Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-04@03:58:28 GMT

برجام در سایه ترور

تاریخ انتشار: ۸ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۱۳۳۴۲۲

برجام در سایه ترور

روح الله جمعه ای در یادداشتی با عنوان "برجام در سایه ترور" نوشت :برجام و هر مذاکره و توافق دیگری زمانی برای ایران و ایرانیان دارای ارزش و اعتبار است که قابلیت ایجاد آرامش و امنیت را برای کشور داشته باشد.

به گزارش ایسنا متن یادداشت روح الله جمعه ای به این شرح است :

  جمهوری اسلامی ایران به دلیل ماهیت استقلال طلبی و آزادی خواهی که در اصول خود دارد همواره مورد خصم و تهدید نظام سلطه بوده است و از بدو انقلاب اسلامی به طرق مختلف مورد تعدی و تعرض قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چهل و یک سال دفاع مقدس در برابر زیاده خواهی استکبار جهانی در عرصه های مختلف نظامی، اقتصادی، امنیتی، فرهنگی، سیاسی و... نتوانسته است خللی در اراده پولادین ایرانیان که پس از قرنها به استقلال و آزادی رسیده اند، ایجاد نماید و از این رو تمامی توطئه ها و ترفندهای دشمنان به ویژه محور عبری،عربی و غربی نقش بر آب شده است که البته در مسیر مقاومتحداکثری، هزینه های زیادی از جمله تحریم های گسترده و فشار اقتصادی بر معیشت مردم از سوی دشمنان اعمال شده که تلاش مقامات دلسوز نظام و دولتمردان همواره بر کاهش و رفع مشکلات ناشی از تحریم های ظالمانه و تحمیلی بوده است.

در این مسیر برجامحاکمیتی به عنوان یک سند بین المللی علاوه بر رفع تحریم های سازمان ملل توانست حقانیت و اصالت انقلاب اسلامی در پایبندی به تعهداتش و همچنین مظلومیت مردم ایران را به جامعه جهانی نشان دهد اما خروج آمریکا از این پیمان بین المللی یکی دیگر از وجوه امپریالیستی این کشور را به دنیا نمایاند و از این رو در انتخابات اخیر ریاست جمهوری ایالات متحده برجام به عنوان یک موضوع برون آمریکایی در محور توجهات منازعات انتخاباتی قرار داشت و رئیس جمهور منتخب آمریکا تلویحا خروج این کشور از برجام توسط ترامپ را مایه سرافکندگی و دنیاستیزی رقیب جمهوری خواه خود اعلام کرده و نزدیکان وی نیز بیان داشتند در صورت استقرار جوبایدن در کاخ سفید، برگشت به برجام در زمره اولین دستور کارهای رئیس جمهور جدید آمریکا خواهد بود. اما ترور اخیر دانشمند برجسته ایرانی شهید فخری زاده، برجام را در سایه ترورهای وحشیانه اخیر عوامل و مزدوران وابسته به رژیمصهیونیستی و آمریکا قرار داده است.

رئیس جمهور آینده ایالات متحده باید پیش از ورود به موضوع برجام توجه دقیق و واقع بینانه ای به خشمایرانیان در جریان ترور سرداران ملی خود در عرصه مقاومت و فناوری داشته باشد. برجام و هر مذاکره و توافق دیگری زمانی برای ایران و ایرانیان دارای ارزش و اعتبار است که قابلیت ایجاد آرامش و امنیت را برای کشور داشته باشد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: شهید محسن فخری زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۳۳۴۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو دهه «جنگ با ترور» بوش ارتش آمریکا را تضعیف کرده است

دفتر پاسخگویی دولت آمریکا در گزارشی جدید اعلام کرد، عملیات نظامی در سرتاسر جهان که توسط جورج بوش پسر تحت عنوان «جنگ جهانی علیه ترور» به مدت دو دهه پس از حملات یازده سپتامبر ۲۰۰۱ آغاز شد، به کاهش آمادگی نظامی ایالات متحده منجر شده است.

به گزارش ایسنا، در این گزارش آمده است: «کار ما نشان داده است که درگیری‌ها در طول نزدیک به دو دهه، آمادگی نظامی آمریکا را کاهش داده است.»

در این گزارش آمده است که دفتر پاسخگویی دولت آمریکا موسوم به گائو (GAO)، برای سال‌ها سطوح آمادگی نیروهای مسلح ایالات متحده را زیر نظر داشته و کاهش آمادگی را مشاهده کرده است و در همین حال تقاضای کلی برای نیروی مشترک بالا باقی مانده است و احتمالا برای حمایت از نیازهای جهانی بالا باقی خواهد ماند.

به گزارش اسپوتنیک، نهاد گائو اعلام کرد: «استقرار چندگانه و برنامه‌های آموزشی فشرده می‌تواند نیروهای عملیات ویژه ایالات متحده و خانواده‌های آنها را تحت فشار قرار دهد. ... در آوریل ۲۰۲۳، ما سه توصیه برای رسیدگی به این مسائل ارائه کردیم. وزارت دفاع با توصیه‌های ما موافقت کرد اما هنوز اقداماتی برای اجرای کامل آنها انجام نداده است.»

بر اساس این گزارش، تعداد نیروهای فرماندهی عملیات ویژه (USSOCOM) در سراسر جهان در طول دوره «جنگ جهانی علیه تروریسم» از ۴۵۷۰۰ در سال مالی ۲۰۰۱ به ۷۳۹۰۰ در سال مالی ۲۰۲۱ افزایش یافته است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • طرح ترامپ برای حل مساله اوکراین
  • در سفر رافائل گروسی به تهران موارد اختلافی ایران و آژانس حل خواهد شد؟
  • آیا در سفر گروسی موارد اختلافی ایران و آژانس حل خواهد شد؟
  • سرکوب جنبش‌های اعتراضی دانشجویان حامی فلسطین جلوه حقوق بشر آمریکایی است
  • آمریکا خود را به دیوانگی زد و برجام را پاره کرد /واکنش ها به اعتراضات دانشجویی در آمریکا از تریبون نماز جمعه
  • جهان برای تحقق آرمان فلسطین به پا خواسته است
  • دو دهه «جنگ با ترور» بوش ارتش آمریکا را تضعیف کرده است
  • عکس/سایه آزادی آمریکایی!
  • ظریف: یکی از دلایل موافقت آمریکا با برجام، کاستن از حضور خود در منطقه بود / اعراب منطقه و اسرائیل به همین دلیل با برجام مخالف بودند؛ نمی‌خواستند شاهد کاهش حضور آمریکا در منطقه باشند / خیال می‌کنیم اگر در روندی شرکت نکنیم شکل نمی‌گیرد / در کاسپین این اشتبا
  • روایت ظریف از دلایل موافقت آمریکا و مخالفت اعراب و اسرائیل با برجام