Web Analytics Made Easy - Statcounter

«صابر پرنیان» روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه افزایش کیفیت کالاهای ایرانی نسبت به پنج سال گذشته کاملا محسوس است، افزود: افزایش کیفیت محصولات داخلی و پایین بودن قیمت تمام شده آنها نسبت به نمونه خارجی آن افزایش صادرات را به همراه داشته و دارد.

وی ادامه داد: با اعمال تحریم ها از سوی کشورهای خارجی یک گفتمان ملی برای افزایش، رونق و رفع موانع تولید و ایجاد کسب و کارهای مولد شکل گرفت و نیروهای داخلی با اتکا بر توان خود توانستند نمونه داخلی مواد اولیه برخی از کالاها را بسازند و با نمونه خارجی آن رقابت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پرنیان خاطرنشان کرد: تحریم برای تولید کشور به یک فرصت تبدیل شد و فعالان واحدهای صنعتی توانستند بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ قلم کالا را که در دو سال گذشته ورود آنها به کشور محدود یا ممنوع شده بود را در داخل تولید و علاوه بر تامین نیاز داخل بازارهای ۱۵ کشورهای همسایه و برخی از کشورهای اروپایی را تامین کنند.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان تهران تصریح کرد: تاکنون هیچکدام از کارخانه‌های صنعتی به دلیل  نبود مواد اولیه تعطیل نشده است چراکه با روش دور زدن تحریم‌ها و بومی‌سازی ساخت مواد اولیه نیاز آنها برطرف شده است و تولید در شهرک های صنعتی در تمامی محصولات نظیر فلزات، نساجی و صنایع غذایی نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۰ درصد افزایش یافته است.

به گفته پرنیان مصرف میزان برق و آب در شهرک‌های صنعتی نیز امسال نسبت به سال گذشته افزایش یافته و این نشان دهنده افزایش تولید است چراکه به دلیل شرایط تحریم و محدودیت و ممنوعیت واردات برخی کالاها با وجود شیوع ویروس کرونا، کارخانه‌ها حتی در روزهای تعطیل هم فعال هستند تا بتوانند نیاز کشور را برطرف کنند.

وی در خصوص تجاری شدن محصولات شرکت‌های دانش بیان نیز اذعان داشت: شرکت‌های دانش بنیان به سرعت در حال رشد هستند، ایده‌پروری از دانشگاه به سمت تجاری‌سازی در کشور سوق یافته و در حال نهادینه شدن است.

پرنیان ادامه داد: حمایت‌های ارکان سه قوه در حوزه قوانین، رفع موانع تولید، حذف بروکراسی‌های زائد، تسهیل فضای کسب و کار با حضور تشکل‌های بخش خصوصی به صورت فعال و مستمر در تصمیم گیری و تصمیم سازی فضای اقتصادی کشور کاملا مشهود است که نوید بخش اشتغال پایدار و جهش اکتسابی و گشایش اقتصادی در کشور خواهد شد.

وی در خصوص تاثیر نوسانات ارزی بر تولید نیز گفت: نوسانات ارزی مواد اولیه را تحت تاثیر قرار می‌دهد و  ممکن است تولید کنندگان در تهیه مواد  اولیه دچار مشکل شوند که در این خصوص هفته گذشته در هیات دولت تصمیماتی در این خصوص گرفته شد.

پنیان ابراز امیدواری کرد که بخش زیادی از مشکلات تولید کنندگان با تصمیمات اتخاذ شده از سوی دولت برطرف شود. 

به گزارش ایرنا حدود ۱۸ هزار واحد صنعتی در استان تهران فعال است و ٢٠ درصد از صنایع کشور در شهرک‌های صنعتی این استان قرار دارد.

