Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-04-26@03:36:28 GMT

7 واکسن تولیدی کرونا در دنیا چقدر قیمت دارند؟

تاریخ انتشار: ۵ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۰۹۹۴۹۸

7 واکسن تولیدی کرونا در دنیا چقدر قیمت دارند؟

بحران جهانی کرونا موجب شده دهها پروژه تولید واکسن در سرتاسر دنیا در دست اقدام باشد که از این میان چند پروژه به مراحل پایانی خود رسیده و منتظر تایید نهایی و تولید انبوه است.

به گزارش عصرایران، کشورهای دنیا در تدارک و تکاپوی خرید واکسن کرونا از معدود شرکت‌های صاحب‌نامی هستند که آزمایش‌های بالینی فاز 3 خود را هم با موفقیت به پایان رسانده و در صدد تولید انبوه واکسن هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چند شرکت داروسازی از میان دهها شرکت داروسازی که در مراحل مختلف تولید واکسن کرونا هستند، به دلیل تولید نهایی واکسن بیش از دیگران مورد توجه‌اند.

7 واکسن عمده تولیدی شرکت‌های داروسازی دنیا و قیمت آنها:

واکسن فایزر

شرکت دارویی "فایزر" آمریکا واکسن تولیدی خود برای کرونا را با نام  "BNT162b1" روانه بازار جهانی خواهد کرد. این واکسن ساخت مشترک دو شرکت داروسازی فایزر آمریکا و شرکت بیوتکنولوژی "بایو تک" آلمان است.

بر اساس اعلام شرکت‌های فایزر و بایوتک، آنها فاز سوم آزمایش‌های بالینی خود را در 18 نوامبر 2020 با موفقیت به پایان رساندند و واکسن تولیدی آنها 95 درصد ایمنی ایجاد می‌کند.

شرکت فایزر پس از پایان موفق آزمایش بالینی خود به روی انسان‌ها در تاریخ 20 نوامبر 2020 (5 روز پیش) به سازمان غذاو داروی آمریکا درخواست رسمی داد تا اجازه استفاده اضطراری از این واکسن برای واکسیناسیون را بدهد. این درخواست هم‌اینک در سازمان غذا و داروی آمریکا در دست بررسی است و گمانه زنی‌ها حاکی است احتمالا واکسن فایزر- بایوتک از اواخر سال جاری میلادی در ایالات متحده آمریکا برای واکسیناسیون شهروندان مورد استفاده قرار گیرد.

قیمت واکسن فایزر- بایوتک ممکن است با توجه به مناطق مختلف دنیا متفاوت باشد.

اتحادیه اروپا با قراردادی به ارزش 4.65 میلیارد یورو برای خرید 300 میلیون دوز از این واکسن اقدام کرده است.

با احتساب این قرارداد قیمت هر دوز واکسن فایزر- کرونا حدود 15.5 یورو می‌شود. قیمت این واکسن در 2 دوز در ایالات متحده نیز تقریبا 39 دلار است.

واکسن مودرنا

این واکسن نیز توسط شرکت داروسازی "مودرنا" با همکاری انستیتوی ملی آلرژی و بیماری‌های عفونی آمریکا توسعه یافته و تولید شده است.

نام علمی واکسن تولیدی مودرنا  "mRNA-1273"  است.

این شرکت در تاریخ 16 نوامبر 2020 اعلام کرد که اولین اطلاعات به دست آمده از مطالعات بالینی این واکسن نشان داد که این واکسن در 95.4 درصد موارد برای افرادی که واکسینه می‌شوند، موثر بوده و ایمنی ایجاد خواهد کرد.

مودرنا گران‌ترین واکسن کرونا را ساخته است. "استفان باکسل" مدیر عامل مودرنا اعلام کرده که قیمت هر دوز واکسن کرونا تولیدی این شرکت رقمی بین 25 تا 37 دلار خواهد بود.

 

 واکسن آکسفورد

با همکاری موسسه "جنر" دانشگاه آکسفورد و گروه واکسن آکسفورد توسعه یافته است. حق تولید و پخش این واکسن از سوی شرکت دارویی انگلیسی- سوئدی "آسترا زنکا" خریداری شده است.

دانشگاه آکسفورد در بیانیه‌ای اعلام کرده که در حال انجام فاز سوم آزمایش‌های بالینی این واکسن است. طبق داده‌های به دست آمده تزریق دوز نخست این واکسن در انسان‌ها ایمنی 70 درصدی و در صورت تزریق دوز دوم به آنها ایمنی 90 درصدی در برابر ایتلا به بیماری "کووید19" می‌دهد.

این واکسن یکی از ارزان‌ترین واکسن‌های تولیدی کرونا در جهان محسوب می‌شود چون شرکت انگلیسی – سوئدی "آسترا زنکا" متعهد شده سودی بابت تولید و توزیع این واکسن نگیرد و قیمت هر دوز واکسن را 2.5 دلار برای فروش تعیین کرده است.

