Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها-معاون علمی و پژوهشی سپاه امام رضا (ع) از تلاش در راستای تجاری سازی محصولات دانش بنیان بسیجیان خراسان رضوی خبر داد. - اخبار استانها -

محمودرضا کفاش در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در مشهدمقدس اظهار داشت: سازمان بسیج علمی با هدف جهاد علمی پیرامون فرماش رهبری شکل گرفت و هدف ما تبدیل علم به فناوری و ثروت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما در عرصه علمی دنبال گفتمان‌سازی علمی، مطالبه‌گری و تولید علم مفید براساس نیاز جامعه برای حل مشکلات هستیم.

کفاش ادامه داد: ما به دنبال علمی که منتج به اقتدار بسیج شود و ضمن تربیت افراد متخصص خالق ثروت باشد هستیم و یکی از اهداف ما حمایت از فکر و ایده در این خصوص است.

معاون علمی و پژوهشی سپاه امام رضا (ع) تولید ثروت را یکی دیگر از اهداف و سیاست‌های این معاونت برشمرد و ابراز کرد: امروز دشمنان علاوه بر هجمه‌های خود یکی از جنگ‌هایی را که بر علیه نظام بکار بستند جنگ اقتصادی است لذا در این خصوص رویکرد ما باید تکیه بر توان و ظرفیت داخلی باشد.

وی اضافه کرد: اگر قرار باشد در اقتصاد رشد کنیم باید رویکرد ما به سمت اقتصاد مقاومتی و بر پایه اقتصاد دانش‌بنیان باشد. جامعه ما باید دانش‌بنیانی و نگاه مدیران، دانش بنیانی باشد امروز آنچه در دانشگاه خروجی دارد آن چیزی نیست که ما را به افق 1404 برساند.

181 پروژه عمرانی و خدماتی در استان مرکزی با همکاری بسیج سازندگی بهره‌برداری می‌شوددیدار رئیس سازمان تربیت بدنی ارتش با رئیس سازمان ورزش بسیج مستضعفینبسیج نقش موثر و بارزی در مبارزه با اپیدمی کرونا داشته است

کفاش ابراز کرد: ما باید 20 درصد درآمد کشور را از شرکت‌های دانش بنیان فراهم کنیم. در این راستا باید از پایان نامه‌های دانشجویی هدفمند استفاده کرده و کار گروهی صورت گیرد و در راستای علم و پژوهش، منسجم باشیم؛ ضمن اینکه تولید دانش در حوزه دانش‌بنیان باید علاوه بر اشتعال‌زایی به معیشت مردم و اقتصاد جامعه کمک کند.

معاون علمی و پژوهشی سپاه امام رضا (ع) افزود: باید استعداد‌های جوانان را شناسایی و آنان را جذب کرده و توان نوآوری و خلق ایده‌ها را در دانش‌پژوهان خود ایجاد کنیم و رشد استعداد را در آنان زنده کرده و در دانشجویان روحیه خودباوری را زنده کنیم چرا که این مهم یک حلقه مفقوده است.

وی گفت:در این زمینه سازمان در راستای تولید علم و پایداری آن در شش ماهه اول سال 99 و 98 تعداد 40 پایگاه علمی را با رویکرد مسجد محور برپا کرد. برگزاری کلاس‌های کارافرینی و مهارت افزایی و مشاورات تحصیلی از جمله اقدامات ما در این پایگاه‌های علمی بوده است.

معاون علمی و پژوهشی سپاه امام رضا (ع) اظهار کرد: ما در 30 پایگاه علمی استان اقدام به مشاوره تحصیلی کنکور کردیم که این اقدام با کمک بسیج اساتید استان صورت گرفت و افراد مستعد و نخبگان هر محله را شناسایی کردیم.

کفاش اضافه کرد: مطالبه‌گری از مسئولان دستگاه‌ها برای حل مسائل در این حوزه از دیگر اقدامات ماست همچنین برای خلق استعداد از طرح‌های زودبازده حمایت می‌کنیم ضمن اینکه برای تجاری‌سازی ملزم به ایجاد مراکز رشد و نوآوری هستیم ما در این مراکز به دنبال تولید محصولات نوآور همراه با اشتغال‌زایی و خلق ثروت هستیم.

