Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام احمدحسین فلاحی سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، در تشریح جزئیات نشست امروز (دوشنبه 10 آذر) ‌این کمیسیون اظهار داشت: در این نشست معاون پژوهشی وزیر علوم در کمیسیون آموزش حاضر شده و در باره آمایش دانشگاه‌ها بحث و تبادل نظر کردیم.

وی افزود: معاون وزیر علوم در ابتدای این نشست گزارشی را درباره بحث پژوهش در دانشگاه ها مطرح کرد، ضمن این که درباره بحث آمایش در دانشگاه‌ها و نظام آموزش عالی هم مطالبی را مطرح کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: معاون وزیر علوم در توضیحاتش درباره طرح آمایش آموزش عالی اعلام کرد که در این طرح به کمبود دانشگاه و تعداد هیأت علمی و مباحث بودجه‌ای اشاره شده است. این در حالی است که بعد از استماع این گزارش به سوالات نمایندگان مجلس از معاون وزیر علوم مطرح شد.

وی درباره انتقاد اعضای کمیسیون آموزش به آمایش دانشگاه‌ها که از سوی وزارت علوم دنبال می‌شود، اظهار داشت: نمایندگان اصل آمایش را قبول داشتند ولی این گونه آمایش‌ها را قبول نداشتند؛ چراکه گزارشات آمایشی این چنینی موجب اعتراضات مردم شده است و حتی منجر به حذف ردیف بودجه برخی دانشگاه‌ها شده است، ضمن این که نمایندگان اعلام کردند که برخی از دلایل حذف ردیف بودجه دانشگاه‌ها به دلیل ادغام مراکز آموزشی با یکدیگر بوده است.

فلاحی گفت: برخی دیگر از نمایندگان کمیسیون معتقد بودند که به دلیل قوی‌تر بودن یک دانشگاه، عملا الحاق یک دانشگاه کوچک‌تر منجر به حذف  آن شده است ولی مقرر شد این گونه آمایش‌های وزارت علوم متوقف شده تا کمیته‌ای متشکل از نمایندگان وزارت علوم با مشارکت کمیسیون آموزش و نمایندگان شهرهایی که دارای دانشگاه هستند، آمایش جدیدی صورت گیرد.

وی همچنین افزود: محمدمهدی زاهدی عضو کمیسیون آموزش هم پیشنهاد‌ی در این باره داشتند و اعلام کردند با توجه به تجربه و حضورش در وزارت علوم، آمایش نباید در مراکز صورت گیرد بلکه باید آمایش آموزش عالی در رشته‌های دانشگاهی صورت گیرد و بررسی کنیم که چرا برخی رشته‌ها زیاد است و امکان حذف برخی از رشته‌ها وجود دارد و به سمت نیازمندی‌هایمان در بحث رشته‌های دانشگاهی شرکت کنیم و مقرر شد کمیته مذکور این کار را دنبال کند.

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی همچنین گفت: سؤال از وزیر علوم در نشست آتی کمیسیون آموزش مطرح خواهد شد.

انتهای پیام/‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

منبع: فارس

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی آموزش وزیر علوم مجلس سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس کمیسیون آموزش وزیر علوم وزارت علوم دانشگاه ها آموزش عالی رشته ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۵۷۹۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازدید نمایندگان مجلس از بخش‌های فضایی و موشکی وزارت دفاع

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی وزارت دفاع، اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی از بخش‌های فضایی و موشکی این وزارتخانه بازدید کردند و در جریان جدیدترین دستاوردهای فناورانه و دفاعی این وزارت خانه در حوزه فضایی و موشکی قرار گرفتند.

«وحید جلال‌زاده» رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در جریان این بازدید با تشکر از مجاهدت‌های خاموش متخصصین و تلاشگران وزارت دفاع و خداقوت به نیروهای مسلح به جهت پاسخ دندان‌شکن به رژیم صهیونیستی در عملیات وعده صادق اظهار کرد: در بازدیدی که امروز توسط اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی از بخش‌های فضایی و موشکی وزارت دفاع صورت گرفت پیشرفت رو به جلو صنعت دفاعی بارز و نمایان بود.

رییس کمیسیون امنیت ملی مجلس ادامه داد: طی جلسه‌ای که با مسوولان وزارت دفاع در حوزه اینده و نیازهای صنعت دفاعی برگزار شد، تصمیماتی اتخاذ شد که برای تقویت نیروهای مسلح و حمایت مجلس از صنعت دفاعی اجرایی خواهد شد.

اعضای کمیسیون امنیت ملی بر لزوم حمایت از برنامه فضایی و موشکی وزارت دفاع و ارزش افزوده قابل توجه این فناوری‌ها هم در بُعد علمی و فناورانه و هم در بعد بازدارندگی و اقتدار دفاعی تاکید کردند.

سردار «طلایی نیک» معاون توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی راهبردی و امور مجلس وزارت دفاع هم در جریان این بازدید، با اشاره به تعامل بسیار نزدیک و حمایت‌های بسیار مؤثر نمایندگان مجلس به خصوص اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس از نیروهای مسلح و وزارت دفاع اظهار کرد: این حمایت‌ها در جدیدترین مصوبه مجلس که قانون تشکیل سازمان پژوهش، علوم و نوآوری‌های دفاعی است مشخص است که یک ظرفیت جدید برای توسعه علوم دفاعی و پشتیبانی‌های دانش‌پایه و مرزشکنی دانش در حوزه فناوری‌های دفاعی را بیش از گذشته برای کشور فراهم می‌کند.

سازمان «سپند» از سال ۱۳۸۹ به پیشنهاد شهید «محسن فخری‌زاده» تشکیل شده و در حال حاضر هم فعالیت دارد، اما زیرساخت قانونی برای فعالیت آن، امر لازمی است که به تازگی به تصویب مجلس شورای اسلامی رسید.

کد خبر 6087963 محمد مهاجرانی

دیگر خبرها

  • آغاز آزمون سراسری دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی در کرمانشاه
  • رقابت داوطلبان گروه‌های ریاضی و انسانی در قزوین
  • آغاز نوبت اول کنکور/ رقابت داوطلبان گروه‌های ریاضی و انسانی در نخستین روز
  • آغاز نوبت اول آزمون سراسری از فردا در قزوین
  • دانشگاه جندی‌شاپور اهواز در مقطع ارشد «هوشبری» دانشجوی خارجی می‌پذیرد
  • بازدید نمایندگان مجلس از بخش‌های فضایی و موشکی وزارت دفاع
  • برگزاری آزمون سراسری دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور از صبح فردا ( ۶ اردیبهشت )
  • بررسی سلامت روحی و روانی در رشته‌های علوم انسانی
  • کاهش محسوس علاقه پسران به دانشگاه ها؟!
  • سلامت روحی و روانی در رشته‌های علوم انسانی بررسی می‌شود