Web Analytics Made Easy - Statcounter

پس از توافق صورت گرفته بین راه‌آهن عراق و سوریه در ۲۹ آبان سال جاری برای رونق دادن به حمل‌ونقل ریلی بین دو کشور، خبر‌ها از آغاز بازسازی خطوط ریلی آسیب‌دیده بین دو کشور حکایت دارد؛ موضوعی که می‌تواند گشایشی در اتصال ریلی ایران به سوریه از طریق عراق نیز ایجاد کند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، مدیرکل شرکت راه‌آهن عراق از آغاز پروژه بزرگ نوسازی خط آهن مناطق غربی عراق که در جنگ با داعش آسیب‌دیده‌اند خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طالب جواد کاظم، مدیرکل شرکت راه‌آهن عراق گفت: کمیته‌ای تخصصی از این شرکت با حضور نماینده اداره حقوقی شرکت راه‌آهن در حال پیگیری پروژه بررسی وضعیت راه‌آهن مناطق غربی و شناسایی حجم خسارت‌ها در این بخش و تعرض به حریم خط آهن در منطقه رمادی و ایستگاه‌های کرمه، فلوجه، رمادی شرقی، رمادی غربی تا فرودگاه هیت است.

به گزارش میدل ایست‌نیوز، روز پنج‌شنبه (۲۹ آبان) عراق و سوریه توافق‌نامه‌ای برای همکاری در عرصه ریلی امضا کردند. این توافق‌نامه در سفر زهیرخویم، وزیر حمل‌ونقل عراق به همراه یک هیئت از وزارتخانه متبوعش که به دعوت سازمان عمومی راه‌آهن سوریه صورت گرفته بود، امضا شد. این توافق‌نامه شامل ایجاد خطوط ریلی، آموزش پرسنل، انتقال فناوری، بازدید‌های علمی و برگزاری کنفرانس، حمل کالا‌ها از طریق راه‌آهن و افزایش سرمایه‌گذاری در حمل‌ونقل ریلی می‌شود. در دیدار صورت گرفته همچنین درباره اتصال راه‌آهن سه‌گانه ایران به سوریه از طریق عراق نیز گفتگوی مفصلی صورت گرفته است.

به نظر می‌رسد که رونق گرفتن خطوط ریلی بین عراق و سوریه بتواند گشایشی در اتصال ریلی ایران به سوریه نیز ایجاد کند. حلقه مفقوده این اتصال سه‌گانه، خط آهن ۳۲ کیلومتری شلمچه- بصره است که با تکمیل آن امکان اتصال ریلی به کشور‌های شرق مدیترانه و اروپا از طریق بندر لاذقیه سوریه فراهم می‌شود؛ اتصالی که می‌تواند تحولی بزرگ در زمینه ترانزیت و تبادل کالا و مسافر ایجاد نماید.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: شرکت راه آهن عراق خطوط ریلی عراق سوریه و عراق داعش سوریه داعش عراق عراق و سوریه اتصال ریلی خطوط ریلی راه آهن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۲۴۲۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد دبیرخانه دائمی اقتصادی ایران و آفریقا

  عباس علی‌آبادی، وزیر صنعت، معدم و تجارت دیروز در دومین اجلاس ایران و آفریقا اظهار کرد: این دبیرخانه دائمی گام مهمی است تا مسیر توسعه همکاری‌های تجاری و اقتصادی بین ایران و آفریقا هموار شود. وی افزود: تلاش برای اصلاح تعرفه‌های گمرکی در جهت توسعه روابط برد -برد با کشورهای آفریقایی یکی از مسائل مهمی است که از طریق این دبیرخانه پیگیری خواهد شد. وزیر صمت با بیان این‌که رفع موانع تجارت و صادرات در اولویت کاری ما قرار دارد، گفت: اطلاعات کاملی از ظرفیت کشورهای آفریقایی از تولید و امکان صادرات انواع سنگ‌های معدنی، قیمتی و صنایع دستی وجود دارد و بر این باور هستیم که با توسعه معادن و خطوط محصولات فرآوری به کمک توانمندی‌های یکدیگر و واردات بخش عمده نیازهای ایران از قاره آفریقا را از طریق روابط برد -*برد توسعه دهیم. وی ادامه داد: برنامه‌های ما برای توسعه تجارت شامل توسعه زیرساخت‌های فیزیکی، رفع مشکلات مربوط به نقل و انتقالات بانکی و افزایش تعاملات برای حل مشکلات به صورت دوره‌ای است. علی آبادی به توسعه زیرساخت‌های فیزیکی بین ایران و آفریقا اشاره کرد و گفت: ایران درصدد است با توسعه خطوط کشتیرانی به غرب و جنوب آفریقا و سرویس‌دهی منظم و خطوط هوایی با اولویت یک یا دو کشور در هر منطقه با استفاده از ظرفیت خطوط حمل و نقل مبادلات تجاری را توسعه بخشد. وی تاکید کرد: رفع مشکلات مربوط به نقل و انتقالات بانکی از طریق استفاده از ارز محلی و تهاتر کالا یکی از مسائل در توسعه تجارت است، یکی از ابزارهای مهم برقراری روابط مالی و بانکی بین ایران و منطقه تبادل کالاست. وزیر صنعت، معدن و تجارت بیان کرد: در این اجلاس فرصت بسیار خوبی فراهم شده است تا نهادهای مالی مهم و پشتیبان صادرات و سرمایه گذاری با یکدیگر مذاکره و ملاقات 
داشته باشند تا نتیجه آن در تعمیق روابط بانکی طرفین را مشاهده کنیم. 
وی ادامه داد: همه تلاش ما در این چند روزه این بوده که این اجلاس از جنبه تشریفاتی خارج و به یک رویداد کاری تبدیل شود از این‌که امروز شاهد حضور بیش از ۲۰۰ بازرگان برجسته آفریقایی در این نشست هستیم بسیار خوشحالیم و تقاضا می‌کنم در نشست‌هایی که از نزدیک بین بازرگانان برگزار می‌شود همه تلاش کنیم تا این اجلاس را از سطح یک اجلاس صرفا تشریفاتی به یک اجلاس کاری تبدیل کنیم. 

دیگر خبرها

  • راه آهن، لکوموتیو کنسرسیوم را توقیف کرده است؛ افغانستان به دنبال استفاده از کریدور لاجورد
  • مزایای راه‌اندازی مسیر ریلی افغانستان- قزاقستان و امکان اتصال آن به ایران
  • راه‌آهن، لکوموتیو کنسرسیوم را توقیف کرده است/ افغانستان به‌دنبال استفاده از کریدور لاجورد
  • ایجاد دبیرخانه دائمی اقتصادی ایران و آفریقا
  • مشارکت 240 اثر در جشنواره طوفان القوافی/ اختتامیه در بصره برگزار می شود
  • ارسال ۲۴۰ اثر به جشنواره طوفان القوافی
  • مشارکت ۲۴۰ اثر در جشنواره شعر «طوفان القوافی»/ اختتامیه در بصره برگزار می‌شود
  • مشارکت ۲۴۰ اثر در جشنواره شعر«طوفان القوافی»/اختتامیه در بصره برگزار می‌شود
  • مشارکت ۲۴۰ اثر در جشنواره شعر«طوفان االقوافی»/اختتامیه در بصره برگزار می‌شود
  • گذرگاه های غیر مجاز ریلی راه آهن جنوب جمع آوری شد + عکس