Web Analytics Made Easy - Statcounter

این اردوگاه بیش از همه فصول دیگر، الان در حال سردی است و عملا از موضوع مطالبه گری خود خارج شده است و به حالت انفعال درآمده است حتی جریان رسانه ای خاصی هم در این بین از آن حمایت نمیکند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح زاگرس، حرکت چراغ خاموش جریان اصلاح طلبی در استان از حدود یکسال گذشته بعد از ضعف شدید دولت در کشور در مدیریت جریان اقتصادی کشور کلید خورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برخی رسانه ها گمانه زنی می کنند که این سکوت ناشی از تدابیر اعلامی بالادستی این شورا و ضعف دولت و انتساب آن به جریان اصلاح طلبی در کشور توسط مردم تحلیل کردند.   به تبع آن در سطح استان این شورا که کارکردهای آن در این اواخر به ارایه چند بیانیه مناسبی تبدیل شده بود به رکودی بی سابقه دست یافته است. منتقدان درون حزبی بیشتر این موضوعات را ناشی از تزلزل محوریت قابل قبول در این شورا می دانند و بیان میکنند هنوز وحدت کامل درون حزبی شکل نگرفته است و عملا سیاست های دولت در استان هم با این موضوع سنخیتی ندارد.   این اردوگاه بیش از همه فصول دیگر، الان در حال سردی است و عملا از موضوع مطالبه گری خود خارج شده است و به حالت انفعال درآمده است حتی جریان رسانه ای خاصی هم در این بین از آن حمایت نمیکند.   حال آنکه گفته میشود اخیرا برخی کانون های وابسته به جریان اصلاح طلبی در استان شروع به فعالیت کرده اند و برخی هسته های زیر مجموعه خود را فعال کرده اند و طبق آخرین اخبار دریافتی گویا این حرکت در آذرماه شدت میگیرد.
  آنچه ناگفته پیداست این تحرکات در راستای حمایت از تفکر و فرد منتخب این جریان در کشور است که در سطح استان می بایست بجهت شناخت بیشتر مردم فعالیت هایی صورت داده شود.   اما مهمترین اولویت حال حاضر این جریان در استان فاصله گیری خود از دولت است تا بلکه این ضعف دولت به پای این جریان قلمداد نشود. اما موضوع جالب دیگری که شنیده ها حکایت از آن دارد این است که برخی از اعضای این شورا حمایت غیرعلنی خود را از یکی از نمایندگان استان در مجلس اعلام کرده است و قرار است این نماینده مجلس در بحث مهره چینی های خود در سطح استان از برخی مشورت ها در این حوزه تبعیت کند.   انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۹۵۱۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولین انتخابات ریاست جمهوری چاد پس از حاکمیت نظامیان

مردم چاد امروز پای صندوق‌های رای می‌روند تا اولین رئیس جمهور خود را پس از حاکمیت نظامیان بر این کشور انتخاب کنند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، « اردیس دبی» پس از 30 سال تکیه زدن بر صندلی ریاست جمهوری چاد، در اردیبهشت 1400 هنگام بازدید از واحدهای ارتش که مشغول نبرد با شورشیان شمال این کشور بودند، کشته شد. پس از آن شورای انتقالی متشکل از افسران بلندپایه تشکیل شد و ژنرال « محمد ادریس دبی» پسر رئیس جمهور را به عنوان رئیس جمهور موقت چاد انتخاب کردند.

مردم چاد امروز پای صندوق‌های رای می‌روند تا رئیس جمهور جدید کشورشان را انتخاب کنند.

درهای حوزه‌های رای گیری ساعت 7 صبح به وقت محلی به روی 8 میلیون و 500 هزار نفر دارای شرایط رای دادن گشوده می‌شود و آنان تا ساعت 17 عصر فرصت دارند رای خود را به صندوق‌ها بریزند.

به نوشته روزنامه القدس العربی، در این انتخابات « محمد ادریس دبی » رئیس جمهور موقت، « البرت باهیمی » نخست وزیر سابق به همراه هفت نامزد دیگر با هم رقابت خواهند کرد.

چاد پس از رئیس جمهور مقتول به کدام سو می‌رود؟

نظامیان آرای خود را دیروز به صندوق‌ها ریختند و پیش بینی می‌شود نتایج اولیه انتخابات در 21 آوریل و نتایج نهایی آن در 5 ماه می اعلام شود.

چنانچه هیچ یک از نامزدها بیش از 50 درصد آرای لازم برای ورود به کاخ ریاست جمهوری را بدست نیآورند، انتخابات به دور دوم کشیده خواهد شد و دو دوم انتخابات ریاست جمهوری در 22 ژوئن سال جاری میلادی برگزار می‌شود.

انتخابات ریاست جمهوری چاد امروز درحالی برگزار می‌شود که احزاب مخالف و شماری از تشکلات مدنی آن را تحریم کرده‌اند. آنها معتقدند «دبی» و متحدانش بر نهادهای مهم حاکمیتی سیطره دارند و این موضوع می‌تواند بر سلامت و شفافیت انتخابات تاثیرگذار باشد.

کارشناسان ناظر بر تحولات چاد پیش بینی می‌‎کنند محمد ادریس دبی با کسب بیشترین آراء به کاخ ریاست جمهوری راه یابد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مزیت اصلاح‌طلبان رو به اضمحلال؛ بالشتک ضربه‌گیر بین جامعه و حکومت از میان رفته
  • انصراف قالیباف از نمایندگی مجلس جدی است؟ /برنامه ریزی ۵ ساله برای ورود به انتخابات ۱۴۰۸ /دولت رئیسی علیه قالیباف دست به کار شد
  • ادعای بدون سند حجاریان درباره روحانی/ سخنی که خاندوزی باید تکذیب کند
  • اولین انتخابات ریاست جمهوری چاد پس از حاکمیت نظامیان
  • افشاگری رشیدی کوچی: افرادی محکومیت قطعی داشتند، اما به دلیل نزدیکی شان به دولت در مجلس آینده حضور دارند / می‌خواهند ریاست را هم به جریان پایداری نزدیک کنند
  • اصلاح‌طلبان؟ خیر، متشکرم!
  • ادعای‌های متعارض اصلاح‌طلبان در خصوص انتخاب هیئت رئیسه مجلس/ از نگاه چپ‌ها قالیباف با پایداری ائتلاف می‌کند یا با اعتدالی‌ها؟
  • دست‌های پشت پرده در انتخابات به روایت «رشیدی کوچی»
  • افشاگری رشیدی کوچی از تلاش دولت برای نزدیک کردن ریاست مجلس آینده به جریان پایداری و  امام صادقی‌ها
  • تلاش دولت برای نزدیک کردن ریاست مجلس به جریان پایداری و امام صادقی‌ها