Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-27@01:15:53 GMT

رفع تحریم یا غلبه بر آن؟!

تاریخ انتشار: ۵ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۱۰۲۷۸۱

رفع تحریم یا غلبه بر آن؟!

اگر کار و ابتکار در حرکت میدانی و جهادی دولتمردان و مسئولان عملیاتی شود، بدون شک عبور از تحریم‌های نظام سلطه امری شدنی است و این وعده الهی است که وارثان نهایی زمین بندگان صالح خداوند خواهند بود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصر همدان؛ در سالهای اخیر و در خصوص نحوه مواجهه با تحریم‌های ظالمانه دشمن علیه ملت ایران و انقلاب اسلامی دیدگاه‌های مختلف و متضادی وجود داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این یادداشت کوتاه تلاش خواهیم کرد تا به تبیین دو دیدگاه رایج برای مقابله با تحریم‌ها بپردازیم.

رهبر معظم انقلاب در جلسه هماهنگی اقتصادی سران سه قوه به صورت شفاف اعلام کردند که برای علاج تحریم‌ها دو مسیر داریم: «رفع تحریم» و «غلبه بر تحریم» که البته ما مسیر رفع تحریم را یک بار امتحان کردیم و چند سال مذاکره راه به جایی نبرد، بماند که رهبری در این خصوص فرموده بودند که به مذاکره خوش‌بین نیستند.

به طور قطع برای تبیین چیستی به نتیجه نرسیدن مسیر رفع تحریم از مسیر مذاکره یادآوری چند نکته لازم است.

اول اینکه تجربه تاریخی نشان می‌دهد از زمان دولت صفویه تا کنون، غربی‌ها به هیچ یک از معاهدات و تعهدات و توافقنامه های خود پایبند نبوده‌اند، عهدشکنی و زدن زیر مذاکره از اخلاق رایج آنها در توافقنامه‌ها است، از معاهده مربوط به دولت صفویه با پرتغال و انگلیس گرفته تا توافقنامه برجام.

دوم یک محاسبه ساده نشان می‌دهد اگر اهرمی برای دشمن کارآمد باشد، محال است این اهرم را از دست بدهد، بی‌شک اهرم تحریم اقتصادی آخرین ابزار نظام سلطه علیه ملت مظلوم ایران اسلامی است تا زمانی که طرف مقابل تصور می‌کند که این ابزار برای فشار بر نظام جمهوری اسلامی و مردم آن کاربرد دارد، غیرممکن است که این ابزار را کنار بگذارد، مخصوصاً اینکه عده‌ای هم در داخل  به دشمن کمک می کنند و هم در عملیات‌های روانی بر ضد مردم حضور پررنگ دارند.

سوم هم توصیه‌های دینی و قرآنی است که به عنوان نمونه در قاعده نفی سبیل تاکید می‌کند که نباید هیچ راه نفوذ و سلطه‌ای بر مومنین برای کافرین قرار داده شود، این آیه و آیات مشابه هم به صراحت بر لزوم قوی شدن در همه حوزه‌ها و پوشش نقاط ضعف تاکید جدی دارد.

در جلسه دیروز رهبر انقلاب وعده امید دادن که مسیر غلبه بر تحریم در ابتدای کار سختی دارد، اما خوش عاقبت است. اگر بتوانیم بر تحریم‌ها غلبه کنیم و طرف مقابل بی اثر شدن تحریم را ببیند، به تدریج دست از تحریم برمی‌دارد. بی شک این جملات هم منطق عقلی دارد، هم منطق روایی و قرآنی و هم منطق اقتصادی.

به طور قطع و یقین دشمن از تحریم دست برنخواهد داشت تا زمانی که بداند تحریم ها اثر ندارند، این مهم محقق نخواهد شد مگر اینکه با تکیه بر توان داخلی خود ، با استفاده از ظرفیت‌های جوانان مومن انقلابی تلاش کنیم تا از تحریم‌های ظالمانه عبور نماییم، این امر قطعا شدنی است.

