Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، بسیج دانشجویی مرکز آموزش عالی آزادگان(نیر) دانشگاه فرهنگیان با صدور بیانیه‌ای در واکنش به نامه وزیر علوم به رهبر معظم انقلاب، آورده است: در تاریخ سوم آذرماه ۱۳۹۹ وزیر محترم علوم در نامه‌ای خطاب به مقام معظم رهبری، ضمن نادیده گرفتن تمام قوانین و مقررات مربوط به تربیت معلم، از جمله اساسنامه دانشگاه فرهنگیان(هدف از تشکیل، اهداف، وظایف) و همچنین سند تحول بنیادین وزارت آموزش و پرورش و نیز با ناچیز انگاشتن سطح علمی و شخصیت حقیقی و اجتماعی دانشجو معلمانی که با پشت سر گذاشتن آزمون‌های علمی و گزینش سخت‌گیرانه در دانشگاه‌های فرهنگیان سطح کشور جذب شده و مشغول به تحصیل شده‌اند، تقاضا نموده‌اند به استناد ماده«۲۸» اساسنامه دانشگاه فرهنگیان، از نیروهای سایر دانشگاه‌های تحت پوشش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری استفاده گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در متن نامه چنین عنوان نموده: «وزارت آموزش و پرورش به جای پذیرش دانشجو معلم از سطح دیپلم با هماهنگی وزارت علوم و با اتخاذ تدابیر لازم، نسبت به گزینش نیروهایی که حداقل ۴ سال در دانشگاه‌های معتبر تحصیل نموده و شایستگی‌های علمی و اخلاقی لازم را از خود نشان داده‌اند اقدام نماید.»

ما دانشجو معلمان دانشگاه فرهنگیان، ضمن تأکید بر غیرقانونی بودن درخواست فوق با اسناد بالادستی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران از جمله ماده«۶۳» قانون برنامه ششم توسعه، اساسنامه دانشگاه فرهنگیان و همچنین سند تحول بنیادین وزارت آموزش و پرورش، اعلام می‌نمائیم که متأسفانه جناب وزیر در متن نامه، تربیت نیروهای معلم در دانشگاه فرهنگیان را بی‌ارزش انگاشته و دست کم گرفته‌اند و در واقع توهین آشکار به سطح علمی جوانان مؤمن و متعهدی نموده‌اند که برای رسیدن به دانشگاه مذکور ضمن قبولی در آزمون‌های تئوری، مراحل گزینش سختی را نیز پشت سرگذاشته‌اند.

همه می‌دانیم که عمده هدف تحصیلات جوانان در سایر دانشگاه‌های سطح کشور با هدف تربیت معلم نبوده و حوزه‌های مختلف کشور به وجود نیروهای متخصص و تحصیل‌کرده در رشته‌های مختلف فنی، مهندسی، پزشکی و سایر رشته‌های لازم نیازمند بوده و تأمین نیازهای این بخش از جامعه نیز از بین چنین فارغ‌التحصیلانی صورت می‌گیرد.

در این میان طبق قوانیـن و مقـررات جاری کشور، تربیت معلم و نیروی مورد نیاز وزارت آموزش و پرورش بر عهدۀ دانشگاه فرهنگیان گذاشته شده است؛ همچنان‌که مقام معظم رهبری نیز در بیانات ارزشمند خود در تاریخ  یازده شهریور ماه سال‌جاری که مختص تربیت معلم و دانشگاه فرهنگیان بود، بر تربیت و جذب معلمان متخصص و متعهد، صرفاً از طریق دانشگاه فرهنگیان، تأکید فراوانی نمودند که متأسفانه وزیر محترم علوم بیانات معظم له را به طور کل نادیده گرفته‌اند.

انتهای پیام/3463/

منبع: فارس

کلیدواژه: مقام معظم رهبری آموزش و پرورش دانشجو وزارت علوم وزارت آموزش و پرورش دانشگاه فرهنگیان تربیت معلم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۴۵۷۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آنچه داوطلبان آزمون فرهنگیان باید بدانند

آزمون اختصاصی فرهنگیان امسال برای نخستین بار همزمان با آزمون سراسری گروه‌های آزمایشی پنج گانه برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، آزمون اختصاصی فرهنگیان برای نخستین بار امروز در کنار آزمون سراسری گروه‌های آزمایشی دیگر برگزار می‌شود.