وی عنوان کرد: در حال حاضر محصولات این مراکز فعال علاوه بر استفاده در سطح کشور برای کشور‌های خارجی فرستاده شده و می‌شود ضمن اینکه تولید ماشین را در حجم انبوه خواهیم داشت.

معاون علمی و پژوهشی سپاه امام رضا (ع) از ایجاد مراکز حمایت از تحقیقات کاربردی خبر داد و گفت: این نیز از دیگر اقدامات ما بوده است لذا بایستی در افق 1404 و 1440 تعدا شرکت‌ها را از 5300 به 400 هزار شرکت دانش بنیان برسانیم که مطالبه رهبری است.

وی بیان کرد: در حمایت از تحقیقات کاربردی مثلث دانشگاه، صنعت و بازار باید شکل بگیرد در این حوزه مسائل را بصورت تخصصی مورد دقت قرار می‌دهیم ضمن اینکه ما در این مراکز به دنبال ایجاد شرکت‌های دانش محور منتج به شرکت‌های دانش بنیان هستیم.

کفاش با اشاره به اینکه نزدیک شدن حوزه صنعت و دانشگاه در این مراکز می‌تواند شکل بگیرد ادامه داد: در سال گذشته و در سال جاری اقدام به ایجاد مرکز آقاسی زاده، همت و آوینی جهت حمایت از محصولات دانش محور کرده‌ایم.

معاون علمی و پژوهشی سپاه امام رضا (ع) گفت: خانه نخبگان بسیج که مشغول رصد مسائل و حل آن است به رفع نیاز‌ها و مسائل اساسی استان می‌پردازد.

وی اضافه کرد: تاکنون از 15 طرح حمایت معنوی شده و 14 طرح تا سقف دو میلیون تومان را حمایت مالی و  50 میلیون تومان تسهیلات برای 5 طرح داشته‌ایم و به 40 پایگاه علمی نیز کمک مالی داشتیم.

کفاش با بیان اینکه تا پایان سال 25 پایگاه علمی مسجدمحور را در استان راه‌اندازی خواهیم کرد افزود: یکی از تاکیدات فرمانده سپاه استان تجاری‌سازی محصولات است محصولاتی که مورد نیاز جامعه است.

معاون علمی و پژوهشی سپاه امام رضا (ع) اظهار کرد: معرفی محصولات به سازمان بسیج علمی کشور و نیروهای مسلح از دیگر اقدامات ماست و مقرر شده تا در جشنواره ای جهادگران علم و فناوری و محصولات را معرفی می‌کنیم.

وی تصریح کرد: در بحث مقابله با کرونا طرح‌هایی را ارائه شد و در این زمینه 8 کارگروه این طرح‌ها را ارزیابی کردند. 5 طرح در بحث دارویی مطرح شد که 2 مورد تاییدیه گرفته و در حال حاضر منتطر اعلام نتیجه هستیم.

کفاش عنوان کرد: همچنین 4 هسته علمی را تشکیل دادیم که این هسته‌ها دانشی، گفتمان‌ساز، فناور و برای تولید علم و دانش براساس رفع نیازهای جامعه است.

معاون علمی و پژوهشی سپاه امام رضا (ع) در زمینه میزان ایجاد اشتغال در مراکز تحقیقاتی افزود: 120 اشتغال مستقیم در طی  دو سال اخیر در مراکز تحقیقاتی و رشد ایجاد شده است.

انتهای پیام/282/ ز

منبع: تسنیم

کلیدواژه: پایگاه علمی تجاری سازی اقدامات ما دانش بنیان شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۹۴۹۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه ۹میلیاردی خدمات بسیج سازندگی در اردستان

فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اردستان ضمن اشاره به هفته بسیج سازندگی گفت: ۹میلیارد خدمات بسیج سازندگی در اردستان به گروه‌های هدف انجام شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردستان،  سرهنگ روح‌الله صنعتکار صبح امروز، دوشنبه، در نشست خبری به‌مناسبت هفته بسیج سازندگی، اظهار داشت: جهاد سازندگی در سال 58 به‌فرمان حضرت امام خمینی(ره) تأسیس شد و در دوران دفاع مقدس خدمات شایانی را انجام دادند تا جایی که به نام سنگرسازان بی‌سنگر لقب گرفتند و سپس اقدام دو سازمان جهاد و کشاورزی موجب شد به‌تدبیر رهبر انقلاب اسلامی تحت عنوان بسیج محرومیت‌زدایی و سازندگی به‌عنوان یک معاونت فعالیت کند.

