Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-28@23:09:48 GMT

امر به معروف نیازمند کارهای پژوهشی است

تاریخ انتشار: ۱۰ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۱۵۵۶۲۰

امر به معروف نیازمند کارهای پژوهشی است

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله رسول فلاحتی صبح دوشنبه در مراسم «امضای توافقنامه همکاری در امور حمایتی و قضایی آمرین به معروف و ناهیان از منکر» با بیان اینکه انجام فرایض دینی در بستر سالم و در سایه امر به معروف است، بیان کرد: در تعالیم دینی آمده است که قلم علما از خون شهدا بالاتر است زیرا شهدا به خاطر قلم علما و هدایت مردم به میدان می‌روند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه جایگاه افراد فعال در حوزه امر به معروف و نهی از منکر بسیار مهم است، اضافه کرد: بسیاری از منکرات جامعه ریشه در بی توجهی و کار نکردن در این حوزه دارد و بزرگترین منکراتی که در جامعه ما وجود دارد، ناشکری است.

نماینده ولی‌فقیه در گیلان با تاکید بر اینکه اگر جامعه‌ای ناشکری کند عذاب نازل می‌شود، تصریح کرد: ایران از همه نظر ثروتمند است اما عده‌ای سرمایه دار پول خود را در مسیر منکرات استفاده می‌کنند.

آیت‌الله فلاحتی با اشاره به اینکه کسی که در مسیر محو منکر حرکت می‌کند مقام بالایی دارد، اظهار کرد: مسیحیت و وهابیون برای ترویج عقاید خود هزینه‌های زیادی می‌کنند.

امام جمعه رشت با بیان اینکه یکی از بزرگترین اهداف راه اندازی ستاد امر به معروف است، افزود: دامنه و گستره امر به معروف وسیع است و همه بخش‌ها و دستگاه‌ها نیازمند نظارت هستند.

وی با تاکید بر ضرورت انجام کار پژوهشی در حوزه امر به معروف، ادامه داد: عملیاتی کردن امر به معروف مهم است و مردم باید نتیجه آن را در عمل ببینند و این توافقنامه امر خوبی است.

نماینده ولی‌فقیه در گیلان با بیان اینکه بنا است از آمران به معروف حمایت شود، عنوان کرد: بنای امر به معروف بر التهاب آفرینی نیست بلکه ایجاد امید و امنیت توسعه دار و پایدار است.

آیت‌الله فلاحتی بیان کرد: برای اجرای این تواقفنامه نیازمند همکاری و مشارکت همگان هستیم تا جامعه ای به دور از فساد و هنجارشکنی داشته باشیم.

کد خبر 5084254

منبع: مهر

کلیدواژه: آیت الله رسول فلاحتی امر به معروف و نهي از منكر نماینده ولی فقیه در گیلان ویروس کرونا محسن فخری زاده شیراز بارش برف بارش باران محدودیت های کرونایی کرمانشاه آمار کرونا شیوع کرونا ترور دانشمندان هسته ای گرگان بوشهر هفته بسیج کمک مومنانه امر به معروف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۵۵۶۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گردهمایی بزرگ تاریخ علم

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، گردهمایی بزرگ تاریخ علم در دوشنبه ۱۰ اردیبهشت به کوشش انجمن علمی ژرفا برگزار می‌شود. هدف این گردهمایی شنیدن داستان تاریخ علم از زبان دو پژوهشگر سرشناس برای دستیابی به نگاهی صحیح‌تر به تاریخ علم است.

موضوعات گردهمایی
موضوع سخنرانی دکتر شانت باغرام عضو هیئت علمی دانشکده فیزیک دانشگاه صنعتی شریف، از انقلاب علمی تا علم مدرن است.
 دکتر امیرمحمد گمینی، عضو هیئت علمی پژوهشکده تاریخ علم دانشگاه تهران درباره انقلاب علمی و ورود علوم جدید به ایران سخنرانی خواهد کرد.
معرفی مهمانان
امیرمحمد گمینی، عضو هیئت‌علمی پژوهشکده‌ تاریخ علم دانشگاه تهران، فارغ‌التحصیل رشته‌ تاریخ و فلسفه‌ علم از مؤسسه‌ پژوهشی حکمت و فلسفه‌ ایران است.
از او آثاری چون کتاب «دایره‌های مینایی: پژوهشی در تاریخ کیهان‌شناسی در تمدن اسلامی» و کتاب «مواجهه با داروین» منتشر شده است. فعالیت پژوهشی او در زمینه‌ تاریخ نجوم در ایران و جوامع اسلامی است.
همچنین پژوهش‌هایی در زمینه‌ی تاریخ ورود علوم جدید، از جمله درباره‌‌ نظریه‌ تکامل و نجوم کپرنیکی، به ایران در مجلات پژوهشی داخلی و بین‌المللی منتشر کرده است.

شانت باغرام، کیهان­‌شناس و عضو هیئت علمی دانشکده فیزیک دانشگاه صنعتی شریف است. وی محقق پسا­دکتری در دانشگاه واترلو، موسسه فیزیک نظری پریمیتر در کانادا و همچنین پژوهشکده نجوم پژوهشگاه دانش‌های بنیادی بوده است.
باغرام برندۀ جایزه ابوریحان بیرونی فرهنگستانِ علوم ایران و جایزۀ مرکز فیزیک نظری عبدالسلام در تریسته ایتالیا شده است. او از سال ۱۳۹۳ در دانشگاه صنعتی شریف مشغول بآموزش و پژوهش است.
زمینه پژوهشی دکتر باغرام کیهان شناسی و مطالعه ساختارهای بزرگ مقیاس کیهانی برای فهم ماده تاریک و انرژی تاریک است.

این برنامه دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ساعت ۱۶:۳۰ در دانشگاه صنعتی شریف، دانشکده فیزیک، طبقه منفی ۱، تالار جناب برگزار می‌شود.

علاقه‌مندان تا یکشنبه ۹ اردیبهشت فرصت دارند با تکمیل فرم زیر، در این برنامه عمومی و رایگان شرکت کنند.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe0KHj9EGfrJu-et6NDmgs4v8-prvhjnuJF7uVYXKCYbJrIWA/viewform?usp=sf_link

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • عفاف و حیا حافظ حریم انسانی و شخصیت وجودی زن و مرد است
  • گردهمایی بزرگ تاریخ علم
  • نیازمند تحول در نگرش عمومی جامعه در حوزه وقف هستیم
  • نیازمند آگاه‌سازی پایدار برای نسل جدید هستیم
  • پویایی در جامعه نیازمند جهادی عمل کردن و تعالی فرهنگ ایثار است
  • اولین نشست رسالت اندیشی دفتر بانوان جبهه فرهنگی گیلان برگزار شد
  • امر به معروف در حجاب به گونه‌ای باشد که مردم به اصل نظام بدبین نشوند
  • مسوولان برای درمان سراغ پزشکان معروف می روند
  • لزوم تقویت برنامه‌های فرهنگی و معنوی در بنیاد شهید استان ایلام
  • ما نیازمند معلمان تراز انقلاب هستیم