اگر نگاهی کوتاه به مشکلات اساسی پیش روی کشور داشته باشیم، به یک نکته کلیدی خواهیم رسید، کلید حل مشکلات اساسی کشور در داخل است نه خارج. مشکلاتی نظیر وابستگی به نفت، پایین بودن بهره‌وری، مشکلات نظام بانکی و گمرکی، مشکلات فرهنگ سازی در مصرف و… هیچ یک از بیرون حل نخواهند شد، اگر کار و ابتکار در حرکت میدانی و جهادی دولتمردان و مسئولان عملیاتی شود، بدون شک عبور از تحریم‌های نظام سلطه امری شدنی است و این وعده الهی است که وارثان نهایی زمین بندگان صالح خداوند خواهند بود.ان الارض یرثها عبادی الصالحون.

همچنین نکات ویژه سخنان امام خامنه‌ای (مدظله‌‌العالی) در خصوص حمایت از اقشار آسیب پذیر و اعتماد به دولت‌های غربی که به نظر می‌رسد باید در دستور کار هر سه قوه باشد را با هم مرور می‌کنیم. در آینده نزدیک راجع به این موارد نیز نکاتی را تقدیم خواهم کرد.

حمایت از قشرهای ضعیف ضروری است و اقتصاد خانواده‌ها به علت رکود تورمی در چند سال اخیر به شدت تحت فشار بوده است.

ایجاد نظام متمرکز تامین اجتماعی برای آحاد مردم و ایجاد پایگاه ملی ایرانیان با اتصال پایگاه‌های مختلف اطلاعاتی به  یکدیگر از پیشنهادهای کارشناسان برای حل مشکلات مردم است.

کسانی که برخی چشم امید به آنها دارند با ما دشمنی می‌کنند، ضمن آنکه شرایط داخلی آنها به هیچ‌وجه روشن نیست و گرفتاری‌های اخیر، امکان صحبت و موضع‌گیری در مسائل بین‌المللی را به آنها نمی‌دهد و نمی‌توان روی حرف آنها حساب و برنامه‌ریزی کرد.

اروپایی‌ها دائما در حال موضع‌گیری بر ضد ایران هستند. آنها در حالی که خودشان بیشترین دخالت‌های نادرست را در مسائل منطقه دارند به ما می‌گویند در منطقه دخالت نکنید در حالی که انگلیس و فرانسه دارای موشک‌های مخرب اتمی هستند و آلمان نیز در این مسیر قرار دارد به ما می‌گویند موشک نداشته باشید. به شما چه ربطی دارد. اول خودتان را اصلاح کنید و بعد اظهار نظر کنید.

به بیگانگان نمی توان اعتماد کرد و به امید گشایش آنها بود.

حسین ربیعی

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: رفع تحریم تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۰۲۷۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رهبر معظم انقلاب: هدف از تحریم، در تنگنا گذاشتن نظام جمهوری اسلامی است تا از خطوط استعماری و استکباری تبعیت کند/ بعضی انشاءالله خیرخواهانه توصیه می‌کنند که با آمریکا {کنار بیاییم}؛ یک چیزی می‌گویم گوش کنید، توقعات این‌ها تمامی ندارد

رهبر انقلاب: از زحمات جامعه کارگری صمیمانه متشکرم / کشورها و فرهنگهای مختلف، همه روز کارگر دارند لکن نگاه دنیای مادی به کارگر با نگاه اسلام متفاوت است

رهبر انقلاب صبح امروز در دیدار کارگران:

خیلی از این جهت خرسندم بنده که این هفته‌ی کارگری وجود دارد که ما بتوانیم در این هفته با جمع کارگران مواجه بشویم، یک تشکر زبانی اقلاً بکنیم.

تشکر زبانی البته کافی نیست. لکن لازم است. بنده صمیمانه تشکر میکنم از زحمات کارگرانمان، از نجابت کارگران، از همت کارگران و از ان‌شاءالله پیشرفت جامعه‌ی کارگری. 

کشورهای مختلف، ملتها، فرهنگهای مختلف، همه روز کارگر دارند. لکن نکته اینجاست که نگاه دنیای مادی به کارگر با نگاه اسلام به کارگر متفاوت است.