در آزمون اختصاصی فرهنگیان ۶۶۰ هزار و ۳۹۳ نفر ثبت نام کرده‌اند که از این تعداد ۶۶ درصد زن و ۳۴ درصد مرد هستند.

دفترچه سوالات کنکور فرهنگیان در قالب یک دفترچه ویژه آزمون اختصاصی تربیت معلم است. آزمون اختصاصی ویژه دانشگاه فرهنگیان، زیرگروه ندارد و در سال ۱۴۰۳ پذیرش دانشجو معلم همانند آزمون سراسری بر مبنای گروه آزمایشی انجام می‌شود.

این آزمون دو مرحله‌ای است و شامل یک بخش آزمون کتبی و یک بخش ارزیابی تکمیلی می‌شود.

به این معنا که افراد در صورت قبولی در آزمون کتبی برای ارزیابی تکمیلی، انجام مصاحبه، انجام گزینش و احراز صلاحیت اشتغال در حرفه معلمی به صورت چند برابر ظرفیت فراخوانده می‌شوند و در صورت قبولی در این ارزیابی تکمیلی می‌توانند برای معلم شدن به دانشگاه فرهنگیان و تربیت دبیر شهید رجایی راه یابند.

داوطلبان می‌توانند یکی از پنج رشته تجربی، ریاضی، انسانی، هنر یا زبان را برای شرکت در کنکور تربیت معلم انتخاب کنند.

کنکور کتبی تربیت معلم نیز خود شامل دو بخش می‌شود که یک بخش آن معطوف به سوالات چهارگزینه‌ای علمی درباره دروس یکی از پنج رشته انتخابی داوطلب می‌شود و بخش دیگر معطوف به سوالات چهارگزینه‌ای با دو عنوان «هوش و استعداد معلمی» و «تعلیم و تربیت اسلامی» در راستای ارزیابی شایستگی‌های معلمی داوطلب می‌شود.

ضرایب دروس رشته‌های مختلف اعم از ریاضی، تجربی، انسانی، هنر و زبان در کنکور «تربیت معلم» همانند ضرایب دروس این رشته‌ها در کنکور سراسری است اما ضرایب مواد امتحانی ویژه دفترچه آزمون اختصاصی تربیت معلم متفاوت است و «هوش و استعداد معلمی» با ضریب ۳، «تعلیم و تربیت اسلامی» با ضریب ۲ در نظر گرفته شده است.

سازمان سنجش آموزش کشور باید حداکثر ۳۰ روز کاری پس از برگزاری آزمون اختصاصی ویژه دانشگاه فرهنگیان، به میزان چند برابر ظرفیت رشته محل‌های اعلامی، داوطلبان را جهت بررسی ارزیابی شایستگی معلمی به وزارت آموزش و پرورش معرفی کند.

سهم سابقه تحصیلی در کنکور ۱۴۰۳ تربیت معلم نیز همانند کنکور سراسری، ۵۰ درصد و سهم مصاحبه و ارزیابی شایستگی معلمی داوطلبان ۲۵ درصد است، بنابراین آزمون کتبی کنکور تربیت معلم سهمی ۲۵ درصدی دارد.

کد خبر 747741

دیگر خبرها

  • بیانیه شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی کرمان در خصوص عدم حضور معاون استاندار در جمع دانشجویان
  • لزوم تقویت دانشگاه فرهنگیان
  • لزوم آمادگی بسیج فرهنگیان برای حل مسائل آموزش و پرورش
  • اختصاص ۱۰ امتیاز رتبه‌بندی به ۵۷۰۹ دانشجو معلم دانشگاه فرهنگیان
  • آنچه داوطلبان آزمون فرهنگیان باید بدانند
  • ریل جذب در آموزش و پرورش توسط فرهنگیان جوان انقلابی تغییر کرد
  • کار سخت بسیج برای رفاقت با وزیر/ زلفی‌گل از پس مطالبات بسیج دانشجویی بر می‌آید؟
  • تشکیل قرارگاه هفته معلم در لرستان
  • آخرین تغییرات کنکور؛ «نه» مردان به شغل معلمی
  • ساختمان‌های دانشگاه فرهنگیان بجنورد تکمیل شود