واکسن "اسپوتنیک وی" روسیه

این واکسن رازآلود روسیه با وجودی که اطلاعات زیادی از روند تحقیقات و میزان کارآیی و موثری در آزمایش‌های بالینی نداده اما یکی از واکسن‌های بالقوه‌ای است که می‌تواند بخشی از بازار جهانی را در اختیار بگیرد.

واکسن "اسپوتنیک وی" روسیه نخستین واکسن تولیدی برای کرونا در سطح جهان است و روسیه نخستین کشوری بود که اعلام کرد واکسن را تولید کرده و آن را بر اساس اولویت به شهروندانش تزریق می‌کند. حتی دختر "ولادیمیر پوتین" رییس فدراسیون روسیه نیز این واکسن را ترزیق کرده اما تاکنون پوتین این واکسن را تزریق نکرده است.

روس‌ها می گویند میزان موثری این واکسن فراتر از 95 درصد است.

طبق گفته مقامات بهداشتی روسیه سطح ایمنی 95 درصدی بر اساس نتایج اولیه آزمایش‌ها از داوطلبان 42 روز پس از تزریق نخستین دوز این واکسن است.

مقامات روسی با کشورهای آرژانتین، برزیل، مکزیک و هند برای فروش واکسن اسپوتنیک وی به توافقاتی دست یافته‌اند.

قیمت هر دوز واکسن کرونا اسپوتنیک وی برای فروش در بازارهای جهانی از فوریه سال 2021 به بعد (از اول اسفند 1399) کمتر از 10 دلار اعلام شده است. مقامات روسیه گفته‌اند این واکسن برای شهروندان روسی رایگان تزریق خواهد شد.

واکسن جانسِن

فاز سوم آزمایش‌های بالینی واکسن شرکت آمریکایی جانسن که زیر مجموعه  از شرکت مادر چند ملیتی "جانسون اند جانسون" است، در 23 سپتامبر سال جاری میلادی (اوایل مهر 1399) آغاز شده است.

در فاز سوم آزمایش‌های بالینی این واکسن، 60 هزار داوطلب در ایالات متحده آمریکا، آفریقای جنوبی، آرژانتین، برزیل، شیلی، کلمبیا، مکزیک، پرو، فیلیپین و اوکراین این واکسن را دریافت خواهند کرد.

این شرکت همچنین از 16 نوامبر امسال آزمایش واکسن را در دو نوبت در انگلستان آغاز کرد. انتظار می‌رود در سال 2021  قیمت هر دوز واکسن تولیدی جانسن با حدود 10 دلار به بازار جهانی عرضه شود.

 

واکسن نواواکس

فاز سوم آزمایش‌های بالینی واکسن تولیدی شرکت دارویی "نواواکس" آمریکا در 24 سپتامبر امسال (اوایل مهر 1399) در بریتانیا آغاز شده است.

در فاز سوم آزمایش بالینی قرار است 15 هزار داوطلب بین 18 تا 84 سال دوزی از واکسن تولیدی این شرکت را دریافت کنند. این مرحله از آزمایش بالینی شرکت نواواکس با همکاری کارگروه ویژه واکسن دولت بریتانیا انجام شده است.

قرار است فاز سوم آزمایش‌های بالینی این واکسن پس از اتمام در بریتانیا در داخل ایالات متحده آمریکا ادامه یابد و انتظار می‌رود اولین نتایج این آزمایش‌ها در سال 2021 اعلام شود.

دولت ایالات متحده آمریکا متعهد شده است در صورت تولید 100 میلیون دوز واکسن کرونا شرکت نواواکس در ابتدای سال آینده ، 1.6 میلیارد دلار به این شرکت فعال در ایالت مریلند پرداخت کند.

واکسن چینی

واکسن چینی" کرونا واک" که توسط شرکت دارویی چینی " سینوواک" ساخته شده از جمله واکسن‌های کروناست که آزمایش‌های فاز سوم بالینی خود را آغاز کرده است.

فاز سوم آزمایش‌ بالینی این واکسن از 11 آگوست امسال (مرداد 1399)  در اندونزی و از 21 جولای امسال در برزیل آغاز شد.

از تاریخ 17 سپتامبر ترکیه نیز به فاز سوم آزمایش بالینی این واکسن پیوست. تاکنون قیمت مشخصی برای این واکسن چینی اعلام نشده است اما دولت چین پیشتر وعده داده واکسن تولیدی خود را با قیمتی مناسب و ارزان در اختیار کشورهای دنیا قرار خواهد داد.

