Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-29@03:31:27 GMT

آیا موجودات فضایی ما را می‌بینند؟

تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۱۸۴۷۳۶

آیا موجودات فضایی ما را می‌بینند؟

 همانطور که بشر به جست‌وجوی زندگی فرازمینی می‌پردازد، باید در نظر داشته باشیم که ممکن است آن‌ها نیز در پی جست‌وجوی ما باشند. در همین راستا، یک مطالعه جدید با شناسایی بیش از هزار ستاره که در موقعیت مناسبی برای زیست‌پذیری قرار دارند، بر این نکته تأکید کرده است.

لیزا کالتنگر (استادیار نجوم در دانشگاه کورنل) می‌گوید: «اگر در سیاره‌هایی نزدیک به این ستاره‌ها، مشاهده‌گرانی سرگرم جست‌وجو باشند، می‌توانند نشانه‌هایی از زیست‌کره را در جوّ کره زمین ببینند».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه می‌دهد: «می‌توانیم درخشان‌ترین این ستاره‌ها را در آسمان شب بدون دوربین دوچشمی یا تلسکوپ ببینیم».

گفتنی است ستاره‌شناسان تا به امروز با روش «ترانزیت» بیش از ۴ هزار سیارهٔ فراخورشیدی کشف کرده‌اند که درخشش اندک و ناچیز مربوط به عبور یک سیاره در مدار خود از جلوی ستارهٔ میزبان را تشخیص می‌دهد. این راهبرد توسط تلسکوپ فضایی کپلر ناسا بسیار مورد استفاده قرار گرفت و در حال حاضر هم توسط جانشین آن، یعنی ماهواره بررسی سیارات فراخورشیدی TESS مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد.

گفته می‌شود که به‌زودی، پژوهشگران خواهند توانست برای یافتن نشانه‌های بالقوه زندگی، جوّ برخی از این سیارات را جست‌وجو کنند. به‌عنوان مثال، این جست‌وجو در میان انبوهی از وظایف تلسکوپ فضایی جیمز وب ۹٫۸ میلیارد دلاری ناسا نیز گنجانده شده است که قرار است در اواخر سال آینده کار خود را آغاز کند. آمدن مگاسکوپ‌های زمینی مانند تلسکوپ «غول ماژلان» نیز نویدبخش انجام چنین کار‌هایی است.

در این جست‌وجو، ۱٬۰۰۴ ستارهٔ واجد شرایط پیدا شدند. کالتنگر و همکارش در این مطالعهٔ جدید که روز ۲۰ مهر در نشریهٔ Monthly Notices of the Royal Astronomical Society منتشر شد، نوشتند که ۵۰۸ ستاره از میان این ستاره‌ها می‌توانند دست‌کم به مدت ۱۰ ساعت به مشاهدهٔ عبور زمین از روبه‌روی خورشید بپردازند».

گفتنی است نتایج جدید فقط به ستاره‌ها اشاره دارد. دانشمندان نمی‌دانند که چه تعداد سیاره به‌گرد این ۱٬۰۰۴ ستاره می‌چرخند؛ چه رسد به اینکه تعیین کنند چه تعداد از این منظومه‌ها میزبان سیاره‌هایی هستند که ممکن است برای زندگی مطابق آنچه ما می‌شناسیم مناسب باشند.

منبع: ایتنا

منبع: پارسینه

کلیدواژه: کره زمین کره زمین سبک زندگی پارسی خبر موجودات فرازمینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۸۴۷۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردمی که تلویزیون نمی‌بینند و سریال‌هایی که دیده نمی‌شود!

نتایج رصد و نظرسنجی‌های مختلف درباره میزان رویکرد مردم به سریال‌های نوروزی هشدار نگران کننده‌ای را به صدا درآورده است.

به گزارش خبرآنلاین، براساس این نظرسنجی سریال زیرخاکی ۱۹/۸۶ درصد مخاطب داشته و سریال رستگاری تنها موفق به جذب ۷/۳۴ درصد از مخاطبان صدا و سیما شده است. سریال هفت سر اژد‌ها نیز ۱۸/۱۶ درصد مخاطب داشته است! نکته مهم و قابل تامل در این نظرسنجی این است که ۵۴/۶۴ درصد مردم اصلا این ۳ سریال را ندیده اند.

به عبارت دیگر، صداوسیما علی رغم تدارک ویژه و پرهزینه شب عید و ماه مبارک، هنوز نتوانسته مخاطبان گذشته خود را پیدا کند. این ارقام نشان می‌دهد که صداوسیما همچنان دچار ریزش مخاطب بوده و طرح‌های تحول مدیران این سازمان نیز موفقیتی در پی نداشته است.

دیگر خبرها

  • حلقه‌های اطراف سحابی حلقه
  • تصویر روز ناسا: گلبرگ‌های اطراف سحابی حلقه
  • رصد عنکبوت در سیاره سرخ
  • (عکس) عنکبوت‌های درحال حرکت روی سطح مریخ
  • تصاویر عنکبوت‌های درحال حرکت روی سطح مریخ
  • فعالیت «تلسکوپ فضایی هابل» متوقف شد!
  • کشف نشانه‌ای تازه در مریخ برای اثبات وجود موجودات فضایی
  • یک فرضیه در مورد چگونگی حرکت موجودات فضایی بین سیارات
  • مردمی که تلویزیون نمی‌بینند و سریال‌هایی که دیده نمی‌شود!
  • تصاویر تایم لپس انفجار ستاره‌ای در کهکشان راه شیری