Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-30@09:31:28 GMT

بسیج تا ریشه کنی کرونا در کنار مردم است

تاریخ انتشار: ۱۱ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۱۷۵۲۴۸

بسیج تا ریشه کنی کرونا در کنار مردم است

جانشین سپاه امیرالمؤمنین (ع) استان ایلام در این برنامه گفت: این طرح بر مبنای تفاهم نامه ای سازمان بسیج و وزارت بهداشت با هدف مقابله با کرونا شکل گرفته است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ایلام بیدار، "قدرت الله کریمیان"، جانشین سپاه امیرالمؤمنین (ع) استان ایلام در برنامه طرح  محله به محله برای مبارزه باویروس کروناگفت: این طرح بر مبنای تفاهم نامه ای سازمان بسیج و وزارت بهداشت با هدف مقابله با کرونا شکل گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار کرد: بر مبنای این دستورالعمل هماهنگی های لازم در سطح استانداری ها انجام گرفت و در سطح همه شهرستان ها، فرمانداری ها، بخشداری ها، دهیاری ها و پایگاه های مقاومت، هماهنگی ها و آموزش های لازم انجام گرفت.

کریمیان افزود: در همه شهرستان ها با همکاری و هماهنگی دانشگاه علوم پزشکی، مراکز بهداشت و سپاه این اتفاق مهم صورت گرفت و امروز این طرح سپهبد شهید قاسم سلیمانی اجرا می شود.

جانشین سپاه امیرالمؤمنین (ع) استان ایلام بیان کرد: برای این طرح از ظرفیت مردم استفاده شده و هماهنگی بین بخشی در دستور کار قار گرفته است بطوریکه در یک مقطع زمانی خاص این طرح شروع و به سرانجام برسد.

وی اشاره کرد: امید است در اجرای این طرح و در یک مقطع زمانی چهار ماهه و تا پایان سال به قطع زنجیره ویروس کرونا منجر شود و اگر زمان بیشتری هم نیاز بود تمهیدات لازم نیز در دستور کار قرار خواهد گرفت.

کریمیان افزود: برای این مهم که بتوانیم این طرح با قدرت و سلامت انجام بگیرد و به همه آن اهدافی که برای این طرح ترسیم کردیم برسیم، آموزش های لازم نیز به بهترین شیوه انجام گرفته است.

وی در تشریح این برنامه گفت: کل استان ایلام را به 15 منطقه تقسیم کردیم و در ذیل این مناطق 65 بلوک بندی انجام گرفته که برای هر بلوک یک کمیته عملیاتی تقسیم شده و در ذیل این کمیته تیم های مراقبتی، تیم های نظارتی و تیم های حمایتی انجام وظیفه می کنند. در قالب تیم های حمایتی که وظیفه اصلی آن بر عهده بسیج است، تعداد 400 تیم حمایتی در کل استان سازماندهی شده که امروز رسما در کل استان، هماهنگ با کل کشور این طرح را شروع خواهیم کرد.

در همه پایگاه های مقاومت و در همه محله ها تیم بندی انجام گرفته و 84 تیم مراقبتی توسط دانشگاه علوم پزشکی انجام گرفته و 265 تیم نظارتی و رهگیری توسط دانشگاه علوم پزشکی، هلال احمر و سپاه در دستور کار قرار گرفته است.

اگر این هماهنگی و هم افزایی و این ظرفیت ها نباشد ما نمی توانیم این ویروس را مهار کنیم، باید هر کدام در حد توان خودمان را به نحو احسن انجام دهیم تا بتوانیم این ویروس منحوس را مهار کنیم و این کار شدنی است.

انتهای پیام

منبع: دانا

کلیدواژه: استان ایلام انجام گرفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۷۵۲۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، نتایج یک پژوهش‌ جدید در بریتانیا نشان می‌دهد که ۲ میلیون نفر در سراسر این کشور همچنان از علایم کووید طولانی رنج می‌برند که ۳۸۱ هزار نفر از این افراد، فعالیت‌های روزانه خود را محدود کرده‌اند.

اداره ملی آمار بریتانیا اعلام کرد که ۳.۳ درصد از افرادی که داده‌هایشان در این پژوهش مورد مطالعه قرار گرفته است، بین ۶ فوریه تا ۷ مارس اعلام کردند که پس از ۴ هفته همچنان دارای علایم کووید هستند.

نتایج این پژوهش که روز پنج‌شنبه ۲۵ آوریل منتشر شده، نشان می‌دهد که ۰.۴ درصد به تعداد افرادی که در ماه مارس ۲۰۲۳ از علایم کووید طولانی رنج می‌بردند افزوده شده است.

کووید طولانی یکی از عوامل افزایش جمعیت غیرفعال در بریتانیا بوده که از زمان همه‌گیری کرونا حدود ۷۰۰ هزار نفر به آن افزوده شده است.

داده‌های این پژوهش نشان می‌دهد ۹.۱ درصد افرادی که بیکار بودند یا به دنبال شغل هم نمی‌گشتند، علائم کووید طولانی را گزارش کرده‌اند که تقریباً سه برابر نرخ آن نسبت به کل جمعیت بریتانیا است.

بر اساس نتایج این پژوهش، پنج درصد از افرادی که در گروه سنی ۴۵ تا ۵۴ سال به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند، از علایم کووید طولانی رنج برده‌اند که بیشترین رقم در بین گروه‌های سنی است.

این پژوهش همچنین نشان می‌دهد که نرخ زنانی که علایم بیماری کرونا را گزارش کرده‌اند ۲۰ درصد بیشتر از مردان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بعضی معلمان استان نذر خدمت انجام می‌دهند
  • تدارک تمام زیرساخت های گردشگری سرعین تا آخر اردیبهشت ماه
  • خرید شبانه روزی گندم از کشاورزان دهلران
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • ایلام میزبان جشن‌های دهه کرامت است
  • ویژه برنامه‌های دهه کرامت در استان ایلام برگزار می‌شود
  • تشریح اقدامات بسیج ورزشکاران در هفته ترویج فرهنگ پهلوانی
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • سال گذشته اردوی راهیان نور با حضور بیش از ۱۵۰ نفر از دانشجویان برگزار شد
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!