نگاه دنیای مادی به کارگر، نگاه ابزاری است، مثل پیچ و مهره، مثل خود ماشین. اسلام این جور نیست. اسلام نگاهش به کارگر و ارزشی که برای کارگر قائل است، ناشی است از ارزشی که برای کار قائل است. عمل، عمل. اسلام برای عمل ارزش ذاتی قائل است. ۱۴۰۳/۲/۵

 

رهبر انقلاب: ارزش کارگر در اسلام یک ارزش ذاتی است/ جامعه‌ای که در آن کار وجود داشته باشد، قدرت و قوت آن افزایش پیدا خواهد کرد

رهبر انقلاب صبح امروز در دیدار کارگران:

اسلام برای عمل ارزش ذاتی قائل است. این تعبیرات "عمل صالح" که در قرآن هست و در روایات متعدد انواع تعبیرات و تمجیدهایی که از عمل هست، مراد فقط نماز و روزه که نیست. عمل یعنی همه‌جور عملی. هم عملی که انسان میکند برای به عنوان عبادت، هم عملی که انسان میکند برای آوردن نان حلال در سفره.

«من یعمل یزداد قوةً» جامعه‌ای که در آن کار وجود داشته باشد و عمل انجام بگیرد در او، قدرت و قوّت آن جامعه افزایش پیدا خواهد کرد. «و من یقصر فی العمل یزداد فترةً» آن جامعه‌ای و آن فردی که در عمل کوتاهی بکند، سستی او روز به روز بیشتر خواهد شد. عمل قوّت ایجاد میکند، هم در فرد، هم در جامعه. عمل این است.

خب پس عمل ارزش ذاتی دارد در اسلام. کی این عمل را انجام میدهد؟ شما؛ کارگر. پس کارگر ارزش ذاتی دارد. ۱۴۰۳/۲/۵

 

رهبر انقلاب: اگر مردم وارد میدان اقتصاد بشوند تولید جهش پیدا میکند/ وقتی تولید جهش پیدا کند، کشور و آحاد مردم ثروتمند میشوند/ کارگر و کارآفرین دو همکار در خط مقدم نبرد اقتصادی هستند

رهبر انقلاب صبح امروز در دیدار کارگران:

ما در شعار سال این چندساله، روی نقطه‌های حساس اقتصادی تکیه کردیم. امسال هم گفتیم جهش تولید، نه افزایش تولید، جهش! جهش چه جوری حاصل میشود؟ با مشارکت مردم. بنده عقیده‌ی راسخ دارم، نظر کارشناسان ما هم همه‌ همین است، اگر که مردم وارد میدان اقتصاد بشوند، وارد میدان تولید بخصوص اگر بشوند، تولید جهش پیدا میکند. 

تولید که جهش پیدا کرد، کشور ثروتمند میشود، آحاد مردم ثروتمند میشوند، کارگر جیبش پر میشود، دست کارگر پر میشود، اشتغال افزایش پیدا میکند، بیکاری کم میشود و مشکلات فراوان کارگری و اقتصادی در کشور از بین میرود.

یک کارگر ماهر و با روحیه و پرانگیزه نقشش در جهش تولید غیرقابل انکار است. کارگر و کارآفرین دو همکارند در خط مقدّم نبرد اقتصادی؛ امروز ما دچار یک نبرد اقتصادی هستیم دیگر، جنگ اقتصادی است. این جنگ هم مثل جنگ هشت ساله‌ی اول انقلاب جنگ تحمیلی است.

