Web Analytics Made Easy - Statcounter

نشانه های مهمی از نقش رژیم صهیونیستی در این ترور وجود دارد و ایران حق اقدام تلافی جویانه را برای خود محفوظ می داند. بلا تردید ناکامی رژیم تروریستی آمریکا در به زانو درآوردن مردم کشورمان بواسطه ی تروریسم اقتصادی و شکست ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، دشمنان نظام اسلامی را بر آن داشته است تا مسیرهای دیگری را برای رسیدن به اهداف پلید خود، آزمایش کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیروزی بایدن در راس حزب دمکرات آمریکا و اظهارات مثبت او و دستیارانش در امور مربوط به ایران از جمله بازگشت به برجام، موجب نگرانی دیپلماسی و برجام ستیزان خارجی و داخلی شد و اقدام برای ترور شهید فخری زاده با هدف جلوگیری از هر گونه گشایشی مرتبط با ایران در جامعه ی جهانی، توسط دشمنان خارجی برجام و دیپلماسی صورت گرفت. دیپلماسی و برجام ستیزان داخلی نیز فرصت را غنیمت شمرده و با حمله به دیپلماسی باوران و برجام آفرینان، خواهان بسته شدن مسیر دیپلماسی با ممنوعیت هرگونه مذاکره احتمالی در آینده، خروج از برجام و توقف هرگونه همکاری با آژانس بین المللی انرژی اتمی، هستند تا تکمله ای برای رسیدن به هدف مشترک بزنند.

این همکاری نانوشته و کارشکنیها از زمان آغاز مذاکرات هسته ای میان 1+5 با ایران و توافق برجام وجود داشته است که نهایتا به خروج ترامپ از برجام و پیگیری سیاست فشار حداکثری علیه مردم کشورمان منجر گردید. آنها بدنبال تداوم تشنج و شاید پررنگتر شدن تنش در روابط میان ایران و غرب به ویژه آمریکا در دوره بایدن هستند تا به گونه ای مانع از رویکرد جدید در آمریکا و کاهش فشارهای حداکثری آمریکا علیه مردم مظلوم کشورمان شوند و بتوانند ماهی مورد نظر خود را از آبهای گل آلود صید کنند.  

مخالفین داخلی همیشه در کمین نشسته اند تا با رخ دادن هر اتفاق با ربط و بی ربطی، دیپلماسی باوران و برجام آفرینان را آماج حملات خود قرار دهند. اگر بپذیریم که دشمنان خارجی، هدایتگر دیپلماسی یا برجام ستیزان داخلی نیستند، باید اعتراف کنیم که شناخت خوبی از روحیات آنها پیدا کرده اند و از تحرکات و مواضع آنها در راستای اهداف پلید خود بهره برداریهای کلانی می کنند. برای نمونه رابرت اینهورن، عضو ارشد و کارشناس منع گسترش در موسسه بروکینگز می گوید: «تندروها در ایران این اقدام (ترور شهید فخری زاده) را فرصتی برای تشدید مخالفت با مذاکره با آمریکا و زنده کردن برجام خواهند شمرد.» در دو روز گذشته تندروهای داخلی، «مذاکره» یا «برجام» را بعنوان عامل ترور شهید فخری زاده معرفی کرده و در مقابل برخی از دفاتر استانی وزارت امور خارجه تجمعاتی برگزار کردند. باید پرسید، اگر مذاکره یا برجام موجب ترور شهید فخری زاده شده است، پس عامل ترور شهیدان گرانقدر: اردشیر حسین‌پور، علی‌محمدی، شهریاری، رضایی‌نژاد و احمدی‌روشن که در زمان دولت مورد حمایت تندروها صورت گرفت، چه بوده است؟ چرا در آن زمان هیچ اعتراضی به ادامه مذاکره با سرپرستی سعید جلیلی نشد؟ چرا در آن زمان دولت یا وزارت امور خارجه متهم به سازشکاری نشدند؟ و ...

یکی از نمایندگان مجلس که در اتهام زنی های بی پایه و اساس ید طولایی دارد و معلوم نیست چرا در زمین دشمن بازی کرده و به منافع و امنیت ملی بی توجه است، طی توئیتی نوشت: «جناب روحانی در زمان ریاست شما بر قوه مجریه و با اصرار دشمن و تاکید شخص جنابعالی دانشمند هسته‌ای کشورمان دکتر ‎محسن فخری زاده با آمانو ملاقات داده شد، قطعا روزی باید در محکمه عدالت پاسخگو باشید که این چنین راحت سرمایه های کشور را در دسترس جاسوسان و قاتلان موساد قرار دادید.» این در حالی است که بنابر اعلام رسمی سازمان انرژی اتمی اساسا چنین ملاقاتی صورت نگرفته است. نماینده دیگری که بر کرسی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی تکیه زده و باید بیش از همه مراقب مکر دشمنان در تفرقه افکنی باشد، در بخشی از توئیت خود نوشت: «ای کاش سیاسیون و کاسبکاران مذاکره هم به اندازه دشمنان بر اهمیت مسیر شهید فخری زاده در تامین و تضمین منافع ملی و حیاتی ملت واقف بودند و خطر نفوذ را جدی میدانستند.» باید گفت خطر نفوذ جدی است، ولی افرادی می توانند نفوذی باشند که در راستای اهداف دشمنان با تندروی های خود به تفرقه افکنی پرداخته و بر خلاف سخنان رهبر معظم انقلاب به مسئولین دیپلماسی کشورمان حمله می کنند. برای نمونه رهبر انقلاب بارها از دکتر ظریف رئیس دستگاه سیاست خارجی که هدایت مذاکرات را بر عهده داشته است با تعابیری چون «فرزند انقلاب، امین، غیور، شجاع، متدین، خستگی‌ناپذیر، مدافع اهداف، باوجدان و صاحب احساس مسئولیت و دوست عزیز» خطاب کرده اند.

در پس ترور شهید فخری زاده چه نکته حایز اهمیت است:

1-  حمله به دیپلماسی باوران و برجام آفرینان تنها به تضعیف جایگاه آنان در مقابل دشمنان ایران منجر می شود و خدمتی بزرگ به دشمنان ایران است. اگر مجریان سیاست خارجی مجبور به صرف بخشی از توان خود برای پاسخگویی به اتهامات بی پایه و اساس مطروحه در رسانه ی ملی یا مجلس نکنند، قطعا تمامی توان آنها به مبارزه با بدخواهان نظام اسلامی در سطح جهانی و تامین حداکثری منافع و امنیت ملی صرف خواهد شد.

2-  ورای بازیهای سیاسی، باید اذعان نمود که ترور شهید فخری زاده حفره یا شکاف امنیتی بزرگ در داخل ایران را نشان می دهد و رفع این شکاف باید بالاترین اولویت در کشور باشد. در درجه نخست باید منابع اطلاعاتی و شبکه گسترده جاسوسان دشمن را شناسایی کرده و راه نفوذ را بست. جدال‌های جناحی بر سر انتقام یا برجام، دامیست برای سرپوش گذاشتن بر این حفره. باید دور زد، برگشت و سیستم را پاکسازی کرد. این بار باید نفوذیان را در میان افرادی جستجو کرد که خود را انقلابی تر از همه جا زده و تندترین شعارها را علیه رژیمهای تروریستی آمریکا و صهیونیسم می دهند. قطعا این افراد در پشت شعارهای تند خود علیه دشمنان ایران مخفی شده اند تا بهتر به اهداف ضد ایرانی خود برسند. این افراد باید شبیه خاوری باشند که چفیه بر دوش داشت و روی در اتاقش نوشته بود، "بدون وضو وارد نشوید"؛ او بعد از نماز جماعت فریاد می‌زد، "دعای فرج یادت نره. ...."

3-  سکوت مرگبار کشورهای اروپایی بار دیگر استاندارد دوگانه ی آنها را در قبال حقوق بشر و تروریسم به نمایش گذاشت. رویکرد دوگانه ی آنها موجب تشدید اقدام‌های تروریستی و ضد بشری رژیم صهیونیستی، شده است و بلاتردید غرب در اینگونه اقدامات ضد بشری سهیم است.

در پایان باید گفت: در جامعه ی بین الملل دوست و دشمن دائمی وجود ندارد و منافع ملی هدایتگر تمامی کشورها در سیاست خارجی است. بنابراین آنچه باید سیاست خارجی کشور را تنظیم کند، منافع ملی با حفظ اصول و در نظر داشتن «عزت، حکمت و مصلحت» است. «چشمها را باید شست/جور دیگر باید دید.»

*کارشناس سیاست خارجی و روابط بین‌الملل

310 310

کد خبر 1461608

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: سیاست خارجی محسن فخری زاده دانشمند ایرانی ترور شهید فخری زاده سیاست خارجی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۶۸۸۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای نفوذ سرویس‌های جاسوسی به هیئت‌ها و ترور حاج صادق آهنگران از زبان خودش + فیلم

صادق آهنگران، مداح پیشکسوت کشور در برنامه «برمودا» شبکه نسیم در پاسخ به سوال کامران نجف‌زاده که شما در جایی گفته بودید که احتمال نفوذ سرویس‌های جاسوسی غرب در بین مداحان و هیئت‌ها هست، تصریح کرد: ما عملاً می‌دیدیم محتوای شعرها در برخی هیئت‌ها بخصوص در جوانان سخیف است. هرچه هم تذکر می‌دادیم، گوش نمی‌کردند. وقتی مداحی جوان باشد، سواد آنچنانی هم نداشته باشد و صدای خوب داشته باشد، وقتی در هیئتی بخواند و نیاز به خوراک داشته باشد، شاهد چنین نفوذی هستیم.

