Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-05-05@20:36:43 GMT

منازل برخی از شهروندان ماهشهری و بندرامامی به زیر آب رفت

تاریخ انتشار: ۹ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۱۴۹۲۵۲

منازل برخی از شهروندان ماهشهری و بندرامامی به زیر آب رفت

‍‍‍‍‍‍

به گزارش فارس از بندرماهشهر، حجم بالای بارندگی ، تردد مردم در معابر شهری و روستایی را مختل کرده است، به نحوی که مردم به ویژه در بندرامام خمینی (ره)، شهرک طالقانی و شهر چمران از قایق برای تردد استفاده می‌کنند، چرا که نه تنها عابر پیاده بلکه شهروندان با خودروهای خود نیز به دلیل حجم بالای آبرفتگی، قادر به تردد نیستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 


مشکلات آبگرفتگی به اینجا ختم نمی‌شود و هر بار با وقوع بارندگی در این شهرستان اکثر مناطق که از سیستم فاضلاب مناسب و سیستم جمع‌آوری آب‌های سطحی برخوردار نیستند، آب به درون منازل مردم نفوذ کرده و خسارات مالی زیادی را برای مردم به همراه می‌آورد.

در حال حاضر نیز ستاد مدیریت بحران شهرستان در حال اسکان مردم بندرامام خمینی (ره) در مدارس و سالن‌های ورزشی شهر، تا تخلیه منازل آن‌ها از آبگرفتگی هستند.

آبگرفتگی معابر ادارات کل شهرستان را به تعطیلی کشاند

در شهر چمران نیز طبق اطلاعیه واحد حمل‌و‌نقل شهرداری چمران، مسیر ورود و خروج این شهر و شهرک بعثت از طرف بلوار ولیعصر حد فاصل پمپ بنزین تا میدان ولیعصر مسدود شد.


میزان آبگرفتی به دنبال بارندگی 24 ساعت گذشته به قدری بود که امروز تمامی ادارات دولتی شهرستان به استثنای ادارات خدمات‌رسان و همچنین بخش‌های ستادی و اداری شرکت‌های پتروشیمی منطقه ویژه اقتصادی از سوی ستاد مدیریت بحران تعطیل اعلام شد.

شهروندان: از مسئولین شهری ناامید شده‌ایم/ مسئولین کشوری به فریادمان برسند

محمد عساکره از شهروندان بندرامامی امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در بندرماهشهر گفت: وضعیت اسفناک کنونی ما در زمان بارندگی نتیجه بی‌فکری مسئولین ما سات که هر سال به جای چاره‌اندیشی تنها به دادن قول‌های بیهوده بسنده می کنند، در حال حاضر که گرفتار شده ‌یم و آب در منازل ما نفوذ کرده، امدادرسانی از سوی ارگان‌های دولتی انجام نمی‌شود و یا در برخی مناطق بسیار به کندی پیش می‌رود.


وی اضافه کرد: دیگر ما از مسئولین شهری ناامید شده‌ایم، شاید با رسانه‌ای شدن این وضعیت ما، مسئولین کشوری به کمک ما بیایند، واقعا حق مردم شهرستان ثروتمند ماهشهر، چنین شریط تاسف باری نیست.

علی قنواتی از شهروندان شهر چمران به خبرنگار فارس گفت: از این وضعیت هر ساله ما در زمان بارندگی کلافه شده‌ایم، چطور ممکن است با وجود آن میزان از اعتباراتی که به شهرستان تزریق می‌شود، تاکنون نتوانسته‌اند سیستم فاضلاب را اصلاح و سیستمی برای جمع‌آوری آب‌های سطحی داشته باشیم.

جواد آلبوغبیش از اهالی شهرک طالقانی در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس عنوان کرد: چطور ممکن است مسئولین با وجود گلایه‌مندی‌های مکرر مردم، نسبت به وضعیت کنونی بی‌تفاوت باشند و تا به حال چاره‌ای نیاندیشیده باشند، واقعا ظلم بزرگی در حق مردم این منطقه است که با وجود بیکاری و مشکلات معیشتی، این بار با وقوع بارندگی و به زیر آب رفتن وسایل منازلشان، متحمل خسارات مالی زیادی شوند.

اختصاص 2 هزار و 300 میلیارد ریال برای توسعه متوازن بندرماهشهر

این در حالی است که فرماندار بندرماهشهر در خردادماه سال 97 در گفت‌و‌گو با رسانه‌ها با تاکید بر نگاه ویژه دولت به مشکلات خوزستان گفت:720 میلیارد ریال برای اصلاح شبکه آب و فاضلاب به شهرستان بندرماهشهر تخصیص داده شده و هم‌اکنون پروژه‌های آبفا در نقاط مختلف این شهرستان در حال اجرا است.


با وجود تمامی این محرومیت ‌ها، در کنار اعتبارات قابل توجهی که به بهسازی سیستم فاضلاب فرسوده شهرستان بندرماهشهر اختصاص داده شده است، در مرداد ماه سال جاری نیزتفاهم‌نامه اجرای طرح‌های توسعه متوازن شهرستان ماهشهر به ارزش ۲ هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال بین منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی و تعدادی از دستگاه های اجرایی استان با حضور معاون وزیر جهاد کشاورزی و جمعی از مسئولان استانی امضا شد.

