Web Analytics Made Easy - Statcounter

«مجتبی ساکی» روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: از ابتدای آغاز شیوع بیماری کرونا و افزایش نیاز مردم برای دسترسی به اینترنت، پهنای باند شبکه در همه شهرستان‌های استان همدان ۲ برابر شده است.

وی با اشاره به اینکه در سال جاری همه اپراتورهای تلفن همراه، تجهیزات خود را در مناطق روستایی تقویت کرده‌اند، اظهار داشت: حدود ۲۰۰ جایگاه اپراتورهای ارائه خدمات تلفن همراه و اینترنت در سطح استان همدان با تقویت سامانه های خود، توان و قدرت شبکه را از نسل ۲ به سه و یا از سه به چهار ارتقا داده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ساکی عنوان کرد: درهمین ارتباط با تمامی درخواست های اینترنت اِی.دی.اس.ال  در مناطق روستایی استان همدان موافقت شده و در کوتاه‌ترین زمان ممکن کار اتصال شبکه اینترنت برای این متقاضیان روستایی انجام می شود.
وی با بیان اینکه در حال حاضر ۱۱۰ روستای استان اینترنت ندارد و یا دچار مشکل در سرعت شبکه هستند، ادامه داد: اعتبار لازم برای نصب تجهیزات شبکه اینترنت پرسرعت دراین روستاهها تامین شده و تنها وجود برخی محدودیت ها در تامین تجهیزات، پیشرفت کار تا حصول نتیجه نهایی را کند کرده است.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان همدان گفت: در حال حاضر بیش از ۸۵ درصد مناطق شهری و روستایی استان همدان زیر پوشش شبکه اینترنت قرار دارد.

وی در رابطه با وجود برخی مشکلات در زمینه استفاده از شبکه آموزشی شاد نیز گفت: نرم افزار و جایگاه سرور این برنامه در اختیار آموزش و پرورش است و تجهیزات و امکانات آن را خود مسئولان این وزارتخامه در  اختیار دارند.

ساکی ادامه داد: آخرین ترافیک این برنامه ۳۰۰ گیگ گزارش شده، در حالی که این ترافیک برای این برنامه و حتی پیام‌رسان‌های مطرح دنیا نیز سنگین است.

وی با اشاره به اینکه برنامه شاد یک پیام رسان معمولی است و ویژگی‌های یک پلتفرم آموزشی را ندارد، عنوان کرد: از مشکلات افزایش ترافیک در این برنامه می‌توان به بارگزاری چندین محتوای آموزشی مختلف برای یک درس اشاره کرد.

مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان همدان تاکید کرد: با همکاری وزارت ارتباطات تعداد سرورهای پشتیبان شبکه آموزشی شاد از ۵۰ به ۲۵۰ سرور افزایش یافته که رشد پنج برابری را نشان می‌دهد.

وی گفت: شرکت ایرانسل در حال طراحی و راه اندازی پلتفرم ویژه آموزش مجازی است که پس از عرضه آن، همه آموزش‌های مجازی به روی این پلتفرم منتقل می‌شود.

ساکی اظهار داشت: در حال حاضر در استان همدان، همراه اول ۷۱۰ جایگاه، ایرانسل ۳۰۰ جایگاه و رایتل ۴۵ جایگاه تجهیزات تلفن و اینترنت همراه را نصب و راه اندازی کرده‌اند.

وی عنوان کرد: همدان از لحاظ امکانات، فیبرنوری و زیرساخت‌های مخابراتی، در رده استان‌های برتر کشور قرار دارد.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان همدان با اشاره به اینکه مشکل اینترنت ۱۱۰ روستای استان نیز به زودی برطرف می‌شود، گفت: دکل‌های مخابراتی برای نصب تجهیزات اینترنت این روستاها، در ۱۰۰ جایگاه نصب شده و در صورت فراهم شدن شرایط، به‌روزترین تجهیزات مخابراتی برای این مناطق نصب و راه اندازی می‌شود.