آهنگران ادامه داد: وقتی دشمنان دیدند که جوانان با مداحی و اشعار حماسی راهی جنگ هشت ساله دفاع مقدس می‌شوند و فهمیدند امثال شهید حججی‌ها و مدافعان حرم بچه هیئتی هستند، برنامه‌ریزی‌ها برای نفوذ شروع شد. بلافاصله انحرافات در هیئت‌ها شروع شد و محتوای شعرها ضعیف شد. از بعضی بیانات ناپخته مداحان معلوم بود که آن جمله جمله سنگین و وزین نیست و گاهی برای جوانان محرک است. ما در هیئت رزمندگان روی محتوای اشعار مداحی‌ها کار کردیم، تا اینکه آیت‌الله سید احمد خاتمی، امام جمعه موقت تهران گفت که سرویس‌های جاسوسی در حال نفود به هیئت‌ها هستند. آنجا بود که مطمئن شدیم حدسمان درست است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

مداح پیشکسوت کشور در پاسخ به این سوال که آیا این گفته به سند نیاز ندارد؟ گفت: نیروهای اطلاعاتی باید بگویند چه کسانی را گرفتند و چه کسانی نفوذی بودند. آدم نفوذی با یک واسطه نمی‌آید.

وی در پاسخ به این سوال که قرار بود شما را ترور کنند؟ توضیح داد: دو سه مورد بود. یکبار اطلاعات سپاه مرا خواست و گفت فردی را گرفتیم که اسم شما جزو لیستی بوده، که می‌خواسته شما را ترور کند. یکبار دیگر هم خانمی در منزلمان را زد و گفت که دیگر آقای آهنگران مداحی نکند. برادرم جزو منافقین است و قصد ترور شما را دارد، ولی من با او موافق نیستم. مادرم هم بلافاصله گفت که اگر خدا بخواهد، پسرم را ترور می‌کنند. مادرم دم در می‌رود، تا با آن خانم صحبت کند. بعد پدرم متوجه حضور آن خانم می‌شود و به دم در می‌رود. وقتی هم که آن خانم رفت، پدرم متوجه حضور دو پسر شد، که با آن خانم رفتند. احتمال دادیم که آن خانم می‌خواست مرا بیرون بکشد، تا دست به ترور بزنند. از آن زمان در لیست حفاظتی‌ها قرار گرفتم. البته الان محافظ ندارم.

آهنگران در پاسخ به سوال نجف‌زاده که از بین مداحان جدید کار کدوم را می‌پسندید؟ گفت: مهدی رسولی. من مهدی را خیلی دوست دارم؛ چون هم پسر شهید است، هم در وادی مهدی باکری و شهداست. او روی برنامه‌هایش خیلی کار می‌کند. یکبار کنارم نشست و برنامه‌هایش را برایم توضیح داد، که هنگام مداحی چه چیزهایی را یادداشت می‌کند و چه محتواهایی در اشعارش هست.

این مداح درباره تاسیس دانشکده مداحی که مدتی به دنبال تاسیسش بود، گفت: دکتر سنگری پیشنهاد تاسیس دانشکده مداحی را داد. اختلاف‌نظرها بابت تاسیس دانشکده زیاد بود. عده‌ای می‌گفتند دانشکده باید زیر نظر حوزه علمیه برود، ولی بعضی‌ها می‌گفتند باید جدا از حوزه علمیه باشد. کار به جایی رسید تا شخص ذی‌نفوذی مانع تاسیس آن شد. وقتی یک مداح پشت میکروفن قرار می‌گیرد، باید به عربی، تاریخ و احادیث مسلط باشد. مداحان قدیم اینگونه بودند.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری رادیو تلویزیون

دیگر خبرها

  • ماجرای نفوذ سرویس‌های جاسوسی به هیئت‌ها و ترور حاج صادق آهنگران از زبان خودش + فیلم
  • طعنه سنگین روحانی به وضعیت مشارکت در انتخابات
  • گسترش همکاری‌ها با کشور همسایه کمکی به دیپلماسی فرهنگی است
  • (عکس) سعید جلیلی و فیدل کاسترو در یک قاب
  • سرکوب جنبش‌های اعتراضی دانشجویان حامی فلسطین جلوه حقوق بشر آمریکایی است
  • آمریکا خود را به دیوانگی زد و برجام را پاره کرد /واکنش ها به اعتراضات دانشجویی در آمریکا از تریبون نماز جمعه
  • تلاش سعید جلیلی برای گرفتن عکس یادگاری با فیدل کاسترو | تصویر
  • آیا جان توافق ایران و عربستان با ابتکار چین در خطر است؟/ پکن از ترس تحریم های ثانویه فروش نفت از تهران را کاهش خواهد داد/ دیپلماسی تلفنی چین میان ایران و آمریکا موفق بود
  • عکس احمدی‌نژاد و سعید جلیلی ۲۰ سال قبل
  • وقتی «فرهنگ» در میدان «دیپلماسی» قد عَلَم می‌کند