Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت پتروشیمی نوری، شیوع ویروس کرونا را بر تولید محصولات این شرکت بی‌تأثیر دانست و گفت: این مجتمع در هشت ماه امسال، هشت درصد بیشتر از ظرفیت اسمی و ۱۵ درصد بالاتر از برنامه تولید داشته است.

تقی صانعی امروز (یکشنبه، نهم آذرماه) در نشست خبری از طریق ویدیوکنفرانس، با اعلام خبر تصویب افزایش سرمایه این شرکت از ۳ هزار میلیارد ریال به ۹ هزار میلیارد ریال از محل سود انباشته اظهار کرد: نوری در هشت ماه سال ۹۹، هشت درصد بالاتر از ظرفیت اسمی و ۱۵ درصد بیشتر از برنامه پیش‌بینی‌شده تولید داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه این افزایش سرمایه صرف تأمین مالی بخشی از پروژه هنگام خواهد شد، افزود: واحد آمونیاک پروژه هنگام سال ۱۴۰۰ و واحد اوره آن سال ۱۴۰۱ راه‌اندازی می‌شود و به‌دلیل موقعیت مکانی پروژه هنگام در کنار اسلکه، قیمت تمام‌شده صادرات محصولات این واحد به‌طور نسبی کمتر از واحدهای دیگر خواهد بود و حاشیه سود مطلوبی برای نوری خواهد داشت.

مدیرعامل شرکت پتروشیمی در پاسخ به پرسشی مبنی بر افزایش نرخ خوراک در سال‌های آینده ادامه داد: نرخ خوراک تابعی از قیمت جهانی نفت است و قیمت محصولات و قیمت خوراک متناسب با هم است و به بازار نفت در آینده بستگی دارد.

صانعی درباره پروژه به صفر رساندن سوزاندن گازهای مشعل پتروشیمی نوری گفت: خوشبختانه مناقصه این پروژه برگزار و برنده مشخص شده است، در دو هفته آینده این پروژه آغاز می‌شود و طی ۲۶ ماه آینده به بهره‌برداری می‌رسد.

وی، ظرفیت تولید پتروشیمی نوری را حدود ۴.۵ میلیون تن دانست و تصریح کرد: از ابتدای راه‌اندازی ۶۰ درصد محصولات این مجتمع صادراتی بوده است و در سال ۹۹ نیز به دلیل افزایش مصرف داخل حدود ۵۵ درصد محصولات صادر شده است. اولویت پوشش نیاز داخل و پس از آن صادرات مازاد محصولات است.

پروزه هنگام

مدیرعامل شرکت پتروشیمی نوری درباره تأثیر شیوع ویروس کرونا بر عملکرد مجتمع افزود: این شرکت به تبعیت از قوانین منطقه، همه پروتکل‌های بهداشتی را اجرا می‌کند و کرونا تأثیری بر تولید این شرکت نداشته است.

صانعی به بررسی چند پروژه توسعه‌ای جدید در واحد پژوهش و فناوری پتروشیمی نوری اشاره کرد و گفت: در صورت اقتصادی بودن این پروژه‌ها اعلام خواهند شد.

به گزارش «انرژی امروز» از شانا، وی در توضیح دلیل کاهش هزینه‌های فروش شرکت پتروشیمی نوری اظهار کرد: افزایش حجم صادرات و به دنبال آن کاهش هزینه حمل و مدیریت شرکت تجارت صنعت پتروشیمی خلیج فارس سبب کاهش هزینه‌های این شرکت شده است.

 

برچسب هاشرکت پتروشیمی نوری (برزویه) شرکت پتروشیمی هنگام (سهامی خاص)

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: آسیا اروپا انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی نفت خام وزارت نفت وزارت نیرو شرکت پتروشیمی نوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۴۶۹۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرکت‌های دانش‌بنیان صنایع معدنی گرد هم می‌آیند

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، رویداد همرسانی «دایان» رویدادی با محوریت توسعه بازار و تجاری سازی محصولات و خدمات شرکت‌های دانش بنیان است که توسط طرح زیست بوم نوآوری و فناوری بخش معدن و صنایع معدنی (ایمینو) برگزار می‌شود.

