Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-29@03:46:28 GMT

ملخ‌ها دو ماه زودتر به بوشهر آمدند

تاریخ انتشار: ۱۱ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۱۷۱۶۵۸

ملخ‌ها دو ماه زودتر به بوشهر آمدند

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان ازبوشهر، خسرو عمرانی معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر چندی پیش در گفت‌وگو با خبرنگار ما گفته بود، با توجه به اینکه ملخ‌ها در شهریور در یمن و عربستان دیده شده‌اند اگر بارندگی‌‎ها مناسب باشد باید زودتر از دو سال گذشته منتظر  ورودشان به استان باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حالا به گفته او، اولین دسته ملخ صحرایی چهار روز پیش یعنی ۷ آذر در استان دیده شده است.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر در گفت‌وگو با خبرنگار ما افزود: نخستین توده ملخ صحرایی  جمعه به شهرستان‌های گناوه و دیلم وارد شده و دومین توده ملخ صحرایی هم دیروز (دوشنبه ۱۰ آذر) در شهرستان گناوه و دشتستان دیده شده است.

عمرانی ادامه داد: کانون ریزش ملخ در همان روز شناسایی شد اما با توجه به بارندگی امکان ورود به عرصه‌ها نبود و عملیات سمپاشی دیشب در شهرستان گناوه در سطح ۷۵ هکتار انجام گرفت و امشب نیز سمپاشی در شهرستان دشتستان شروع می‌شود.

بیشتر بخوانید

ملخ‌ها زودتر به بوشهر می‌آیند

او پیش بینی کرد: سطح آلودگی حدود ۱۰هزار هکتار باشد.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر بیان کرد: امسال ملخ‌ها دو ماه زودتر وارد استان شده‌اند و با توجه به جهت جریانات جوی همچنان احتمال ریزش جدید داریم و ورود ملخ در اواخر بهمن و اسفند نیز وجود دارد.

عمرانی گفت: در این صورت عملیات سمپاشی در سه مرحله شامل اکنون مبارزه با ملخ بالغ، بهمن و اسفند با پوره این ملخ‌ها و ملخ بالغ ریزشی و از اواخر فروردین ۱۴۰۰ با پوره ملخ‌ها خواهد بود.

او عنوان کرد: بنابراین سطح مبارره، تعداد مراحل و سختی کار بسیار مصاعف‌تر خواهد شد و از همه دستگا‌ه‌ها و به ویژه مردم، دهیاران و شورا‌های اسلامی روستا کمک می‌خواهیم.

ملخ‌های صحرایی که به آن‌ها ملخ دریایی هم می‌گویند سال ۹۷، پس از حدود ۵۰ سال به این استان آمدند.

این آفت برای دومین سال پیاپی از اسفند ۹۸ به استان بوشهر هجوم آورد.

این هجوم که بهار امسال هم ادامه داشت، وسیع‌تر بود به طوری که گاه جمعیت ملخ‌ها در برخی مناطق به ۱۰ تا ۲۰ برابر پارسال رسید اما تجربه قبلی باعث شد سطح مبارزه کمتر و زمان آن کوتاه‌تر باشد.

 در دوره نخست، مبارزه با این آفت در سطح ۱۰۴ هزار هکتار صورت گرفت، اما امسال با وجود هجوم بیشتر ملخ‎ها این میزان به ۴۲ هزار و ۶۳۰ هکتار رسید.

انتهای پیام/ک

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ملخ صحرایی هجوم ملخ ها حمله ملخ محصولات کشاورزی منابع طبیعی استان بوشهر ملخ ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۷۱۶۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۰۰۰ هکتار زمین برای شهرهای مولد کشاورزی استان بوشهر مصوب شد

به گزارش خبرنگار مهر، احمد محمدی‌زاده بعد از ظهر شنبه در نشست شهر مولد استان بوشهر با حضور معاون وزیر جهاد کشاورزی اظهار کرد: در راستای توسعه اقتصاد دریاپایه در استان بوشهر اقدامات خوبی صورت گرفته است.

وی توسعه تولید با مشارکت مردم را یک اولویت بسیار مهم دانست و بیان کرد: در این راستا طرح‌های اقتصادی متعددی با مشارکت مردم در استان بوشهر در حال اجرا است.

استاندار بوشهر با اشاره به اجرایی شدن نخستین شهر مولد کشاورزی استان بوشهر اظهار داشت: ایجاد زیرساخت‌های لازم در این شهر مولد در دستور قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه در استان بوشهر ۲ شهر مولد مصوب شده است، گفت: شهرک مولد اول نهایی شده و حدفاصل دلوار تنگستان و بوشهر قرار دارد.

استاندار بوشهر شهر مولد یادشده را بنام دلیران تنگستان اعلام و بیان کرد: این شهر در سواحل خلیج فارس منطقه دلوار تنگستان قرار دارد و این مجموعه در مساحت ۸۵۰ هکتار اجرایی شده است.

محمدی‌زاده با تأکید بر تسریع در اجرا این طرح و واگذاری اراضی آن به جامعه هدف گفت: اراضی شهر مولد دلیران تنگستان از اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری به امور اراضی و سپس به شرکت شهرک‌های کشاورزی استان بوشهر منتقل می‌شود.

وی با قدردانی از همکاری دستگاه‌های مختلف اجرایی و نظارتی در اجرایی‌شدن این طرح اضافه کرد: در مجموع در ۲ شهر مولد کشاورزی استان بوشهر ۲ هزار و ۵۰ هکتار زمین مصوب و اجرایی شده است.

استاندار بوشهر با بیان اینکه ۸۵۰ هکتار اراضی ساحلی استان مربوط به شهر مولد اول و یک‌هزار و ۲۰۰ هکتار دیگر به شهر مولد دوم اختصاص دارد گفت: شهر مولد کشاورزی دلیران تنگستان با مشارکت قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) اجرایی شده است.

محمدی‌زاده ادامه داد: در شهرهای مولد، زندگی و کار در کنار هم ویژه خانواده‌ها طراحی شده که نقش مهمی در ایجاد اشتغال پایدار جوانان بومی استان بوشهر دارد.

کد خبر 6090289

دیگر خبرها

  • اسناد مالکیت ۸۷۴ هکتار زمین طرح نهضت ملی مسکن استان بوشهر صادر شد
  • ۴۰ هزار تن گندم در استان بوشهر برداشت می‌شود
  • برداشت ۱۵ هزار تن گندم از مزارع استان بوشهر
  • ۲۰۰۰ هکتار زمین برای شهرهای مولد کشاورزی استان بوشهر مصوب شد
  • تصویب احداث ۲شهرمولد کشاورزی در بوشهر
  • ۲ شهرک مولد کشاورزی در بوشهر ساخته می‌شود
  • سند تک برگ اراضی به کشاورزان بوشهر تحویل داده شد
  • خسارت خشکسالی به ۱۴۰ هزار هکتار محصول گندم بوشهر
  • حضور بیش از ۲۷۰ نفر از کادر پزشکی لرستان در بیمارستان تخصصی دلفان
  • برپایی بیمارستان تخصصی صحرایی در شهرستان دلفان