برچسب‌ها اینترنت همراه اول همدان شرکت ایرانسل شرکت مخابرات ایران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اینترنت همراه اول همدان شرکت ایرانسل شرکت مخابرات ایران اینترنت همراه اول همدان شرکت ایرانسل شرکت مخابرات ایران اخبار کنکور استان همدان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۰۳۵۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اینترنت ۴G نوکیا به ماه می‌رود

قرار است طی ماموریت IM-۲ شرکت Inituitive Machine سخت افزاری برای یک نسخه ساده از شبکه ارتباط اینترنتی به فضا پرتاب شود و روی قطب جنوب ماه فرود بیاید.

به گزارش ایسنا، به نقل از ایتنا، شرکت نوکیا مشغول توسعه سیستم ارتباطات LTE/۴G برای ماه است و نخستین قطعه از شبکه احتمالا در اواخر سال جاری میلادی به این سیاره ارسال شود.

قرار است طی ماموریت IM-۲ شرکت Inituitive Machine سخت افزاری برای یک نسخه ساده از شبکه ارتباط اینترنتی به فضا پرتاب شود و روی قطب جنوب ماه فرود بیاید.

تجهیزات نوکیا که در اصل یک جعبه شبکه ارتباطی است، لندر ماه Nova-C را با کاوشگر MAPP و ابزار جهنده Micro-Nova ساخت همین شرکت مرتبط می‌کند و به این ترتیب قابلیت‌های شبکه اینترنتی در مسافت‌های کوتاه و طولانی آزموده می‌شود.

تیری کلاین رییس Bell Labs Solutions Research در نوکیا در بیانیه‌ای اعلام کرد: ارتباطات نیز مانند سرپناه، غذا و تجهیزات حیاتی بخشی مهم از هر ماموریتی است که به مریخ انجام می‌شود. با ایجاد یک شبکه اختصاصی در فضا، ما از همان فناوری‌های پیشرفته‌ای بهره می‌بریم که میلیاردها تلفن هوشمند را روی زمین به هم متصل می‌کنند.

در سال ۲۰۲۰ میلادی ناسا قراردادهایی با ۱۴ شرکت امضا کرد تا فناوری های نوین برای پشتیبانی از برنامه آرتمیس را توسعه دهند. نوکیا ۱.۴۱ میلیون دلار دریافت کرد تا نخستین شبکه سلولی روی ماه را بسازد. این شرکت به جای توسعه فناوری‌های جدید، سخت افزارهای فعلی را برای محیط ماه سازگار کرد.

اگر همه چیز طبق برنامه ریزی پیش برود، شبکه ۴G/LTE نوکیا روی ماه پهنای باند بیشتری نسبت به سیستم های فرکانس بسیار بالا(UHF) فراهم می کند که برای ارتباطات فضایی توسعه یافته‌اند. این امر نه تنها ارتباطات بین فضانوردان بلکه برای سیستم‌های رباتیک خودران روی ماه را تسریع می‌کند. علاوه بر آن شبکه مذکور به تدریج برای مریخ سازگار می‌شود و در آینده به ۵G ارتقا می‌یابد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • افزایش ۱۰۰ برابری سرعت اینترنت با اجرای موفق پروژه فیبرنوری
  • پل سوخته کلا در قائمشهر با همت راهداران به زودی به بهره برداری می رسد
  • رایتل پرسرعت‌ترین سیم‌کارت کشور
  • شویگو: روسیه به تسلیحات بیشتر و بهتری برای حفظ سرعت پیشروی‌ها در جنگ نیاز دارد
  • پل سوخته کلا به زودی به بهره برداری می‌رسد
  • اینترنت ۴G نوکیا به ماه می‌رود
  • امضای قرارداد ساخت تجهیزات سکوهای فشار افزا به زودی
  • اینترنت 4G نوکیا به ماه می‌رود
  • اینترنت ۴G نوکیا به ماه می رود
  • پرتاب به آینده با اینترنت ۵.۵G | چینی ها استارت زدند