 

بیشتر بخوانید: ایران امکان انتخاب و خرید واکسن کرونا از ۱۸ شرکت معتبر را دارد قیمت واکسن کرونا اعلام شد هزینه ۵۲ میلیون دلاری پیش‌‌خرید واکسن کرونا برای ایران آغاز تزریق انسانی واکسن کرونای داخلی؛ احتمالا خرداد سال آینده/ قیمت واکسن ساخت ایران چقدر است؟ چین: واکسن کرونا را با قیمت مناسب در اختیار جهان می‌گذاریم لینک کوتاه: asriran.com/003B7n

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: واکسن کرونا فاز سوم آزمایش های بالینی ایالات متحده آمریکا قیمت هر دوز واکسن بالینی این واکسن آزمایش بالینی شرکت داروسازی واکسن تولیدی شرکت دارویی واکسن کرونا واکسن فایزر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۹۹۴۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گازرسانی به ۱۲۶۸ واحد تولیدی و صنعتی در کردستان

مدیرعامل شرکت گاز کردستان گفت: شرکت گاز استان کردستان ۱۲۶۸ واحد تولیدی و صنعتی مصوبه شورای اقتصاد را به شبکه سراسری گاز متصل کرده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از روابط عمومی شرکت گاز استان کردستان، احمد فعله‌گری اظهار کرد: اهمیت اصلی و واقعی گاز طبیعی با توجه به ارزش افزوده فراوان و قابلیت تبدیل به هزاران نوع کالای با ارزش اقتصادی در بخش صنعت به عنوان ماده اولیه یا منبع انرژی ظاهر می‌شود که می‌توان نیاز روزافزون به گاز برای تأمین انرژی و سوخت و همین‌طور ارز حاصل از فروش و صادرات برای سرمایه گذاری و راه‌اندازی صنایع مادر و زیربنایی در کشور و اندیشه تمرکز بخشیدن فعالیت‌های مرتبط با صنعت گاز را تقویت کرد.

وی با اشاره به اینکه یک هزار و ۸۹۲ واحد صنعتی استان مشمول قانون مصوبه شورای اقتصاد شدند، افزود: این تعداد واحد در مجموع سالانه مصرف کننده ۵۶ میلیون لیتر فرآورده‌های نفتی بودند که با برنامه‌ریزی مدون، تمام صنایع پرمصرف تا پایان سال جاری به شبکه سراسری گاز طبیعی وصل می‌شوند.

مدیرعامل شرکت گاز کردستان با اشاره به تعداد صنایع گازدار شده مصوبه شورای اقتصاد تا پایان فروردین، خاطرنشان کرد: تاکنون ۱۲۶۸ واحد تولیدی و صنعتی مصوبه شورای اقتصاد گازدار شده‌اند که با تحت پوشش قرار گرفتن این تعداد صنایع، سالانه در مصرف ۵۲ میلیون لیتر سوخت‌های مایع صرفه‌جویی می‌شود.

فعله‌گری ادامه داد: در سال گذشته ۱۰۰ واحد صنعتی به شبکه سراسری گاز طبیعی متصل شد که برای گازرسانی به این تعداد واحد صنعتی و تولیدی ۳۸ کیلومتر شبکه‌گذاری انجام شده است.

وی اضافه کرد: در حال حاضر با گازرسانی به ۱۲۶۸ واحد تولیدی و صنعتی که با حجم شبکه‌گذاری ۶۳۰ کیلومتر انجام گرفته است و با گازرسانی به این واحدهای تولیدی و صنعتی ۹۳ درصد حجم جایگزینی گاز طبیعی به جای سوخت‌های مایع محقق شده که در سال جاری با گازرسانی به اهداف پیش بینی شده این حجم جایگزینی به ۹۵ درصد افزایش خواهد یافت.

مدیرعامل شرکت گاز استان کردستان، بهره‌مندی واحدهای صنعتی از انرژی مطمئن و در دسترس را موجب افزایش تولید و اشتغال‌زایی پایدار دانست و گفت: با پروژه‌هایی که در بخش گازرسانی به واحدهای صنعتی فعال است تا پایان سال جاری تعداد دیگری از واحدهای صنعتی به چرخه مصرف کنندگان گاز طبیعی می‌پیوندند.

فعله‌گری افزود: در سال ۱۴۰۳ برنامه‌ریزی برای گازرسانی به ۴۰ واحد تولیدی و صنعتی صورت گرفته است که تا پایان فروردین، سه واحد صنعتی به صف مصرف‌کنندگان گاز طبیعی افزوده شد.

کد خبر 747814

دیگر خبرها

  • رقیب چینی تراشه نورالینک ایلان ماسک معرفی شد
  • گازرسانی به ۱۲۶۸ واحد تولیدی و صنعتی در کردستان
  • مجوز افزایش دوباره «قیمت لاستیک» به فاصله شش ماه/ سازمان حمایت از مصرف کننده خبر دارد؟
  • فروش بیش از ۵۵ هزار تن گوگرد در پالایشگاه گاز ایلام
  • فناوری شبیه سازی Voice Engine چه خطراتی دارد؟
  • چه کشور‌هایی در سال ۲۰۲۴ هفته کاری چهار روزه دارند؟
  • چه کشورهایی در سال ۲۰۲۴ هفته کاری چهار روزه دارند؟
  • بیش از ۷۲ هزار معاینه بالینی پزشکی قانونی در آذربایجان‌غربی ثبت شد
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا