Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمانشاه رئیس دانشگاه صنعتی کرمانشاه گفت: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به منظور تکمیل پروژه سوله فناوری دانشگاه صنعتی چهار میلیارد تومان به این دانشگاه کمک کرد.

علی اکبر اختری در گفت و گو با ایسنا، بااشاره به آغاز عملیات اجرایی احداث پروژه سوله مرکز رشد، فناوری و کارآفرینی دانشگاه صنعتی از سه سال قبل، اظهار کرد: ساخت این پروژه از حدود دو سال و نیم پیش درحالی که 37 درصد پیشرفت فیزیکی داشت به علت کمبود اعتبارات متوقف ماند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی تصریح کرد: طی این مدت پیگیری های زیادی را برای اخذ اعتبار به منظور اتمام این پروژه انجام دادیم تا اینکه در نهایت موافقت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری را برای اختصاص بخشی از اعتبار مورد نیاز گرفتیم.

رئیس دانشگاه صنعتی کرمانشاه اضافه کرد: براین اساس، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اخیرا چهار میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل این پروژه تخصیص داده که به محض دریافت عملیات اجرایی پروژه از سر گرفته می‌شود.

وی یادآورشد: علاوه براین چهار میلیارد تومان، حدود سه تا چهار میلیارد تومان دیگر هم نیاز داریم تا احداث این پروژه را به اتمام برسانیم که تلاش می کنیم بخشی از این اعتبار توسط خود دانشگاه و بخشی را نیز از طریق استانداری تامین کنیم.

این مسئول افزود: درصورتی که اعتبارات به موقع تخصیص یابد، ظرف یکسال این پروژه را به اتمام خواهیم رساند. 

اختری مساحت زیربنای این پروژه را حدود 1300 متر اعلام کرد و افزود: طبق برنامه ریزی های انجام شده قرار است 22 تا 23 فضا با متراژهای مختلف برای واحدهای فناور و شرکت های دانش بنیان دانشگاه در این سوله راه اندازی شود.

وی خاطرنشان کرد: با راه اندازی مرکز رشد دانشگاه در این سوله به دانشجویانی که ایده های خلاقانه و قابلیت تبدیل شدن به محصول را دارند ، فضاهایی را اختصاص خواهیم داد تا در آن ایده های خود را گام به گام پیش ببرند تا در نهایت به تولید یک محصول منجر شود.

رئیس دانشگاه صنعتی کرمانشاه افزود: به هرکدام از واحدهای فناور و شرکت های دانش بنیان دانشگاه به مدت دو سال این اجازه را خواهیم داد تا در این سوله مستقر شوند.

به گفته اختری، دانشگاه صنعتی کرمانشاه در حال حاصر دارای یک شرکت دانش بنیان و پنج تا شش واحد فناور در حال شکل گیری است.

انتهای پیام 
 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري دانشگاه صنعتی کرمانشاه پروژه آموزشی کمک مالی استانی علمی و آموزشی دانشگاه صنعتی کرمانشاه چهار میلیارد تومان ریاست جمهوری معاونت علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۹۰۹۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستاوردهای عملیات‌ وعده صادق ‌در عرصه علم و فناوری چه بود؟

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور گفت: عملیات وعده صادق به دنیا اثبات کرد که جمهوری اسلامی در حوزه دفاعی دارای علم و فناوری بومی است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، روح‌الله دهقانی فیروزآبادی در دیدار با آیت الله اعرافی که در دفتر مدیر حوزه‌های علمیه کشور برگزار شد، اظهار داشت: کشور از نظر علمی دارای وضعیت بسیار خوبی است.

وی با اشاره به اینکه عملیات وعده صادق دو رکن مفید داشت، افزود: رکن نخست این است که به دنیا اثبات شد که جمهوری اسلامی در حوزه دفاعی دارای علم و فناوری بومی است.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور بیان کرد: رکن دوم نیز این بود که به دنیا اثبات شد که جمهوری اسلامی در عرصه جهانی شجاعت استفاده از این علم و فناوری را دارد.

وی با بیان اینکه پس از این عملیات شاهد تغییر نگاه دنیا به جمهوری اسلامی هستیم، گفت: خوشبختانه سال گذشته اتفاقات مثبتی در عرصه علم و فناوری رقم خورد.

دهقانی فیروزآبادی با اشاره به اینکه در عقد قرارداد با مجموعه‌های مختلف سال گذشته رشد 5 برابری داشتیم، خاطرنشان کرد: سال گذشته شرکت‌های دانش بنیان توانستند 530 همت فروش داشته باشند.

وی از رشد 6 برابری منابع در سال گذشته یاد کرد و گفت: سال گذشته عزم جدی در عرصه هوش مصنوعی منجر به راه‌اندازی مرکز ملی هوش مصنوعی شد.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • انسیه خزعلی توضیح داد؛ طرح زیست عفیفانه در حوزه حجاب و عفاف چیست؟
  • خزعلی ابعاد «طرح زیست عفیفانه» را تشریح کرد
  • حمایت معاونت علمی از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان پارک علم و فناوری استان سمنان
  • از پروژه‌های ورزشی مصوب سفر رئیس جمهور به کرمانشاه چه خبر؟ 
  • اینترنت کوانتومی و دسترسی رادیویی در دستور کار معاونت علمی
  • دستاوردهای عملیات‌ وعده صادق ‌در عرصه علم و فناوری چه بود؟
  • حرکتی بزرگ برای تجاری‌سازی دستاوردهای علمی دانشگاه امیرکبیر
  • افزایش ۸۶ درصدی بودجه در دولت سیزدهم!
  • بازسازی ۷۵ درصدی گنبد یخدان میرفتاح ملایر
  • پیشرفت ۶۳ درصدی کتابخانه مرکزی کرمانشاه