وی افزود: بسیچ سازندگی تاکنون توانسته است کنار قرارگاه مهندسی خاتم‌الانبیاء(ص) در حوزه سازندگی و محرومیت‌زدایی و اقتصاد مقاومت در کشور خدمات خوبی را انجام دهد و مورد استقبال طبقات محروم و بخش‌های مختلف قرار بگیرد که می‌توان به حوزه‌های احیای قنوات، تهیه جهیزیه، آسفالت و تعمیرات منازل محرومان اشاره کرد و بسیج سازندگی جزء قرارگاه‌های 11 گانه تعریف شده در سند اعتلای بسیج است.

فرمانده سپاه اردستان با اشاره به فعالیت‌های بسیج سازندگی اردستان در یکسال گذشته گفت: بسیج سازندگی شهرستان اردستان در پایان سال گذشته رتبه اول استان اصفهان را کسب کرده است و عموما در دو سه سال گذشته در رتبه‌های اول تا سوم بوده است و در حوزه پروژه‌های آبرسانی و اصلاح شبکه داخلی پنج پروژه را با مبلغ 270 میلیون تومان، پروژه آسفالت در 11 مورد که 540 تن قیر دریافت و جهت آسفالت به صورت مشارکتی انجام شده است.

وی ابراز داشت: بسیج سازندگی اردستان در حوزه بازسازی و احیای مرمت 20 قنات شهرستان مبلغ 520 میلیون تومان هزینه کرده و همچنین در احداث نیروگاه‌های خورشیدی مقیاس کوچک با تسهیلات بالای 100 میلیون تومان تعداد 35 نیروگاه برای محرومان احداث شده و ساماندهی و سازماندهی گروه‌های جهادی را هم به تعداد 40 گروه سازمان دادیم که فعال هستند و در سیل‌های اخیر کمک کردند و در کمک به خانواده‌های نیازمند و بسته های معیشتی و جهیزیه و لوازم‌التحریر فعالیت دارند و بسیج سازندگی در ایجاد اشتغال‌های خرد و کوچک خانگی در زمینه فعالیت‌های کارگاه‌های خیاطی، گلخانه و صنایع تبدیلی 20 مورد اشتغال به صورت مستقیم ایجاد کرده است.

صنعتکار بیان کرد: تعداد ایجاد و توسعه صندوق‌های قرض‌الحسنه به تعداد 43 صندوق در سطح شهرستان اردستان به صورت محلی داشته‌ایم و در بازسازی، مرمت و احداث سرویس‌های بهداشتی و حمام منازل محروم هم شش مورد اقدام شده است و در طرح یک میلیارد غرس اصله درخت که رهبر انقلاب اسلامی اعلام کردند، بیش از سه هزار و 500 اصله درخت توسط گروه‌های جهادی غرس شده است.

بسیج سازندگی با کم‌ترین هزینه کارهای بزرگ انجام می‌دهد

فرمانده سپاه اردستان تصریح کرد: سپاه در چهار مرحله مبارزه با بیماری سالک با مشارکت شبکه بهداشت کمک و همراهی کرده است و ایجاد تعداد پنج نمایشگاه اقتصاد مقاومتی و پخت و پز غذای گرم توسط گروه‌های جهادی شهرستان اردستان هم بیش از پنج هزار پرس بین نیازمندان توزیع شده است و سه مرکز مکانی قرارگاه جهادی هم تاسیس شده است که به صورت رسمی فعالیت خواهند کرد.

انتهای پیام/802/

دیگر خبرها

  • افتتاح نمایشگاه عرضه محصولات اقتصاد مقاومتی بسیج سازندگی سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد
  • برگزاری هشتمین کنگره علمی جشنواره خوارزمی در کاشان
  • ارائه ۹میلیاردی خدمات بسیج سازندگی در اردستان
  • خودکفایی در تامین نانوکاتالیست‌ ضروری در تولید بنزین
  • نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند
  • تولید یک شرکت دانش بنیان برای خودکفایی در تأمین ماده اولیه بنزین
  • خودکفایی در تأمین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • دانش‌بنیان‌ها برای توسعه قدرت فناورانه چه امکاناتی نیاز دارند؟
  • رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی منصوب شد
  • برنامه‌ریزی برای صادرات محصولات دانش‌بنیان