Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، دکتر حمیدرضا نجاری رئیس اداره آنفلوآنزای وزارت بهداشت اظهار کرد: وضعیت بیماری آنفلوآنزا در سراسر کشور از طریق پایگاه‌های دیده‌بانی فعال رصد و پایش می‌شود و علاوه بر مراکز بهداشتی کشور، وضعیت این بیماری در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی نیز رصد می‌شود.

نجاری گفت: از ابتدای امسال تاکنون هیچ موردی از ابتلای انسانی به آنفلوآنزای فصلی در کشور گزارش نشده است و هنوز با مساله ای به نام شیوع آنفلوآنزای فصلی مواجه نیستیم و امسال هیچ موردی از ابتلا و مرگ ناشی از آنفلوآنزا در کشور نداشته ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بیماری آنفلوآنزای پرندگان نیز تاکنون هیچ مورد ابتلای انسانی در کشور نداشته است و فقط در یک یا دو نقطه کشور در دو مرغداری به صورت محدود موارد ابتلا به این بیماری در تعدادی از مرغ ها دیده شده که همه آنها معدوم شده اند و هیچ موردی از ورود این مرغ های محدود به بازار وجود نداشته است.

رئیس اداره آنفلوآنزای وزارت بهداشت ادامه داد: مردم مطمئن باشند که موارد ابتلای مرغ ها به آنفلوآنزای پرندگان در این دو مرغداری به طور کامل پاکسازی شده و مرغ های موجود در بازار کاملا سالم و تحت نظر سازمان دامپزشکی هستند. موارد ابتلا به آنفلوآنزای پرندگان در دو مرغداری اعلام شده نیز محدود بوده، تعداد مرغ های مبتلا قابل شمارش و در مقابل کل بازار مرغ کشور بسیار محدود است بنابراین این مساله تاثیری در بازار مرغ کشور نداشته است و گرانی مرغ در بازار هیچ ارتباطی به ابتلای تعداد محدود مرغ در دو مرغداری به آنفلوآنزای پرندگان ندارد.

نجاری درباره واکسن آنفلوآنزا نیز گفت: امسال با تصمیم کمیته ملی کشوری آنفلوآنزا، واکسیناسیون آنفلوآنزا با اولویت توزیع رایگان در شبکه بهداشتی کشور برای گروه‌های خاص انجام شد و با توزیع حدود ۱.۵ میلیون دوز واکسن در شبکه به صورت رایگان، کادر بهداشتی- درمانی مراکز دولتی و خصوصی، زنان باردار و بیماران خاص مانند افراد دیالیزی، هموفیلی، تالاسمی، ام‌اس واکسن آنفلوآنزا را دریافت کردند.

وی افزود: با توجه به اینکه هنوز با شیوع آنفلوآنزا در کشور مواجه نشده‌ایم، زمان تزریق واکسن آنفلوآنزا دیر نشده است، سازمان غذا و دارو در تلاش است تا میزان بیشتری واکسن آنفلوآنزا وارد کشور شود تا بتوانیم واکسن آنفلوآنزا را برای گروه های بیشتری از مردم تزریق کنیم و اگر افرادی از بین بیماران خاص، زنان باردار یا کادر بهداشتی- درمانی هنوز این واکسن را نزده اند، می توانند برای دریافت این واکسن به مراکز بهداشتی و درمانی دولتی مراجعه کنند.

رئیس اداره آنفلوآنزای وزارت بهداشت گفت: پیش‌بینی وزارت بهداشت این است که با توجه به رعایت اصول بهداشتی پیشگیری از کووید۱۹ توسط مردم شامل ماسک زدن، رعایت فاصله فیزیکی و شستشوی مدام دست‌ها، امسال با موارد قابل توجه آنفلوآنزا در کشور مواجه نمی‌شویم.

کد خبر 568534 برچسب‌ها وزارت بهداشت و درمان بیماری - آنفلوآنزا كرونا در ايران واکسن

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: وزارت بهداشت و درمان بیماری آنفلوآنزا كرونا در ايران واکسن آنفلوآنزای پرندگان واکسن آنفلوآنزا وزارت بهداشت دو مرغداری مرغ ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۳۴۶۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معدوم سازی بیش از یک تن مواد غذایی فاسد در شهرستان فیروزه

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، سرپرست شبکه بهداشت و درمان فیروزه گفت: در بازدید کارشناسان بهداشت محیط در طرح سلامت نوروزی از واحد‌های صنفی تهیه و توزیع مواد غذایی شهرستان مقدار یک تن مواد غذایی فاسد و غیر مجاز، جمع آوری شد و همزمان با هفته زمین پاک با همکاری شهرداری فیروزه در جایگاه دفن زباله معدوم سازی شد.

محبوبه مهماندوست افزود: این مواد فاسد و تاریخ مصرف گذشته شامل انواع بیسکویت و کیک، نوشابه و نوشیدنی‌های گازدار، انواع شیرینی، شکلات و تنقلات فاقد مشخصات بهداشتی بوده است.

وی حفظ ایمنی غذایی مردم و ارتقای بهداشت عمومی جامعه را از اهداف اجرای طرح کنترل و نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی عنوان کرد گفت: با واحد‌های صنفی متخلف برخورد جدی، قاطع و قانونی می‌شود.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان فیروزه  تاریخ تولید وانقضا، مجوز و پروانه ساخت وزارت بهداشت، آدرس کارخانه، نام محصول و مواد تشکیل‌دهنده، رعایت شرایط نگه داری بهداشتی را به‌عنوان شش مشخصه اصلی مواد غذایی برشمرد وافزود: مردم هنگام خرید مواد غذایی به این مشخصات دقت کرده و تخلفات احتمالی را به بازرسان شبکه بهداشت و درمان فیروزه و یا به شماره ۱۹۰ سامانه ارتباط مردمی وزارت بهداشت گزارش دهند.

دیگر خبرها

  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد
  • تلاش دانشمندان ایرانی برای تولید واکسن آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان
  • ضرورت توسعه نان فیبردار با هدف کاهش ابتلا به سرطان
  • معدوم سازی بیش از یک تن مواد غذایی فاسد در شهرستان فیروزه
  • بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه مقصران اصلی کمبود دارو در کشور
  • بخش عمد‌ه‌ای از سرماخوردگی‌ها کروناست
  • مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل / الزامی به تزریق همگانی نیست
  • آمار فوتی‌های تصادفات بسیار شدید در ایران نصف کشورهای دنیاست
  • معدوم‌سازی یک میلیون و ۵۰۰ هزار کیلوگرم موادغذایی فاسد در تعطیلات نوروز
  • واکسن گارداسیل برای همه ضروری است؟