Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها-مدیر تجهیزات و ملزومات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد مقدس از اختصاص ۲۰۰۰ قلم تجهیزات پزشکی به بخش‌های کرونایی علوم پزشکی مشهد مقدس خبر داد. - اخبار استانها -

علیرضا جوان در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در مشهدمقدس اظهار داشت: این تجهیزات شامل 310 دستگاه مانیتورینگ، 25 دستگاه التکروشوک، 50 دستگاه ترالی الکتروکاردیوگراف، 31 دستگاه تخت ICU برقی، 90 دستگاه ونیتلاتور ثابت، 30 ونتیلاتور پرتابل، 119 دستگاه تشک مواج، 8 دستگاه الکتروکاردیوگرافی، 161 دستگاه پمپ سرنگ و سرم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: همچنین شامل 2 دستگاه اکسیژن‌ساز بیمارستانی، 54 دستگاه BIPAP، 380 دستگاه تب‌سنج غیرتماسی، 321 دستگاه پالس‌اکسیمتر انگشتی، 44 دستگاه پالس‌اکسیمتر رومیزی، یک دستگاه سونوگرافی پرتابل، 3 دستگاه رادیولوژی پرتابل، 7 دستگاه نیولایزراولتزاسونیک، 17 دستگاه ساکشن دیواری با متعلقات، 23 دستگاه ساکشن پرتابل با پایه، 2 دستگاه مخازن اکسیژن مایع، 3 دستگاه سی تی اسکن، 15 دستگاه اکسیژن‌ساز پرتابل، 80 دستگاه تخت سه شکن، 40 دستگاه ترالی اورژانس و 220 عدد کپسول اکسیژن 40 لیتری بوده است.

جوان درباره عملکرد مدیریت نظارت، ارزیابی، تأمین و نگهداشت تجهیزات و ملزومات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد مقدس در دوره مبارزه با ویروس کرونا، تصریح کرد: از ابتدای بحران کرونا تاکنون بیش از 50 اقدام شاخص در حوزه مدیریت نظارت، ارزیابی، تأمین و نگهداشت تجهیزات و ملزومات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد مقدس صورت پذیرفته است.

مدیر تجهیزات و ملزومات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد مقدس تصریح کرد: این موارد شامل تأمین تجهیزات و ملزومات مورد نیاز مراکز درمانی، تأمین اقلام حفاظت فردی مورد نیاز کادر درمان بیمارستان‌ها، تأمین ونتیلاتور مورد نیاز بخش‌های داخلی، عفونی و اورژانس بیمارستان‌ها، افزایش تخت‌های ویژه و تجهیز سریع آنها در جهت خدمت‌رسانی به بیماران است.

جوان عنوان کرد: همچنین خرید تجهیزات مراکز درمانی با وجود کمبود امکانات ناشی از تحریم‌ها، تجهیز آزمایشگاه‌ها برای انجام آزمایشات مربوط به ویروس کرونا، افزایش تولیدکنندگان تجهیزات حفاظت فردی، خرید خط تولید ماسک N95 با همکاری خیران نیک‌اندیش، فعال نگهداشتن شرکت‌های تولید و عرضه‌کننده تجهیزات و ملزومات پزشکی، استفاده از ظرفیت خیران استان در تأمین سریع تجهیزات و ملزومات مورد نیاز در دستور کار قرار گرفت.

وی ادامه داد: تهیه سه دستگاه سی‌تی‌اسکن از هیئت امنای صرفه‌جویی ارزی در معالجه بیماران و تحویل آن به مراکز درمانی، تهیه یک دستگاه اتوکلاو پلاسما و تحویل به بیمارستان امام رضا(ع)، تهیه 2 دستگاه رادیوگرافی پرتابل ساده و 3 دستگاه رادیوگرافی پرتابل دیجیتال و توزیع به مراکز درمانی، تهیه 4 دستگاه اکوسونوگرافی پرتابل، یک دستگاه اکوکاردیوگرافی و توزیع به مراکز درمانی، تهیه 3 دستگاه سونوگرافی و توزیع آن به مراکز درمانی نیز انجام شد.

تکمیل ظرفیت بیمارستان‌های نطنز در سایه بی‌توجهی به کرونا/کادر درمان فرسوده و خسته هستندمحدودیت‌های کرونایی ‌در شهرستان بویراحمد 90 درصد اعمال شد‌طرح شهید سلیمانی برای مقابله با کرونا به شکل محله به محله انجام می‌شود

جوان خاطرنشان کرد: برنامه‌ریزی جهت تأمین و افزایش میزان اکسیژن مورد نیاز مراکز درمانی و تهیه یک دستگاه اکسیژن‌ساز 600 لیتری، 2 مخزن کرایوژنیک با ظرفیت کل 40 تن و تحویل به بیمارستان امام رضا(ع) نظر به افزایش میزان مصرف اکسیژن و تهیه بیش از 20 دستگاه اکسیژن ساز و توزیع به مراکز درمانی، تهیه یک دستگاه امحاء زباله 1000 لیتری و تحویل به بیمارستان شریعتی و بازسازی دستگاه 500 لیتری قدیمی بیمارستان شریعتی جهت تحویل به بیمارستان مدرس کاشمر و تحویل یک دستگاه امحاء زباله 1000 لیتری به بیمارستان خواف بوده است.