در این رویداد، شرکت‌های دانش‌بنیان فرصت را مغتنم شمرده و در حضور بهره‌برداران معادن و صنایع معدنی و همچنین صاحبان سایر صنایع مرتبط با بخش معدن و صنایع معدنی در بخش‌های خصوصی و دولتی، بشرح زیر به تشریح نیاز‌ها یا قابلیت‌های محصولات دانش‌بنیان می‌پردازند.

 موضوعاتی از جمله استراتژیک بودن و حیاتی بودن محصول یا محصولات دانش‌بنیان تولید‌شده (نقش محصول یا محصولات دانش‌بنیان تولید‌شده در تقویت اقتصاد مقاومتی و کاهش واردات محصولات خارجی، ارائه ویژگی‌های فنی محصولات دانش‌بنیان تولید‌شده، عارضه، نقیصه، معضل یا کمبودی که عامل ایجاد نیاز به خلق محصول دانش‌بنیان بوده است، کاربرد‌های محصول یا محصولات دانش‌بنیان در معادن و صنایع معدنی و افزایش آگاهی نسبت به قابلیت‌ها و افزایش مصرف آن‌ها،  نقش محصول یا محصولات دانش بنیان تولید‌شده در تولید پایدار از محورهای این رویداد به شمار می رود.

همچنین ارتقای ارزش افزوده، افزایش بهره‌وری شامل افزایش کیفیت و کمیت محصول، بهینه‌سازی عملیات و فرآیندها؛ کاهش مصرف آب و انرژی؛ تولید انرژی‌های پاک؛ کاهش تولید گاز‌های گلخانه‌ایی، کاهش استهلاک دستگاه‌ها و تجهیزات؛ بهبود تعمیر و نگهداری؛ افزایش عمر تجهیزات، دستگاه‌ها و ماشین‌آلات؛ هوشمندسازی؛ استفاده از هوش مصنوعی؛ تحول دیجیتال؛ حفاظت از محیط‌زیست، ارتقای سطح ایمنی و بهداشت، از جمله موضوعات محوری قابل‌طرح در این رویداد برای شرکت‌های دانش‌بنیان، خواهد بود.

 رقابت‌پذیری آن‌ها با محصولات مشابه خارجی (در صورت بومی‌سازی و وجود رقبای خارجی: قابلیت جایگزین‌شدن با محصولات خارجی از بعد فنی و مالی)، سهم فعلی از بازار کشور و بازار فرامرزی و طرح پروژه‌هایی که از محصولات دانش‌بنیان استفاده کرده‌اند نیز از جمله محوریت‌های دیگر این رویداد است.

موضوعات محوری دیگری که قرار است در این گردهمایی دانش‌بنیان‌های معدن، مطرح شود  بازخورد و رضایت پروژه‌ها یا صنایع بهره‌مند از محصولات دانش‌بنیان در مورد قابلیت‌ها و ارزش‌های حاصل‌شده از کاربرد محصول یا محصولات شرکت‌های دانش‌بنیان، طرح نیاز‌های مختلف از قبیل نیاز به مشارکت مالی یا بهبود و توسعه‌ی محصول، آینده و افق پیش‌روی استفاده از محصول تولید‌شده بر اساس بازارپژوهی بعمل‌آمده توسط شرکت‌های دانش‌بنیان یا گزارش‌های بازارپژوهی و آینده‌پژوهی مراجع معتبر داخلی یا خارجی خواهد بود.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تن ماهی و رب گوجه چند درصد گران می‌شود؟
  • تورم تولید گوشت از مرز ۱۰۰ درصد عبور کرد
  • استقبال تجار خارجی از محصولات کرمان در نمایشگاه ایران اکسپو ٢٠٢۴
  • ۷۰ درصد پنبه کشور در گلستان تولید می شود
  • ایجاد ۲ خوشه صنعتی در حوزه فولاد و پتروشیمی
  • شرکت‌های دانش‌بنیان صنایع معدنی گرد هم می‌آیند
  • لزوم برندسازی محصولات برای جلوگیری از خام فروشی در مازندران
  • کدام مونتاژ گوشی‌های سامسونگ بهتر است؟ (چین، ویتنام یا هند)
  • خرید و فروش استقلال و پرسپولیس در چه زمانی امکان‌پذیر است؟
  • افزایش ۳۷ درصدی میزان تولید پتروشیمی بوشهر