Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید کریم حسینی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به آب‌گرفتگی‌های شدید صورت گرفته در اهواز که هرساله هم تکرار می‌شود، اظهار کرد: پیگیری‌های نمایندگان مجلس در این خصوص را می‌توان به دو مقطع تقسیم کنم. یکی قبل از فصل بارندگی بود که آمادگی لازم را قبل از ورود به فصل پاییز داشته باشیم.

وی افزود: قبل از بازندگی، جلسه‌ای با حضور همه دست‌اندرکاران و دستگاه‌هایی که می‌توانستند نقش داشته باشند به‌ویژه دادگستری داشتیم و در آن توافقی انجام شد و به امضای همه حاضران رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قرار شد تقسیم‌کاری بین شرکت آبفای خوزستان و شهرداری اهواز صورت بگیرد.

تقسیم‌کار بین شهرداری و آبفا

رئیس مجمع نمایندگان خوزستان بیان کرد: این تقسیم‌بندی انجام شد و هر کدام از این دستگاه‌ها قرار شد وظایف و تعهدات را انجام دهند تا به فصل بارندگی که رسیدیم هر دستگاهی وظیفه خودش را گردن دستگاه دیگری نیندازد و نقاط بحرانی هم بین هر دو تقسیم شد.

حسینی گفت: متأسفانه در این زمینه سریع عمل نشد و با اینکه اعتبارات آنها مشخص شد، رسیدگی‌ها به نزدیکی‌های پاییز کشید و می‌توانیم بگوییم طبق بررسی‌های اعضای شورا، دستگاه‌ها ۵۰ درصد تعهدات را انجام دادند و می‌توانستند قبل از آن عمل کنند.

ورود دادگستری

وی توضیح داد: همین نقاطی که در این چند روز دچار آب‌گرفتگی شدند؛ جزو تعهدات شهرداری و آبفا بود و پیشنهاد مشخص ما این است که با توجه به اینکه رئیس دادگستری استان در جلسه حضور داشت، اینها قابل‌رسیدگی قضائی هستند و مدیر و دستگاهی که به تعهد خودش عمل نکرد باید جوابگوی دادگاه هم در محضر مردم و هم در محضر قانون باشد.

نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: اگر پروژه‌ای اجرا نشد و در نتیجه آن خسارت و آسیب به مردم وارد شد مدیری که به تعهد خودش عمل‌نکرده، باید جوابگوی خسارت‌های مردم باشد.

حسینی تصریح کرد: در آن تفاهم‌نامه‌ای که تحت عنوان طرح ضربتی داشتیم؛ استانداری هم تعهداتی داشت که متأسفانه به تعهدات خود عمل نکرد و در بخشی از کارها باید سایر دستگاه‌ها را پای‌کار می‌آورد که متأسفانه نیاورد و وسط بحران و آب‌گرفتگی‌ها به دنبال فلان دستگاه حفاری یا متولی لایروبی بود و این موارد را داشتیم.

صحبت با رئیس مجلس

وی تأکید کرد: در روزهای گذشته صحبت‌ها و مذاکراتی با ریاست مجلس داشتیم که وی به این موضوع در نطق قبل از دستور اشاره داشت و شخصاً با برخی از افراد ذی‌ربط هم صحبت کرد. هم من و هم دیگر نماینده اهواز تذکراتی را به وزیر نیرو و وزیر کشور دادیم به دلیل اینکه زیرمجموعه آنها یعنی شهرداری، استانداری و آبفا به تعهدات خود عمل نکردند و از آنها خواستیم که به وظایف قانونی خود عمل کنند.

رئیس مجمع نمایندگان خوزستان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه اگر به تعهداتی که از قبل پیش‌بینی‌شده بود عمل می‌کردند، شاهد این حجم از آب‌گرفتگی‌ها نبودیم، گفت: در این مدتی که حین بارندگی و روزهایی که هشدارهای هواشناسی داده شد مواردی را به مسئولان امر گوشزد کردیم و باید آمادگی بیشتری می‌داشتند.

حسینی افزود: هدف این نیست که اکنون طرفی را مقصر و دیگری را مبرا کنیم؛ درست است که حل مشکل دفع آب‌های سطحی نیازمند اعتبارات قابل‌توجه است ولی نقاط بحرانی مشخص و به آنها اعلام شد و باید جوابگوی تعهدات و امضاهای خود باشند.

وی عنوان کرد: در بخشی از شهر که مصداقی می‌توان به آن اشاره کرد مثل خیابان ۶۸ متری کوی علوی که نه شهرداری و نه آبفا هیچ‌کدام به تعهدات خود عمل نکردند و فقط ۲۰ تا ۳۰ درصد چاه و مسیرهای فاضلاب مربوطه لایروبی شد.

