Web Analytics Made Easy - Statcounter

دولت مردان تدبیر و امید از نخستین روزهای سال ۹۹ با اظهار نظرهای غیر کارشناسی و اقداماتی غیر اصولی صدماتی را بر پیکره رسانه های کشور وارد کرده اند که تا سال ها جبران نخواهد شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کردتودی، دولت روحانی در سال ۹۲ در حالی فعالیت خود را آغاز کرد که مدیران و تصمیم گیران کشوری و استانی آن با شعار ایجاد فضای باز برای رسانه ها سعی بر پیشبرد امور  داشتند اما در عمل این شعار را بازیچه ای قرار دادند تا بی تجربگی مدیریتی بسیاری از مدیران ناتوان را بپوشانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بسیاری از جلسات و شوراهای تخصصی در استان هایی همچون کردستان که سالهای متمادی با حضور خبرنگاران و به صورت علنی برگزار شد به پستوهای دولت تدبیر و امید گسیل داده شد و خبرنگاران نامحرمانی قلمداد شدند که نباید در هر جایی حضور داشته باشند.

دولتمردان تدبیر و امید در کردستان با فشار بر اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی به عنوان متولی عرصه رسانه در استان توانستند که تشکل فراگیر مطبوعاتی در استان مرزی کردستان را با سیطره خود در آورده و این تشکل را نیز به انحراف بکشانند.

حال پس از ۷ سال از عمر دولت تدبیر و امید شاهد چند دستگی در فضای رسانه های کردستان، ایجاد جوخه ترور رسانه ای در فضای مجازی برای ضربه زدن به فعالان رسانه ای استان، گسیل دادن افراد فاقد صلاحیت به مجموعه رسانه و ده ها مشکل ساختاری در حوزه مطبوعات و رسانه های مجازی کردستان هستیم که همگی ثمره دخالت های بی جای دولت مردان تدبیر و امید در استان است.

شخص رئیس جمهور و اکثر مدیران استانی وی طی این هفته سال از هیچ تلاشی برای تحقیر و تضعیف رسانه های داخلی به ویژه رسانه های محلی دریغ نکردند و آنچنان مردم را نسبت به رسانه های داخلی بی اعتماد کردند که سال ها توطئه‌ دشمنان نمی توانست نتایج مخرب اینچنینی داشته باشد.

رئیس جمهور در ایام تعطیلات عید امسال در اقدامی برنامه ریزی شده و موذیانه اعلام می دارد که رسانه ها به دلایل شرایط کرونایی تا بیستم فروردین حق چاپ ندارند و این در حالی است که هر سال رسانه های مکتوب کشور و چاپخانه ها تا بیستم فروردین چاپ ندارند.

این اعلام رسمی رئیس جمهور موجب شد که رسانه های مکتوب بسیاری از مخاطبان خود را از دست دهند و حساسیت های ویژه ای نیز در جامعه در خصوص خرید نشریات ایجاد شود.

متاسفانه شخص رئیس جمهور و مشاوران وی با این حربه ناجوانمردانه بسیاری از رسانه های منتقد و مستقل را به ورطه نابودی و ورشکستگی کشاندند و همزمان نیز با دست کاری دستورالعمل های ویژه یارانه و کاغذ مطبوعات بسیاری از حمایت ها را لغو کردند.

عمق این فاجعه تا جایی رسیده است که از ۱۰۸ رسانه دارای مجوز در کردستان در حوزه مکتوب و مجازی تنها ۵ رسانه موفق به دریافت حمایت از دولت طی سال جاری شده اند که بیشتر این رسانه ها هم به نوعی وابسته به دولت بوده اند.

گران شدن چندین باره هزینه های چاپ در کنار قطع حمایت های دولت به بهانه های واهی موجب رکودی بزرگ در عرصه رسانه شده است و می توان گفت آرزوی دولت مردان تدبیر و امید برای خالی شدن فضای نقد از عملکرد ضعیفشان در آخرین روزها و ماه های کاری در حال بر آورده شدن است.

البته تضعیف رسانه های مکتوب و مجازی محلی آسیبی بزرگ در جامعه قلمداد شده و بدون شک تبعات منفی آن در روی آوردن مردم به رسانه های خارجی و تغییر ذائقه مخاطبان رسانه ها در کشورمان نمایان خواهد شد و بازآوری اعتماد از دست رفته به رسانه های داخلی شاید تا سال های متمادی امکان پذیر نباشد.

یادداشت: خبات ساعدی

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: تدبیر و امید رئیس جمهور رسانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۶۶۶۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایت گری جزء اولویت‌های مسئولان باشد

                                                                 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز ایلام؛ سپهر خلجی در نشست شورای اداری استان ایلام با اشاره به اینکه روایت اقدامات انجام گرفته در دولت برای مردم لازم و ضروری است اظهار داشت: تبیین، رفع شبه و روایت گری جزو اولویت‌های مسؤولان باید باشد، و مسئولان مقایسه‌ای از آمار عملکرد دولت را به مردم ارائه دهند.

وی بیان کرد: آرایش رسانه‌ای دشمن آفندی شده است، یعنی علاوه بر برجسته کردن نقاط ضعف، حتی به نقاط قوت کشور هم حمله رسانه‌ای می‌کنند.

رییس شورای اطلاع رسانی دولت افزود: درگیر جنگ رسانه‌ای و روایت‌ها هستیم، الان حوزه جنگ رسانه‌ای دشمن بیشتر در بخش اقتصادی است .

خلجی با اشاره به اینکه وظیفه ما امیدآفرینی و اعتماد سازی است، عنوان کرد: ما رشد بالای ۶ درصد در کشور را تجربه کردیم و این میزان به هشت درصد خواهد رسید.

وی در ادامه مطرح کرد: پیشرفت کشور در بخش‌های مختلف مثل فضایی، ارتباط با کشور‌های خارجی، قابل توجه است.

رییس شورای اطلاع رسانی دولت با اشاره به اینکه هر مدیر مسئول اصلی اطلاع رسانی دستگاه‌های اجرایی خود است عنوان کرد: باید طرح‌های سرمایه‌گذاری در استان ایلام پیوست اطلاع رسانی تعریف شود.

خلجی با بیان اینکه باید حوزه اطلاع رسانی اولویت شناخته شود یادآورشد: دستگاه‌های اجرایی از افراد توانند برای روابط عمومی استفاده کنند.

دیگر خبرها

  • دیوان لاهه خواهان توقف تلاش‌ها برای تضعیف این نهاد شد
  • درخشش بوکسور‌های جوان کردستانی در رقابت‌های قهرمانی کشور
  • کسب ۵ مدال نقره و برنز بوکسورهای کردستانی در رقابت‌های کشوری
  • تیم ملی امید عراق بازهم به المپیک صعود کرد
  • اینسایدر: برنامه پوتین جنگ همه‌جانبه با ناتو نیست، تضعیف درونی است
  • ایجاد امید با روایت‌گری درست وظیفه همه مدیران است
  • دو دهه «جنگ با ترور» بوش ارتش آمریکا را تضعیف کرده است
  • روایت گری جزء اولویت‌های مسئولان باشد
  • سهم شهرداری سنندج در اراضی الحاقی به شهر پرداخت شود
  • اعضای شورای شهر سنندج چه مطالباتی را در حضور استاندار کردستان مطرح کردند؟