برچسب‌ها سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران توسعه صادرات اقتصاد مقاومتی سازمان صنعت معدن و تجارت استان تهران صادرات غیر نفتی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران توسعه صادرات اقتصاد مقاومتی سازمان صنعت معدن و تجارت استان تهران صادرات غیر نفتی سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران توسعه صادرات اقتصاد مقاومتی سازمان صنعت معدن و تجارت استان تهران صادرات غیر نفتی اخبار کنکور شهرک های صنعتی استان تهران مواد اولیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۹۹۷۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احیاء یک واحد تولیدی راکد بعد از ۱۰ سال

به گزارش جام جم و به نقل از روابط عمومی اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان دشتستان ؛ علی کشتکار با اشاره به اینکه حداقل حمایت مورد انتظار سرمایه‌گذاران صنعتی تأمین امکانات زیربنایی  سرمایه‌گذاری از قبیل آب، برق و گاز است اظهار داشت: برای تحقق شعار سال (جهش تولید با مشارکت مردم) بایستی دستگاههای اجرایی مرتبط تعامل و همکاری بیشتری نظیر تکمیل ملزومات و بسترهای لازم در سطح شهرستان را مدنظر قرار دهند  . وی اضافه کرد: در راستای کمک به افزایش واحدهای صنعتی دشتستان اقدامات مهم و مؤثری نظیر اولویت قرار دادن پیگیری روند اجرایی طرح‌های با پیشرفت فیزیکی بالای ۶۰ درصد و غیره در حال پیگیری و اقدام  است. کشتکار با اشاره به تکمیل و راه‌اندازی واحد‌های صنعتی عنوان کرد: حمایت ویژه از واحد‌های تولیدی، توجه به فعال‌سازی بنگاه‌های صنعتی راکد در شهرک‌‏ها و نواحی صنعتی شهرستان از دیگراولویت‌های مهم اداره صمت دشتستان است. وی با بیان اینکه شهرستان دشتستان دارای یک شهرک صنعتی در برازجان و دو ناحیه صنعتی در گزبلند و خوشاب است، ابراز داشت: در دولت سیزدهم شاهد افزایش بیش از ۲ برابری اراضی صنعتی در شهرستان بودیم و مجموعاً ۱۱۱ هکتار به اراضی صنعتی این شهرستان طی این مدت اضافه ‌شده است که توانسته زمینه سرمایه‌گذاری صنعتی در بخش‌های مختلف این شهرستان را فراهم نماید . رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت دشتستان با اشاره به اهمیت الحاق ۷۵ هکتار زمین به شهرک صنعتی برازجان گفت: ایجاد ناحیه‌های صنعتی تخصصی سیلیکا، وحدتیه و شبانکاره در این شهرستان نقش بسزایی در اشتغال و افزایش تولید خواهد داشت. وی با اشاره به احیاء یک واحد تولیدی راکد بعد از ۱۰ سال در دشتستان تشریح کرد: پروانه بهره‌برداری این واحد تولیدی شن و ماسه در سال ۱۳۹۰ با سرمایه گذاری ۷۳۰۰ میلیون ریال و اشتغال ۱۲ نفر بدلیل عوامل مختلف راکد شده بود، که با پیگیری و اقدامات متعدد مجددا فعال سازی شد. کشتکار در پایان خاطرنشان کرد: امیدوارم با توجه به حمایت‌های مسئولان به‌صورت ویژه در بخش تولید و اشتغال، شاهد رشد و شکوفایی اقتصادی در استان باشیم.

دیگر خبرها

  • افزایش ۲ برابری صادرات محصولات صنایع دستی به خارج از کشور
  • سردار هداوند خبرداد: کشف ۲۵ تن مواد اولیه لوازم آرایشی قاچاق به ارزش ۲۰ میلیارد در اشتهارد
  • افزایش ۵۱ درصدی صادرات مشتقات نفتی ایران به قاره آفریقا
  • افزایش دو برابری صادرات محصولات صنایع دستی به خارج از کشور
  • افزایش ۴۷ درصدی صادرات و ترانزیت گمرک سرخس در فروردین
  • کشف ۲۵ تن مواد اولیه لوازم آرایشی قاچاق در اشتهارد
  • بازار سیاه تایر از بین می رود/ تقاضا برای خرید کاهشی شد
  • افزایش صادرات از گمرک شهرصنعتی کاوه
  • صنعتگران اردبیلی در ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادرات ایران
  • احیاء یک واحد تولیدی راکد بعد از ۱۰ سال