خط چندمیلیاردی بلااستفاده

رئیس مجمع نمایندگان خوزستان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در خطی که از چهارراه شیخ بها تا سه‌راه خرمشهر هست. در یک سال گذشته از اعتبارات مدیریت بحران یک خط لوله تقریباً ۹۰۰ متری در این مسیر کشیده شد و همین مسیری که بیش از چهار ماه، یک خیابان اصلی شهر برای آن مسدود و باعث معطلی مردم و آسیب به خودروها شد؛ هم‌اکنون این خط بلااستفاده مانده است. این خط که با اعتبار چندمیلیاردی احداث شد، به ۱۰ تا ۲۰ متر لوله فاضلاب برای اتصال به ایستگاه فاضلاب شیخ بها نیاز داشت که انجام نشد.

حسینی تصریح کرد: مسیری را داشتیم که قرار بود برای مهار آب سطحی یک پمپ تهیه شود که تعهد شهرداری بود و اگر آن را تهیه می‌کرد اکنون شاهد آب‌گرفتگی‌ها در منطقه کمپلو نبودیم.

وی تأکید کرد: متأسفانه می‌بینیم که هنوز در مناطق ۴، ۶ و ۸ شهرداری اهواز آب‌گرفتگی در مناطق مشاهده می‌شود (چهارشنبه‌شب) ولی شهردار اعلام می‌کند که فقط یک نقطه آب‌گرفتگی در شهر اهواز داریم و این روش صادقانه برخورد با مردم نیست و داغ آنها را بیشتر می‌کند.

نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: در این مدت وقوع باران و بروز آب‌گرفتگی از سوی دستگاه‌های مختلف، حضور فعالی دیدیم ولی متأسفانه تعهدات بر زمین مانده سازمان‌های مربوطه در خصوص طرح ضربتی از سوی استانداری، شهرداری و آبفا باعث شد که امسال هم با اینکه تجربه سال گذشته را داشتیم، متأسفانه شاهد این آب‌گرفتگی‌ها باشیم.

کد خبر 5086999

منبع: مهر

کلیدواژه: سید کریم حسینی نماینده مردم اهواز در مجلس آبگرفتگی معابر استانداری خوزستان شهرداری اهواز آب و فاضلاب خوزستان ویروس کرونا محسن فخری زاده محدودیت های کرونایی شیراز بارش باران آمار کرونا شیوع کرونا کرمانشاه بوشهر بارش برف ترور دانشمندان هسته ای گرگان شهرستان کرج شهرکرد مجلس شورای اسلامی آب گرفتگی ها دستگاه ها خود عمل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۹۳۹۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سقوط کارگر شهرداری به داخل شبکه جمع‌آوری آب‌های سطحی

شهرداری منطقه ۱۵ اعلام کرد: بارش‌های شدید شب گذشته باعث بروز تندآب، انسداد و گرفتگی در بزرگراه بعثت نزدیک به میدان بسیج (در داخل فضای سبز) شد.

روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۵ اعلام کرد: در پی بارندگی شدید و گرفتگی این شبکه دسترسی به کانال اصلی، عوامل اجرائی و مدیران خدمات شهری به محل اعزام شدند و کارگران اداره مسیل‌های منطقه برای رفع گرفتگی شبکه آبرسانی به محل اعزام شده و در جهت بازکردن آن اقدام کردند.

حجم تندآب و فشار آب زیاد، باعث افتادن یکی از کارگران پیمانکار اداره مسیل‌ها و قنوات منطقه به داخل شبکه جمع‌آوری آب‌های سطحی متصل به کانال سرخه حصار شد. در پی این حادثه بلافاصله عوامل اجرایی و نیرو‌های امدادرسان از جمله آتش‌نشانی به محل اعزام شدند و در دسته‌های مختلف نیرو‌های امدادرسان اقدام به گشت و جستجو از محل حادثه تا محدوده چرم شهر کردند.

عوامل امداد و نجات با همکاری شهرداری منطقه همچنان در حال جستجوی این کارگر خدمت‌رسان هستند و در صورت کسب اطلاعات جدید، اطلاع رسانی خواهد شد.

همچنین در راستای تعهد شهرداری منطقه ١۵، در حفظ جان کارکنان خود، حادثه پیش آمده با جدیت در دست بررسی است و در صورت محرز شدن تخلف یا عدم رعایت اصول ایمنی کافی، پیمانکار مربوطه حتما بازخواست خواهد شد و در این باره نیز به عموم شهروندان اطلاع رسانی خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • حضور ۵۰۰ نفر از کارکنان شهرداری دزفول در آب‌گرفتگی اخیر
  • عملکرد دستگاه‌های مسئول در حوزه آسیب‌های اجتماعی به شکل مستمر رصد می‌شود
  • تلاش ۲۴ ساعته سازمان خدمات موتوری اصفهان در حوادث شهری
  • ماجرای مفقودشدن کارگر شهرداری
  • ماجرای مفقودی یک کارگر شهرداری ؛ جستجو ادامه دارد
  • اعلام جزئیات مفقودی یک کارگر شهرداری منطقه ۱۵ تهران
  • سقوط کارگر شهرداری به داخل شبکه جمع‌آوری آب‌های سطحی
  • مفقودی کارگر شهرداری حین جمع‌آوری آب‌های سطحی
  • مفقودی یک کارگر شهرداری حین جمع‌آوری آب‌های سطحی
  • قطع برق اهواز و آب گرفتگی در پی باران و طوفان شدید