مدیرتجهیزات و ملزومات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: از دیگر اقدامات شاخص صورت گرفته می‌‎توان به تهیه و تحویل تجهیزات آزمایشگاهی مورد نیاز جهت راه اندازی آزمایشگاه کرونا در بیمارستان امام رضا(ع)، تهیه و تحویل تجهیزات آزمایشگاهی مورد نیاز جهت راه‌اندازی آزمایشگاه‌های کرونا در بیمارستان‌های قائم(عج)و ابوالفضل کاشمر اشاره کرد.

وی افزود: تهیه و تحویل کیت ها و ملزومات مصرفی آزمایشگاهی مورد نیاز به آزمایشگاه کرونا در بیمارستان امام رضا(ع)، تجهیز حدود 150 تخت ICU  در مراکز درمانی ریفرال بیماران حاد تنفسی، تهیه بیش از 40 دستگاه پالس اکسی متر رومیزی و بیش از 500 دستگاه پالس اکسی‌متر انگشتی و توزیع به مراکز درمانی و بهداشتی، تهیه بیش از 300 دستگاه مانیتورینگ علائم حیاتی بدساید، پرتابل و سانترال و توزیع به مراکز درمانی، تهیه بیش از 90 دستگاه ونتیلاتور ثابت، بیش از 30 دستگاه ونتیلاتور پرتابل، بیش از 90 دستگاه ونتیلاتور Bipap و توزیع به مراکز درمانی هم انجام شد.

جوان بیان کرد: تهیه بیش از 50 دستگاه ساکشن جراحی، بیش از 70 دستگاه ساکشن دیواری، بیش از 100 عدد فلومتر دیواری و توزیع به مراکز درمانی، تهیه بیش از 130 دستگاه تشک مواج و توزیع به مراکز درمانی، تهیه بیش از 160 دستگاه پمپ سرم، بیش از 100 دستگاه پمپ سرنگ و توزیع به مراکز درمانی، تهیه بیش از 15 دستگاه الکتروشوک، 10 دستگاه الکتروکاردیوگراف و توزیع به مراکز درمانی و تهیه بیش از 550 دستگاه تب سنج غیر تماسی و توزیع به مراکز درمانی و بهداشتی اشاره کرد.

انتهای پیام/282/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: توزیع به مراکز درمانی بیمارستان امام رضا ع تحویل به بیمارستان دستگاه اکسیژن ساز مراکز درمانی بیمارستان ها دستگاه ساکشن دستگاه پالس تهیه بیش یک دستگاه مورد نیاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۲۷۵۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اضافه شدن چهارمین دستگاه دیالیز، به تجهیزات بیمارستان دارالشفاءمیرجاوه

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز سیستان وبلوچستان، دکتر دهمرده افزود: این دستگاه از نوع ATF و کاملا ایرانی است که توانایی پاسخگویی کامل به بیماران دیالیزی شهرستان را داراست و بیماران دیگر نیازی به مراجعه به سایر شهرستان‌ها ندارند.
وی ادامه داد: با توجه به رشد بیماران دیالیزی مبتلا به فشار خون بالا و دیابت که منجر به نارسایی سیستم کلیوی می‌شود لازم است تا افراد نسبت به درمان به موقع اقدام و با تغییر در سبک زندگی به ایجاد جامعه سالم کوشا باشند.
رئیس بیمارستان دارالشفاء میرجاوه با اشاره به فعال بودن چهار دستگاه دیالیز در این بیمارستان تصریح کرد: دسترسی افراد دیالیزی به خدمات بهینه و منجر به بهبود کیفیت زندگی بیماران شده است.
در حال حاضر ۱۶ بیمار دیالیزی در میرجاوه حضور دارند که سال گذشته دو هزارو ۵۰۰ جلسه دیالیز ویژه این افراد انجام شده است.

دیگر خبرها

  • توزیع ۲۰۰۰ پزشک عمومی در کشور
  • اضافه شدن چهارمین دستگاه دیالیز، به تجهیزات بیمارستان دارالشفاءمیرجاوه
  • اعزام بیش از ۲۰۰۰ مددجوی سیستان‌وبلوچستان به اردوهای زیارتی مشهد مقدس
  • راه اندازی ۲ دستگاه تصویربرداری پیشرفته در بیمارستان‌های امام رضا (ع)
  • آمادگی آتش نشانی رشت برای آموزش ایمنی در بیمارستان‌ها
  • خرید تجهیزات پزشکی برای بیمارستان ۲۲ بهمن مسجدسلیمان
  • راه‌اندازی یک دستگاه ام.آر.آی نسل جدید در مجتمع درمانی امام رضا (ع) کرمانشاه
  • به دنبال برطرف کردن چالش نیروی انسانی در مراکز درمانی هستیم
  • دستگاه ام.آر.آی نسل جدید در مجتمع درمانی امام رضا (ع) کرمانشاه
  • بخش MRI بیمارستان شهدای یافت آباد افتتاح شد