سیستم فاضلاب شهر چمران یک بحران اساسی است

در خصوص وضعیت اسفناک فاضلاب شهر چمران نیز پیشتر حیدرجوهری نایب رئیس شورای این شهر از تبدیل شدن مشکل فاضلاب این شهر به یک بحران اساسی هشدار داده بود و در گفت‌و‌گو با رسانه‌ها گفته بود: هیچ میزانی از فاضلاب شهر به سمت تلمبه‌خانه و تصفیه‌خانه فاضلاب هدایت نمی‌شود و روزانه ۱۲ هزار مترمکعب خروجی به سمت نیزار ورودی شهر سرازیر شده و آبفا باتلاقی از فاضلاب را برای شهر ایجاد کرده است.


وی خاطرنشان کرده بود: متأسفانه بودجه‌ای را نیز که شورای راهبردی شهرستان با منت فراوان به شهر چمران تخصیص داده بود در اختیار آبفا قرار گرفته و آبفا نیز با این اعتبار در حال اجرای اصلاح پروژه فاضلاب در شهرک بعثت و مجموعه خلیج فارس «هزار واحدی» است که اولویت نخست فاضلاب شهر نیست.

معابر شهری بندرماهشهر به نسبت سال‌های گذشته به دلیل اجرای طرح فاضلاب زیرزمینی و لوله‌گذاری با اعتباری بالغ بر 35 میلیارد تومان تا حدودی از آبگرفتگی خیابان‌های شهرو یا مدت زمان تخلیه خیابان‌ها کاسته است اما همچنان برخی نقاط شهر از جمله کوی سعدی، خیابان سعیدی و شهرک‌های حاشیه‌ای به ویژه شهرک طالقانی با وجود احداث کانالی در اطراف این شهرک، با مشکل اساسی آبگرفتگی مواجه هستند و تا بهبود شرایط تردد در مواقع بارندگی فاصله است.

نیروهای امدادرسان و شهرداری از شب گذشته تا کنون در حال امدادرسانی به شهروندان هستند اما گویا خدمات مدیریت بحران شهرستان به دلیل حجم بالای باارندگی، جوابگوی بحران به وجود آمده نبودند و مردم در شرایط بسیار دشواری به سر می‌برند و از بی‌ تدبیری مسدولین شهری گلایه دارند.

فرماندار بندرماهشهر، رئیس ستاد مدیریت بحران شهرستان بندرماهشهر با وجود تماس‌های مکرر خبرنگار خبرگزاری فارس برای اطلاع از نحوه امدادرسانی به شهروندان در شرایط بحرانی کنونی، پاسخگو نبود.

 

منبع: الف

کلیدواژه: گفت و گو مدیریت بحران سیستم فاضلاب فاضلاب شهر شهر چمران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۴۹۲۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت از سیل شهرستان شبستر

مدیرعامل جمعیت هلال احمر آذربایجان شرقی گزارشی از آخرین وضعیت از سیل بخش تسوج در شهرستان شبستر ارائه داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌شرقی، حمید منجم شامگاه _جمعه چهاردهم اردیبهشت_ با بیان این مطلب اظهار کرد: با جستجوی تیم‌های امدادی هلال احمر تسوج و آتش نشانی، هر سه خودروی گرفتار در سیلاب، از محاصره سیل نجات یافته و به صاحبانشان تحویل داده شد.

وی افزود: خوشبختانه این حادثه تلفات جانی نداشت. اما دو دستگاه از خودروها دچار خسارات جزئی و یک دستگاه دیگر به طور کامل مچاله شد.

مدیرعامل هلال احمر آذربایجان‌شرقی ادامه داد: همچنین در خصوص آب‌گرفتگی معابر و منازل روستای چهرگان، نیازی به تخلیه آب از منازل نبوده اما امدادگران جمعیت هلال‌احمر در محل سانحه حضور پیدا کرده‌اند و تا اقدامات لازم را انجام دهند.

کد خبر 750413

دیگر خبرها

  • رنجش شهروندان زابلی از پس زدگی آب فاضلاب در معابر + تصاویر
  • خسارت سنگین تگرگ به منازل و خودروهای مردم در شهر مرزی! | تصویر
  • ۴ شهرستان خراسان رضوی دچار سیلاب و آبگرفتگی شد
  • تخلیه آب از منازل مسکونی در شهرستان کیار
  • ببینید | لحظه تلخ ورود آب به منازل شهروندان شمس آباد دزفول
  • آخرین وضعیت از سیل شهرستان شبستر
  • سیل و آبگرفتگی در اهواز / ورود آب به برخی منازل / قطع برق
  • اختلال در جمع آوری آبگرفتگی ها در اهواز به علت قطع برق
  • خسارت سیلاب به منازل مردم در شهرک شهید کشوری ایلام
  • خسارت سیلاب به منازل مردم شهرستان ملکشاهی