Web Analytics Made Easy - Statcounter

داروی کرونای محقق همدانی که به گفته خودش با استفاده از ریشه گیاهان موفق به ساخت آن شده جهت بررسی بیشتر به همراه مستندات به دانشگاه علوم پزشکی همدان تحویل داده شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصر همدان؛ شاید این روزها پرطرفدارترین اخبارها، اخباری است که غیر مستقیم و مستقیم به کویید 19 برمی گردد از جمله آزمایش هایی که برای تولید واکسن تا داروهایی که ویروس را از بین می برد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از این داروها داروی کرونای محقق همدانی، اسماعیل قادری است انتشار سخنان نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس در فضای مجازی در جهت حمایت از این دارو بسیار در رسانه ای شدن و اطلاع رسانی در خصوص این دارو موثر بود.

به همین منظور علت حمایت احمد حسین فلاحی، نماینده  مردم همدان و فامنین در مجلس را از این دارو جویا شدیم.

وی با بیان اینکه این اسپری در واقع ترکیبی از چند داروی گیاهی تهیه شده است گفت: بعد از 8 ماه از ساخت دارو دیدیم کسی توجه نمی کند و مردم دارند از بین می روند و نهایتا به این نتیجه رسیدیم که آن را رسانه ای کنیم.

فلاحی اضافه کرد: از دانشگاه علوم پزشکی همدان انتظار داریم پای کار بیاید تست ها را انجام و اجازه ها را از وزارتخانه بگیرد و امیدواریم طی این هفته بتوانیم با وزارت بهداشت به نتیجه برسیم.

دراین خصوص آیت الله حبیب الله شعبانی، نماینده ولی فقیه در استان همدان هم  در گفتگو با خبرنگار ما نظر مشابهی در مورد این دارو داشت و طب سنتی را رفیق طب نوین ارزیابی کرد و گفت: سئوالی دارم آیا این طب سنتی  و همین دارویی که آقای قادری زحمت کشیده و تهیه کرده آیا نمی تواند به عنوان یک مکمل باشد، آیا کمتر از همین داروهایی که امروز در بیمارستان ها مورد استفاده قرار می گیرد نیست؟

شعبانی می گوید در شرایطی که کرونا جولان می دهد راستی آزمایی این ادعاها هزینه ای ندارد و انتظار ما بر این است  متولیان امر در این قضیه به جد ورود پیدا کنند.

در ادامه اسماعیل قادری، دانش  آموخته شیمی که می گوید کرونا را به چالش کشیده به تشریح مراحل ساخت این دارو پرداخت و گفت: سال 58 مطالعه روی درمان بیماری ویروسی توسط طب قدیم و طب سنتی را شروع و سالها در زمینه طب سنتی کار و این داروی ضد کرونای را از ریشه گیاهان گرفته ام.

و ی اظهار کرد: این ترکیباتی که از این ریشه ها به دست می آوردیم و با آن کارهایی که روی آن ها انجام می دادیم متوجه شدیم علاوه بر نقش موثر درمانی اشان اثرات سوئی از خود نشان نمی دهند.

وی در خصوص ارسال داروی کرونایش به بیمارستان بقیه الله جهت انجام آزمایشات گفت: بعد از اینکه دارو را در اختیار بیمارستان بقیه الله قرار دادیم، بعد از آزمایش های لازم به ما خبر دادند که کد اخلاق گرفتیم و شروع روی تست بالینی کردیم.

ولی متاسفانه این موفقیت ها به فراموش سپرده شد قادری می گوید الان دارم خفه می شم این همه کار و زخمت کشیدم و می دانم همه پروتکل ها در بیمارستان بقیه الله 2بار به انجام رسیده ولی الان معطل هستم.

در ادامه گفتگویی با رشید حیدری مقدم، رییس دانشگاه علوم پزشکی همدان صورت گرفت که امیدوارهایی ایجاد کرد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: در خصوص داروی آقای قادری راه حلش این است که ایشان بیاید دارو با ترکیباتش را  همچون مکانیسم اثرش و اثر احتمالی که دارد را به ما کتبا اعلام کند.

وی اضافه کرد: در ادامه در معاونت پژوهشی، تحقیقاتی و فناوری کمیته اخلاق تشکیبل و پروپزال را مصوب می کنند و یک کارگروه پژوهشی مرتبط تاسیس و سپس ما می توانیم روی بیمارها انجام و اثرش را بررسی کنیم .

لازم به ذکر است با پیگیری ها بالاخره مستندات داروی کرونای آقای قادری توسط نماینده وی به دانشگاه علوم پزشکی تحویل داده شد و بشریان، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی همدان  قول داد ظرف یک هفته آینده طرح ایشان را بررسی و نتایج را اعلام کنند، ما هم منتظر می مانیم تا نتایج بررسی اعلام شود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی همدان داروی کرونای طب سنتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۵۸۷۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه محقق اردبیلی میزبان اولین کنفرانس بین المللی موزه

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اردبیل مدیرکل دفتر سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی امور پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: هویت‌های ملی در هر حوزه ای باید ثبت جهانی شود و دستگاه‌های متولی در این رابطه و برای حفظ و نگهداری پیشینه فرهنگی و اجتماعی کشور رسالت خطیری بر عهده دارند.

نخستین کنفرانس بین المللی موزه‌ها با همکاری سه وزارتخانه علوم، تحقیقات و فناوری و میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و وزارت کشور در حال برگزاری است.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • بخشی از رونق تولید با خرید کالای ایرانی محقق می‌شود
  • بررسی راه‌های توسعه همکاری علوم پزشکی شیراز با دانشگاه پزشکی تاجیکستان
  • دانشگاه محقق اردبیلی میزبان اولین کنفرانس بین المللی موزه
  • رتبه دانشگاه محقق اردبیلی در رتبه‌بندی‌های بین‌المللی قابل توجه است
  • بررسی راه‌های توسعه همکاری دانشگاه علوم پزشکی شیراز با دانشگاه پزشکی تاجیکستان
  • رقابت بیش از ۲۳ هزار داوطلب همدانی در آزمون سراسری
  • بازگشایی مجدد بیمارستان صحرایی در شهرک دانش و سلامت
  • افزایش ۵.۶ درصدی اهدای خون همدانی‌ها در سال گذشته
  • وعده مسئولان صندوق رفاه دانشجویی با بودجه ۱۴۰۳ محقق می‌شود؟
  • هشدار سرمازدگی به باغداران همدانی