آمریکا یک جور، کشورهای همراه آمریکا یک جور، دارند با ایران اسلامی و جمهوری اسلامی درواقع میجنگند. در این جنگ اقتصادی که ما داریم خط مقدّم و جبهه‌ی جلویی خط متعلّق به کارگر و کارآفرین است. ۱۴۰۳/۲/۵

 

رهبر انقلاب: بهبود حال جامعه‌ کارگری تأثیر بزرگی در بهبود حال کل جامعه دارد / امنیت شغلی یکی از مهم‌ترین نیازهای جامعه‌ کارگری است

رهبر انقلاب صبح امروز در دیدار کارگران:

بهبود حال جامعه‌ی کارگری تأثیر بزرگی در بهبود حال کل جامعه دارد. ما آنطور که حالا به من گزارش کردند در حدود ۱۴ میلیون کارگر داریم که اگر با خانواده‌هایشان حساب کنیم بیش از ۴۰میلیون، چهل و چند میلیون انسان میشوند. خب چهل و چند میلیون یعنی نصف جمعیت کشور. اگر تلاشی انجام بگیرد، کاری انجام بگیرد که حال جامعه‌ی کارگری خوب بشود این معنایش این است که حال نصف جامعه‌ی کشور خوب شده.

یکی از مهم‌ترین نیازهای جامعه‌ی کارگری مسئله‌ی امنیت شغلی است.این کارگری که حالا با قناعت با نجابت مشغول کارش است لااقل بداند که آینده‌ی شغلی‌اش تضمین شده است. مشکلی برایش پیش نمی‌آید.

یک نکته‌ی دیگر مسئله‌ی بیمه‌هاست.سیاست‌های کلّی تأمین اجتماعی که شامل کارگر و غیرکارگر میشوند اینها مدت‌ها پیش ابلاغ شده منتها تا حالا کارهایی که باید انجام بگیرد درست کامل انجام نشده. ۱۴۰۳/۲/۵

 

رهبر انقلاب: کار کارگران موجب آبادی و سرافرازی و قدرتمند شدن کشور است/ کار را امانت بدانید و آن را متقن انجام دهید

رهبر انقلاب صبح امروز در دیدار کارگران:

من توصیه‌ی جدی‌ام به جامعه‌ی کارگری این است. شما بدانید دارید ارزش‌آفرینی میکنید. مسئله فقط این نیست که کار میکنیم، نان حلال سر سفره میبریم، این هست البته اما فقط این نیست. شما کار که میکنید، دارید کشور را آباد میکنید. کار شما موجب آبادی کشور است. کشور که آباد شد، آبرو و سرافرازی به وجود می‌آید. کشور قدرتمند میشود.

دوم اینکه کار را امانت بدانید. این وظیفه‌ای که به شما سپرده شده، این امانتی است دست شما. سوم اینکه کار را محکم انجام بدهید، متقن انجام بدهید. ۱۴۰۳/۲/۵

 

تکمیل می شود...

حجم ویدیو: 2.36M | مدت زمان ویدیو: 00:01:23 دانلود ویدیو

دیگر خبرها

  • سپاهان بر استقلال آبی پوشان ملاثانی غلبه کرد
  • تسهیلات بانکی به سمت رونق تولید هدایت شود
  • تحقق تمدن نوین اسلامی در مسیر آموزش و پرورش قرار دارد
  • فرهنگستان ظرفیتی برای دغدغه انقلاب فرهنگی در مسیر تمدن نوین است
  • صعود بایرن مونیخ به فینال لیگ قهرمانان اروپا با غلبه بر رئال مادرید در ضربات پنالتی (2012/4/25) / فیلم
  • نظام پیشنهادات کارکنان در مسیر توسعه فرآیندهای ایران خودرو
  • هدف از تحریم در تنگنا گذاشتن نظام جمهوری اسلامی است
  • رهبر معظم انقلاب: هدف از تحریم، در تنگنا گذاشتن نظام جمهوری اسلامی است تا از خطوط استعماری و استکباری تبعیت کند/ بعضی انشاءالله خیرخواهانه توصیه می‌کنند که با آمریکا {کنار بیاییم}؛ یک چیزی می‌گویم گوش کنید، توقعات این‌ها تمامی ندارد
  • ببینید | رهبر انقلاب: هدف از تحریم در تنگنا گذاشتن نظام جمهوری اسلامی است
  • رهبر انقلاب: با جهش تولید، جیب و دست کارگر پر می‌شود /هدف از تحریم در تنگنا گذاشتن نظام جمهوری اسلامی است