر سرعت مباحث گوناگونی را برای انتقال سریع در دست اقدام داریم و ما از همه ظرفیت‌های خود برای پیشرفت را به کار گرفته ایم و با ایجاد مرکز جهادی پیشرفت ها به همت رسولی و با مشارکت تمامی دستگاه‌ها ما زودهنگام توانستیم به اهداف خود در حوزه ریلی برسیم.   در حال تکمیل...

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت راه و شهرسازی حمل ونقل راه و شهرسازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۸۵۹۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبدیل ایران به صادرکننده تجهیزات پزشکی

به گزارش خبرگزاری مهر، امین‌رضا خالقیان دبیر نمایشگاه ایران هلث ۱۴۰۳ در برنامه مثبت آموزش شبکه آموزش سیما گفت: نمایشگاه ایران هلث ۱۴۰۳ با رویکرد توجه به شرکت‌های دانش بنیان حوزه سلامت، اردیبهشت امسال و با محوریت پارک فناوری پردیس برگزار می‌شود.

وی افزود: تاکنون بیش از ۶۵۰ شرکت داخلی و خارجی برای حضور در این نمایشگاه ثبت نام کرده‌اند که رشد حدود ۳۰ درصدی داشته است. برگزاری رویدادهای جانبی در این نمایشگاه از جمله رونمایی از دستاوردهای جدید حوزه سلامت و برگزاری جلسات گفتگوی دولت و بخش خصوصی از جمله دلایل اقبال شرکت‌ها برای حضور در این نمایشگاه است.

خالقیان در خصوص حضور شرکت‌های خارجی در این نمایشگاه هم گفت: تاکنون ۵۰ شرکت خارجی برای حضور در این نمایشگاه اعلام آمادگی کرده‌اند. همچنین حضور هیأت‌های مختلف خارجی علاوه بر آشنایی آنان با دستاوردهای شرکت‌های ایرانی، تسهیل کننده صادرات تجهیزات پزشکی نیز خواهد بود که این موضوع به ارزآوری این شرکت‌ها کمک خواهد کرد.

وی افزود: در دو دهه گذشته با فعالیت شرکت‌های دانش بنیان و فناور توانسته‌ایم از یک کشور واردکننده تجهیزات پزشکی، به صادرکننده این تجهیزات تبدیل شویم، به نحوی که در حال حاضر تجهیزات پزشکی ساخت ایران علاوه بر تأمین نیاز داخلی، به کشورهای مختلف آسیایی، اروپایی و آمریکای جنوبی صادر می‌شود.

دبیر نمایشگاه ایران هلث ۱۴۰۳ با اشاره به تولید تجهیزات الکترونیک پزشکی، تجهیزات خاص اتاق عمل و وسایل بخش‌های نگهداری ویژه توسط شرکت‌های دانش بنیان گفت: در دوران همه گیری کرونا، تجهیزات پزشکی مورد نیاز از جمله ضدعفونی کننده ها و دستگاه‌های تنفسی مانند ونتیلاتور توسط فناوران ایرانی ساخته شد و نیاز داخل کشور را تأمین کرد.

وی افزود: تجهیزات پزشکی ارتباط مستقیمی با سلامت مردم دارند و تجهیزات پزشکی ایرانی با کیفیت بالایی تولید می‌شوند. این موضوع، ایجاد بازارهای صادراتی را تسهیل کرده است؛ به گونه‌ای که بخش قابل توجهی از بیمارستان‌های ترکیه با تجهیزات ایرانی تجهیز شده است.

خالقیان در خصوص چالش‌های شرکت‌های دانش بنیان در حوزه سلامت گفت: جهت دهی حمایت‌های دولتی خصوصاً در موضوع ارز برای واردات مواد اولیه، تعدد تشکل‌های حوزه سلامت و مشکلات تعرفه گذاری از جمله چالش‌های حوزه سلامت است که باید با همکاری دولت و بخش خصوصی، این چالش‌ها مرتفع گردد.

وی در پایان گفت: بخش قابل توجهی از شرکت‌های عضو پارک فناوری پردیس در حوزه سلامت اعم از دارو و تجهیزات پزشکی فعالیت دارند و بر همین اساس، محوریت برگزاری نمایشگاه ایران هلث از سال ۱۴۰۳ به مدت سه دوره به پارک فناوری پردیس به عنوان بزرگ‌ترین مرکز تجمع شرکت‌های حوزه سلامت اعطا شده است.

بیست و پنجمین نمایشگاه بین المللی تجهیزات پزشکی، دندانپزشکی، دارویی و آزمایشگاهی، ۲۹ اردیبهشت الی ۱ خرداد ۱۴۰۳ در محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی تهران برگزار می‌شود.

کد خبر 6090607 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • سفری به دنیای توپولوژی
  • کریدور ریلی خواف - هرات، گرفتار تحریم‌های داخلی است
  • هم افزایی فعالیت‌های سپاه با دانشگاه برکت دارد
  • رییس نهاد رهبری در دانشگاه‌های خراسان رضوی: هم افزایی فعالیت‌های سپاه با دانشگاه برکت دارد
  • بازیافت پسماند زباله توسط دانش‌بنیان‌ها و تبدیل به سوخت پاک
  • تبدیل ایران به صادرکننده تجهیزات پزشکی
  • ظرفیت های مردمی در اجرای طرح نماد بکارگیری شود
  • ظرفیت‌های مردمی قزوین در اجرای «طرح نماد» به‌کارگیری شود
  • رشد بار ریلی منفی شد
  • تهدیدهای فرهنگی دشمن به فرصت تبدیل شود