۶ آذر ۱۳۹۹
قیمت مرغ کمتر از یک هفته دیگر به نرخ قبل باز میگردد
دبیرستاد تنظیم بازار گفت:به دلیل وارد نشدن نهاده دامی، جوجه ریزی به اندازه کافی انجام نشده بود و کمتر از یک هفته دیگر، مرغ به قیمت قبل باز میگردد.
به گزارش خبرگزاری شبستان، عباس قبادی دبیرستاد تنظیم بازار با بیان اینکه بر اساس بررسیها در ستاد تنظیم بازار، کمتر از یک هفته دیگر، مرغ به قیمت قبل باز میگردد، گفت: گزارشی که همکاران وزارت جهاد کشاورزی در ستاد تنظیم بازار دادند این بود که در مقطع مهر ماه جوجه ریزی به اندازه کافی انجام نشده است که دلایل خاص خود را دارد و باید از وزارت جهاد آن را جویا شوید.
وی با بیان اینکه بر اساس برنامه وزارت جهاد کشاورزی در آن مقطع باید ۱۱۵ تا ۱۲۰ میلیون قطعه جوجه ریزی میشد، گفت: این عدد به حدود ۹۰ میلیون قطعه رسید.
دبیر ستاد تنظیم بازار افزود: نتیجه این گپی که به وجود آمد و جوجه ریزی انجام نشد، وضع فعلی بازار است.
وی افزود: فضای عمومی و روانی که در بازار وجود دارد، به این نابسامانی قیمت دامن میزند.
دبیر ستاد تنظیم بازار گفت: همکاران وزارت جهاد کشاورزی باید درباره برنامه این وزارتخانه در موضوع تولید گوشت مرغ در ماههای آینده توضیح دهند.
وی درباره اینکه چرا این مشکل همه ساله برای کالاهای مختلف اتفاق میافتد و کالایی کمیاب میشود افزود: همه این برنامهها به روز، هفته و سال به ستاد تنظیم بازار داده میشود، اما مسئولان وزارت جهاد کشاورزی نیز درد دلهای خود را دارند.
دبیر ستاد تنظیم بازار گفت: بر اساس برنامهای که به وزارت جهاد کشاورزی داده شد قرار بود که ۱۱۰ تا ۱۲۰ میلیون قطعه جوجه ریزی انجام شود، اما به علت اینکه واردات نهادههای دامی براساس برنامه و به علت مشکل تحریمها، به کشور وارد نشد و در مقطعی که جوجه ریزی انجام شد واردات این نهادهها، به موقع به کشور انجام نشد و مرغداران اطمینان نکردند که آن میزان جوجه ریزی را انجام دهند.
وی افزود: جوجه یک موجود زنده است و نیاز به غذا دارد و نمیتواند معطل نهادهها بماند و باید به روز برای آن برنامه ریزی شود.
دبیر ستاد تنظیم بازار گفت: به علت مشکلات تحریمها، در آن مقطع به اندازه کافی ذرت و کنجاله وارد کشور نشد و میزان جوجه ریزی کاهش داشت که نتیجه آن این میشود که بعد از ۴۵ روز، ما با کسری تولید مواجه شدیم.
وی افزود: برنامه بعد از مهر ماه و قولی که وزارت جهاد به ستاد تنظیم بازار داده این است که میزان جوجه ریزی را افزایش داده است و امیدواریم این مشکل و وقفهای که در تولید داشتیم، برطرف شود.
دبیر ستاد تنظیم بازار، علت حضور نیافتن وزرا در جلسه عصر امروز کمیسیون کشاورزی مجلس را جلسه دولت بیان کرد و گفت: جلسات دولت از قبل با برنامه ریزی برگزار میشود و حضور نیافتن دو وزیر در هیأت دولت، کار پسندیدهای نیست لذا مجلس باید یک ساعتی را تنظیم میکرد که خارج از جلسه دولت باشد.
پایان پیام/50منبع: شبستان
کلیدواژه: ستاد تنظیم بازار کشور عباس قبادی ستاد تنظیم بازار دبیر ستاد تنظیم بازار ستاد تنظیم بازار گفت وزارت جهاد کشاورزی انجام نشد جوجه ریزی
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه در مورد انتشار این خبر انتقاد یا پیشنهادی دارید لطفاٌ کد ۳۰۱۱۲۰۸۸ را به همراه موضوع به آدرس ایمیل [KHABARBAN] ارسال فرمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
افشای پشت پرده بهبود رابطه عربستان و قطر؛ برنامه حمله نظامی تمام عیار علیه ایران؟
نامه روسای سازمان نظام پزشکی به رئیسجمهور درباره کرونا: واکسن را سیاسی نکنید، حق مردم است
گراهام خطاب به بایدن: جلوی استیضاح ترامپ را بگیر!
خبر بعدی:
دولت در تنظیم بودجه 99 در حمایت از تولید و جلوگیری از بیکاری کارگران موفق نبود
خبرگزاری آریا- قائم مقام کانون کارفرمایان استان تهران با اظهار نگرانی نسبت به آمارسازی در حوزه رشد تولید تاکید کرد که دولت در تنظیم بودجه سال 99 در جهت حمایت از تولید و جلوگیری از بیکاری کارگران موفق عمل نکرده است.محمد برهانی با اشاره به سیاستهای کلی رهبری که در ابتدای سال ابلاغ میشوند، گفت: بررسیها نشان میدهند که اقدامات انجام شده از سوی دولت، بانکها و… در راستای سیاستهای کلی رهبری موفق نبودهاند و اگر بودهاند باید پاسخ دهند که چند بنگاه و چند کارگر را با سیاستهای خود از تعطیلی و بیکاری نجات دادهاند؟
وی افزود: پرسش این است که آیا دولت گزینهای برای حفظ کارگاهها و بنگاههای فعال با مشارکت شرکای اجتماعی تعریف کرده است؟ به نظر میرسد که بیشتر آمار داده شده است یا بیشتر در مقابل دوربین پروژه افتتاح شده است؛ اما راهکارهای اساسی نداشتند و در کل در تنظیم بودجه سال 99 در جهت حمایت از تولید و جلوگیری از بیکاری کارگران موفق عمل نکردهاند. در کل نجات تولید و کارگر ایرانی راهکار دارد و نمایش رسانهای مذموم است.
قائم مقام کانون کارفرمایان استان تهران، افزود: بسیاری از تعطیلی کارگاهها و یا کاهش حجم فعالیتهای آن به دلیل تصمیمهای غلطی است که دولتها اتخاذ کردهاند. امیدوارم در سال جاری با رعایت سه جانبهگرایی و دعوت از شرکای اجتماعی برای سیاست گذاری، برنامههایی اجرا شوند که کاربرد عمومی دارند تا تولیدکنندگان و کارگران که سکاندار و ناخدای کشتی طوفان زده تولید هستند، از این طوفان سهمگین اقتصادی عبور کنند